Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαν ζεστάνει η θαλασσα κ μυρισει καλοκαίρι, ο πελαργός στα χέρια μας μωράκια θα μας φέρει! Καλοκαιρινά μωράκια 2021

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η nik_ol είπε:

Αυτοί που κλείνεις ραντεβού μέσω ΕΟΠΥΥ, ε; 

Φαντάζομαι όμως θα μπορεί να μου δωσει το χαρτί κ χωρίς ραντεβού.... Θα ρωτήσω κ τον δικό μου! Thanks!!!! 

Δεν τον κλείνεις απαραίτητα μέσα από εοπυυ. Εμένα ας πούμε ο δικός μου είναι.. Ο γιατρός σου μπορεί να ξέρει κάποιον συνάδελφο του αν εκείνος δεν έχει την σφραγίδα που χρειάζεται 

• Απαντήσεις 17.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Diana_caterina

2124

• Clairy.

1671

• Tweema

1530

• Love32

1488

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η nik_ol είπε:

Αυτοί που κλείνεις ραντεβού μέσω ΕΟΠΥΥ, ε; 

Φαντάζομαι όμως θα μπορεί να μου δωσει το χαρτί κ χωρίς ραντεβού.... Θα ρωτήσω κ τον δικό μου! Thanks!!!! 

Εύκολο είναι... Κατευθείαν σου κλείνει. Δεν έχουν δουλειά αυτοί.. Ιδιώτες είναι. 

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Diana_caterina είπε:

Την διαδικασία που συζηταμε τωρα για αδεια την κανεις πριν ή αφου σταματησεις; 

Μπορείς να καταθέσεις τα χαρτιά από την επόμενη μέρα που σταμάτησες τη δουλειά. Εγώ είχα φτιάξει όλα τα χαρτιά και είχα κλείσει ραντεβού στο ικα να τα καταθέσω σχεδόν την επόμενη μέρα αφού σταμάτησα 

Δημοσίευση

Εγώ πάντως έκλεισα μέσω ΕΟΠΥΥ! Κ μπαίνω κάθε μέρα για να βρω ραντεβού στο ΙΚΑ ! Με το που σταματήσω να πάω να καταθέσω. Το χαρτί π πρέπει να μας κάνει κ εργοδότης υπάρχει κάπου στον ίντερνετ να το εκτυπώσουμς για να μην πηγαινοερχομαστε?

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

Εγώ πάντως έκλεισα μέσω ΕΟΠΥΥ! Κ μπαίνω κάθε μέρα για να βρω ραντεβού στο ΙΚΑ ! Με το που σταματήσω να πάω να καταθέσω. Το χαρτί π πρέπει να μας κάνει κ εργοδότης υπάρχει κάπου στον ίντερνετ να το εκτυπώσουμς για να μην πηγαινοερχομαστε?

Εμένα μου τα έφτιαξαν στη δουλειά...αλλα το έκανε βάση ενός πρωτότυπου που είχαν.οποτε μάλλον πρέπει να πας από εκεί.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Clairy. είπε:

Εμένα μου τα έφτιαξαν στη δουλειά...αλλα το έκανε βάση ενός πρωτότυπου που είχαν.οποτε μάλλον πρέπει να πας από εκεί.. 

Βρίσκω κάτι στο ίντερνετ που μπορώ να το εκτυπώσω κ να Μ το συμπληρώσουν.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Love32 είπε:

Μπήκα χθες το απόγευμα κ δεν έχει ραντεβού. Κάπου είχα δει ότι αν μπεις αργά υπάρχουν διαθέσιμα κ όντως μπήκα μετά τις 12 κ βρήκα. Δοκίμασε κ ίσως βρεις. Βέβαια είναι ανοιχτά τα ραντεβού μέχρι 9/6

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η nik_ol είπε:

Μπήκα χθες το απόγευμα κ δεν έχει ραντεβού. Κάπου είχα δει ότι αν μπεις αργά υπάρχουν διαθέσιμα κ όντως μπήκα μετά τις 12 κ βρήκα. Δοκίμασε κ ίσως βρεις. Βέβαια είναι ανοιχτά τα ραντεβού μέχρι 9/6

A τέλεια θα το δοκιμάσω! Εγώ θέλω μετά της 16 του μήνα.

