Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαν ζεστάνει η θαλασσα κ μυρισει καλοκαίρι, ο πελαργός στα χέρια μας μωράκια θα μας φέρει! Καλοκαιρινά μωράκια 2021

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!!

Καλές γιορτές σε όλες!!!☃️🎄

Με γερά μωρά και καλά αποτελέσματα σε όλες τις εξετάσεις!!!!!και φυσικά με υγεία σε εσάς,τις οικογένειες σας και σε όλο τον κόσμο!❤️

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 17.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Diana_caterina

2124

• Clairy.

1671

• Tweema

1530

• Love32

1488

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Vivi_ είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!

Καλές γιορτές σε όλες!!!☃️🎄

Με γερά μωρά και καλά αποτελέσματα σε όλες τις εξετάσεις!!!!!και φυσικά με υγεία σε εσάς,τις οικογένειες σας και σε όλο τον κόσμο!❤️

Καλά Χριστούγεννα κοπέλα μου!! Και καλή εγκυμοσύνη σε όλες!!

στις πριν 16 ώρες, ο/η Alexey είπε:

Να σου πω την αλήθεια δεν το μετράω με ποτηρια αλλά με μπουκαλάκι του νερού τα μισόκιλα. Πίνω περίπου 3 τέτοια μπουκαλάκια την ημέρα δηλαδή ενάμισι λίτρο. Αλλά βάζω οπωσδήποτε λεμόνι γιατί για κάποιο λόγο το σκέτο νερό με ανακατεύει... 🙄

Τόσο πίνω κι εγώ σίγουρα (μπορεί κ παραπάνω καμιά φορά) αλλά προκοπή ακόμα δε βλέπω..Πειραματικά κόβω το σίδηρο για μερικές μέρες κ βλέπουμε. 😶

Χρόνια πολλά και χαρούμενα Χριστούγεννα να έχουμε!! Να περάσουμε όσο καλύτερα μπορούμε, έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες και του χρόνου με το καλό να είμαστε αγκαλιασμένοι και περισσότεροι ❤️❤️ με τα μωράκια αγκαλιά 🙏🙏

Χρόνια πολλά!!! Εγω περιμένω το δεύτερο παιδακι μου με πητ 13/7 :) εύχομαι σε όλες μια ωραία εγκυμοσύνη και με το καλο τα μωράκια μάς!

στις On 19/12/2020 at 10:28 ΠΜ, ο/η anna90 είπε:

Καλημέρα κορίτσια Καλό Σ/Κ να εχουμε! Εγώ ειμαι πολύ πολύ καλά. Είμαι μόλις 5w και 5days. Δεν μπορώ με τίποτα να συνηθίσω την συχνοουρια,  ειδικά ο βράδυ. Αυτό που ξυπνάω 3, 4 ή 5 φορές με σκοτώνει!! Υποθέτω είναι προπόνηση για όταν έρθει το μωρό...;;; Χαχαχαχχα!! Το στήθος μου είναι με τις μέρες του, χθες και σήμερα με ενοχλεί λιγάκι. Βρε κορίτσια, μιας και πιάσατε το θέμα της δυσκοιλιότητας, εγώ που έτσι κι αλλιώς είχα θέμα με τη τουαλέτα από πριν, νομίζω ότι άρχισε να χειροτερεύει ήδη!! Τι θα κανω;; Οσο για τους καφεδες πινω 1 κουπα καφε την ημερα και αυτη μπορει να μην την πιω ολοκληρη!

συμπάσχω...με την δυσκοιλιότητα. ενω γενικα δεν ειχα πρόβλημα σε καμια απο τις προηγούμενες 3 εγκυμοσύνες τωρα στην 4η ...κλαφτα  Χαράλαμπε!!έχω αιμορροΐδες κ λιγο αιμα εχω βγάλει. ξεκινάω αλοιφή γιαυτο ακτινίδιο μου ειχε πει η γαστρεντερολογος ή δαμάσκηνα. όταν μπορω τρω ακτινίδιο. επειδή ανακατεύομαι πολυ  γενικά. απορώ μετα που θα παίρνω κ σίδηρο τι θα γίνει???

Καλησπέρα κορίτσια μου και χρόνια πολλά !

