Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Love32 είπε:

Οι κοιλιτσες κορίτσια? Κάναν καμία εμφανίση?είναι νωρίς βέβαια!!!

Καμια εμφανιση. Σαν να εχω φαει λιγο παραπανω ειναι, χωρια το φουσκωμα που εχω ωρες ωρες και ειμαι σα 5μηνων. Ευτυχως εμενα μειωθηκε λιγο το φουσκωμα αυτη τη βδομαδα. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

Οι κοιλιτσες κορίτσια? Κάναν καμία εμφανίση?είναι νωρίς βέβαια!!!

Εμενα έκανε πριν μείνω έγκυος λόγω καραντίνας 😂 οπότε τώρα δεν καταλαβαίνω 😅 στα ρούχα μου μπαίνω κανονικά 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η PanB είπε:

Εμενα έκανε πριν μείνω έγκυος λόγω καραντίνας 😂 οπότε τώρα δεν καταλαβαίνω 😅 στα ρούχα μου μπαίνω κανονικά 

Χεχεχε! Εσενα ειναι και πιο νωρις ακομα ! Στην προηγουμενη εγκυμοσυνη σου σε ποια εβδομαδα γεννησες; 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Love32 είπε:

Αυτό το πριξιμο π λες άστο μόνο όρθια ή καθιστή ξαπλωμένη εξαφανίζεται!!!!

Πολυ ενοχλητικο και με ενοχλουν και ολα τα ρουχα μου οποτε με πιανει! 
@PanB εσυ που εισαι ηδη μια φορα μαμα αυτο το φουσκωμα θα το εχουμε μεχρι τελος;
Δηλαδη αν μεγαλωσει και η κοιλια τι θα γινεται αυτο σκεφτομαι! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Raphaela είπε:

Χεχεχε! Εσενα ειναι και πιο νωρις ακομα ! Στην προηγουμενη εγκυμοσυνη σου σε ποια εβδομαδα γεννησες; 

38+1 😁

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Raphaela είπε:

Πολυ ενοχλητικο και με ενοχλουν και ολα τα ρουχα μου οποτε με πιανει! 
@PanB εσυ που εισαι ηδη μια φορα μαμα αυτο το φουσκωμα θα το εχουμε μεχρι τελος;
Δηλαδη αν μεγαλωσει και η κοιλια τι θα γινεται αυτο σκεφτομαι! 

Μετά γίνεται χειρότερο κ σκέφτομαι τις καούρες στο τέλος και την κοιλουμπα μέσα στη ζέστη 😜

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η PanB είπε:

38+1 😁

Μετά γίνεται χειρότερο κ σκέφτομαι τις καούρες στο τέλος και την κοιλουμπα μέσα στη ζέστη 😜

Τετοια λεγε μας! Αχ αυτο με την ζεστη παλι το σκεφτομαι και εγω! Χαχαχα! Εδω να μαστε να γκρινιαζουμε! 

Περα απο την πλακα ας ερθει το μωρο και αυτα δεν εχουν σημασια τωρα πια! Και για μας ηταν και εντελως απροσδοκητο γιατι ειχαμε θεματα οποτε δεν μιλαω ! 

Δημοσίευση

Μου το εμφάνισε προτεινόμενο στο φβ και λέω να το παρακολουθήσω αύριο. Αν ενδιαφέρεται και κάποια άλλη https://frezyland.gr/webinars/diatrofh-sthn-egkymosynh-dos-donts/?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_content=webinar&utm_campaign=20210115_frezyland_webinar_diatrofi_stin_egkumosini&fbclid=IwAR2Q__TcIo7rFtbAV1UH_0jVUUJNfcwPCBJfiSvnKV9FxB_s4xRXb6lXmtE 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Μαριλου1 είπε:

Μου το εμφάνισε προτεινόμενο στο φβ και λέω να το παρακολουθήσω αύριο. Αν ενδιαφέρεται και κάποια άλλη https://frezyland.gr/webinars/diatrofh-sthn-egkymosynh-dos-donts/?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_content=webinar&utm_campaign=20210115_frezyland_webinar_diatrofi_stin_egkumosini&fbclid=IwAR2Q__TcIo7rFtbAV1UH_0jVUUJNfcwPCBJfiSvnKV9FxB_s4xRXb6lXmtE 

Έχω δηλώσει κι εγώ συμμετοχή 😁

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Μαριλου1 είπε:

Ααααα ναι ναι! Το ειχα δει και εγω! Ευχαριστουμε! Ειναι ωραια αυτα! Θα κοιταξω μηπως γραφτω και εγω! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Love32 είπε:

Ματώνουν τα δόντια σας?

