Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαν ζεστάνει η θαλασσα κ μυρισει καλοκαίρι, ο πελαργός στα χέρια μας μωράκια θα μας φέρει! Καλοκαιρινά μωράκια 2021

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

Καλημέρα !! Καλά είμαι έχω ξυπνήσει λίγο περίεργα σήμερα!!νεύρα έχω!! Δεν παθαίνω κραμπες!! Αλλά πάλι εχτές σκλήρυνε η κοιλίτσα μου!! 

Γιατι οι κοιλιτσα ετσι; σε ποιον μηνα εισαι; 

• Απαντήσεις 17.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Diana_caterina

2124

• Clairy.

1671

• Tweema

1530

• Love32

1488

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Liiida είπε:

Κορίτσια πήρα κούνια χθες! 

https://bebepolis.gr/?product=oβάλ-κούνια-ingvart

Ξεκινάει από πολύ μικρή, μέγεθος λικνου κ χωράει στο δωματιο μας κ μετα επεκτείνεται άλλες 2 φορές κ γίνεται κούνια κ κρεβατάκι!

Αχ μπράβο!! Μεγειες!! 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η PanB είπε:

Πολύ όμορφη! Εχει και η stokke ιδια

Η τιμή είναι με όλες τις επεκτάσεις; 

Της stokke είναι πιο ακριβη κ από ποιότητα όπως τις είδα από κοντά κ τις έπιασα δεν έχουν διαφορά. Η τιμή αυτή είναι με τις επεκτάσεις αλλά χωρίς στρώματα, κουνουπιερα κλπ.

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Liiida είπε:

Ξεκινάει από πολύ μικρή, μέγεθος λικνου κ χωράει στο δωματιο μας κ μετα επεκτείνεται άλλες 2 φορές κ γίνεται κούνια κ κρεβατάκι!

Πολύ όμορφη η κούνια! Με γεια σας!

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η PanB είπε:

Πολύ όμορφη! Εχει και η stokke ιδια

Η τιμή είναι με όλες τις επεκτάσεις; 

Κράμπες εγω προς το παρόν δεν εχω το βραδυ αλλα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη έκλαιγα απ τον πόνο κάθε βράδυ 😂😂

@eleni5525έχεις μήπως link για το σεμινάριο; δεν μπορώ να το βρω😂 

Καλημέρα, δεν είχα λινκ, επειδή ήταν διαφήμιση στο ινσταγκραμ έκανα ένα screen shot αλλά έγραφε τον λογαριασμό πάνω για να κατευθυνθεις. Είδα όμως ότι ήδη σου απάντησαν τα κορίτσια

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Liiida είπε:

Με γεια σας ❤️ πότε ήμασταν στην αρχή και λέγαμε ότι δεν έχουμε τίποτα και ήμασταν μέσα στην αγωνία  και τώρα κοίτα αγοράζουμε κούνιες 😍

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Clairy. είπε:

Με γεια σας ❤️ πότε ήμασταν στην αρχή και λέγαμε ότι δεν έχουμε τίποτα και ήμασταν μέσα στην αγωνία  και τώρα κοίτα αγοράζουμε κούνιες 😍

Μην τα συζητάς! Περνάει ο καιρός επικίνδυνα! 😰

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Clairy. είπε:

Καλά, κάτσε να πλησιάσουμε στη γέννα κ θα σου πω για πότε θα ξαναβρεθούμε μέσα στην αγωνία 😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Liiida είπε:

Καλά, κάτσε να πλησιάσουμε στη γέννα κ θα σου πω για πότε θα ξαναβρεθούμε μέσα στην αγωνία 😂😂😂

