Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Γενάρης να μας φέρει θετικό τεστ στο χέρι! Να γεμίσει τη χρόνια με πολλά πολλά μωρά!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η condios είπε:

Ολοσωστα!!!! Δώσε αγάπη να μυρίσει ο τόπος!!!! ❤️

Αχ χαίρομαι πολύ!!!Μακαρι να είναι γούρικο το θεματάκι μας και να αρχίσει ο χρόνος μόνο με θετικά νέα!!!❤️

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Xrisa127 είπε:

@Litsadi εδώ είμαστε κορίτσι μου.Δε ξέρω όλα τα κορίτσια ώστε να τα προσθέσω νομίζω ότι η @Lacostaki ίσως μπορέσει να βοηθήσει!

Καλημερα θα προσθεσω εγω κοριτσακια!!

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ❤️🍼🎂❤️

Maroulita? :20/01

diana8:?

Lacostaki:07/01

I want a baby:?

Pangipot:?

Sillia:?

Αννια27:?

Ευάγγελοςτ:05/01

misofeggaro:?

Mari84:?

Love13:?

Tzina819:?

PAPAEVA?

Elisa91:?

A&O:?

Αντρέα:?

Αννι:?

Nikol:15/01 

Litsadi:10/01 

Pixies:? 

Kostef:30/12 

Matilda94:? 

Ntinaki83:27/01 

Marakii:22/01 

Mt3508:14/01 

Ana1989? 

geo2222:? 

Celine:? 

Dina970:11/01

Επεξεργάστηκε από Lacostaki
Δημοσίευση

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ🤰❤️🍼🎂

Ελενακι12: ΓΈΝΝΗΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 29/06/20

🎂❤️

St3llina:Γέννησε αγορακι🍼💙

Frogel:Γέννησε κοριτσακι❤️🎂 

Princess28:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/09/20 🍼💙

Evie2:ΓΕΝΝΗΣΕ κοριτσακι13/10/20🎂🎂

Mt3508: ΓΈΝΝΗΣΕ:3/8/20αγορακι💙😙

💗🎂💗

Mariaira:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Σαμανη:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Mt3508:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/08/20:αγορακι👶

Tzortzina123:ΘΕΤΙΚΟ ΠΗΤ:23/08👶 

Whatever:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Xrita:ΘΕΤΙΚΟ👶 

LadyP:ΘΕΤΙΚΟ👶 

gorgona:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Fanioko: ΘΕΤΙΚΟ👶 

👶

Katerinaki_dm:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Denizz:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Ελενικον:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Marba:ΘΕΤΙΚΟ👶 

St33:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Μάσα:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Eirinik94:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Eiffel:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Hope19:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Kardoula1991:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Kallina:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Ioannastr:ΘΕΤΙΚΟ👶 

BASOULA2:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Σταυρι:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Μαρινα22:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Beatrice:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Lactaki:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Prinssc1313:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Smurff88:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Natasha24:ΘΕΤΙΚΟ👶 

DIAMANTW:ΘΕΤΙΚΟ👶 

ζουζούνα*: ΘΕΤΙΚΟ 👶

Clairy:ΘΕΤΙΚΟ👶 

billibas:ΘΕΤΙΚΟ 👶 

annie:ΘΕΤΙΚΟ👶 

anna90:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Starrr:ΘΕΤΙΚΟ👶 ΠΗΤ:05/07/21

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια μου !!! Ευχομαι ο νέος χρονος να μας φερει αυτο που τοσο πολυ θελουμε ολες μας !!! Εχω παραγγειλει τεστ ωορρηξιας αλλα δε εχουν ερθει ακομα και λογικα αυτες τις μερες ξεκινανε οι γονιμες οποτε απο τον επομενο κυκλο θα τα δοκιμασω !!! 😊😘 

Δημοσίευση

Καλημερα σας κορίτσια! Καλορίζικο το νέο θέμα μακάρι να είναι τυχερός μήνας! 

Σήμερα έλαβα την Αγία ζώνη της Παναγίας από το Άγιο ορος! Ελπίζω να κάνει το θαυμα της!!! Για όλες μας που προσπαθουμε! 

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Kostef είπε:

Καλημερα σας κορίτσια! Καλορίζικο το νέο θέμα μακάρι να είναι τυχερός μήνας! 

Σήμερα έλαβα την Αγία ζώνη της Παναγίας από το Άγιο ορος! Ελπίζω να κάνει το θαυμα της!!! Για όλες μας που προσπαθουμε! 

Την φοραω και εγω πραγματικα νιωθω ηρεμία και ασφάλεια δεν μπορω να το εξηγήσω οταν την βγαζω για το μπανιο κατευθειαν μετα ερχεται στο μυαλο μου να την φορεσω !!! Ευχομαι η Παναγια να μας βοηθησει ολες 🙏🏼

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια μου!!καλοτυχο το νεο θεματακι ευχομαι σε ολες η νεα χρονια να φερει οτι ποθει η ψυχουλα μας!!Να ρωτησω κατι για τη ζωνη @Dina970 τη φορας συνεχεια??συγγνωμη για τη χαζη ερωτηση αλλα τη βγαζεις οταν εχετε επαφη? γιατι μου είχαν πει οτι δεν βγαινει ουτε τοτε αλλα μου φανηκε καπως...και επειδη την εχω θελω να ξερω πως τη βαζουν

