Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαν ζεστάνει η θαλασσα κ μυρισει καλοκαίρι, ο πελαργός στα χέρια μας μωράκια θα μας φέρει! Καλοκαιρινά μωράκια 2021

Recommended Posts

Είχα πει ότι θα ενημερώσω για τις εξετάσεις που μου έκαναν για να είμαι έτοιμη για αύριο.. Λοιπόν μου πήραν αίμα λογικά θα βλέπουν την πηξη αίματος, αιματοκρίτη, ομάδα αίματος. Καρδιοφραφιμα και καρδιοτοκογραφο πάλι συν ότι μου πήρε ιστορικό καρδιολόγος 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 17.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Diana_caterina

2124

• Clairy.

1671

• Tweema

1530

• Love32

1488

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Είχα πει ότι θα ενημερώσω για τις εξετάσεις που μου έκαναν για να είμαι έτοιμη για αύριο.. Λοιπόν μου πήραν αίμα λογικά θα βλέπουν την πηξη αίματος, αιματοκρίτη, ομάδα αίματος. Καρδιοφραφιμα και καρδιοτοκογραφο πάλι συν ότι μου πήρε ιστορικό καρδιολόγος 

Όλα να πάνε τέλεια!!! Όπως τα έχεις ονειρευτεί!!! Περιμένουμε νέα σου!!! 

στις πριν 41 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Και όλα καλά; έτοιμη; 😊

στις πριν 49 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Τέλεια!!! Εύχομαι όλα να σου πάνε όπως τα θέλεις!!! 😊

στις πριν 58 λεπτά, ο/η Lia5 είπε:

Και όλα καλά; έτοιμη; 😊

Έτοιμη έτοιμη. Πίστευα ότι θα έχω πιο πολύ άγχος αλλά είμαι σχετικά ήρεμη.. Ελπίζω και αύριο να παραμείνω έτσι 😂

Γειά σε ολεεες🌺

Να'μαι πάλι! Τελικά κατάφερα να γεννήσω το Σάββατο πρωί φυσιολογικά. Η διαδικασία της πρόκλησης όπως καταλάβατε πήγε τόσο αργά που πραγματικά δεν άντεχα αλλο🙄 Θέλανε λέει να έρθει όσο πιο φυσικά μπορεί. Οπότε Σάββατο πρωί τα καταφέραμε, 3900 τελικά η μπέμπα ούτε κι εγώ ήξερα ότι ήταν τόσο μέχρι 3600 την βγάζανε στον υπέρηχο! Τέλος καλό όλα καλά όμως κι αυτό έχει σημασία! Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία, θέλω να ευχηθώ όμως καλή συνέχεια σε όλες και ότι η αίσθηση είναι απίστευτη μόλις κρατάς στα χέρια το μωρό!! ❤️❤️

Επίσης, μιας και νέα μαμά εδώ. Θέλω καμία συμβουλή από καμιά μανούλα που ίσως να έχει περάσει τα ίδια. Φεύγω για λίγο από το θέμα εγκυμοσύνη αλλά ειλικρινά κορίτσια δεν ξέρω τι να κάνω...

Θηλαζω, έχει έρθει το γάλα μου κανονικά όλα καλά. Και ενώ μέσα στην μέρα εντάξει το παλεύουμε της δίνω λίγο από το ένα στηθος και λίγο από το άλλο, την αφήνω μετά δίπλα και κοιμάται. Το βράδυ όταν κάνω την ίδια διαδικασία, μας βγάζει την πίστη για να κοιμηθεί. Δλδ μόνο στα χέρια θέλει μόλις την αφήνουμε ξεκινάει το κλάμα και ζητάει να φάει ενώ μόλις έχει φάει και μάλιστα καλά! Γιατί μπορεί να το κάνει αυτό!? Οποία συμβουλή καλοδεχουμενη 🥰

στις πριν 1 ώρα, ο/η Νίναα είπε:

Επίσης, μιας και νέα μαμά εδώ. Θέλω καμία συμβουλή από καμιά μανούλα που ίσως να έχει περάσει τα ίδια. Φεύγω για λίγο από το θέμα εγκυμοσύνη αλλά ειλικρινά κορίτσια δεν ξέρω τι να κάνω...

