Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαν ζεστάνει η θαλασσα κ μυρισει καλοκαίρι, ο πελαργός στα χέρια μας μωράκια θα μας φέρει! Καλοκαιρινά μωράκια 2021

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Diana_caterina

2124

• Clairy.

1671

• Tweema

1530

• Love32

1488

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Liiida είπε:

Εγώ ΘΑ το κόψω μόλις μπω στο μήνα μου.

Κι εμένα έτσι μου έχει πει ο γιατρός. Εσύ έχεις συσπάσεις και το παίρνεις; Εγώ δεν αισθάνομαι κάτι και σκέφτομαι μήπως μου καθυστερήσει τη φυσική έναρξη του τοκετού άμα το συνεχίσω μέχρι το τέλος του 8ου.

στις πριν 6 λεπτά, ο/η PanB είπε:

Πόσο ζυγιζαν τα μωρά σας στην 25w? Εμένα πάλι μεγάλο παιδί μου βγάζουν 😂 μόλις έφυγα από γιατρό 

22+4 ήταν 464 και 26+5 984. Στην 25η δεν είχα πάει αλλά εσύ ως έμπειρη μπορείς να βγάλεις ένα συμπέρασμα. Κρίσιμη ερώτηση: σου έχει πάρει θέση;

Δημοσίευση

@Lia5 Το μαγνήσιο οι περισσότεροι γυναικολόγοι το σταματανε στο τέλος του 8ου. Στην 1η εγκ κ εγώ τότε το σταμάτησα γέννησα 38+6. Τώρα ζήτημα να έχω πιει 2 κουτια σε όλη την εγκυμοσύνη. Συζήτησε το με τον γιατρό σου να δεις τι θα σου πει. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η nik_ol είπε:

Αν σου βγαίνουν οι μέρες καλά κανεις κ δεν τα υπολογίζεις 😝 

Εμένα δε θα με ξαναπάρουν τον Σεπτέμβριο κ δεν ξέρω τι να κάνω γι αυτό το σκέφτομαι... Άσε... 

Δεν ειμαι σιγουρη αν μπορείς να το κανεις αλλα γιατι δεν μπαινεις ταμειο εφοσον λήγει η σύμβαση σου

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lia5 είπε:

Κι εμένα έτσι μου έχει πει ο γιατρός. Εσύ έχεις συσπάσεις και το παίρνεις; Εγώ δεν αισθάνομαι κάτι και σκέφτομαι μήπως μου καθυστερήσει τη φυσική έναρξη του τοκετού άμα το συνεχίσω μέχρι το τέλος του 8ου.

22+4 ήταν 464 και 26+5 984. Στην 25η δεν είχα πάει αλλά εσύ ως έμπειρη μπορείς να βγάλεις ένα συμπέρασμα. Κρίσιμη ερώτηση: σου έχει πάρει θέση;

Ναι, σήμερα ήταν με το κεφάλι κάτω αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα.. Βασικά κάπως λοξά είναι γτ σήμερα όλη μέρα τρώω κλωτσιές δεξιά στα πλευρά 😂

Ενταξει κι εμένα 830 είναι, κοντά είμαστε όλες.. Μου είπαν ότι είναι κεφάλας 🙄🙄🙄😂😂

Δημοσίευση

@nik_ol αν δεν κανω λάθος ταμειο ανεργίας μπαινεις απο απολυση η λήξη της σύμβασης. Και στο ταμειο υπάρχουν αντίστοιχα τα επιδοματα μητρότητας και τα παίρνεις κανονικα απλα μετα θα πρέπει να ψαξεις για του οαεδ (λογικά το δικαιουσαι) 

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Diana_caterina είπε:

Δεν ειμαι σιγουρη αν μπορείς να το κανεις αλλα γιατι δεν μπαινεις ταμειο εφοσον λήγει η σύμβαση σου

Γιατί δε μου φτάνουν όλοι οι μήνες του ταμειου ώστε να κάτσω σπίτι όλη την επόμενη σχολική χρονιά επειδή είχα πάρει ήδη κάποιους μήνες ταμείο. Άσε, μπερδεμένα πραγματα. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η PanB είπε:

Πόσο ζυγιζαν τα μωρά σας στην 25w? Εμένα πάλι μεγάλο παιδί μου βγάζουν 😂 μόλις έφυγα από γιατρό 

Νομίζω ότι ήταν 900γρ. Χθες που πήγα 28+6 μέρες ήταν 1300γρ. Νομίζω μεγάλος μέσα στα φυσιολογικά. 

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Tweema είπε:

@Lia5 Το μαγνήσιο οι περισσότεροι γυναικολόγοι το σταματανε στο τέλος του 8ου. Στην 1η εγκ κ εγώ τότε το σταμάτησα γέννησα 38+6. Τώρα ζήτημα να έχω πιει 2 κουτια σε όλη την εγκυμοσύνη. Συζήτησε το με τον γιατρό σου να δεις τι θα σου πει. 