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η ntinaki83 είπε:

καλημερα κοριτσια μου!!καλοτυχο το νεο θεματακι ευχομαι σε ολες η νεα χρονια να φερει οτι ποθει η ψυχουλα μας!!Να ρωτησω κατι για τη ζωνη @Dina970 τη φορας συνεχεια??συγγνωμη για τη χαζη ερωτηση αλλα τη βγαζεις οταν εχετε επαφη? γιατι μου είχαν πει οτι δεν βγαινει ουτε τοτε αλλα μου φανηκε καπως...και επειδη την εχω θελω να ξερω πως τη βαζουν

Καλημερα κοπελα μου !!! Εγω προσωπικα την φοραω συνεχεια !!! Την βγαζω μονο για το μπανιο !!! Και στην επαφη την φοραω !!! 
Οπως νιωθεις εσυ να την φορας !! Οταν την βγαζω για το μπανιο μετα θελω αμεσως να την φορεσω αλλιως νιωθω περιεργα !!  Την πρωτη μερα που την φορεσα ειδα ενα πολυ ωραιο ονειρο ειδα την Παναγια 🙏🏼🙏🏼 Πραγματικα ηταν σαν αληθινό το ονειρο!!! Δεν την εχω πλύνει δεν γνωριζω αν πλένεται η οχι εχω δει πως μερικες κοπελες την πλένουν αλλες οχι !! Προσωπικα δεν την εχω πλύνει αν γνωρίζει καποια κοπελα να μας πει 😊 Γενικα Οταν την φορας νιωθεις πολυ ωραια και προστασία !!! 🙏🏼🙏🏼 Ελπιζω να βοηθησα οσο μπορω !!!

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Dina970 είπε:

Καλημερα κοπελα μου !!! Εγω προσωπικα την φοραω συνεχεια !!! Την βγαζω μονο για το μπανιο !!! Και στην επαφη την φοραω !!! 
Οπως νιωθεις εσυ να την φορας !! Οταν την βγαζω για το μπανιο μετα θελω αμεσως να την φορεσω αλλιως νιωθω περιεργα !!  Την πρωτη μερα που την φορεσα ειδα ενα πολυ ωραιο ονειρο ειδα την Παναγια 🙏🏼🙏🏼 Πραγματικα ηταν σαν αληθινό το ονειρο!!! Δεν την εχω πλύνει δεν γνωριζω αν πλένεται η οχι εχω δει πως μερικες κοπελες την πλένουν αλλες οχι !! Προσωπικα δεν την εχω πλύνει αν γνωρίζει καποια κοπελα να μας πει 😊 Γενικα Οταν την φορας νιωθεις πολυ ωραια και προστασία !!! 🙏🏼🙏🏼 Ελπιζω να βοηθησα οσο μπορω !!!

Ξερεις κοπέλα μου αν πρεπει να νηστεψω για να τη βάλω? Στο εμειλ τους αυτό δεν το διευκρίνισα ν. Πάντως μου έγραψαν οτι τη φοράμε παντα ακόμα κ στην επαφή στο γιατρό η στη γεννά. Μόνο όταν κάνουμε μπάνιο να τη βγάζουμε για να μη φθαρθει. Και μετά τη γεννά να τη κρατήσουμε σαν φυλακτό. 

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια! Χρόνια πολλά! Υγεία, αγάπη κ πολλές φουσκωμένες κοιλίτσες (..κ όχι μόνο από φαγητό!!)🎄🤰🤱
Μετα από συζήτηση με τον άντρα μου βάλαμε στόχο μόλις καλυτερέψουν τα πράγματα να αρχίσουμε τις επισκέψεις πάλι  στους γιατρούς! Ελπίζω κ εύχομαι μέσα στο 2021 να έχουμε θετικά αποτελέσματα κ αν όχι όποτε θέλει ο Θεουλης! 🙏
Καλη χρονια σε όλους!! ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Kostef είπε:

Ξερεις κοπέλα μου αν πρεπει να νηστεψω για να τη βάλω? Στο εμειλ τους αυτό δεν το διευκρίνισα ν. Πάντως μου έγραψαν οτι τη φοράμε παντα ακόμα κ στην επαφή στο γιατρό η στη γεννά. Μόνο όταν κάνουμε μπάνιο να τη βγάζουμε για να μη φθαρθει. Και μετά τη γεννά να τη κρατήσουμε σαν φυλακτό. 

Κοριτσι μου εγω οταν την εβαλα δε το ηξερα και δεν εκανα νηστεια ομως εκανα οταν το εμαθα πως επρεπε να νηστεψω !!  Νομιζω ειναι 3 μερες αν δεν κανω λαθος αλλα ψαξτο καλυτερα :)  Ναι μετα την κρατάμε για φυλακτό !!! 

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Dina970 είπε:

σε ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφορίες!!Με βοηθησες παρα πολυ!!!

Δημοσίευση

τι ειναι αυτο το πραγμα με τα like τελειωσαν για σημερα..κατι πρεπει να κανουν με αυτο νομιζω !!! Να γινει κατι ομορφο και να μην μπορουμε να δείξουμε την χαρα μας !!! Συγγνωμη κοριτσια αλλα δε ξερω αν ειμαι η μονη που την πειραζει αυτο 😜😏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...