Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαν ζεστάνει η θαλασσα κ μυρισει καλοκαίρι, ο πελαργός στα χέρια μας μωράκια θα μας φέρει! Καλοκαιρινά μωράκια 2021

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Diana_caterina

2124

• Clairy.

1671

• Tweema

1530

• Love32

1488

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Diana_caterina είπε:

Και γω δουλειά... Ανυπομονώ να φύγω να περάσει η μερα να παμε γιατροο😊

Αχ τι ωραια!! Εμείς έχουμε την άλλη βδομάδα και ανυπομονώ γιατί έχουμε καιρό να το δούμε!! 

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Liiida είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Να σας ρωτήσω: από όταν μπήκα στον 9ο έχουν αρχίσει πάλι ναυτίες μέσα στην ημέρα, όχι πολύ έντονες, αλλά τις είχα ξεχάσει από τον 4ο μήνα. Συμβαίνει σε καμία άλλη?

Σε μένα!! Το έλεγα πριν μερικές μέρες!! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Tweema είπε:

Σε μένα!! Το έλεγα πριν μερικές μέρες!! 

Α μα γειά σου! Με πιάνει ναυτία κ ελαφριά ζαλάδα μαζί, επιστροφή στο 1ο τρίμηνο δλδ 🤣 Γτ συμβαίνει αυτό, έχεις ρωτήσει? 

Πώς είσαι εσύ σήμερα?? Έχουμε κανένα σημάδι???

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!! 

Εγώ σήμερα είμαι 39+0 χθες είχα πολλές συσπάσεις κ το βράδυ ξυπνούσα αλλά είναι ακανονιστες. Ομολογώ πως δεν περίμενα με τίποτα να φτάσω μέχρι εδώ ☺️ σήμερα σηκώθηκα κ πήρα τον μικρό να κάνω δουλειές εξωτερικές έχω περπατήσει ήδη 3χλμ, έχει βέβαια τρομερηηη ζέστη!! 

Είχα στείλει μήνυμα στην Ελένη κάποια στιγμή, μου απάντησε. Είναι καλά κ εκείνη κ το μωρό, δεν ξέρω κάτι άλλο κάποια στιγμή θα γράψει. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Tweema είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! 

Εγώ σήμερα είμαι 39+0 χθες είχα πολλές συσπάσεις κ το βράδυ ξυπνούσα αλλά είναι ακανονιστες. Ομολογώ πως δεν περίμενα με τίποτα να φτάσω μέχρι εδώ ☺️ σήμερα σηκώθηκα κ πήρα τον μικρό να κάνω δουλειές εξωτερικές έχω περπατήσει ήδη 3χλμ, έχει βέβαια τρομερηηη ζέστη!! 

Είχα στείλει μήνυμα στην Ελένη κάποια στιγμή, μου απάντησε. Είναι καλά κ εκείνη κ το μωρό, δεν ξέρω κάτι άλλο κάποια στιγμή θα γράψει. 

Γεννησε; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Diana_caterina είπε:

Γεννησε; 

Πριν λίγο είδα την απάντηση. Μου είπε ότι είναι καλά κ εκείνη κ το μωρό. Θυμάμαι είχε πητ στις 15 αλλά θα γεννούσε πιο νωρίς γιατί είχε ινομυωμα. Εγώ πάντως ευχήθηκα 🤣😂

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Tweema είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! 

Είσαι τέλεια, μπράβο!!! Η θετική ενέργεια τελικά βοηθάει!! Ξεπατωσου τώρα να κατέβει πιο εύκολα το ζουζούνι!!! 💗

Πολύ ευχάριστο για την Ελένη, σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Diana_caterina είπε:

Και γω δουλειά... Ανυπομονώ να φύγω να περάσει η μερα να παμε γιατροο😊

Αχ τι ωραία! Εγώ την Πέμπτη έχω ραντεβού. 😊 Βγήκαν σήμερα κ οι αιματολογικές και ανέβηκε ο αιματοκρίτης πήγε 34!!! 😁 Στείλε μετά να μας πεις νέα!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Valxris είπε:

Καλημέρα και από εμένα! Αύριο ξανά ραντεβού να με ξαναδούν! Σήμερα έχω την αίσθηση ότι κάποια θα γεννήσει για να δούμε!!!!

Ελπίζω να είναι μια από αυτές που έχουν μπει στο μήνα τους, μην έχουμε άλλα!!! 😆😆😆

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Valxris είπε:

Καλημέρα και από εμένα! Αύριο ξανά ραντεβού να με ξαναδούν! Σήμερα έχω την αίσθηση ότι κάποια θα γεννήσει για να δούμε!!!!

