Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαν ζεστάνει η θαλασσα κ μυρισει καλοκαίρι, ο πελαργός στα χέρια μας μωράκια θα μας φέρει! Καλοκαιρινά μωράκια 2021

Recommended Posts

Χρόνια πολλά κορίτσια ! Με υγεία να χαίρεστε τις οικογένειες σας! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και σε όσους έχετε. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 17.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Diana_caterina

2124

• Clairy.

1671

• Tweema

1530

• Love32

1488

Γεια σας κοριτσια. Πως περασατε; 

Τα νεα της μερας...

Ξύπνησαμε το πρωι, ανοιξαμε τα δωρα μας, παιξαμε, φαγαμε κ μετα απο κόπο ωρων καταφέραμε κ ετοιμαστηκαμε για να βγουμε εξω. Πηρε ο αδερφος του αντρα μ τηλ  για χρονια πολλα κ του ειπε εκείνος οτι θα περάσουμε. Το συζητησαμε μαζι με τον μικρο κ προτιμησε να παμε πρωτα εκει για να παιξει με τον ξαδερφο του...

Τελειωμα μερας...

Δεν πηγαμε πουθενα αλλου, περάσαμε πολυ καλα κ το κερασακι στο τελειωμα... Ο μεγαλος ανηψιος εκανε σελφ μπροστα μας κ βγηκε θετικο! Κ το επανελαβε!! Δευτερα παει για μοριακό.. Το παιδι παει λυκειο κ επειδη υπηρχαν κρουσματα στην ταξη του εκανε καθημερινα σελφ κ απο τι καταλαβα 18 παιδια εχουν κολλησει μονο απο το τμημα του 😳 εσείς ολα καλα ;;; κ να σας πω κατι με ετρωγε μεσα μου οταν ηταν να παμε, το αισθανομουν ότι κάτι θα υπαρξει αργοτερα(οχι βεβαια τοσο γρηγορα) με τον κοβιντ.. 

Πριν λιγο μιλουσε ο αντρας μου 1 ωρα με τους γονεις του. Η μαμα του φοβαται παρα πολυ κ με το παραμικρο θα παει νοσοκομειο. 

@Lia5ευχαριστώ.. Μολις κοιμήθηκαν τα παιδια,γυρισαμε πριν 1 ωρα σπιτι.. Η μικρη κλασσικα γκρινιαζε απο τις 6 την πηρε ο υπνος γυρω στς 7 κ την εβαλα καρότσι, κοιμηθηκε λιγο κ ξύπνησε. Οπως ηταν αναμενομενο δεν σταματησε να γκρινιαζει γιατί ηθελε να κοιμηθει, ομως οταν βγήκαμε εξω σταμάτησε, χαζευε κ οταν γυρισαμε απιτι συνεχισε.

@Valxrisευχαριστώ πολυ κ συ να χαιρεσαι τον αντρα σου 😍

στις πριν 11 λεπτά, ο/η nik_ol είπε:

@Tweema μπορεί να μην κολλήσατε. πως είσαι; αγχωμένη, ε;

Ναι το ξερω κοριτσι μου... Ενταξει φοβαμαι λιγάκι για όλους.. Το μωρο ακομα ταλαιπωρειται με βηχα, μυξα, απο χθες κανει εμετό με τις μυξες. Τωρα αν μας ερθει κ κατι τετοιο, τι να πω...

στις πριν 6 ώρες, ο/η Mommy to be είπε:

Δεν έχετε κάποιο όριο με βάση τα κιλά και την ηλικία του;;

Το έχω ρωτήσει κι αυτό!!Δεν υπάρχει!!το παιδάκι μου είναι μεγαλόσωμο γενικώς  κ λόγω γονιδίων...ο άντρας μου κ όλο του το σόι είναι πολύ ψηλοί οπότε λογικά πήρε από εκεί γιατί εγώ είμαι 1,60.ειναι κ φαγανό μωράκι!!!Από την πρώτη στιγμή!Είναι πάνω από το μέσο όρο αλλά μέσα στις καμπύλες.Το κάθε μωρό τρώει όσο χρειάζεται.Αργοτερα που θα περπατάνε είναι στο χέρι μας το διατροφή θα κάνουν για να μην είναι υπέρβαρα.

Πώς πατε εσείς με τη διατροφή;;δίνεις κ ξένο κ δικό σου ;δείχνει να παίρνει τα πάνω του το μικρακι;;

Καλημερα κοριτσια!!!

Καλες γιορτές να έχετε, με υγεια και τυχη για ολους !! Να χαιρόμαστε τα μπουμπουκια μας και να τα καμαρωνουμε🥰 

Πως ειστε;; 

Καλημέρα κορίτσια!!! 

@Tweema ελπίζω να μην κολλήσατε κ όλα να πάνε καλά! 