Εύχομαι να περάσατε όμορφα με τις οικογένειές σας τη σημερινή ημέρα των Χριστουγέννων. Δεν πρόλαβα να σας πω τα νεότερά μου.. Λοιπόν, επειδή γιατρό σταθερό δεν κατάφερα να αποκτήσω μετά από δύο γέννες που έχω κάνει, δεν είχα άμεσα πού να απευθυνθώ.. Κι έτσι, πήγα στο Μητέρα για έναν απλό υπέρηχο, να δω μην τυχόν και είναι κανένα εξωμήτριο ή τελοσπάντων να δω τι συμβαίνει.. Επαφή είχαμε μόνο 9η-10η μέρα και 19η-20η, αυτές. Τελικά, είδαμε μόνο σάκο, που όμως δεν αντιστοιχεί στην ημερολογιακή εβδομάδα (7w+0), αλλά σε 5w+3d. Η γιατρός που μου έκανε τον υπέρηχο ήταν μια αγενέστατη, άξεστη και αχαρακτήριστη για πολλούς λόγους, χωρίς κανένα σεβασμό απέναντί μου.. Η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου αναφορικά με αυτό το κομμάτι.. Εν πάση περιπτώσει, έκανα και μια χοριακή, η οποία ήταν 3.197 μονάδες. Δύο τινά συμβαίνουν: είτε είχα σύλληψη νωρίς και φθίνει, είτε είχα αργά και πάει καλά, κάτι που σύντομα θα διαπιστώσουμε.

Στα δύο μου παιδάκια είχα σύλληψη σε γόνιμες μέρες, πάντα σταθερό κύκλο, οπότε η ημερολογιακή δεν είχε απόκλιση από την υπερηχογραφική ηλικία κύησης. Εδώ αλλάζει το πράγμα... Κοντή γιορτή. 

Εύχομαι να πηγαίνουν όλα καλά για όλα τα κορίτσια! 

στις On 24/12/2020 at 12:09 ΠΜ, ο/η Mariasmommy είπε:

@demie_14 με το καλό!!!!!!!θα περιμένουμε νέα σου από τον υπέρηχο!κοριτσια για τα δημόσια μαιευτήρια εγω εχω άσημη γνώμη....έχω πάει 2 φορες και τις 2 δεν μου άρεσε καθόλου!γέννησα στο γαια το πρώτο μου παιδακι και εκεί με το καλό θα πάμε και στο δεύτερο!ειναι θέμα γιατρου οι τιμές στα μαιευτήρια.εμενα μου κάνει πολύ καλή τιμή για μαιευτήριο στο Ρέα και το γαια οποτε επέλεξα ανάμεσα σε αυτά τα 2!(παει σε όλα ο γιατρός μου) δεν έβρισκα το λόγο να δώσω 500 ευρω παρα πάνω για να πάω στο ιασω,το μητέρα ή το Λητώ. Και στο δημοσιο για να πας σε μονόκλινο ή δίκλινο πληρώνεις κατι παρα πάνω τωρα ακριβώς δεν ξέρω πως πάνε..

Ευχαριστώ @Mariasmommy, μακάρι να εξελιχθεί! 

Το πρώτο μου παιδί το γέννησα στο Ιασώ, αλλά οκ, δεν ξετρελάθηκα.. Στο δεύτερο επρόκειτο να γεννήσω στο Λητώ, αλλά λόγω πολλών ιδιαιτεροτήτων στο τέλος της εγκυμοσύνης, κατέληξα στο Αττικόν, γιατί η περίπτωσή μου έχρηζε ιδιαίτερης και λεπτής διαχείρισης. Όλα πήγαν καλά και έμεινα κατευχαριστημένη. Και σε σχέση με τη δική μου υγεία, αλλά και για το προωράκι μου, την κόρη μου. Οι άνθρωποι είναι Επαγγελματίες με Ε κεφαλαίο. Χρωστάω πολλά σε ένα σπουδαίο team ανθρώπων, που είδα μόλις γεννούσα... Ο λόγος που δεν ξεκίνησα τώρα με τον γιατρό του Αττικόν, ευνόητος.. Δεν θα μπορούσα να πάω σε ένα νοσοκομείο αναφοράς covid αυτή τη στιγμή. Μπορεί να είναι κάκιστη η σκέψη μου, αλλά αυτό νιώθω..