Θα περιμένουμε νεα σου.. Είδες πως περνάνε οι μέρες ❤️Απαπαπα με αγχώνει εμένα αυτό!! 🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Tweema είπε:

Θα περιμένουμε νεα σου.. Είδες πως περνάνε οι μέρες ❤️Απαπαπα με αγχώνει εμένα αυτό!! 🤣🤣🤣

Μην είμαι εγώ? 😆😆😂😅 Μας βάζει σε σκέψεις... Έχω μια νύστα εγώ σήμερα.. Κ μια βαρεμάρα..... Κ μια πείνα ταυτόχρονα.... 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Μην είμαι εγώ? 😆😆😂😅 Μας βάζει σε σκέψεις... Έχω μια νύστα εγώ σήμερα.. Κ μια βαρεμάρα..... Κ μια πείνα ταυτόχρονα.... 

Χαχαχα όχι βρε εσύ έχεις ακόμα λίγο.. Αυτά που περιγράφεις είναι η καθημερινότητα μου,αλλα επειδή δεν πάει ο μικρός παιδικό δεν έχω περιθώριο γαι τίποτα!! Κ τόσο που περπάτησα μαζί του κάνω τον σταυρό μου, κάποια στιγμή κουράστηκε κ ανέβηκε στο πατίνι κ το τσουλουσα. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

12 δεν μπαίνεις στον μήνα σου? Άντε καλέ νωρίς είναι ακόμα τι να πει και η @Tweema που όντως είναι κοντά όπως και να έχει!!!!χαχαχαχ

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Valxris είπε:

12 δεν μπαίνεις στον μήνα σου? Άντε καλέ νωρίς είναι ακόμα τι να πει και η @Tweema που όντως είναι κοντά όπως και να έχει!!!!χαχαχαχ

Το νιώθω θα ρθει νωρίτερα..... Stay tuned 😂😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Valxris είπε:

Μόνο εγώ χαιρομαιιι???? Ανυπομονώ να γεννησωω

Φυσικά κ χαιρομαι κ πλέον ανυπομονώ πάρα πολύ,αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχω άγχος ☺️ έχω πολλά να σκέφτομαι εγώ, πάρα πολλά.. Προσπαθώ να είμαι ήρεμη ομως ..αρχίζω κ προετοιμαζομαι ψυχολογικά σε περίπτωση που περάσω τις 40εβδ. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Liiida είπε:

Εγώ δεν είμαι ψυχολογικά έτοιμη κι ας είμαι 37η οπότε fingers crossed να μη χτυπάει για μένα η καμπάνα...39η θα ήθελα, ευχαριστώ εκ των προτέρων 😅😅😅

Δεν είσαι ε;; δεν είσαι έτοιμη για το μωρό ή για την γέννα; εγώ πχ στην 1η εγκ δεν ήμουν έτοιμη για την γέννα για το μωρό ήμουν από πολύ νωρίς. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Tweema είπε:

Δεν είσαι ε;; δεν είσαι έτοιμη για το μωρό ή για την γέννα; εγώ πχ στην 1η εγκ δεν ήμουν έτοιμη για την γέννα για το μωρό ήμουν από πολύ νωρίς. 

Πιο πολύ για τη γέννα δεν είμαι...τη μικρή έχω αρχίσει να ανυπομονώ να τη γνωρίσω. Δεν υπάρχει κόλπο να κοιμηθούμε, να μας ξεγεννήσουν κ να ξυπνήσουμε με μωρό???😄

