Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ας... κουτσομπολέψουμε!!!


Recommended Posts

Άλλος για το... σπίτι του;

Είναι πλέον προφανές πως οι αρμόδιοι δεν υπολογίζουν τίποτα και προχωρούν στο κόψιμο σειρών και εκπομπών που δεν φέρνουν τα πολυπόθητα νούμερα τηλεθέασης. Επόμενο «θύμα» των περιστάσεων η φιλόδοξη σειρά του Κώστα Κουτσομύτη, τα «Ματωμένα χώματα» του Alpha, που κατεβάζουν ρολά νωρίτερα από το αναμενόμενο. Έτσι, το φινάλε της τηλεοπτικής διασκευής για το βιβλίο της Διδώς Σωτηρίου υπολογίζεται σε τρεις εβδομάδες περίπου και μάλιστα με τρία επεισόδια λιγότερα από το αρχικό πλάνο. Αν σκεφτεί κανείς ότι η συγκεκριμένη σειρά, που η μεταφορά της ήταν όνειρο του σκηνοθέτη εδώ και χρόνια, είχε κόστος παραγωγής 180.000-200.000 ευρώ ανά επεισόδιο, αντιλαμβάνεται πως το όνειρο του ίδιου αλλά και πολλών άλλων έμεινε απλώς... απατηλό, καθώς τα νούμερα είναι χαμηλά και ως εκ τούτου η ανταπόκριση των διαφημιστών πεσμένη.

Με πολλές ελπίδες για υψηλά νούμερα τηλεθέασης ξεκίνησε και η σειρά του Mega «Ποιος μας πιάνει». Στο 16ο επεισόδιο που θα προβληθεί στις αρχές Μαρτίου θα δούμε το τέλος, με τις τέσσερις ηρωίδες που δεν κατάφεραν να κερδίσουν την προτίμηση των τηλεθεατών και να φτάσουν μέχρι το τέλος της σεζόν, δηλαδή τον Ιούνιο. Κάποιοι μίλησαν για κακή αντιγραφή του «Παρά πέντε», το κανάλι στήριξε τη σειρά όσο μπορούσε, αλλά δεν είχε τελικά κάπου να... πιαστεί!

Έξω έμεινε και το «Είσαι μέσα», το τηλεπαιχνίδι του Alpha που κόπηκε άρον άρον μετά από παρέμβαση των Γερμανών επενδυτών. Αν και οι ίδιοι ποντάρουν ιδιαίτερα στα τηλεπαιχνίδια, δεν προχώρησαν στην προβολή των τεσσάρων ακόμα εκπομπών που υπήρχαν έτοιμες στα συρτάρια, γιατί είδαν τα νούμερα τηλεθέασης και έκαναν πίσω. Θεώρησαν ότι το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα προγράμματα που έπαιζαν εκείνη την ώρα στα άλλα κανάλια και έσπευσαν να το κόψουν για να μειώσουν το γενικότερο κόστος. Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που δεν ειδοποιήθηκαν οι συντελεστές προγράμματος που κόβεται, καθώς λέγεται πως ορισμένοι από τους ανθρώπους του τηλεπαιχνιδιού πήγαν για δουλειά και είδαν έκπληκτοι άλλο σκηνικό στο πλατό.

Νωρίτερα από το αναμενόμενο τελειώνουν και οι «7 ζωές» του ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης, με μεγάλο «γκελ» στο γυναικείο νεανικό κοινό ως Περιστερόπουλος στους «Singles», δεν ευτύχησε να κατακτήσει ακόμα περισσότερες καρδιές στη μετεγγραφή του στο Μαρούσι.

Φήμες ακούγονται διαρκώς για το δίδυμο Φώτη Σεργουλόπουλου -

Μαρίας Μπακοδήμου και για την εκπομπή του Alpha «Σιγά μην κάτσω να σκάσω». Με μονοψήφια νούμερα πορεύεται το απογευματινό πρόγραμμά τους, χωρίς οι ίδιοι να... σκάνε ιδιαίτερα. Προφανώς η διαβεβαίωση του σταθμού ότι τους στηρίζει, σε αντίθεση με άλλα πρόσωπα και προγράμματα, τους αρκεί για να μένουν χαλαροί και χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές που θα «τονώσουν» την εκπομπή τους. Οι Γερμανοί ιθύνοντες του καναλιού μαθαίνουμε ότι πιστεύουν πολύ στον Φώτη Σεργουλόπουλο, γι αυτό και τον επέλεξαν για την παρουσίαση του «Dominos day». Επομένως, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας...