στις πριν 15 ώρες, ο/η demie_14 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου και χρόνια πολλά !

Εύχομαι να περάσατε όμορφα με τις οικογένειές σας τη σημερινή ημέρα των Χριστουγέννων. Δεν πρόλαβα να σας πω τα νεότερά μου.. Λοιπόν, επειδή γιατρό σταθερό δεν κατάφερα να αποκτήσω μετά από δύο γέννες που έχω κάνει, δεν είχα άμεσα πού να απευθυνθώ.. Κι έτσι, πήγα στο Μητέρα για έναν απλό υπέρηχο, να δω μην τυχόν και είναι κανένα εξωμήτριο ή τελοσπάντων να δω τι συμβαίνει.. Επαφή είχαμε μόνο 9η-10η μέρα και 19η-20η, αυτές. Τελικά, είδαμε μόνο σάκο, που όμως δεν αντιστοιχεί στην ημερολογιακή εβδομάδα (7w+0), αλλά σε 5w+3d. Η γιατρός που μου έκανε τον υπέρηχο ήταν μια αγενέστατη, άξεστη και αχαρακτήριστη για πολλούς λόγους, χωρίς κανένα σεβασμό απέναντί μου.. Η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου αναφορικά με αυτό το κομμάτι.. Εν πάση περιπτώσει, έκανα και μια χοριακή, η οποία ήταν 3.197 μονάδες. Δύο τινά συμβαίνουν: είτε είχα σύλληψη νωρίς και φθίνει, είτε είχα αργά και πάει καλά, κάτι που σύντομα θα διαπιστώσουμε.

Στα δύο μου παιδάκια είχα σύλληψη σε γόνιμες μέρες, πάντα σταθερό κύκλο, οπότε η ημερολογιακή δεν είχε απόκλιση από την υπερηχογραφική ηλικία κύησης. Εδώ αλλάζει το πράγμα... Κοντή γιορτή. 

Εύχομαι να πηγαίνουν όλα καλά για όλα τα κορίτσια! 

Εύχομαι όλα καλά να πάνε... Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έτσι και εγώ. Γενικά έχω.μεγαλο και όχι απόλυτα σταθερο κύκλο... Μέχρι να βεβαιωθούμε ότι είχε ανάπτυξη καλή το έμβρυο στην αρχή με είχε αγχώσει μια γιατρός.... Να φανταστείς στην αυχενική η Πητ μου πήγε +12 μέρες! Τώρα δεύτερη εγκυμοσύνη και ευελπιστώ να είναι το ίδιο. Όταν πήγα για υπέρηχο ήταν πολύ μικρό. Μεθαύριο έχουμε ραντεβού ευελπιστώ να ακούσουμε καρδούλα και όλα.καλα.να.πανε!

Καλησπέρα κορίτσια!! Χρόνια πολλά σε εσάς κ τις οικογένειες σας. Υγεία πάνω από όλα κ να περνάτε υπέροχα με τους αγαπημένους σας. Με το καλο τα μωράκια μας. 

στις πριν 15 ώρες, ο/η demie_14 είπε:

Ευχαριστώ @Mariasmommy, μακάρι να εξελιχθεί! 

Το πρώτο μου παιδί το γέννησα στο Ιασώ, αλλά οκ, δεν ξετρελάθηκα.. Στο δεύτερο επρόκειτο να γεννήσω στο Λητώ, αλλά λόγω πολλών ιδιαιτεροτήτων στο τέλος της εγκυμοσύνης, κατέληξα στο Αττικόν, γιατί η περίπτωσή μου έχρηζε ιδιαίτερης και λεπτής διαχείρισης. Όλα πήγαν καλά και έμεινα κατευχαριστημένη. Και σε σχέση με τη δική μου υγεία, αλλά και για το προωράκι μου, την κόρη μου. Οι άνθρωποι είναι Επαγγελματίες με Ε κεφαλαίο. Χρωστάω πολλά σε ένα σπουδαίο team ανθρώπων, που είδα μόλις γεννούσα... Ο λόγος που δεν ξεκίνησα τώρα με τον γιατρό του Αττικόν, ευνόητος.. Δεν θα μπορούσα να πάω σε ένα νοσοκομείο αναφοράς covid αυτή τη στιγμή. Μπορεί να είναι κάκιστη η σκέψη μου, αλλά αυτό νιώθω..

