Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ήρθε ο ΟΚΤΏΒΡΗΣ με τις πρώτες τις βροχές για να σπείρουμε αγάπη, να γεμίσουν οι αγκαλιές 🥰🥰🥰🙏🙏🙏🍼🍼

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ💗

Maroulita? :11/10

diana8:?

Lacostaki:?

I want a baby:?

Pangipot:?

Sillia:?

Αννια27:?

Ευάγγελοςτ:?

misofeggaro:?

Mari84:?

Love13:?

Sofia0294:?

Tzina819:?

PAPAEVA:?

Elisa91:?

A&O:?

Αντρέα:? 

Αννι:10/09

Nikol:26/10

Ntinaki_08:?

Clairy:31/10

ζουζουνα*:18/11

anna90:17/10

Litsadi:08/11

billibas:27/09

Pixies:15/10

Βαλε με κ εμένα στις μελλοντικές αλλά με ημερομηνία 29/10 στο περίπου γιατί δεν έχω ιδέα πότε θα μ έρθει η πρώτη περίοδος

Στο άλλο πινακακι αν ξανά μείνω θα μπω μετά την αυχενικη!!! 

• Απαντήσεις 1k
  • Εμφανίσεις 57.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Γεια σας κοριτσάκια μου....το άνοιξα το θεματακι τελικά!!ο Οκτώβριος για μένα είναι μήνας αλλαγών και αποφάσεων..είναι καταρχάς ο μήνας που γεννήθηκε η μικρή μου και πηγαίνοντας πιο πίσω είναι ο μήνας

• Κορίτσια....μαντεψτε!!!κάτι ήξερα κ άνοιξα το θέμα!!! εύχομαι να ήρθε για να μείνει...

• Κοριτσαρες μου γεννησα κι εγω την Πεμπτη που μας περασε,08/10/2020 στη 13:25 ηρθε στη ζωη το αγορακι μου 3230 και 49 εκατοστα!Μπηκα με προκληση στις 39+6 εβδομαδες αλλα η διαστολη μου μετα απο 6 ωρες

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Κορίτσια μου έδωσε μια ιδέα η @anna90 για το πινακακι να το χωρίσουμε στα δύο να έχουμε ένα πινακακι με εγκυμοσύνες και ένα με περιόδους γιατί όντως είναι πολύ μεγάλο...Θα προσπαθήσω να το φτιάξω και θέλω τη γνώμη σας

Ωραίο κομμένο στα δύο το πινακακι, ωστόσο τολμώ να πω, ότι και τώρα κολλάει η σελίδα .  😓

Δημοσίευση

Θέλω να με βάλετε κι εμένα στο πινακάκι κορίτσια! Ποιά ημερομηνία πρέπει να σας δώσω? Περιόδου ή καθυστέρησης?😊

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Κορίτσια μου έδωσε μια ιδέα η @anna90 για το πινακακι να το χωρίσουμε στα δύο να έχουμε ένα πινακακι με εγκυμοσύνες και ένα με περιόδους γιατί όντως είναι πολύ μεγάλο...Θα προσπαθήσω να το φτιάξω και θέλω τη γνώμη σας

Ναι οκ είναι 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Maroulita? :11/10

Μου αρέσει πολύ ο γλυκός τίτλος 💜

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η lactaki είπε:

Φωτιά έχει πάρει αυτός ο μήνας!!!! Μπράβο κορίτσια συνεχίστε έτσι

❣️❣️😘

Λακτάκιι μου μπήκα στο φορουμ μετα από αρκετό καιρό και έμαθα τα ευχάριστα!! Χάρηκα παρα πάραπολύ για σένα!! Σ εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα κατ ευχήν!! Nα έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη κορίτσι μου! Απόλαυσε το ταξίδι σου προς τη μητρότητα!

