Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Γενάρης να μας φέρει θετικό τεστ στο χέρι! Να γεμίσει τη χρόνια με πολλά πολλά μωρά!

Noname

Recommended Posts

Πάντως ο άντρας μου λέει οτι γο τεστ το σημερινό είναι ελαττωματικό 🤣🤣🤣🤣μπορεί να συμβεί αυτό με την ίδια μάρκα τεστ? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Renoula19 είπε:

Πάντως ο άντρας μου λέει οτι γο τεστ το σημερινό είναι ελαττωματικό 🤣🤣🤣🤣μπορεί να συμβεί αυτό με την ίδια μάρκα τεστ? 

Ξέρω ότι τα τεστ είναι σίγουρα μόνο στην πρώτη μέρα καθηστερησης και μόνο για τα πρώρα λεπτά που γράφουν 10 λεπτά νομίζω.τώρα εσυ που δεν έχει καθυστέρηση ακόμα είναι λογικό να μην βγει έντονη η γραμμή η να μην βγει καθόλου και ας είσαι έγκυο ανιχνεύουν μια ορμόνη που αυτή αυξάνεται πιο πολύ εφόσον αρχίσει η καθυστέρηση!και όσο αφορά το ελαττωματικό μπορεί αλλά δεν βγάζει καμία γραμμή ούτε την μια της εγκυρότητας!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Renoula19 είπε:

24-25 Δεκεμβρίου έκανα 

Σήμερα αύριο δεν περιμένεις? Σωστά? Περίμενε έως Σάββατο. Αλλιώς κάνε χοριακη από Δευτέρα. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η geo2222 είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια!ηθελα να σας πω εγώ σήμερα έχω ραντεβού με τον γιατρό βασικά η @Starrr αν ξέρει να μου πει!χτες πήρα το τελευταίο χάπι σήμερα στον υπέρηχο θα φανεί αν θα κάνω ωορεξια η είναι πολύ νωρίς;

Πολύ νωρίς είναι. Θα δεις ωοθυλακια. 

στις Just now, ο/η Starrr είπε:

Πολύ νωρίς είναι. Θα δεις ωοθυλακια. 

Μάλιστα σήμερα δηλαδή θα αρχίσει το άγχος μου αν μεγαλώσουν Ε;και σε πόσες μέρες θα δούμε αν μεγαλώνουν ;

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Σήμερα αύριο δεν περιμένεις? Σωστά? Περίμενε έως Σάββατο. Αλλιώς κάνε χοριακη από Δευτέρα. 

Σάββατο περιμένω χοριακη θα κάνω αύριο το πρωί δεν κρατιέμαιιι

στις πριν 1 λεπτό, ο/η geo2222 είπε:

Μάλιστα σήμερα δηλαδή θα αρχίσει το άγχος μου αν μεγαλώσουν Ε;και σε πόσες μέρες θα δούμε αν μεγαλώνουν ;

Θα τα παρακολουιειται συνεχώς να δείτε πόσο αναπτύσσονται... Κ όταν φτάσετε κοντά τα 19-20 χιλιοστά θα σου πει να ξεκινήσετε επαφές.... Αν δείτε κ αν είναι κ γεμάτα. Κ πόσα. Από ποια πλευρά... Κ μετά την ωορρηξία λογικά θα σε ξανά δει για να επιβεβαιώσει ότι όντως έσπασαν... Κ θα φανεί το σκασμένο ωοθυλακιο κ θα μετρήσει το υγρό που βγαίνει. 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Renoula19 είπε:

Σάββατο περιμένω χοριακη θα κάνω αύριο το πρωί δεν κρατιέμαιιι

Ξέρεις στάνταρ ότι είχες ωορρηξια 24-24/12?. Εννοώ για να μην πας για χοριακη νωρίς.... Γι αυτό. 💗

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Θα τα παρακολουιειται συνεχώς να δείτε πόσο αναπτύσσονται... Κ όταν φτάσετε κοντά τα 19-20 χιλιοστά θα σου πει να ξεκινήσετε επαφές.... Αν δείτε κ αν είναι κ γεμάτα. Κ πόσα. Από ποια πλευρά... Κ μετά την ωορρηξία λογικά θα σε ξανά δει για να επιβεβαιώσει ότι όντως έσπασαν... Κ θα φανεί το σκασμένο ωοθυλακιο κ θα μετρήσει το υγρό που βγαίνει. 