Μη στεναχωριέσαι και μην αγχώνεσαι!όλα καλά θα πάνε!!κανε μια έρευνα στο ίντερνετ μήπως και βρεις κανένα γιατρό να σε εξυπηρετεί (σαν περιοχή)να κάνεις μια επίσκεψη!και εγώ δε θα πήγαινα στο αττικον σε καταλαβαίνω!

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες!! Συγχαρητήρια κ για τις καινούριες εγκυουλες! Εύχομαι κορίτσια το καινούριο έτος να είναι καλοτυχο για όλους τους ανθρώπους κ να μην φέρει άλλες δυστυχίες! Όλες εμείς οι εγκυουλες έχουμε κ έναν παραπάνω λόγω να περιμένουμε με ανυπομονησία το 2021 κ να πάρουμε αγκαλιά  τα μωράκια μας! Χάθηκα λίγο γιατί είχα τρεχάματα κ δουλειές αλλά σας διάβαζα! Εύχομαι να περάσατε όλες υπέροχα τα Χριστούγεννα! Εγώ κορίτσια το ευχαριστήθηκα περισσότερο από κάθε άλλη φορά! Λιγοι κ καλοί που λένε.. 😊 εύχομαι να είστε όλες καλα με υγιεί μωράκια! Εγώ περιληπτικά να σας πω πως έκανα την Αυχενική στην 13η εβδομαδα κ δόξα τω θεώ ήταν όλα τέλεια! Κ μ είπε ότι είναι κορίτσι! 🙏❤ καθόταν κ σταυροποδι η κυρία σε μια φάση !! 😂

Εσείς κάνατε Αυχενική?? Είδε καμμία φύλο κ πόσο έγκυρο είναι βρε κορίτσια? Ο εμβρυολογος ήταν 100% σίγουρος αλλά εγώ φοβάμαι μην αλλάξει μετά! Όχι τίποτα άλλο έχουμε ήδη όνειρα για ροζ δωμάτιο! 😂😂

στις On 23/12/2020 at 6:29 ΜΜ, ο/η Alexey είπε:

Καλησπέρα Ρενα. Εγώ είχα εδώ και 2 εβδομάδες θέμα δυσκοιλιότητας και η γιατρός μου μου έδωσε προβιοτικά και μου είπε να πίνω περισσότερο νερό...το θέμα είναι όμως ότι το νερό εμένα μου προκαλούσε ναυτία όποτε πλέον ρίχνω λίγο λεμόνι μέσα και το πίνω σαν λεμονάδα. Έχω 4 μέρες που είμαι καλά και πηγαίνω κανονικά τουαλέτα αλλά δεν ξέρω αν έπαιξαν ρόλο τα προβιοτικά που παίρνω η που πίνω περισσότερο νερό... αν έχεις πάντως ενοχλητικό θέμα καλό είναι να ρωτήσεις τον γιατρό σου για να σου δώσει κάτι...

Ευχαριστω πολυ, @Alexey..Θα  ξεκινήσω να πινω περισσότερο νερο μήπως δω προκοπη..Εχω μιλήσει με τη γιατρό μου και μου εδωσε σιροπι duphalac και υποθετα γλυκερινης..Το σιρόπι το πίνω αλλα τα υποθετα θελω να τα αποφυγω οσο γινεται...Με χαλαει πολυ η διαδικασια εφαρμογης!!🙈🙈🙈

στις πριν 3 ώρες, ο/η Sofia0294 είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες!! Συγχαρητήρια κ για τις καινούριες εγκυουλες! Εύχομαι κορίτσια το καινούριο έτος να είναι καλοτυχο για όλους τους ανθρώπους κ να μην φέρει άλλες δυστυχίες! Όλες εμείς οι εγκυουλες έχουμε κ έναν παραπάνω λόγω να περιμένουμε με ανυπομονησία το 2021 κ να πάρουμε αγκαλιά  τα μωράκια μας! Χάθηκα λίγο γιατί είχα τρεχάματα κ δουλειές αλλά σας διάβαζα! Εύχομαι να περάσατε όλες υπέροχα τα Χριστούγεννα! Εγώ κορίτσια το ευχαριστήθηκα περισσότερο από κάθε άλλη φορά! Λιγοι κ καλοί που λένε.. 😊 εύχομαι να είστε όλες καλα με υγιεί μωράκια! Εγώ περιληπτικά να σας πω πως έκανα την Αυχενική στην 13η εβδομαδα κ δόξα τω θεώ ήταν όλα τέλεια! Κ μ είπε ότι είναι κορίτσι! 🙏❤ καθόταν κ σταυροποδι η κυρία σε μια φάση !! 😂