Μόλις δω περίοδο αυτον τον μήνα ξεκινάω και εγω τη διαδικασία εξωσωματικής 😊 ανυπομονώ και φοβάμαι μαζί! Δοκίμασα να σου στείλω προσωπικό μήνυμα δεν με άφησε όμως!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Άντρεα είπε:

Λακτάκιι μου μπήκα στο φορουμ μετα από αρκετό καιρό και έμαθα τα ευχάριστα!! Χάρηκα παρα πάραπολύ για σένα!! Σ εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα κατ ευχήν!! Nα έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη κορίτσι μου! Απόλαυσε το ταξίδι σου προς τη μητρότητα!

Μόλις δω περίοδο αυτον τον μήνα ξεκινάω και εγω τη διαδικασία εξωσωματικής 😊 ανυπομονώ και φοβάμαι μαζί! Δοκίμασα να σου στείλω προσωπικό μήνυμα δεν με άφησε όμως!

Κορίτσι μου καλή δύναμη κ όλα θα πάνε καλά θα δεις!!! Σύντομα θα έχεις κ εσύ ευχαριστα. Σ ευχαριστω πολύ για τις ευχές σου!!💖💖 Ο,τι χρειαστείς εννοείται μας ρωτάς .. 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Άντρεα είπε:

Σου έστειλα εγώ για δες...❣️

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Matilda94 είπε:

Θέλω να με βάλετε κι εμένα στο πινακάκι κορίτσια! Ποιά ημερομηνία πρέπει να σας δώσω? Περιόδου ή καθυστέρησης?😊

Αν έχεις καθυστέρηση όταν κάνεις τεστ ή χοριακη και βγει θετικό αποτέλεσμα θα σε βάλω στο πινακακι με τις εγκυουλες αν δεν έχεις θα στείλεις την ημερομηνία περιοδου

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η anna90 είπε:

Ωραίο κομμένο στα δύο το πινακακι, ωστόσο τολμώ να πω, ότι και τώρα κολλάει η σελίδα .  😓

Προφανώς κάπου αλλού είναι το πρόβλημα κι εγώ από κινητό μπαίνω κυρίως και δεν μου κολλάει απλά με το μεγάλο πινακακι δεν μπορούσα να βγάλω εύκολα ακρη

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@ntinaki83 πολλά συγχαρητήρια!!!!μας εσκασες καλέ!!!με το καλόοοοο...θα προχωράμε μαζί 🍼🍼άντε κορίτσια με το καλό και οι υπόλοιπες..πήραμε φόρα πάλι 🥰🥰🥰

Δημοσίευση

🌺🙉ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

Για να βλέπουμε θετικά τεστακια👶 🧚‍♂️:

Ελενακι12: Γεννησε29/6 Κοριτσακι❤️❤️❤️❤️🎊👶

Mariaira: ΘΕΤΙΚΟ 👶

Σαμανη: ΘΕΤΙΚΟ👶

Frogel: Γέννησε κοριτσακι❤️❤️❤️👑 👶

Mt3508: ΘΕΤΙΚΟ 👶

Tzortzina123: ΘΕΤΙΚΟ ΠΗΤ:23/8👶

Princess28: ΓΕΝΝΗΣΕ:03/9❤️❤️❤️👶

Whatever: ΘΕΤΙΚΟ👶

Xrita: ΘΕΤΙΚΟ 👶

LadyP:ΘΕΤΙΚΟ:ΠΗΤ:17/10👶

gorgona: ΘΕΤΙΚΟ👶

St3llina:ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΓΟΡΑΚΙ:08/10/20/👶

Fanioko:θετικο👶

Εvie2:ΘΕΤΙΚΟ:ΠΗΤ 18/10👶

Katerinaki-dm:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Denizz:ΘΕΤΙΚΟ👶

Ελενικον:ΘΕΤΙΚΟ👶

Marba:Θετικο👶

St33:ΘΕΤΙΚΟ👶

Μασα:ΘΕΤΙΚΟ👶   

Eirinik94:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Eiffel:ΘΕΤΙΚΟ👶

Hope19:ΘΕΤΙΚΟ👶   

Kardoula1991:ΘΕΤΙΚΟ👶

Kallina:