Βέβαια, να αναφέρουμε εν συντομία και τους κομμένους, που ήδη πήγαν σπίτι τους στο πρώτο μέρος της σεζόν 2008-09, που ανταγωνίζεται, συνολικά, την περσινή σε νούμερα. Πρόκειται για τις σειρές του Alpha «Υπάρχουν άντρες και άντρες», «Οι ατρόμητοι», «Βέτα Queen», «Ο άγγελός μου, ο διάβολός μου», καθώς και την εκπομπή «Spy ΤV», που «τελείωσε» στη δεύτερη μόλις μετάδοσή της.

Νωρίτερα κατέβασαν αυλαία η σειρά του ΑΝΤ1 «Πάρης και Ελένη» και το ριάλιτι του Mega «Εxtreme makeover», ενώ σκυτάλη στον Ανδρέα Μικρούτσικο έδωσαν στο Star ο Δημήτρης Παπανώτας και η Χριστίνα Αλούπη, αφού την εκπομπή τους «Υπάρχει λόγος» διαδέχθηκε το «Παρέα με τον Ανδρέα».

Αξίζει να σημειώσουμε, τέλος, ότι φειδωλοί στις αποφάσεις τους για προγράμματα της επόμενης σεζόν είναι όλοι οι υπεύθυνοι των καναλιών, καθώς η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει ήδη και αυτή την πόρτα!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΜΕΛΑ

Πηγή: http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13944&subid=2&pubid=1695806&tag=10742

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ αφού ανοίξαμε τέτοιο θέμα ας πω και εγώ τον...πόνο μου!:P Η σειρά ''Υπάρχουν άντρες και άντρες''μου άρεσε πάρα πολύ.Κρίμα που τελείωσε πριν το αναμενόμενο.Απο το ''Extreme makeover''μου αρέσει μόνο το home edition.:laugh:

Βέβαια πλέον η τηλεόραση έχει καταντήσει τόσο βαρετή και τόσο χάσιμο χρόνου που προτιμώ να μην την ανοιγω καθόλου:cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οι εκπλήξεις των Όσκαρ 2009

Η βραδιά της απονομής των βραβείων Όσκαρ πλησιάζει και τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν. "Αναμένονται πολλές εκπλήξεις και ανατροπές", προειδοποίησε ο πρόεδρος της Ακαδημίας, Σίντ Γκάνις.

Οι διοργανωτές έχουν βάλει στόχο η τελετή της 22ης Φεβρουαρίου να είναι ξεχωριστή, εισάγοντας νέες πρωτότυπες ιδέες. Γι΄αυτό άλλωστε και κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά. Οι προετοιμασίες γίνονται μυστικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κανείς ακόμη δεν γνωρίζει ποιοι θα είναι οι απονείς.

Το φαβορί όλων των φετεινών κινηματογραφικών εκδηλώσεων,

Κέιτ Γουίνσλετ, υποψήφια και για Όσκαρ."Οι κατηγορίες φέτος θα παρουσιαστούν με διαφορετικό τρόπο", είπε ο Γκάνις: "Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό, πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό σώου, που δεν θα αφήσει κανέναν να βαρεθεί".

Όμως περισσότερο από την παρουσίαση, αυτό που τρώει τους υποψήφιους είναι η αγωνία τους για το αν θα κρατήσουν το χρυσό αγαλματίδιο, η οποία μεγαλώνει όσο πλησιάζει η μεγάλη βραδιά για το Χόλιγουντ.

Η Κέιτ Γουίνσλετ που διεκδικεί το βραβείο ερμηνείας στην ίδια κατηγορία με την Μέριλ Στριπ -που κατέχει το ρεκόρ με 15 υποψηφιότητες στο ενεργητικό της- δεν κρύβει το άγχος της: "Εχω καταλάβει ότι είμαι πολύ συναισθηματική. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να συγκρατήσω τα δάκρυα μου αν κερδίσω, αλλά ακόμη και αν χάσω"! Μπορεί για την Αγγλίδα ηθοποιό φέτος να είναι η χρονιά της επιβράβευσης, αλλά η ίδια δεν παύει να νοιώθει "σαν να είναι η πρώτη φορά!"