Εμείς κ χθες κ σήμερα κάναμε πολύ μεγάλες βόλτες και το ευχαριστήθηκαμε όλοι!!! Από ύπνο έχουν χαλάσει λίγο τα πράγματα αλλά δεν είναι κ εντελώς χάλια...κάθε 3 ώρες ξυπνάει αλλά κοιμάται εύκολα μετά οπότε εντάξει! Αδιαθετησα κιόλας πρώτη φορά μετά την εγκυμοσύνη κ ήδη νιώθω καλύτερα! Πιο ήρεμη! Αύριο έχουμε παιδίατρο για το τρίτο εμβόλιο.

στις πριν 12 ώρες, ο/η Μιντόρι είπε:

Το έχω ρωτήσει κι αυτό!!Δεν υπάρχει!!το παιδάκι μου είναι μεγαλόσωμο γενικώς  κ λόγω γονιδίων...ο άντρας μου κ όλο του το σόι είναι πολύ ψηλοί οπότε λογικά πήρε από εκεί γιατί εγώ είμαι 1,60.ειναι κ φαγανό μωράκι!!!Από την πρώτη στιγμή!Είναι πάνω από το μέσο όρο αλλά μέσα στις καμπύλες.Το κάθε μωρό τρώει όσο χρειάζεται.Αργοτερα που θα περπατάνε είναι στο χέρι μας το διατροφή θα κάνουν για να μην είναι υπέρβαρα.

Πώς πατε εσείς με τη διατροφή;;δίνεις κ ξένο κ δικό σου ;δείχνει να παίρνει τα πάνω του το μικρακι;;

Ναι δίνω στήθος πριν και το συμπλήρωμα μετά..αλλά τα 75o m l που είπε η παιδίατρος δυσκολα τα διαχειρίζομαι γιατί έχει πρόγραμμα θηλασμού ακόμη και την νύχτα ξυπνάει στο 3ωρω..ναι ναι μισό κιλό πήρε και μας φάνηκε ότι φούσκωσε.🥰..μάλλον θα ξεκινήσουμε στέρεες μετά τα θεοφάνεια .θα ειναι 4μιση μηνών ο μικρός..το πρότεινε η παιδίατρος αλλά θα το δούμε...γιατί είναι πίσω στις καμπύλες...

στις πριν 13 ώρες, ο/η Tweema είπε:

Ναι το ξερω κοριτσι μου... Ενταξει φοβαμαι λιγάκι για όλους.. Το μωρο ακομα ταλαιπωρειται με βηχα, μυξα, απο χθες κανει εμετό με τις μυξες. Τωρα αν μας ερθει κ κατι τετοιο, τι να πω...

Είναι και κάποιος αλλος θετικός στην οικογένεια του;;;το εμβόλιο δεν θα το κάνετε καθόλου...;;;εγώ σκέφτομαι τώρα μετά τις γιορτές να κάνω την πρώτη δόση...μετά λέω..δεν πάμε πουθενά δεν βλέπουμε άνθρωπο..μήπως να το άφηνα για την άνοιξη που θα βγαίνουμε και περισσότερο...

στις On 24/12/2021 at 9:20 ΜΜ, ο/η vasiliki 16 είπε:

Ποιο γάλα του δίνεις ;δώσε λίγο χρόνο να το συνηθίσει και βλέπεις αν σου παρουσιάσει και τίποτα άλλο.

Το almiron to 1

Ναι σίγουρα χρειάζεται χρόνο..ξυπνάει και τα βράδυ για γάλα;;

Χρόνια πολλά κορίτσια... 

@Tweema έμαθες αν κόλλησε κάποιος άλλος από την οικογένεια;; πάντως έχω έρθει πολλές φορές σε επαφή με κρούσμα και δεν έχω κολλήσει. Την τελευταία βεβαια που είχα έρθει σε απόσταση αναπνοής και ήμασταν αρκετή ώρα με την κοπέλα μαζί είχα κάνει και εμβολιο.. Ελπίζω να την γλυτώσετε και εσείς 🙄

στις πριν 2 ώρες, ο/η Mommy to be είπε:

Ναι δίνω στήθος πριν και το συμπλήρωμα μετά..αλλά τα 75o m l που είπε η παιδίατρος δυσκολα τα διαχειρίζομαι γιατί έχει πρόγραμμα θηλασμού ακόμη και την νύχτα ξυπνάει στο 3ωρω..ναι ναι μισό κιλό πήρε και μας φάνηκε ότι φούσκωσε.🥰..μάλλον θα ξεκινήσουμε στέρεες μετά τα θεοφάνεια .θα ειναι 4μιση μηνών ο μικρός..το πρότεινε η παιδίατρος αλλά θα το δούμε...γιατί είναι πίσω στις καμπύλες...

