Μετάβαση σε περιεχόμενο

Του Νοεμβρη η παγωνια θα μας φερει πιο κοντα! Δυο γραμμουλες σαν θα δω, ΘΕΤΙΚΟ θα τρελαθω! Θα φουσκωσει η κοιλια, να το παρω αγκαλια εννεα μηνες πιο μετα! :)

Recommended Posts

Δημοσίευση

@ζουζουνα* @Clairy. @Lacostaki @lactaki @Kostef @annie! @Ευάγγελοςτ @DIAMANTW @Smurf88 @Frogel @Litsadi @Starrr @Mt3508 @Ioann89 @Marakii ......φωναξτε κι αλλα κοριτσια που δεν εβαλα εγω!!!!!! ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ κοριτσαρες μου!!!!!!!! Ανοιγω το θεμα με πολυ θετικη διαθεση και αισιοδοξια........!!!!!!! ❤️❤️❤️❤️ 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια.... καλορίζικο το νέο θέμα με τον ωραίο τίτλο!!! @anna90 σου εύχομαι να ακολουθήσεις το παράδειγμά μου κ ανοίγοντας το θέμα να έχεις κ το πρώτο θετικό!!!

Καλή επιτυχία σε όλες κορίτσια...να γεμίσουμε θετικά..σας στέλνω μπεμπεδοσκονη🍼🍼🍼👣👣👣🧿🧿🧿🙏🙏🙏

Δημοσίευση

@anna90 τέλειος τίτλος!! Εύχομαι αυτός ο μήνας να είναι τυχερός και για σένα κ για όλα τα κορίτσια!! 💕💕💕 Σας στέλνουμε κ οι τρεις όλη μας τη θετική ενέργεια κ μπόλικη μπεμπεδόσκονη!!!🤰🏼😍👼🏻👼🏻

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!! Με το καλό να μας έρθει ο Νοέμβρης να είναι καλότυχος και ευλογημένος, να γεμίσουν οι κοιλίτσες στις κοπέλες που προσπαθούν και με το καλό και με ένα πόνο σε εμάς που είμαστε έγκυες και πλησιάζουμε!!! Γερά, καλότυχα, υγιή, φυσιολογικά μωράκια!!! Θετικά τεστακια και μεγάλες χοριακες!!!! 

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

🤰💖🌺

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ🌺

Ελενακι12:Γέννησε:29/06/20 κοριτσακι🎂❤️

St3llina:Γέννησε αγορακι🍼💙

Frogel:Γέννησε κοριτσακι❤️🎂 

Princess28:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/09/20 

Evie2:ΓΕΝΝΗΣΕ κοριτσακι13/10/20🎂🎂

Mt3508: ΓΈΝΝΗΣΕ:3/8/20αγορακι💙😙

💗🎂💗

Mariaira:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Σαμανη:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Mt3508:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/08/20:αγορακι👶

Tzortzina123:ΘΕΤΙΚΟ ΠΗΤ:23/08👶 

Whatever:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Xrita:ΘΕΤΙΚΟ👶 

LadyP:ΘΕΤΙΚΟ👶 

gorgona:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Fanioko: ΘΕΤΙΚΟ👶 

👶

Katerinaki_dm:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Denizz:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Ελενικον:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Marba:ΘΕΤΙΚΟ👶 

St33:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Μάσα:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Eirinik94:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Eiffel:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Hope19:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Kardoula1991:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Kallina:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Ioannastr:ΘΕΤΙΚΟ👶 

BASOULA2:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Σταυρι:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Μαρινα22:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Beatrice:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Lactaki:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Prinssc1313:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Smurff88:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Natasha24:ΘΕΤΙΚΟ👶 

DIAMANTW:ΘΕΤΙΚΟ

Clairy: ΘΕΤΙΚΟ👶

Επεξεργάστηκε από Lacostaki
Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ💗

Maroulita? :03/11

diana8:?

Lacostaki:?

I want a baby:?

Pangipot:?

Sillia:?

Αννια27:?

Ευάγγελοςτ:12/11

misofeggaro:?

Mari84:?

Love13:?

Tzina819:?

PAPAEVA?

Elisa91:?

A&O:?

Αντρέα:?

Αννι:?

Nikol:23/11

ζουζούνα*:18/11

anna90:09/11

Litsadi:8/11

billibas:?