Ματώνουν αρκετά μπορω να πω!!! Και η αληθεια ειναι πως χρειαζομουν εναν καθαρισμο απο πριν και τωρα το μετανιωνω που δεν εκανα!! Ο πονος με τρομαζει αρκετα γτ δε μπορω να παρω και τπτ!!!Ευτυχώς εχω πατέρα οδοντιατρο αν και τον έχω μακρια αλλα θα με καθοδηγησει! Αφου με μαλωσει φυσικα που σαν κακο κοριτσι δεν προσεξα τα δοντακια μου 😂

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η PanB είπε:

Από κιλά πως είστε; ζυγιστηκα τώρα κ με έβγαλε +μισο🤦🏼‍♀️

Καλημερα! Συν μισο δεν πιανετε😂! Μπορει να ειναι και κατακρατησεις! 
Εγω δεν εχω παρει ακομα !

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Μαριλου1 είπε:

Καλημέρα, ούτε γραμμάριο δεν έχω πάρει αλλά έχω καλό μεταβολισμό 😊

Καλημεραα!!!! Εγω ειχα παρει απο πριν λογω καραντινας και τωρα το μετανιώνω!!! Παίρνω πολύ εύκολα οποτε προσπαθώ να προσεχω!!! Αλλα αντιστέκομαι δυσκολα στις ατασθαλιες ειναι η αληθεια 😥

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η anna90 είπε:

Τι έγινε κούκλα μου, πως πήγε;;;

στις πριν 53 λεπτά, ο/η PanB είπε:

Πωπω ναι! Η πρώτη που κάνει αυχενική!! Πες μας πες μας 😍

Κορίτσια μου έχω πολύ καλά νέα! Το μωράκι μου μεγάλωσε και είναι πολύ ζωηρό. Η αυχενική διαφάνεια τέλεια είπε ο γιατρός. Περιμένουμε τα αναλυτικά αποτελέσματα τη Δευτέρα. Το αιμάτωμα σχεδόν έχει φύγει αλλά πρέπει να καθίσω 2 βδομάδες ακόμα ξάπλα μέχρι να εξαφανιστεί τελείως. Μάλλον είναι κοριτσάκι 😍