Αααααα ωραία σε ευχαριστώ πολύ!να σου κάνω και άλλη μια ερώτηση επαφές μπορούμε να έχουμε και πριν η πρέπει να περιμένουμε ακριβός τις μέρες αυτές ;

στις πριν 6 λεπτά, ο/η geo2222 είπε:

Αααααα ωραία σε ευχαριστώ πολύ!να σου κάνω και άλλη μια ερώτηση επαφές μπορούμε να έχουμε και πριν η πρέπει να περιμένουμε ακριβός τις μέρες αυτές ;

Εννοείται οπότε θέλετε.... Κ μετά τις μέρες που θα σας πει.... 💗

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Ξέρεις στάνταρ ότι είχες ωορρηξια 24-24/12?. Εννοώ για να μην πας για χοριακη νωρίς.... Γι αυτό. 💗

Ναι ναι είχα πόνους και πολλά διάφανα υγρά πάντα έτσι έχω οωρηξια 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Renoula19 είπε:

Ναι ναι είχα πόνους και πολλά διάφανα υγρά πάντα έτσι έχω οωρηξια 

Α ε δεν κάνουμε κ πάντα ωορρηξια. Και ας υπάρχουν συμπτώματα... Νόμιζα ότι είχες δει ωορρηξια με το γυναικολόγο σου. Δώσε λίγο χρόνο. Μήπως κάπως καθυστέρησε. Μην απογοητευτεις τσάμπα.. 

Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε..? Μόλις γύρισα από την επίσκεψη στο γυναικολόγο. Μου είχε πει να πάω την 17η μέρα που θα είχα ωορρηξία όπως και στον προηγούμενο κύκλο και στον προπροηγούμενο. Πήγα τέλος πάντων με είδε μου είπε ότι μάλλον έκανα ωορηξία πιο νωρίς. Γιατί είδε ότι έχει σκάσει το ωοθυλάκιο . Ευτυχώς την Κυριακή και τη δευτέρα είχαμε κανονικά επαφές με τον άντρα μου ας ελπίσουμε να ήταν οι τυχερές μέρες. Τώρα μου είπε να κάνω μέχρι και το Μάιο ελεύθερες επαφές από τη 12η μέχρι τη 18 ημέρα μέρα παρά μέρα και αν δεν πιάσουμε πάλι να πάω να μου ελέγξει σάλπιγγες και το σπέρμα του άντρα μου......έχω αγχωθει να σας πω την αλήθεια...

στις πριν 45 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Α ε δεν κάνουμε κ πάντα ωορρηξια. Και ας υπάρχουν συμπτώματα... Νόμιζα ότι είχες δει ωορρηξια με το γυναικολόγο σου. Δώσε λίγο χρόνο. Μήπως κάπως καθυστέρησε. Μην απογοητευτεις τσάμπα.. 

Πφφφφ δεν υπάρχει αλήθεια εγώ θα την κάνω κι ας είναι και άκυρη να φύγει από πάνω μου τουλάχιστον θα ηρεμήσω αλλά εχω πολλά πονακια όχι συνεχόμενα πάνε και έρχονται 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Starrr είπε:

Εννοείται οπότε θέλετε.... Κ μετά τις μέρες που θα σας πει.... 💗

Λοιπόν τα νέα μου είναι έχω κάνει αρκετά από την δεξιά μεριά όμως 2 είναι 15 χιλιοστά και 1 στα 17 χιλιοστά αυτό που είναι 17 χιλιοστά είπε ο γιατρός ότι έχει μεγαλώσει πολύ για τις μέρες που είμαι όποτε λογικά δεν θα είναι καλό και θα το χάσουμε θα επικεντρωθούμε σε αυτά που είναι 15 θα με δει και την Δευτέρα και γενικά επειδή είναι ο πρώτος μήνας που τα παίρνω δεν θέλει να κάνουμε ένεση εκτός απροόπτου όποτε κου είπε κάθε μέρα επαφές από έχω και πέρα γιατί αυτά τα χάπια μπορεί να μου κάνουν πολλές ωορεξιες όποτε την Δευτέρα μπορεί να έχουμε κι αλλά μεγάλα!το θετικό είναι ότι η εικόνα μου ήταν τέλεια είπε!οποτε τα χάπια με έπιασαν μια χαρά τώρα ας το απολαύσω χωρίς άγχος!!!!α την Δευτέρα θα μετρήσουμε και ενδομήτριο νομίζω μου είπε!

στις πριν 6 λεπτά, ο/η geo2222 είπε:

Λοιπόν τα νέα μου είναι έχω κάνει αρκετά από την δεξιά μεριά όμως 2 είναι 15 χιλιοστά και 1 στα 17 χιλιοστά αυτό που είναι 17 χιλιοστά είπε ο γιατρός ότι έχει μεγαλώσει πολύ για τις μέρες που είμαι όποτε λογικά δεν θα είναι καλό και θα το χάσουμε θα επικεντρωθούμε σε αυτά που είναι 15 θα με δει και την Δευτέρα και γενικά επειδή είναι ο πρώτος μήνας που τα παίρνω δεν θέλει να κάνουμε ένεση εκτός απροόπτου όποτε κου είπε κάθε μέρα επαφές από έχω και πέρα γιατί αυτά τα χάπια μπορεί να μου κάνουν πολλές ωορεξιες όποτε την Δευτέρα μπορεί να έχουμε κι αλλά μεγάλα!το θετικό είναι ότι η εικόνα μου ήταν τέλεια είπε!οποτε τα χάπια με έπιασαν μια χαρά τώρα ας το απολαύσω χωρίς άγχος!!!!α την Δευτέρα θα μετρήσουμε και ενδομήτριο νομίζω μου είπε!