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσια μου χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα. Τι κανετε; Πως περνατε; Εμεις φτασαμε αισιως στις 27+2 και σε δυο εβδομαδες εχουμε ραντεβου με τον γιατρο να δουμε την μπεμπα.
    • Ωωω!! Σ' ευχαριστώ πολύ!! 🥰🥰 Αυτό με το φαγητό το κάνει και εμάς όταν την έχω αγκαλιά πχ ή ελεύθερη και με βλέπει με τσιμπολογαω, το θέλει και αυτή!! 😆 Της δίνω το τρώει.. Και μπορεί το ίδιο ακριβώς εντωμεταξυ τρόφιμο, στο καρεκλακι του φαγητού της, να το πετάει..😂 αυτό με μίσος όπως λες!! 😂 Ότι του φανεί..🤪 Ναι ναι party animal αυτή εδώ.. άσε με! Είναι βασανιστήριο ρε συ.. και ίσα ότι το είχαμε στρώσει, μου κοιμόταν το αργότερο 12-1 το βράδυ και σερί μέχρι 7-8 το πρωί, από το Νοέμβριο και μετά γμθκε ο Δίας πάλι.. τώρα είτε κοιμηθεί γύρω στις 11 το βράδυ θα μου ξυπνήσει περίπου γύρω στις 1-2 τα ξημερώματα και θα μου μείνει ξύπνια μέχρι 7-8 το πρωί είτε που δεν θα κοιμηθεί καθόλου και θα μου το πάει σερί μέχρι τα ξημερώματα γύρω στις 5-6.. προσπαθώ να της το στρώσω τώρα πάλι αλλά μέχρι να το στρώσουμε φοβάμαι θα μας βρει κάτι άλλο πάλι..😅 μέσα στη μέρα κοιμάται μόνο μια φορά γύρω στις 4-5 το μεσημέροαπόγευμα δηλαδή κανά 2ωρο.. αυτό από το πρωί..  Θα ρωτήσω και στο παιδότοπο που έχει κοντά στην παιδίατρο που έχω δει.. θα δείξει! Α όχι στο πάτωμα δεν μου το έχει κάνει.. αλλά δεν μου το κάνει μόνο για πλάκα, μου το κάνει και όταν νευριάζει που δεν της δίνω πχ το κινητό που κρατάω ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να κρατάω και το θέλει ή όταν δεν την αφήνω να κάνει αυτό που θέλει πχ να βάλει το τηλεκοντρόλ στο στόμα, νευριάζει με ένα κλαψο-γκρινιασμα και μου δίνει κουτουλιές ή θα αρχίσει να φωνάζει "εεεεε!!" όλο νεύρα και θα βαράει με τα χέρια τον εαυτό της στη κοιλιά..🤭🤭 (δικό μου παιδί ξεκάθαρα..🤪😅😅) και εγώ ξέχασα να ρωτήσω το Δεκέμβρη που πήγαμε.. αν το θυμηθείς, πες μου τι σας είπε! Καλή δύναμη και εσείς με τον αποθηλασμο..💪💪
    • Γεια σου Elen .... Υπομονή θα πω...πάλι γυρνάνε τα συμπτώματα που είχαμε στην αρχή έχω παρατηρήσει,και εγώ νιώθω αυτό το κάψιμο κάπως και αρκετή δυσκολία στη χώνεψη 🫣 εγώ είμαι στην 33η τώρα... Εύχομαι και εγώ να περάσετε όλες όμορφα και ξεκούραστα!!!❤️
    • Αυτό ακριβώς έκανα στην μεγάλη μου γιατί ήταν (και είναι) ένα παιδί δύσκολο στον ύπνο. Φτάσαμε 2 ετών για να κοιμηθεί σερί.  Σε τέτοια παιδιά (velcro babies), βοηθάει τρομερά η συγκοιμηση. Είναι ο μόνος τρόπος για να κοιμηθεί η μαμά. Ευτυχώς το δεύτερο, βγήκε τελείως διαφορετικό και δεν χρειάστηκε ούτε ένα βράδυ να κοιμηθούμε μαζί. Έπιασαν τόπο τα λεφτά που είχα δώσει κάποτε για το λίκνο 😂 @Naty_ κορίτσι μου υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να μάθει το μωράκι σιγά σιγά να κοιμάται λίγο πιο αυτόνομα, αλλά είναι τόσο μικρουλι ακόμα που έχει ανάγκη την αγκαλιά σας. Ειδικά αν πονάει... Είναι επίσης όπως έγραψα πιο πάνω και θέμα ιδιοσυγκρασίας του κάθε μωρού.  Να βάζεις τον καθένα στη θέση του αν σου λένε βλακείες (γιατί βλακείες λένε ξεκάθαρα). Προσωπικά με βοήθησε πολύ το σεμινάριο βρεφικού ύπνου της m for mamma (έτσι είναι το όνομα της σελίδας στο Instagram). Τσεκαρε το αν θέλεις γιατί με την μεγάλη μου αυτό το "πάνω κάτω στο δωμάτιο" το πλήρωσα κάπως ακριβά μέχρι που πήγε 14 μηνών και μου έπεσαν τα χέρια και η μέση, και το έκοψα αναγκαστικά γιατί ήμουν έγκυος.  Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς 🩷
    • Να σου ζήσει κορίτσι μου, γέρος και τυχερός να είναι και να έχετε μια υπέροχη ζωή 🧿🩷 Θα σου πω και γω με τη σειρά μου να δώσεις χρόνο. Θα δεις πως σιγά σιγά όλα θα μπουν στη θεση τους και θα τα καταφέρεις άψογα. Η αρχή είναι όντως δύσκολη, όχι μόνο για τα πρώτα μας παιδάκια, αλλά και για εμάς τις ίδιες. Και εγώ έτρεμα τη στιγμή που θα έρθουμε στο νησί και θα μείνω ολομόναχη με τα δύο μωρά. Αλλά βρήκα τα πατήματα μου σιγά σιγά και η μεγάλη συνήθισε και έστρωσε πολύ η συμπεριφορά της.  Θα σου πω μόνο ότι καταφέρνω τα μεσημέρια και τις κοιμιζω και τις δύο ταυτόχρονα  (ναι ταυτόχρονα!) και ξαπλώνω και εγώ. Το θεωρώ προσωπικό μου επίτευγμα αυτό 😂😂 Να περάσετε υπέροχα τις γιορτές, και να χαρεις όσο μπορείς αυτή τη βρεφική μωρουδιλα που ξέρεις πόσο γρήγορα φεύγει 🥹🩷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...