Δημοσίευση

Κορίτσια να σας πω τη δική μου πρόσφατη εμπειρία για αυτά που συζητάτε...μόλις πήγα μαιευτήριο μου έκαναν rapid που βγαίνει σε 20 λεπτά! Ο άντρας μου περίμενε να δούμε αν θα με κρατήσουν για γέννα και του έκαναν μετά rapid, το οποίο ίσχυε για 48 ώρες..έτσι ερχόταν στο επισκεπτήριο για 20 λεπτά! Εγώ έκανα και μοριακό όταν ήμουν στην αίθουσα τοκετού γιατί θα εμένα στην κλινική. Τα δικά μου ήταν μέσα στην τιμή, ο άντρας μου πλήρωσε 20€..έκατσα 2 24 ώρα και πλήρωσα αυτά και μόνο...το ίδιο είχα κάνει και στην πρώτη γέννα σε άλλο μαιευτήριο! Ο γιατρός μου είχε πει ότι μπορούσα να φύγω και στο πρώτο 24ωρο αλλά δεν ήμουν έτοιμη!

Δημοσίευση

Θα ρωτήσω τη γιατρό για το ιασω μπας και ξέρει αν και με καισαρική δεν ξέρω, ψιλό φοβάμαι να φύγω νωρίτερα.. Απ την άλλη σκέφτομαι τη μικρη.. 

Βγήκε η καμπύλη μου 😁👍

0: 83.5

60: 153

120: 124.8

Χθες έφαγα κρέπα 😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η PanB είπε:

Θα ρωτήσω τη γιατρό για το ιασω μπας και ξέρει αν και με καισαρική δεν ξέρω, ψιλό φοβάμαι να φύγω νωρίτερα.. Απ την άλλη σκέφτομαι τη μικρη.. 

Βγήκε η καμπύλη μου 😁👍

Χθες έφαγα κρέπα 😂😂

Χαχα καλημέρα κοριτσι!! 

Πόσο σε χαίρομαι δεν φαντάζεσαι!!

Μπράβο!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η PanB είπε:

Βγήκε η καμπύλη μου 😁👍

Χθες έφαγα κρέπα 😂😂

Μπράβο κορίτσι μια χαρα!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Καλό μήνα. Εμένα ξεκίνησε καλά η μέρα μου. Στην συνέχεια εμετούς χάλια είμαι. Στον καναπέ ξαπλωμένη. Ελπίζω να ηρεμήσω... 

Κι εμένα με πιάνουν κτ ανακατωσουρες τιτελευταίες μέρες...Τί είναι αυτό πάλι??

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Liiida είπε:

Κι εμένα με πιάνουν κτ ανακατωσουρες τιτελευταίες μέρες...Τί είναι αυτό πάλι??

Και μένα.. Το Σάββατο ήμουν χάλια.. Από το πρωί που ξύπνησα.. Και φυσικά έκανα και εμετούς.. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια!! Πως ειστε; καλο μηνα!! Εγω μπαίνω στον μηνα που σταματαω την δουλειά και χαίρομαι 🤣