Σιγά σιγά θα χορταίνει καλύτερα κ θα κοιμάται,λίγη υπομονή να ανέβει κ στα κιλακια του κ θα ειναι σουπερ.Σας είπε μέ τι θα ξεκινήσετε?

Κορίτσια, άσχετο,σας έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις από το φόρουμ;;Γιατί τις τελευταίες ημέρες δεν μου έρχονται καθόλου ειδοποιήσεις από τις απαντήσεις σας, πρέπει να μπω για να τις δω..

στις πριν 41 λεπτά, ο/η Μιντόρι είπε:

Κορίτσια, άσχετο,σας έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις από το φόρουμ;;Γιατί τις τελευταίες ημέρες δεν μου έρχονται καθόλου ειδοποιήσεις από τις απαντήσεις σας, πρέπει να μπω για να τις δω..

Εδώ κ πολύ καιρό σε μένα έχουν σταματήσει οι ειδοποιήσεις

στις πριν 3 ώρες, ο/η Mommy to be είπε:

Είναι και κάποιος αλλος θετικός στην οικογένεια του;;;το εμβόλιο δεν θα το κάνετε καθόλου...;;;εγώ σκέφτομαι τώρα μετά τις γιορτές να κάνω την πρώτη δόση...μετά λέω..δεν πάμε πουθενά δεν βλέπουμε άνθρωπο..μήπως να το άφηνα για την άνοιξη που θα βγαίνουμε και περισσότερο...

στις πριν 1 ώρα, ο/η Clairy. είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσια... 

@Tweema έμαθες αν κόλλησε κάποιος άλλος από την οικογένεια;; πάντως έχω έρθει πολλές φορές σε επαφή με κρούσμα και δεν έχω κολλήσει. Την τελευταία βεβαια που είχα έρθει σε απόσταση αναπνοής και ήμασταν αρκετή ώρα με την κοπέλα μαζί είχα κάνει και εμβολιο.. Ελπίζω να την γλυτώσετε και εσείς 🙄

Ακομα δεν εχει βγει καποιος θετικος. Εκανε σημερα το παιδι τεστ κ βγηκε εντονη η γραμμη σε σχέση με χθες. Αυριο λογικα θα παει για μοριακό. Χθες ειχε πονοκέφαλο σήμερα προστέθηκε κ η γευση με τα δέκατα. Ο άντρας μ κανει ραπιντ λογω δουλειάς αλλα ή αυριο ή μεθαύριο θα κάνουμε κ μονοι μάς τεστ. Απαραδεκτο παντως θα έπρεπε να μας είχαν πει οτι έχουν ερθει σε επαφη με κρουσμα. 

Το εμβολιο δεν το εχω στο πρόγραμμα. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Lia5 είπε:

Εμείς είχαμε 2η δοση πνευμονιοκοκκου σήμερα και ο τζιτζιφιογκος έχασε πια την ιδιότητα του 😝

20211226_123915.jpg

Χαχαχα γίγαντας θα γίνει το αγόρι μας ❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Love32 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια πώς είστε?? 

Έχει πάει κάποια για baby swimming η να γνωρίζει από το περιβάλλον της κάποιον??

Ξερω φιλη... Τον γιο μ τον πηγα στα 2 αλλά ο προπονητης είχε 0 ενσυναισθηση κ φύγαμε κ δεν το προσπαθησαμε ξανα. Φετος τον ιουνιο πήγε ξανά αλλα μαλλον θα το σταματησει ξανα. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Mommy to be είπε:

Το almiron to 1

Ναι σίγουρα χρειάζεται χρόνο..ξυπνάει και τα βράδυ για γάλα;;

Είναι με τις μερες της,αν φάει καλά μέσα στην ημέρα δε θα ξυπνήσει,αν πάλι όχι Τότε Ναι έχουμε έως και δύο ξύπνηματα. πάντως ότι ώρα και ν κοιμηθεί πρωινό ξύπνημα έχουμε Στις 6'' 

Εγώ δίνω το frisolac

στις πριν 1 ώρα, ο/η Μιντόρι είπε:

Σιγά σιγά θα χορταίνει καλύτερα κ θα κοιμάται,λίγη υπομονή να ανέβει κ στα κιλακια του κ θα ειναι σουπερ.Σας είπε μέ τι θα ξεκινήσετε?

Λαχανικα μας είπε ναι!!

στις πριν 22 ώρες, ο/η vasiliki 16 είπε:

κατάλαβα ότι αυτός ο υπολογισμός των μλ περισσότερο άγχος μου προκαλούσε,συμπερανα οτι θα φάει όσο θέλει,μόνη της κανονίζει δεν Την πιέζω πια. λειτουργεί με αυτούς τους ρυθμούς,Ίσως να μην τηε αρέσει το γάλα ,δεν ξέρω😛

θα φανεί Μόλις ξεκινήσουμε φαγητό. πάντως ναι,ούτε εσένα τρώει ιδιαίτερα πολύ.στα κιλά Πώς είναι; τι σου λεει ο παιδίατρος;

εμείς εφόσον είμαστε εντάξει στις καμπύλες δεν υπάρχει λόγος άγχουε και πίεσης.άλλωστε και οι μεγάλοι δεν τρώμε όλοι το ίδιο.