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Όχι πάω σε εμβρυολογο και τις κάνω αυτές τις εξετάσεις 
    • @Άννα γ χρονια  σου πολλααα!!! αχ αυτο με το μαιευτήριο κ τον πανικο τον εχω κ εγω...θα μείνει με την πεθερά μου εκείνες τις μερες κ ενώ την αγαπάει παίζουν κλπ ειναι κ πολυ ζωηρή κ νομίζω δεν θα την κανει καλά ευκολα..εχει μάθει κ με εμενα μονο οποτε δεν ξερω πως θα πάει αυτο. Ο δικός σου είναι κ λίγο πιο μεγάλος οποτε θα καταλαβαίνει κ πιο πολλά πράγματα, τον εχεις προετοιμάσει καπως;εχει καταλάβει λες τι γίνεται κ οτι θα ερθει μωρο στο σπιτι;; Εμένα όταν την ρωτάω που ειναι ο μπεμπης σηκώνει την μπλούζα μου κ της δίνει φιλιά αλλα γενικα μεχρι εκει..κ στις αλλαγές δεν αντιδρά γενικα,της πηραμε κρεβάτι εδώ κ 2 μηνες περίπου στο δωματιο της,βάλαμε την κούνια στο δικό μας αλλα δεν δείχνει καμια όρεξη να θέλει να μπει μεσα😅ευτυχως εχει μάθει να κοιμάται μόνη της απο ενός.. τωρα ειναι 27 μηνων🙂 Απο ετοιμασίες αφού εχουν γίνει τα ρούχα τα υπόλοιπα ειναι ευκολα,εχεις καιρό αλλα μήπως στήσεις καποια πραγματα για να μην του έρθουν όλες οι αλλαγές μαζι;  
    • Την Β επιπέδου σ αυτόν θα την κάνεις; 
    • Καλημέρα κορίτσι!! Μια χαρά είναι ο μικρούλης! Κι εσύ μια χαρά τα πήγες από κιλά!! Με το καλό εύχομαι να έρθει γερός ❤️  ελπίζω να έχεις τον τοκετό που επιθυμείς!!  Εγώ σήμερα είμαι 33+2, έχω λίγο παραπάνω από εσένα. Είχαμε Doppler την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν 2156 και από φατσούλα ίδιος με τον πρώτο μου 🥰 πάθαμε σόκ με την ομοιότητα.23 έχουμε γυναικολόγο και βλέπουμε..  από ετοιμασίες τα ρούχα του είναι έτοιμα πλυμένα και σιδέρωμα, τα έκανε η πεθερά μου. Όλα τα υπόλοιπα είναι στο περίμενε! Περιμένω να μου έρθουν κάτι σουτιέν θηλασμού και πιτζάμες για το μαιευτήριο να τα πλύνω και αυτά και να φτιάξω βαλίτσα. Πήρα και είναι παρκοκρεβατο που κατεβαίνει το πλαινο και γίνεται σαν λίκνο.  δεν έχω στήσει τίποτα στα δωμάτια γιατί δεν θέλω να στρεσαρω παραπάνω τον μεγάλο μου. Σκέφτομαι την στιγμή που θα τον αφήσω για να πάω να γεννήσω και κλαίω, με πιάνει πανικός.. 
    • Δεν έχω μετακομίσει έγκυος αλλά έχω μετακομίσει γενικά 3 φορές. Δεν είναι κάτι τρομερό, απλά θέλει οργάνωση. Καταρχάς αν σε αγχώνει το οικονομικό θα σου έλεγα να μην πάρετε ακόμα καινούργια έπιπλα εκτός και αν τα παλιά δεν χωράνε καθόλου. Αν πχ έχετε πολύ μεγάλο καναπέ που δεν χωράει στο καινούργιο σαλόνι, οκ να πάρετε, αλλά αν χωράει κάπως σε βολευτειτε με αυτόν το πρώτο διάστημα. Και σταδιακά αγοράζετε ότι έπιπλα θέλετε. Μετά μπορείς να ξεκινήσεις κάνοντας ένα καλό ξεκαθάρισμα στο σπίτι που είστε για το τι θέλετε και το όχι. Αν υπάρχουν δλδ αντικείμενα ή και ρούχα που δεν θέλετε, καλύτερα να τα ξεφορτωθείς από τώρα. Αυτό είναι συνήθως το πιο χρονοβόρο κομμάτι. Τώρα λίγες μέρες πριν την μετακόμιση (θα φωνάξεις μεταφορική) θα ξεκινήσεις να πακετάρεις σταδιακά αυτά που χρησιμοποιείτε λιγότερο και μετά αυτά που χρησιμοποιείτε περισσότερο. Κάπως έτσι θα "διαλυσετε" και θα αμπαλάρετε και ότι έπιπλα έχετε. (Εγώ πχ πάντα ξεκινάω με το να μαζέψω ότι διακοσμητικά έχω στο σπίτι, μετά μια βιβλιοθήκη, είδη κουζίνας που δεν χρησιμοποιούμε συχνά κτλ και φυσικά το πρωί της μετακόμισης διαλύουμε το κρεβάτι μας 😜). Τα ρούχα σας μπορείς να τα μεταφέρεις σε σκουπιδοσακούλες. Α επίσης βρες άτομο να σε βοηθήσει ή να αναλάβει το καθάρισμα του νέου σπιτιού.  Εφόσον είσαι έγκυος δεν μπορείς να κάνεις τέτοιες δουλειές.  Γενικά μην αγχώνεσαι, οργάνωση θέλει και φυσικά να είσαι προετοιμασμένη να ζεις για λίγο καιρό ανάμεσα σε κούτες και έλλειψη οργάνωσης 😅 Θα χρειαστεί λίγες μέρες να βρείτε τη θέση για κάθε τι.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...