@Starrr δεν ξερω αν είναι φυσιολογικό προς το τέλος οι αναγούλες εχω ακουσει για κοπελες που γενμανε με κουβα αγκαλιά. Εγω παντως που εκανα εμετους την περασμένη εβδομάδα ήταν απο κατι κερασια που με πειραξαν! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσια μου χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα. Τι κανετε; Πως περνατε; Εμεις φτασαμε αισιως στις 27+2 και σε δυο εβδομαδες εχουμε ραντεβου με τον γιατρο να δουμε την μπεμπα.
    • Ωωω!! Σ' ευχαριστώ πολύ!! 🥰🥰 Αυτό με το φαγητό το κάνει και εμάς όταν την έχω αγκαλιά πχ ή ελεύθερη και με βλέπει με τσιμπολογαω, το θέλει και αυτή!! 😆 Της δίνω το τρώει.. Και μπορεί το ίδιο ακριβώς εντωμεταξυ τρόφιμο, στο καρεκλακι του φαγητού της, να το πετάει..😂 αυτό με μίσος όπως λες!! 😂 Ότι του φανεί..🤪 Ναι ναι party animal αυτή εδώ.. άσε με! Είναι βασανιστήριο ρε συ.. και ίσα ότι το είχαμε στρώσει, μου κοιμόταν το αργότερο 12-1 το βράδυ και σερί μέχρι 7-8 το πρωί, από το Νοέμβριο και μετά γμθκε ο Δίας πάλι.. τώρα είτε κοιμηθεί γύρω στις 11 το βράδυ θα μου ξυπνήσει περίπου γύρω στις 1-2 τα ξημερώματα και θα μου μείνει ξύπνια μέχρι 7-8 το πρωί είτε που δεν θα κοιμηθεί καθόλου και θα μου το πάει σερί μέχρι τα ξημερώματα γύρω στις 5-6.. προσπαθώ να της το στρώσω τώρα πάλι αλλά μέχρι να το στρώσουμε φοβάμαι θα μας βρει κάτι άλλο πάλι..😅 μέσα στη μέρα κοιμάται μόνο μια φορά γύρω στις 4-5 το μεσημέροαπόγευμα δηλαδή κανά 2ωρο.. αυτό από το πρωί..  Θα ρωτήσω και στο παιδότοπο που έχει κοντά στην παιδίατρο που έχω δει.. θα δείξει! Α όχι στο πάτωμα δεν μου το έχει κάνει.. αλλά δεν μου το κάνει μόνο για πλάκα, μου το κάνει και όταν νευριάζει που δεν της δίνω πχ το κινητό που κρατάω ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να κρατάω και το θέλει ή όταν δεν την αφήνω να κάνει αυτό που θέλει πχ να βάλει το τηλεκοντρόλ στο στόμα, νευριάζει με ένα κλαψο-γκρινιασμα και μου δίνει κουτουλιές ή θα αρχίσει να φωνάζει "εεεεε!!" όλο νεύρα και θα βαράει με τα χέρια τον εαυτό της στη κοιλιά..🤭🤭 (δικό μου παιδί ξεκάθαρα..🤪😅😅) και εγώ ξέχασα να ρωτήσω το Δεκέμβρη που πήγαμε.. αν το θυμηθείς, πες μου τι σας είπε! Καλή δύναμη και εσείς με τον αποθηλασμο..💪💪
    • Γεια σου Elen .... Υπομονή θα πω...πάλι γυρνάνε τα συμπτώματα που είχαμε στην αρχή έχω παρατηρήσει,και εγώ νιώθω αυτό το κάψιμο κάπως και αρκετή δυσκολία στη χώνεψη 🫣 εγώ είμαι στην 33η τώρα... Εύχομαι και εγώ να περάσετε όλες όμορφα και ξεκούραστα!!!❤️
    • Αυτό ακριβώς έκανα στην μεγάλη μου γιατί ήταν (και είναι) ένα παιδί δύσκολο στον ύπνο. Φτάσαμε 2 ετών για να κοιμηθεί σερί.  Σε τέτοια παιδιά (velcro babies), βοηθάει τρομερά η συγκοιμηση. Είναι ο μόνος τρόπος για να κοιμηθεί η μαμά. Ευτυχώς το δεύτερο, βγήκε τελείως διαφορετικό και δεν χρειάστηκε ούτε ένα βράδυ να κοιμηθούμε μαζί. Έπιασαν τόπο τα λεφτά που είχα δώσει κάποτε για το λίκνο 😂 @Naty_ κορίτσι μου υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να μάθει το μωράκι σιγά σιγά να κοιμάται λίγο πιο αυτόνομα, αλλά είναι τόσο μικρουλι ακόμα που έχει ανάγκη την αγκαλιά σας. Ειδικά αν πονάει... Είναι επίσης όπως έγραψα πιο πάνω και θέμα ιδιοσυγκρασίας του κάθε μωρού.  Να βάζεις τον καθένα στη θέση του αν σου λένε βλακείες (γιατί βλακείες λένε ξεκάθαρα). Προσωπικά με βοήθησε πολύ το σεμινάριο βρεφικού ύπνου της m for mamma (έτσι είναι το όνομα της σελίδας στο Instagram). Τσεκαρε το αν θέλεις γιατί με την μεγάλη μου αυτό το "πάνω κάτω στο δωμάτιο" το πλήρωσα κάπως ακριβά μέχρι που πήγε 14 μηνών και μου έπεσαν τα χέρια και η μέση, και το έκοψα αναγκαστικά γιατί ήμουν έγκυος.  Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς 🩷
    • Να σου ζήσει κορίτσι μου, γέρος και τυχερός να είναι και να έχετε μια υπέροχη ζωή 🧿🩷 Θα σου πω και γω με τη σειρά μου να δώσεις χρόνο. Θα δεις πως σιγά σιγά όλα θα μπουν στη θεση τους και θα τα καταφέρεις άψογα. Η αρχή είναι όντως δύσκολη, όχι μόνο για τα πρώτα μας παιδάκια, αλλά και για εμάς τις ίδιες. Και εγώ έτρεμα τη στιγμή που θα έρθουμε στο νησί και θα μείνω ολομόναχη με τα δύο μωρά. Αλλά βρήκα τα πατήματα μου σιγά σιγά και η μεγάλη συνήθισε και έστρωσε πολύ η συμπεριφορά της.  Θα σου πω μόνο ότι καταφέρνω τα μεσημέρια και τις κοιμιζω και τις δύο ταυτόχρονα  (ναι ταυτόχρονα!) και ξαπλώνω και εγώ. Το θεωρώ προσωπικό μου επίτευγμα αυτό 😂😂 Να περάσετε υπέροχα τις γιορτές, και να χαρεις όσο μπορείς αυτή τη βρεφική μωρουδιλα που ξέρεις πόσο γρήγορα φεύγει 🥹🩷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...