Αυτό μ λέει κ ο παιδίατρος να μη τον πιέζω θα φάει όσο θέλει. Παίρνει κανονικά βάρος κ ας τρώει λίγο. 

@Tweema καλά και εγώ δεν τρελαίνομουν να το κάνω απλα φοβάμαι μην κολλήσω κανέναν..με μεγάλο άγχος πήγα. Έτσι λίγο να μειώνω τις πιθανότητες. Η μαμα μου έχει περάσει εγκεφαλικό και έμφραγμα και φοβάμαι λιγάκι. Βλακεια που δε σας το είπαν έχετε και μωρό.. Απαράδεκτοι.. Ήρθατε πολύ κοντά με τον ανιψιό σου;

στις πριν 2 ώρες, ο/η Ρουλ@@ είπε:

Αυτό μ λέει κ ο παιδίατρος να μη τον πιέζω θα φάει όσο θέλει. Παίρνει κανονικά βάρος κ ας τρώει λίγο. 

τι βάρος και ύψος έχετε;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• εντάξει ναι... έχω χρόνο ακόμα εγώ...ο άντρας μου 3 παιδακια θέλει λέει...βεβαια λεει οτι το επόμενο θα ειναι μετά απο 5 χρόνια 😂😂 ή του χρόνου κατευθείαν για να ξεμπερδευουμε😂 εγω με τίποτα δεν θέλω του χρόνου... θέλω να χαρώ λίγο τον μικρούλη μου πρώτα και μετά...γιατι αν ερθει και αλλο παιδακι δεν θα μπορώ να είμαι 100% σ αυτόν (ετσι το σκέφτομαι τουλάχιστον,)
    • Περιμένουμε εδώ σαν τις άδικες κατάρες με τον σύζυγο μπας κι εμφανιστεί ο γιατρός να μας γράψει το εξιτήριο... 🙄 Κουράγιο κορίτσι μου! Καταλαβαίνω πολύ την αγωνία που περνάς!! Κι εγώ θα είχα ήδη φύγει να περιμένω απ' έξω!! Εύχομαι πραγματικά τα νέα που θα έχεις να είναι καλά και να ηρεμήσει η ψυχούλα σας!! ❤️❤️
    • Ο άντρας μου από την επέμβαση χάλια ακόμα 😂😂 Του είπα, να γιατί εσείς οι άντρες δεν γεννατε!! Δεν θα το αντεχατε.. Στο άκουσμα του θετικού τεστ, απαθής και εκείνος όπως εγώ. Είναι λες και μας έχουν κλέψει τη χαρά πλέον, δεν μας συγκινεί όπως θα ήταν φυσιολογικό. Έχουμε χαρει και έχουμε κλάψει τόσες φορές που πλέον απλά περιμένουμε την εξέλιξη χωρίς καν να το συζητάμε μεταξύ μας. Χοριακη ίσως μετά την καθυστέρηση. Την Τρίτη είναι η αναμενόμενη μέρα περιόδου. Δεν θέλω να δω άλλο ένα μικρό νούμερο οποτε θα περιμένω κάποιες μέρες. 
    • Πω πω βρε κορίτσι μου... Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις!! Και εγώ δεν μπορούσα πιο νωρίς να προχωρήσω στο δεύτερο λόγω διαφόρων συγκυριών. Το πήραμε απόφαση πριν κανένα 6μηνο και πάνω που είχα ξεκινήσει τις εξετάσεις μας ήρθε 
    • Εγώ για δεύτερο ήμουν σίγουρη ότι το ήθελε και απλά περίμενα να κλείσω τον χρόνο από την καισαρική για να ξεκινήσω προσπάθειες αλλά δεν είχα και τον χρόνο μπροστά μου όπως έχεις εσύ λόγο ηλικίας για να περιμένω.. στην πρώτη με πήρε 1,5 χρόνο να μείνω έγκυος οπότε έλεγα αν με πάρει πάλι τόσο καιρό για να ξανά μείνω στο δεύτερο το έχω χαμένο 😂 αλλά εντάξει το δεύτερο ήρθε αμέσως 😁 Είναι νωρίς ακόμα να το σκέφτεσαι αλλά όταν περάσει ο καιρός πιστεύω θα θελήσεις ξανά και άλλο μωράκι έχεις μάθει και σε μεγάλη οικογένεια αν θέλει και ο άντρας σου και αλλο παιδάκι θα το βάλετε μπροστά 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...