Εσείς κάνατε Αυχενική?? Είδε καμμία φύλο κ πόσο έγκυρο είναι βρε κορίτσια? Ο εμβρυολογος ήταν 100% σίγουρος αλλά εγώ φοβάμαι μην αλλάξει μετά! Όχι τίποτα άλλο έχουμε ήδη όνειρα για ροζ δωμάτιο! 😂😂

Καλημέρα, κορίτσια!!Χρόνια πολλα σε ολες..Υγεια να έχουμε εμεις και οι αγαπημενοι μας άνθρωποι και με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας!!

Νεες εγκυουλες,καλωσηρθατε!!Ευχομαι σε ολες μια ευκολη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!

@Sofia0294 ,κι εγω εκανα την αυχενικη μ και ολα καλα!!Μαλλον κοριτσάκι μου ειπαν κι εμενα αλλα με επιφυλαξη γιατί δεν φαινεται καλα...Να σ πω κι εγω μπεμπουλα ηθελα για να έχει και καλυτερη παρεουλα η μεγάλη μ κορη!!Αλλα σημασια εχει να ειναι καλα τα μωρακια μας και ότι θελει ας ειναι..😍😍

Καλημερα κοριτσια και χρονια πολλα σε ολες !!!!!! 😍😍 θα ηθελα να ρωτησω κατι αν μπορει να με διαφωτισει καποια!! Εχω ακουσει απο γνωστη μου πως οταν μια γυναικα ειναι εγκυος ( πολύ αρχη ακομα) δεν μπορει απο τις πρωτες εβδομαδες κιολας να ρουφηξει την κοιλιά της ! Εχετε ακουσει να ισχυει κατι τετοιο??? Ειμαι 5w6d σημερα ,εχουμε αυριο την πρωτη επισκεψη στο γιατρό και λογω του οτι ειχα μια παλλινδρομη πριν 9 μηνες ειμαι αγχωμενη οσο δεν παει!! Καθομαι ολη μερα και προσπαθω να βρω σημαδια αν ολα πανε καλα η οχι και μου φαινεται θα τρελαθώ  στο τελος!!!!

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Rena88 είπε:

κι εγω εκανα την αυχενικη μ και ολα καλα!!Μαλλον κοριτσάκι μου ειπαν κι εμενα αλλα με επιφυλαξη γιατί δεν φαινεται καλα...Να σ πω κι εγω μπεμπουλα ηθελα για να έχει και καλυτερη παρεουλα η μεγάλη μ κορη!!Αλλα σημασια εχει να ειναι καλα τα μωρακια μας και ότι θελει ας ειναι..

Α τέλεια έχεις άλλη μια κορούλα!! Ναι σίγουρα καλά να είναι κ ας είναι ότι θέλει απλα έχω μια αδυναμία στα κοριτσάκια! 🥰Εμένα απ'οτι μου είπε είδε το φύλο από ένα οστό που ανάλογα την κλίση που έχει καθορίζεται το φύλο. Κάπως έτσι το εξήγησε δεν πολύ κατάλαβα κιόλας.. 

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Sofoula28 είπε:

Καλημερα κοριτσια και χρονια πολλα σε ολες !!!!!! 😍😍 θα ηθελα να ρωτησω κατι αν μπορει να με διαφωτισει καποια!! Εχω ακουσει απο γνωστη μου πως οταν μια γυναικα ειναι εγκυος ( πολύ αρχη ακομα) δεν μπορει απο τις πρωτες εβδομαδες κιολας να ρουφηξει την κοιλιά της ! Εχετε ακουσει να ισχυει κατι τετοιο??? Ειμαι 5w6d σημερα ,εχουμε αυριο την πρωτη επισκεψη στο γιατρό και λογω του οτι ειχα μια παλλινδρομη πριν 9 μηνες ειμαι αγχωμενη οσο δεν παει!! Καθομαι ολη μερα και προσπαθω να βρω σημαδια αν ολα πανε καλα η οχι και μου φαινεται θα τρελαθώ  στο τελος!!!!