Εγώ ήδη ξύπνησα μέσα στον ύπνο μου και σκεφτόμουν σήμερα τη γέννα.. Και μετά κοιμήθηκα και είδα στο ονειρο μου ότι έβγαζα  μπλε υγρό από κάτω και ρωτούσα τον γιατρό τι είναι αυτό 😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Εγώ ήδη ξύπνησα μέσα στον ύπνο μου και σκεφτόμουν σήμερα τη γέννα.. Και μετά κοιμήθηκα και είδα στο ονειρο μου ότι έβγαζα  μπλε υγρό από κάτω και ρωτούσα τον γιατρό τι είναι αυτό 😂😂😂

Αψεντι🤣🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Είσαι γαλαζοαίματη και μας το κρύβεις 😂

Δημοσίευση

Κορίτσια την ισορροπία σας την εχετε γενικα; Ζαλαδες δεν εχω αλλα υπάρχουν φορες που παραπαταω ή νιώθω μια ελάχιστη αδυναμία.. Μάλλον φταίει η χαμηλή πίεση και ο αιματοκριτης που επεσε κι αλλο! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Diana_caterina είπε:

Κορίτσια την ισορροπία σας την εχετε γενικα; Ζαλαδες δεν εχω αλλα υπάρχουν φορες που παραπαταω ή νιώθω μια ελάχιστη αδυναμία.. Μάλλον φταίει η χαμηλή πίεση και ο αιματοκριτης που επεσε κι αλλο! 

Αλλάζει κ το κέντρο βάρους οπότε μια μικρή αστάθεια είναι λογική!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Love32 είπε:

Ναι εγώ έχω παρατηρήσει να μου φεύγουν και πράγματα από τα χέρια!!

Και εγω το παθαινω λες και γίνεται επίτηδες ντε και καλά να σκυψω😅 

Πηγα ξανά για ψωνια γιατι ψαχνω ρούχα μητρότητας τίποτα το ιδιαίτερο 2 καπρι κολαν θελω για να μπορώ να βγάλω την δουλειά στις αρχές του καλοκαιριού μέχρι να σταματησω.. Πηγα σε μια γνωστή αλυσίδα και με κανανε μπαλακι γιατί δεν ειχαν στο κατάστημα μετα απο μια βδομάδα λοιπόν ειπα να παω στο κατάστημα που μου ειπαν οτι εχει σίγουρα... Τι το θελα; ακομη χειμωνιατικα εχουν κ τα καπρι εξαφανισμένα! Ακομα κ στα βρεφικα δεν υπάρχει ποικιλία... Πηρα βέβαια πράγματα άσχετα από αυτα που ήθελα 🤣 πηρα κ ενα φορεματακι για να το φορεσω στην μικρη την ημέρα που θα γυρίσουμε από το μαιευτήριο 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

@Diana_caterina τέλεια και πολύ καλά έκανες! Εμένα είναι κανόνας πλέον ότι πέφτει μένει εκεί χαχαχχα!!! Δεν παίζει να σκύψω!!!

Χαχαχαχα εγω ακομη μπορώ να σκυψω απλα σίγουρα δυσκολεύομαι αλλα απο θέμα κοιλιας δεν με ενοχλεί δεν ειναι μεγάλη 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Diana_caterina είπε:

Χαχαχαχα εγω ακομη μπορώ να σκυψω απλα σίγουρα δυσκολεύομαι αλλα απο θέμα κοιλιας δεν με ενοχλεί δεν ειναι μεγάλη 

Καλέ εγώ το κάνω από την αρχή απλά δεν σκύβω χαχχα!!! Όχι από θέμα κοιλιάς!!!

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

Εγώ σήμερα παραγγειλα σεντόνια κ μια κουβερτουλα! Παραλαβή από το κατάστημα τους μέσα του επόμενο μήνα :) για να τα δω κιολλας.

Αα πολυ ωραία! Για κουνια; 

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

Εγώ σήμερα παραγγειλα σεντόνια κ μια κουβερτουλα! Παραλαβή από το κατάστημα τους μέσα του επόμενο μήνα :) για να τα δω κιολλας.

Τι κουβέρτα πήρες; Εννοώ πλεκτή, βαμβακερή...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...