Δεν άργησες καθόλου δηλαδή. Είδα αυτό για τα τοκολυτικα αλλά ίσως το μαγνήσιο που είναι σαν συμπλήρωμα δε μένει στον οργανισμό αφού το σταματάς. Θα το συζητήσω όταν πάω μόλις μπω στον 8ο αλλά εμπιστεύομαι περισσότερο τις έμπειρες μαμάδες 😛

στις πριν 15 λεπτά, ο/η PanB είπε:

Ναι, σήμερα ήταν με το κεφάλι κάτω αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα.. Βασικά κάπως λοξά είναι γτ σήμερα όλη μέρα τρώω κλωτσιές δεξιά στα πλευρά 😂

Ενταξει κι εμένα 830 είναι, κοντά είμαστε όλες.. Μου είπαν ότι είναι κεφάλας 🙄🙄🙄😂😂

Μόνο ο δικός μου έχει μείνει ξάπλα άρα μάλλον δεν είναι και τόσο νωρίς... Λέτε άμα πάω σε μια μαια να μου δείξει ασκήσεις ώστε να τον βοηθήσω να πάρει θέση;

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η nik_ol είπε:

Νομίζω ότι ήταν 900γρ. Χθες που πήγα 28+6 μέρες ήταν 1300γρ. Νομίζω μεγάλος μέσα στα φυσιολογικά. 

Εμείς είμαστε μαζί! Ο δικός σου έχει πάρει θέση;

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Lia5 είπε:

Εμείς είμαστε μαζί! Ο δικός σου έχει πάρει θέση;

Όχι ακόμα. Χθές ήταν με το κεφάλι κάτω κ τα ποδια λοξά δεξιά αλλά μου είπε ο γιατρός ότι ακόμα μπορεί να γυρνάει. Και όντως σήμερα κάποιες στιγμές ένοιωθα κλοτσιές αριστερά. Εσένα;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η nik_ol είπε:

Όχι ακόμα. Χθές ήταν με το κεφάλι κάτω κ τα ποδια λοξά δεξιά αλλά μου είπε ο γιατρός ότι ακόμα μπορεί να γυρνάει. Και όντως σήμερα κάποιες στιγμές ένοιωθα κλοτσιές αριστερά. Εσένα;

Εντάξει ετοιμάζεται! Εμένα ο μικρούλης είναι ακόμα οριζόντια προς διαγώνια 🤔

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Lia5 είπε:

Δεν άργησες καθόλου δηλαδή. Είδα αυτό για τα τοκολυτικα αλλά ίσως το μαγνήσιο που είναι σαν συμπλήρωμα δε μένει στον οργανισμό αφού το σταματάς. Θα το συζητήσω όταν πάω μόλις μπω στον 8ο αλλά εμπιστεύομαι περισσότερο τις έμπειρες μαμάδες 😛

Μόνο ο δικός μου έχει μείνει ξάπλα άρα μάλλον δεν είναι και τόσο νωρίς... Λέτε άμα πάω σε μια μαια να μου δείξει ασκήσεις ώστε να τον βοηθήσω να πάρει θέση;

Κοίτα γνώμη μου είσαι νωρίς ακόμα τσάμπα σκεφτεσαι τη θέση έχει. Πήγαινε κ τν επόμενη φορά στον γιατρό κ αν δεις ότι ακόμα είναι έτσι ναι μιλά με μαιες ψαξε το για να κάνεις ασκήσεις. Όλα θα πάνε καλά! 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Lia5 είπε:

Εντάξει ετοιμάζεται! Εμένα ο μικρούλης είναι ακόμα οριζόντια προς διαγώνια 🤔

Δεν είναι νωρίς ακόμα για να παρουν θέση; τι σου είπε ο δικός σου γιατρός;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η nik_ol είπε:

Δεν είναι νωρίς ακόμα για να παρουν θέση; τι σου είπε ο δικός σου γιατρός;

Στην 27η που τον είδαμε μου είπε ότι είναι νωρίς. Τώρα είμαι 29η και τον αισθάνομαι ακόμα σε αυτή τη θέση. Θα πάω πάλι στην 32η και βλέπουμε🤰🏼

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Lia5 είπε:

Στην 27η που τον είδαμε μου είπε ότι είναι νωρίς. Τώρα είμαι 29η και τον αισθάνομαι ακόμα σε αυτή τη θέση. Θα πάω πάλι στην 32η και βλέπουμε🤰🏼

Κ εγώ σε δυο εβδομάδες θα πάω για Doppler κ θα δουμε! 

Έχω αρχίσει κ νοιώθω κ αρκετή πιεση κάτω από το στήθος σε σημείο που δεν μπορώ να κάτσω σε καρέκλα όπως πριν, πρέπει να ξαπλώνω προς τα πίσω 😝 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια πως ειστε; 

Εμας η καμπύλη ηταν μια χαρα και οι αίματος πέρα απο τα αιμοσφαίρια και τον αιματοκριτη και τωρα περιμένουμε μεχρι τις 5-10 Ιουνίου για να παμε να δούμε ξανα την μπεμπα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...