Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρόληψη για τις ραγάδες της εγκυμοσύνης!

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια μου! 

Νομίζω ότι αυτό το θέμα μας έχει προβληματίσει όλες!

Θα ήθελα αν έχει κάποια εμπειρία να μας συμβουλέψει για το πώς μπορούμε να αποφύγουμε οσο γίνεται τις ραγάδες της εγκυμοσύνης γιατί ειναι κ θέμα δέρματος  με κάποια προϊόντα που εχει δοκιμάσει και ήταν αποτελέσματικα. Ή και με άλλους τρόπους που ίσως να υπάρχουν, ενυδάτωση διατροφή.😊😊😊😊

Θα με ενδιέφεραν πολύ οι δικε σας προτάσεις...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η Dorina είπε:

Γειά σας κορίτσια μου! 

Θα ήθελα αν έχει κάποια εμπειρία να μας συμβουλέψει για το πώς μπορούμε να αποφύγουμε οσο γίνεται τις ραγάδες της εγκυμοσύνης γιατί ειναι κ θέμα δέρματος  με κάποια προϊόντα που εχει δοκιμάσει και ήταν αποτελέσματικα. Ή και με άλλους τρόπους που ίσως να υπάρχουν, ενυδάτωση διατροφή.😊😊😊😊

Βαζω μια κρεμα stratamark οποτε θυμαμαι κ βραδυ μονο. αλλα τωρα που ειμαι 30η εβδομαδα δεν εχω ουτε μια και εχω καταλαβει οτι αν ειναι να βγαλεις θα βγαλεις κ οτι το δερμα παιζει πολυ ρολο..βεβαια η προληψη καλο ειναι παντα..

Εγω έβαζα καθημερινά διαφορα προϊόντα από την αρχή της εγκυμοσύνης. Όσο ήταν τεντωμένο το δέρμα δεν φαινόταν τίποτα. Τώρα που γέννησα φάνηκαν οι ραγαδες οι οποίες ελπίζω να φύγουν. Οπότε, μάλλον πιο πολυ είναι η ποιότητα του δέρματος που επηρεάζει κ μετα όλα τα υπόλοιπα. Τώρα βάζω bio oil κ μια της intermed. Αν έχετε να προτείνετε κάτι δοκιμασμένο στην αντιμετώπιση θα με ενδιέφερε.!

στις πριν 48 λεπτά, ο/η Nefeliap είπε:

Βαζω μια κρεμα stratamark οποτε θυμαμαι κ βραδυ μονο. αλλα τωρα που ειμαι 30η εβδομαδα δεν εχω ουτε μια και εχω καταλαβει οτι αν ειναι να βγαλεις θα βγαλεις κ οτι το δερμα παιζει πολυ ρολο..βεβαια η προληψη καλο ειναι παντα..

Αυτήν την κρέμα στην πρότεινε κάποιος? Εγώ λογικά θα κάνω ραγάδες γιατί γενικα έχω από απότομο βάρος από εφηβεία άρα δεν βλέπω να την γλυτώνω. ..

στις πριν 4 λεπτά, ο/η St33 είπε:

Εγω έβαζα καθημερινά διαφορα προϊόντα από την αρχή της εγκυμοσύνης. Όσο ήταν τεντωμένο το δέρμα δεν φαινόταν τίποτα. Τώρα που γέννησα φάνηκαν οι ραγαδες οι οποίες ελπίζω να φύγουν. Οπότε, μάλλον πιο πολυ είναι η ποιότητα του δέρματος που επηρεάζει κ μετα όλα τα υπόλοιπα. Τώρα βάζω bio oil κ μια της intermed. Αν έχετε να προτείνετε κάτι δοκιμασμένο στην αντιμετώπιση θα με ενδιέφερε.!