Σε εξωσωματικο πήγες ή σε απλό γυναικολόγο 

στις πριν 22 λεπτά, ο/η geo2222 είπε:

Τέλεια. Υπέροχα. Ναι ίσως το μεγάλο η μικραίνει η γίνει κύστη.... Στα άλλα δύο θα στηριχτουμε. Οπότε ξέρεις δίδυμα... 💗 Εγώ σε αυτό εστιάζω!! 💟 Καλά να περάσετε το σαββατοκύριακο 🥰😜

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Τέλεια. Υπέροχα. Ναι ίσως το μεγάλο η μικραίνει η γίνει κύστη.... Στα άλλα δύο θα στηριχτουμε. Οπότε ξέρεις δίδυμα... 💗 Εγώ σε αυτό εστιάζω!! 💟 Καλά να περάσετε το σαββατοκύριακο 🥰😜

Μακάρι μακάρι!!!σε ευχαριστώ πολύ!!!οτι και να γίνει τουλάχιστον τώρα νιώθω ότι φτάνω πιο κοντά στο στόχο μας!!!

στις πριν 35 λεπτά, ο/η Litsadi είπε:

Σε εξωσωματικο πήγες ή σε απλό γυναικολόγο 

Στον γυναικολόγο μου που κάνει και εξωσωματικές !

στις πριν 22 λεπτά, ο/η geo2222 είπε:

Μακάρι μακάρι!!!σε ευχαριστώ πολύ!!!οτι και να γίνει τουλάχιστον τώρα νιώθω ότι φτάνω πιο κοντά στο στόχο μας!!!

Εννοείται!!! 💕 Καλη επιτυχία. Κ πολύ καλά αποτελέσματα!!! 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Κοριτσια ηρθε τελικα κανονικα η περιοδος...το καλο ειναι οτι εχω κανονικο  αιμα 

Πώς είσαι;

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Litsadi είπε:

Πώς είσαι;

Ααα μια χαρα ειμαι τωρα οσο ημουν στο θα ερθει δεν θα ερθει ειχα εκνευριστει αλλα τωρα μια χαρα!!! Ετσι κι αλλιως νομιζω οτι μετα απο τοσους μηνες ηταν ο πρωτος μηνας πραγματικα σωστων επαφων...Οποτε θα περιμενω να τελειωσει και βουρ στο ψητο παλι!!! Μαλλον θα παρω τεστακια κι αυτο το μηνα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εεε Αθήνα είναι Αθήνα όπως καταλαβαίνεις και φυσικά εχει τα πάντα και μπορείς να τα βρεις και πολύ εύκολα.. και επαρχία είναι επαρχία.. δυστυχώς ή ευτυχώς έχει άλλα καλά άλλα έχει και πολλά κακά. Παρ' όλα αυτά εννοείται οποία κοπέλα το χρειάζεται μπορώ μέχρι Θεσσαλονίκη να της το διαθέσω.  Καλά & ευλογημένα Χριστούγεννα εύχομαι από καρδιάς σε όλο τον κόσμο, σε σας και τις οικογένειες σας και στα εν δυνάμη μωράκια μας!!! Σε αυτές τις ψυχούλες που είναι εκεί και περιμένουν να γεννηθούν μέσα μας..!!! 
    • Δε το ήξερα κοριτσάκι μου, η αλήθεια είναι ότι μένω Αθήνα και σαφώς εδώ είναι όλα πιο εύκολα!  Εύχομαι να έχεις καλή επιτυχία στη προσπάθεια σου και τα φάρμακα να δοθούν σε μια κοπέλα και να είναι τυχερά!  Καλές γιορτές ☺️
    • Χρόνια πολλά κορίτσια μου γλυκά!!!!με υγεία σε εσάς και στα σπιτικά σας!!να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας😘🫶🩷 Αλλά να μην ξεχνάμε και τα αγγελούδια μας εκεί ψηλά...σήμερα γιορτάζουν και αυτά...την γέννηση του Χριστού μας!!
    • Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλες ❤️🥰 με το καλό τα μωράκια μας!  να χαίρεστε όσους γιορτάζουν κ πάντα υγεία κ χαρούμενες στιγμές! ❄️🎁🙏🏼  
    • Κορίτσι μου καλησπέρα! Δεν μπαίνω η αλήθεια είναι αυτές τις ημέρες και πολύ στο φόρουμ γιατί έχω την αίσθηση ότι με στρεσάρει περισσότερο αυτόν τον καιρό πάρα με ηρεμεί.  Δόξα τω Θεώ πήγαν όλα πάρα πολύ καλά και δεν θα χρειαστεί θεωρώ να μπω ξανά σε διαδικασία διέγερσης.  Από τη νέα χρονιά θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά πρώτα ο Θεός και μετά αν όλα πάνε καλά θα πω ότι θέλετε κορίτσια, πιστεύω θα είμαι πιο ανοιχτή.. προς το παρόν δεν θέλω να λέω πολλά για να μην προκαλώ και την τύχη μου.. ας πάνε όλα καλά και μετά ρωτάτε ότι θέλετε..!!! 🤗
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...