Γεια σου συνονόματη! 🥰 με το καλό να πάνε όλα καλά κ να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη! Λοιπόν αυτό που λες δεν το ξέρω θα σου πω όμως να μην ψάχνεις για σημαδια! Κάθε εγκυμοσυνη είναι διαφορετική η κάθε γυναίκα βιώνει κάτι διαφορετικό.. αν ψάχνεις για σημαδια θα αγχώνεσαι διαρκώς γιατί κάθε φορά που ακούς ότι μια έγκυος έχει πχ ένα σύμπτωμα που εσύ μπορεί να μην έχεις θα αγχώνεσαι ότι κάτι παει στραβά! Εμενα στην 9η εβδομάδα μου σταμάτησαν όλα τα συμπτώματα κ τρελάθηκα όπως καταλαβαίνεις κ έτρεχα για υπέρηχο.. όταν είδα ότι όλα είναι καλά είπα ότι δε θα ξανά αγχωθω για τίποτα.. μόνο κακο κάνει.. καταλαβαίνω ότι μπορεί να φοβάσαι λόγω της παλινδρομης αλλά να σκέφτεσαι ότι αυτή τη φορά θα πάνε όλα κατ' ευχήν! Να είσαι ήρεμη κ να σκέφτεσαι μόνο θετικά! Κάνε πράγματα να ξεχνιέσαι .. εμένα με βοηθάει να διαβάζω ένα βιβλίο εγκυμοσύνης πχ.. όλα καλά θα πάνε! 😊

Κορίτσια, στο θεμα της δυσκοιλιότητας..Πέρασα κι εγώ μεγάλο λουκι. Μου έδωσε κι εμένα η γιατρός duphalac κ υποθετα γλυκερινης. Το duphalac δεν κάνει τίποτα, τα υποθετα δρουν άμεσα (εντός 5λεπτου) αλλά δεν είναι ότι αδειάζει κανονικά το έντερο. Είδα λπν κ απόειδα κ τις τελευταίες 5 μέρες έκοψα προσωρινά τον σίδηρο, σαν πείραμα. Και μαντέψτε, παει η δυσκοιλιότητα! Μίλησα με τη γιατρό κ από αύριο θα ξεκινήσω καινούριο σίδηρο γτ πρέπει να παίρνω. 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Sofia0294 είπε:

Γεια σου συνονόματη! 🥰 με το καλό να πάνε όλα καλά κ να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη! Λοιπόν αυτό που λες δεν το ξέρω θα σου πω όμως να μην ψάχνεις για σημαδια! Κάθε εγκυμοσυνη είναι διαφορετική η κάθε γυναίκα βιώνει κάτι διαφορετικό.. αν ψάχνεις για σημαδια θα αγχώνεσαι διαρκώς γιατί κάθε φορά που ακούς ότι μια έγκυος έχει πχ ένα σύμπτωμα που εσύ μπορεί να μην έχεις θα αγχώνεσαι ότι κάτι παει στραβά! Εμενα στην 9η εβδομάδα μου σταμάτησαν όλα τα συμπτώματα κ τρελάθηκα όπως καταλαβαίνεις κ έτρεχα για υπέρηχο.. όταν είδα ότι όλα είναι καλά είπα ότι δε θα ξανά αγχωθω για τίποτα.. μόνο κακο κάνει.. καταλαβαίνω ότι μπορεί να φοβάσαι λόγω της παλινδρομης αλλά να σκέφτεσαι ότι αυτή τη φορά θα πάνε όλα κατ' ευχήν! Να είσαι ήρεμη κ να σκέφτεσαι μόνο θετικά! Κάνε πράγματα να ξεχνιέσαι .. εμένα με βοηθάει να διαβάζω ένα βιβλίο εγκυμοσύνης πχ.. όλα καλά θα πάνε! 😊