Ναι παίζει η πιοτητα του δέρματος  .νομίζω ότι παίζει ρόλο λογικά αν πάρεις πολλά κιλά στην εγκυμοσυνη αν δεν ενυδατώνετε σωστά που εγω ξεχνάω πίνω νερό κ λογικά τα σφιχτά ρούχα...Το Bio Oil το έβαζε και η ξαδέρφη μου Καλά αυτή με το που γέννησε  ήταν λες κ  δεν είχε γεννήσει..τέλειο το δέρμα της! Εμένα  με βλέπω κομματιασμενη από τις ραγάδες. 😣

στις πριν 35 λεπτά, ο/η Dorina είπε:

Αυτήν την κρέμα στην πρότεινε κάποιος? Εγώ λογικά θα κάνω ραγάδες γιατί γενικα έχω από απότομο βάρος από εφηβεία άρα δεν βλέπω να την γλυτώνω. ..

Εγώ βάζω bio oil και simulcium πρωί-βράδυ αντίστοιχα. Κ γω θεωρούσα δεδομένο ότι θα κάνω καθώς έχω ραγάδες από την εφηβεία.. Παρολα αυτά είμαι στην 34η εβδομάδα δίδυμης κύησης κ μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί τίποτα. Βέβαια πρώτη φορά στη ζωή μου είναι το δέρμα μου σε τόσο καλή κατάσταση λόγω ορμονών. Αν παίζει ρόλο η ενυδάτωση δεν ξέρω πάντως πίνω σίγουρα 2 λίτρα νερό την ημέρα κ από κιλά έχω πάρει 12.

Για διδυμα πολύ καλά είναι τα κιλά σου κ στον ογδοο μπράβο...

παίζει ρόλο η καλή ενυδάτωση σίγουρα. .Εγώ ειμαι λιχουδο κ με βλέπω τεράστια. .

Το bio oil το έχω ακούσει από πολλές. . είναι κρέμα το simulcium?

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Dorina είπε:

Για διδυμα πολύ καλά είναι τα κιλά σου κ στον ογδοο μπράβο...

παίζει ρόλο η καλή ενυδάτωση σίγουρα. .Εγώ ειμαι λιχουδο κ με βλέπω τεράστια. .

Το bio oil το έχω ακούσει από πολλές. . είναι κρέμα το simulcium?

Ναι κρέμα είναι. Βρε και γω λιχουδα είμαι. Στην αρχή άνοιξε η όρεξη, πρόσεξα μια βδομάδα κ αυτό ήταν. Πλέον κ να θέλω δεν μπορώ να φάω πολύ. Ζορίζουν τα μικρά. 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Ναι κρέμα είναι. Βρε και γω λιχουδα είμαι. Στην αρχή άνοιξε η όρεξη, πρόσεξα μια βδομάδα κ αυτό ήταν. Πλέον κ να θέλω δεν μπορώ να φάω πολύ. Ζορίζουν τα μικρά. 

Λογικό να μην μπορείς να φάς! 😁😁Ζόρικο θα είναι με δύο μπεμπέ! Καλή τελειόμηνη  λευτεριά. ..Ελπίζω να γίνουν τα σώματα μας όπως ήταν   🙄🙄🙄..

Κορίτσια ότι κρέμα η λάδι μου προτείνετε εγώ τα σημειώνω και θα κάνω  έρευνα..να δω κ κριτικές από ίντερνετ. .

Στο κεντρο εξωσωματικης μου δωσανε δωρο 3 ..ειναι ακριβη ...αν θες τσεκαρε το αμυγδαλέλαιο ή το βουτηρο καριτε !

Με το καλό το μωράκι σου με έναν πόνο..εγώ άρχισα να βάζω κρέμα από όταν ήμουν  2.5 με 3 μηνών έβαζα την prevenstria επειδη ειναι λιγο ακριβουτσικο το αγοραζα απο το ίντερνετ!! έβαζα συνέχεια πρωί κ βράδυ..είχα πάρει βέβαια κ το bio oil αλλά πιο πολύ έπερνα της prevenstria δεν θυμάμαι κ εγώ πόσα λεφτά είχα δώσει για κρέμες Αλλά άξιζε τον κόπο δεν έκανα ούτε Μια!! Εκτός από την κοιλιά έβαζα κ  στους γλουτούς!!! Είναι κ θέμα δέρματος όμως εγώ πχ για το νερό οκ έπινα αλλά όχι πολύ!!νομίζω ότι η κρέμα απορροφάται πιο εύκολα από τα λάδια 

Αυτά στο φαρμακείο ή σε κάνα βιολογικαδικο. .?