Η Αν Χάθαγουεϊ στην εκδήλωση για τους υποψήφιους των βραβείων Όσκαρ.Ενώ λοιπόν η Κέιτ Γουίνσλετ είναι φαβορί, για τον Ρόμπερτ Ντάουν Τζούνιορ πέρασαν 16 χρόνια από την τελευταία του υποψηφιότητα. Επίσης, η επανεμφάνιση του Μίκι Ρούρκ στο κόκκινο χαλί είναι μπορεί να καταμετρηθεί ως ακόμα μία από φετινές εκπλήξεις : "Ημουν εκτός για 14 χρόνια", δήλωσε ο ηθοποιός που υποδύεται έναν παλαιστή, ενώ ο ίδιος παλεύει για το βραβείο καλύτερου ηθοποιού. "Αυτό μου που προκαλεί εντύπωση είναι ότι πέρασαν τόσα χρόνια για ένα έχω μια δεύτερη ευκαιρία".

Για την Πενέλοπε Κρούζ η φετινή υποψηφιότητα για όσκαρ Β΄γυναικείου ρόλου, στην ταινία του Γούντι Άλεν, "Βίκυ, Χριστίνα, Μπαρτσελόνα" είναι η δεύτερη που κερδίζει στην καριέρα της.

"Είμαι χαρούμενη που είμαι μέρος μιας ομάδας ανθρώπων που μπορούν να δουλέψουν, και να ζήσουν κάνοντας το επάγγελμα που αγαπώ από τότε που ήμουν μικρό κοριτσάκι. Και μόνο αυτό είναι για μένα νίκη", τόνισε η ηθοποιός.

Ανάμεσα στους πρωτάρηδες της εκδήλωσης είναι η Μελίσσα Λέο, αλλά δεν φαίνεται ν' απασχολείται ιδιαίτερα με το θέμα: "Είμαι ηθοποιός. Σκέπτομαι ποια θα είναι η επόμενη δουλειά μου. Τι χαρακτήρα θα υποδυθώ και τι θα ζητάει από μένα ο σκηνοθέτης. Δεν είχα ποτέ ονειρευτεί μια υποψηφιότητα για Όσκαρ. Ακόμη και αν δεν κερδίσω, για μένα είναι αρκετά αυτά που ήδη έχω καταφέρει".

Ο Φράνκ Λανγκέλλα δεν πιστεύει ότι μια υποψηφιότητα για όσκαρ σηματοδοτεί την καριέρα του:

"Δεν πιστεύω ότι θα γίνω ξαφνικά ένας από εκείνους τους ηθοποιούς που βγάζουν εκατομμύρια κρατώντας ένα όπλο. Θεωρώ ότι είμαι τυχερός που έχω την ευκαιρία να δουλεύω αν πάσα στιγμή στην σκηνή".

Τέλος, η νεαρή Βιόλα Ντέιβς δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της που είναι υποψήφια μαζί με βετεράνους των όσκαρ όπως ο Σόν Πέν, η Κέιτ Γουίνσλετ και η Μέριλ Στριπ: "Λένε ότι όταν σου συμβαίνει ένα σοβαρό ατύχημα, περνάνε από μπροστά σου σαν ταινία, οι σημαντικότερες στιγμές της ζωής. Σίγουρα η παρουσία μου στα Όσκαρ θα είναι μια από αυτές"!

Πηγή: http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=15574&subid=2&tag=9959&pubid=1719711

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anna_80 έγραψε:

... Η σειρά ''Υπάρχουν άντρες και άντρες''μου άρεσε πάρα πολύ.Κρίμα που τελείωσε πριν το αναμενόμενο...

Εμένα Αννούλα μου η αγαπημένη μου φετινή είναι 'Τα μυστικά της Εδέμ' στο MEGA. Μου αρέσει η πλοκή, οι ηθοποιοί... όλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...