Αστα να πανε σαν την τρελη ειμαι ολη μερα στον καθρεφτη να βλεπω αν ρουφιεται η οχι!! Οτι να ναι 😂😂 μεχρι αυριο νομιζω θα τρελαθω!Το εχω παρατηρησει οτι αυτη η εγκυμοσυνη ΚΑΜΙΑ σχεση με την προηγουμενη! Μου φαινεται θα πω στον γυναικολογο μου να πηγαινω καθε βδομαδα!!! Την προηγουμενη φορα ειχαμε ακουσει και καρδουλα και ειδαμε οτι παλιδρομησε στο επομενο προγραμματισμενο ραντεβου την 9η εβδομαδα χωρις να εχω καποιο θεμα ,οποτε καταλαβαινεις το σοκ ηταν τεράστιο! Ελπιζω να πανε ολα καλα αυτη τη φορα !!! Εσυ σε ποια εβδομαδα εισαι???

στις πριν 1 ώρα, ο/η Liiida είπε:

Κορίτσια, στο θεμα της δυσκοιλιότητας..Πέρασα κι εγώ μεγάλο λουκι. Μου έδωσε κι εμένα η γιατρός duphalac κ υποθετα γλυκερινης. Το duphalac δεν κάνει τίποτα, τα υποθετα δρουν άμεσα (εντός 5λεπτου) αλλά δεν είναι ότι αδειάζει κανονικά το έντερο. Είδα λπν κ απόειδα κ τις τελευταίες 5 μέρες έκοψα προσωρινά τον σίδηρο, σαν πείραμα. Και μαντέψτε, παει η δυσκοιλιότητα! Μίλησα με τη γιατρό κ από αύριο θα ξεκινήσω καινούριο σίδηρο γτ πρέπει να παίρνω. 

Καλημέρα σε όλες κορίτσια.. Ποιον σίδηρο θα ξεκινήσεις;Εγώ πάντως που είχα θέμα μέχρι και πόνο στην αρχή μου είπε να πάρω έναν άλλο. Πριν τον ξεκινήσω εδώσα μια ευκαιρία στον παλιό και απλά πλέον δεν τον παίρνω πρωί πρωί αλλά κατά το μεσημέρι να έχουν περάσει περίπου 2 ώρες από φαγητό και το πίνω μαζί με φυσικό χυμό πορτοκάλι. 2 εβδομάδες και κάτι και δεν με έχει ενοχλήσει ετσι

Καλησπέρα κορίτσια.. 

@Sofia0294στον μικρό μου είδαμε το φύλο 11η εβδ αγόρι είχε πει η γυναικολόγος βέβαια μέχρι κ εμείς που δεν ξέραμε το είδαμε.σε αυτό έκανα  αυχενική την 13η εβδ μ ο έμβρυολόγος μου είπε με σιγουριά κορίτσι κ μένα στην αρχή του υπέρηχου καθόταν σταυροποδι. Εχω κάνει αλλες  2 φορές υπέρηχο από τότε κ συνεχίζουμε κορίτσι. 

Ωστόσο θα σου πω ότι αυτό με το οστό το έχω ξανακούσει. Εγώ να σου πω κρατάω είμαι λίγο επιφυλακτική στο θέμα του φύλου μέχρι να κάνω την β επιπέδου. 

@Clairy. Εσύ αύριο δεν έχεις αυχενική; 

Αχ κορίτσια μ εγώ ανυπομονώ. Έχω την άλλη εβδομάδα αυχενική. Κ θα είμαι 13++ οπότε σίγουρα θεωρώ θα δούμε φύλο... Κ ελπίζω όλα να είναι καλά... 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Clairy. είπε:

Καλημέρα σε όλες κορίτσια.. Ποιον σίδηρο θα ξεκινήσεις;Εγώ πάντως που είχα θέμα μέχρι και πόνο στην αρχή μου είπε να πάρω έναν άλλο. Πριν τον ξεκινήσω εδώσα μια ευκαιρία στον παλιό και απλά πλέον δεν τον παίρνω πρωί πρωί αλλά κατά το μεσημέρι να έχουν περάσει περίπου 2 ώρες από φαγητό και το πίνω μαζί με φυσικό χυμό πορτοκάλι. 2 εβδομάδες και κάτι και δεν με έχει ενοχλήσει ετσι

Gyno tardyferon θα ξεκινήσω κ λέω να το παίρνω όπως εσύ, με πορτοκαλάδα. Αν κ δεν έχω καμία όρεξη, μια χαρά νιώθω χωρίς το σίδηρο 😂😂😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...