Θα το ψάξω ..δεν θα εχει χημικά. .για το αμυγδαλέλαιο κ το καριτε. ?

στις πριν 8 ώρες, ο/η Angela7 είπε:

Με το καλό το μωράκι σου με έναν πόνο..εγώ άρχισα να βάζω κρέμα από όταν ήμουν  2.5 με 3 μηνών έβαζα την prevenstria επειδη ειναι λιγο ακριβουτσικο το αγοραζα απο το ίντερνετ!! έβαζα συνέχεια πρωί κ βράδυ..είχα πάρει βέβαια κ το bio oil αλλά πιο πολύ έπερνα της prevenstria δεν θυμάμαι κ εγώ πόσα λεφτά είχα δώσει για κρέμες Αλλά άξιζε τον κόπο δεν έκανα ούτε Μια!! Εκτός από την κοιλιά έβαζα κ  στους γλουτούς!!! Είναι κ θέμα δέρματος όμως εγώ πχ για το νερό οκ έπινα αλλά όχι πολύ!!νομίζω ότι η κρέμα απορροφάται πιο εύκολα από τα λάδια 

Ευχαριστώ πολυ! !!!σε όλες το ίδιο εύχομαι. ..

Σίγουρα αξίζει να δώσεις λεφτά για αυτόν τον λόγο γιατί το να γλυτώσεις τις ραγάδες μεγάλο ζήτημα! !το θέμα ειναι όντως να κάνει δουλειά αυτο μετράει. ..παίζει κ το δέρμα του καθενός! 

στις On 23/12/2020 at 3:49 ΜΜ, ο/η Dorina είπε:

Ναι παίζει η πιοτητα του δέρματος  .νομίζω ότι παίζει ρόλο λογικά αν πάρεις πολλά κιλά στην εγκυμοσυνη αν δεν ενυδατώνετε σωστά που εγω ξεχνάω πίνω νερό κ λογικά τα σφιχτά ρούχα...Το Bio Oil το έβαζε και η ξαδέρφη μου Καλά αυτή με το που γέννησε  ήταν λες κ  δεν είχε γεννήσει..τέλειο το δέρμα της! Εμένα  με βλέπω κομματιασμενη από τις ραγάδες. 😣

Δεν είναι ούτε τα κιλά θεωρώ.  Ειμαι αρκετά αδύνατη πηρα 13 κιλα κ σε μια εβδομάδα τα έχασα ολα. Πιστεύω πως αν ειναι να κάνεις ραγαδες θα κάνεις ότι κ να βάζεις 

Καλησπέρα κορίτσια εγώ βρίσκομαι στην 37 εβδομάδα κ ενώ δεν είχα τίποτα από την 35 άρχισα να βγάζω κ γέμισα έχω βάλει 7 κιλά.κ έβαζα bio oil από τον 3 μήνα.οποτε νομίζω ότι φταίει το δέρμα δεν εξηγητε αλλιώς.εχω πάρει για μετά την γέννα την histoplastin red που όλοι λένε ότι κάνει θαύματα για ουλές κ ραγαδες .θα δείξει όμως.

Εύχομαι σε όλες με το καλό τα μωράκια σάς!