Θηλαζω, έχει έρθει το γάλα μου κανονικά όλα καλά. Και ενώ μέσα στην μέρα εντάξει το παλεύουμε της δίνω λίγο από το ένα στηθος και λίγο από το άλλο, την αφήνω μετά δίπλα και κοιμάται. Το βράδυ όταν κάνω την ίδια διαδικασία, μας βγάζει την πίστη για να κοιμηθεί. Δλδ μόνο στα χέρια θέλει μόλις την αφήνουμε ξεκινάει το κλάμα και ζητάει να φάει ενώ μόλις έχει φάει και μάλιστα καλά! Γιατί μπορεί να το κάνει αυτό!? Οποία συμβουλή καλοδεχουμενη 🥰

Γιατί θέλει αγκαλίτσα... Διάβασε για το 4ο τρίμηνο... Θα σε βοηθήσει... Ισως βοηθήσει να βάλεις στο κινητό σου ήχους πχ τρεχούμενο νερού, μπιστολακι. Έχει διάφορα... Εμείς κοιμόμασταν με ανοιχτό μπιστολακι στο κρύο. 😂😂 Καλά κουράγια... Όλα θα φτιάξουν.... Κ να θυμάσαι ο θηλασμός δεν έχει πρόγραμμα..... ❤️Οπότε μια στήθος.... Μια αγκαλίτσα..... Ισως βοηθήσει κ μια μπλούζα σου να την βάλεις τριγύρω από το κεφάλι του. Μπλούζα που έχεις φορέσει όλη μέρα για να σε νιώθει δίπλα.... Θα δεις κ αν την βάλεις κ από τη μια πλευρά θα στραφεί προς τα εκεί το μωρό. Γιατί θέλει να σε μυρίζει κ να σε νιώθει δίπλα.... 😎 Ότι άλλο θες κ μπορούμε να βοηθήσουμε πες μας... 

στις πριν 9 ώρες, ο/η Clairy. είπε:

Έτοιμη έτοιμη. Πίστευα ότι θα έχω πιο πολύ άγχος αλλά είμαι σχετικά ήρεμη.. Ελπίζω και αύριο να παραμείνω έτσι 😂

Αχ τι ωραία!!! Περιμένουμε νέα σου! Με εναν πονο 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Νίναα είπε:

Μαμά δεν είμαι... Αλλα τωρα είστε στο 4ο τριμηνο εγκυμοσύνης.. Μεχρι 3μηνων το μωρο προσπαθεί να συνηθίσει τον εξω κόσμο! Κλαίει και δεν θέλει να φύγει από την αγκαλιά σου γιατί τοσους μηνες ηταν μεσα σου και ακουμπούσε συνέχεια πανω σου και ενιωθε ασφαλεια! Για κάποια συμβουλή το αφηνω σε κάποια μανουλα

στις πριν 53 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετεε??

Καλημέρα!!! 

Λιώνω... Κοιμήθηκα χάλια εννοείται 😝 τώρα μόλις έβαλα το φαγητό να γίνεται κ άνοιξα αιρ κοντισιον.... Εσυ;

Καλημέρα!!! Αργοσβηνω από τη ζέστη, με έχει πιάσει κ μια συγκίνηση άνευ λόγου. Έχω και το ντοπλερ μέσα στο μεσημέρι με την παλιοζεστη...🥵🥵🥵 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Μαριλου1 είπε:

Καλημέρα!!! Αργοσβηνω από τη ζέστη, με έχει πιάσει κ μια συγκίνηση άνευ λόγου. Έχω και το ντοπλερ μέσα στο μεσημέρι με την παλιοζεστη...🥵🥵🥵 

Μήπως η συγκίνηση είναι επειδή έχεις το Ντόπλερ; θα πας μόνη σου;

@nik_olΚάθε γω μια από τα ίδια έβαλα το φαγητό και κάθομαι! Πολύ ζέστη!! Βγήκα για λίγο περπάτημα το πρωί έτσι κανένα 20 λεπτό! Λαβαα!!

στις πριν 57 λεπτά, ο/η Μαριλου1 είπε:

Γεια σου, αν έχεις χρόνο πες μου πώς εξετάζουν στο ντόπλερ, έχω τη Δευτέρα κι εγώ. Αν εξετάζουν και κολπικά, που λογικά θα εξετάζουν...

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Dogmom είπε:

Γεια σου, αν έχεις χρόνο πες μου πώς εξετάζουν στο ντόπλερ, έχω τη Δευτέρα κι εγώ. Αν εξετάζουν και κολπικά, που λογικά θα εξετάζουν...