Pixies:?

Kostef:29/10

Matilda94:08/11

ntinaki83:18/11

Marakii:?

Μt3508:14/11

Επεξεργάστηκε από Lacostaki
Δημοσίευση
  στις On 31/10/2020 at 11:18 ΠΜ, ο/η Lacostaki είπε:

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ💗

Maroulita? :03/11

diana8:?

Lacostaki:?

I want a baby:?

Pangipot:?

Sillia:?

Αννια27:?

Ευάγγελοςτ:12/11

misofeggaro:?

Mari84:?

Love13:?

ΧTzina819:?

PAPAEVA?

Elisa91:?A&O:?

Αντρέα:?

Αννι:?

Nikol:23/11

Clairy:31/10

ζουζούνα*:18/11

anna90:09/11

Litsadi:8/11

billibas:?

Pixies:?

Kostef:29/10

Matilda94:08/11

ntinaki83:18/11

Expand  

Βάλε με και εμένα please...😘

Δημοσίευση
  στις On 31/10/2020 at 7:54 ΠΜ, ο/η anna90 είπε:

@ζουζουνα* @Clairy. @Lacostaki @lactaki @Kostef @annie! @Ευάγγελοςτ @DIAMANTW @Smurf88 @Frogel @Litsadi @Starrr @Mt3508 @Ioann89 @Marakii ......φωναξτε κι αλλα κοριτσια που δεν εβαλα εγω!!!!!! ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ κοριτσαρες μου!!!!!!!! Ανοιγω το θεμα με πολυ θετικη διαθεση και αισιοδοξια........!!!!!!! ❤️❤️❤️❤️ 

Expand  

Καλότυχο το νεο θεματακι..Απαιχτος ο τίτλος!! Μακάρι ο νέος μήνας να μας φέρει πολλά σπορακια!! ☺️

Δημοσίευση

@Ελενακι12 @st3llina @misofeggaro @Evie2 @Frogel @nikol @A&O @ntinaki83 @Matilda94 @Pixies @Άντρεα @Elisa91 @Love13 @Tzina @Natasha24 @Xrita @Σταυρι @αννι @Maroulita! Κορίτσια ανοίξαμε το θεματακι του Νοέμβρη!!!!..Έβαλα όσες μπόρεσα να θυμηθώ 

Δημοσίευση

Πάντως κορίτσια ψάχνω από εχθές στο ίντερνετ να βρω μια άλλη αιτία εκτός της εγκυμοσύνης για την οποία σκουραίνουν οι θηλές και δεν μπορώ να βρω τίποτα...τι στο καλό μόνο σε μένα έχει συμβεί;; σε καμία άλλη γυναίκα στον πλανήτη;;

Δημοσίευση
  στις On 31/10/2020 at 12:41 ΜΜ, ο/η Clairy. είπε:

Κοριτσια η χοριακή μου σήμερα 111.90 από 29.10. Σήμερα στην ουσία περίμενα. Ήρθα και έκανα το ενεσακι μου σπίτι με μια τεράστια χαρά.. 

Expand  

Συγχαρητήρια κορίτσι μου να πάνε όλα τέλεια!!! Είναι τόσο καλή η αύξηση της χοριακης σου που νομίζω ότι μπορώ να σε βάλω επίσημα στο πινακακι

Δημοσίευση
  στις On 31/10/2020 at 12:51 ΜΜ, ο/η Lacostaki είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου να πάνε όλα τέλεια!!! Είναι τόσο καλή η αύξηση της χοριακης σου που νομίζω ότι μπορώ να σε βάλω επίσημα στο 

Expand  

καλύτερα να πάω για τον υπέρηχο και μετά.. Βέβαια είμαι πιο αισιόδοξη από κάθε άλλη φορά.. ❤️❤️

Δημοσίευση
  στις On 31/10/2020 at 12:53 ΜΜ, ο/η Clairy. είπε:

καλύτερα να πάω για τον υπέρηχο και μετά.. Βέβαια είμαι πιο αισιόδοξη από κάθε άλλη φορά.. ❤️❤️

Expand  

Τώρα σε έβαλα τελείωσε δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάει καλά!!!Άντε μπας και φέρεις γούρι σε μας τις υπολοιπες

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...