στις On 24/12/2020 at 4:52 ΜΜ, ο/η St33 είπε:

Δεν είναι ούτε τα κιλά θεωρώ.  Ειμαι αρκετά αδύνατη πηρα 13 κιλα κ σε μια εβδομάδα τα έχασα ολα. Πιστεύω πως αν ειναι να κάνεις ραγαδες θα κάνεις ότι κ να βάζεις 

Ναι σίγουρα! Είναι κ στο δέρμα! Εγώ παράγγειλα την Gandour Simulcium .είδα ότι είχε πολύ καλές κριτικές μήπως κ γλυτώσω..😐😐😐

στις πριν 16 ώρες, ο/η Dona90 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια εγώ βρίσκομαι στην 37 εβδομάδα κ ενώ δεν είχα τίποτα από την 35 άρχισα να βγάζω κ γέμισα έχω βάλει 7 κιλά.κ έβαζα bio oil από τον 3 μήνα.οποτε νομίζω ότι φταίει το δέρμα δεν εξηγητε αλλιώς.εχω πάρει για μετά την γέννα την histoplastin red που όλοι λένε ότι κάνει θαύματα για ουλές κ ραγαδες .θα δείξει όμως.

Εύχομαι σε όλες με το καλό τα μωράκια σάς!

Από ότι καταλαβαίνω τελικά είναι κ στην ποιότητα κ στην σωστή ενυδάτωση. .θα βοηθήσει λογικά η κρέμα αλλά λογικά πιο πολύ είναι για πρόληψη δυστυχώς! 

στις On 24/12/2020 at 9:58 ΠΜ, ο/η Dorina είπε:

Αυτά στο φαρμακείο ή σε κάνα βιολογικαδικο. .?

Θα το ψάξω ..δεν θα εχει χημικά. .για το αμυγδαλέλαιο κ το καριτε. ?

Τωρα το ειδα γιατι δεν μου εκανες παράθεση..Ειναι το πιο καλο το καριτε τελειως φυσικοhttps://www.organicbrands.gr/el/products/naturado-bio?bid=95

στις πριν 11 ώρες, ο/η Nefeliap είπε:

Τωρα το ειδα γιατι δεν μου εκανες παράθεση..Ειναι το πιο καλο το καριτε τελειως φυσικοhttps://www.organicbrands.gr/el/products/naturado-bio?bid=95

Ωραία! Ευχαριστώ πολύ! Θα το δω.😊

Ωραία! Ευχαριστώ πολύ! Θα το δω.😊

Αυτο δες!! https://www.elmeliabio.gr/1D4DAA6F.el.aspx
(απλα  σου στειλα γενικο σαιτ πριν..)

στις On 27/12/2020 at 12:43 ΠΜ, ο/η Nefeliap είπε:

Αυτο δες!! https://www.elmeliabio.gr/1D4DAA6F.el.aspx
(απλα  σου στειλα γενικο σαιτ πριν..)

Ωραια είναι κ φυσικο κ φθηνό θα το δοκιμάσω! Σε ευχαριστω πολύ !

στις On 23/12/2020 at 12:30 ΜΜ, ο/η Dorina είπε:

Γειά σας κορίτσια μου! 

Γεια σου! Ξέρω πως δυστυχώς το θέμα με τις ραγάδες είναι γενετικό. Οι κρέμες του εμπορίου δεν θεωρώ πως βοηθούν και μόνο πεταμένα λεφτά θα έλεγα πως είναι.  Πιστεύω πως το καλύτερο που μπορεί μια κοπέλα να κάνει είναι να ενυδατώνεται και να τρώει σωστά. 

Εγώ δεν έκανα ούτε μια ραγάδα. ήμουν τυχερή

Είσαι πολυ τυχερή! 

Ξέρω κ άλλες κοπέλες που δεν κάνανε κ ελπίζω κ για μένα το ίδιο. .Σίγουρα είναι γενετικο!εγώ σκέφτομαι να μην σφίγγω την κοιλιά με στένα ρούχα θα βάζω κ την αλοιφή νεράκι που δυστυχώς ξεχνάω .θέλω να μην τρώω κ βλακειες κ για θεμα αποτομου βάρους αλλά δυστυχώς είμαι λιχουδο ..αλλά το σκέφτομαι κ προσπαθώ να το έχω υπό έλεγχο. .και το άλλο που έχω στο μυαλό να μην ξύσω την κοιλιά. .

Εύχομαι καλή χρονια να έχουμε με υγεία κ αυτό είναι το λιγότερο! 😊😋

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...