Και εγω εχω δευτερα ντομπλερ!! 😀 Δεν νομίζω να εξετάζουν κολπικα δεν υπάρχει λόγος! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η nik_ol είπε:

Μήπως η συγκίνηση είναι επειδή έχεις το Ντόπλερ; θα πας μόνη σου;

Όχι με τον άντρα μου θα πάω, με έχει διαλύσει η ζέστη κ μου βγαίνει σε συγκίνηση μάλλον 🤔

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Dogmom είπε:

Ναι αμέ, μόλις τελειώσω θα ενημερώσω.

στις On 29/6/2021 at 11:20 ΜΜ, ο/η lenaki92 είπε:

Νιώθω ότι θα σκάσω πλέον. Και τράβηγμα και πετρώματα και δεν μπορώ να ανασάνω, ούτε να κάτσω καθιστή και μετά σκέφτομαι οτι έχω ακόμα 1,5 μήνα....☹

Αυτό με τραβηγμα το νιώθω και γω...ψηλά στην κοιλιά σαν να ναι έτοιμη να σκάσει....ιδίως όταν πάω να σηκωθώ....χθες κάναμε την ντοπλερ...1700γρ το σπορακι μας 30+3 και όλα πάνε καλά μας είπε.....

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Μαριλου1 είπε:

Ναι αμέ, μόλις τελειώσω θα ενημερώσω.

Το ντοπλερ γίνεται επάνω από την κοιλιά τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση...το κάναμε χθες εμείς...30+3 1700γρ το σπορακι μας...έχει υδρονεφρωση αμφω... Το είδαμε από τη β αρκετά συχνό στα αγοράκια...θα το παρακολουθήσουμε μόλις γεννηθεί με υπέρηχο ..τα υπόλοιπα ολακαλα μας είπε...

Λοιπόν όλα καλά με το ντοπλερ μου! Η μικρή μου είναι 2 κιλά, υπερκινητική, δεν έκατσε να βγάλει ούτε μια καλή φωτό! 😄 Με το κεφάλι κάτω συνεχίζει! @Diana_caterina μου είπε ότι όλα καλά κ προβλέπει πως θα τις κλείσω τις 40 εβδ. 🥵🥵🥵 και με τα τωρινά δεδομένα θα γεννηθεί 3500 κιλά. 

@Dogmom δεν με εξέτασε κολπικά, μόνο υπέρηχο. 

στις πριν 12 ώρες, ο/η Νίναα είπε:

Γειά σε ολεεες🌺

Να'μαι πάλι! Τελικά κατάφερα να γεννήσω το Σάββατο πρωί φυσιολογικά. Η διαδικασία της πρόκλησης όπως καταλάβατε πήγε τόσο αργά που πραγματικά δεν άντεχα αλλο🙄 Θέλανε λέει να έρθει όσο πιο φυσικά μπορεί. Οπότε Σάββατο πρωί τα καταφέραμε, 3900 τελικά η μπέμπα ούτε κι εγώ ήξερα ότι ήταν τόσο μέχρι 3600 την βγάζανε στον υπέρηχο! Τέλος καλό όλα καλά όμως κι αυτό έχει σημασία! Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία, θέλω να ευχηθώ όμως καλή συνέχεια σε όλες και ότι η αίσθηση είναι απίστευτη μόλις κρατάς στα χέρια το μωρό!! ❤️❤️

41+3; 😯 Να ενημερώσω τον γιατρό μου να μην κανονίσει κάτι για δεκαπενταύγουστο 😂 Να σας ζήσει πήρε τον χρόνο της και βγήκε μπαμπατσικη 😍 Για τον θηλασμό η μαία μου έχει πει ακριβώς αυτά που σου είπε η @Starrr 😉

@Clairy.;

στις πριν 12 ώρες, ο/η Νίναα είπε:

Γειά σε ολεεες🌺

Να σας ζήσει κορίτσι μου η μικρούλα σας, να είναι πάντα γερή κ καλότυχη στη ζωούλα της. 

Ακριβως ότι σου είπε η @Starrr.. Η μόνη λύση είναι αγκαλιά!! Κ ενας μάρσιπος αγκαλιάς για να σου-σας λύσει τα χέρια!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...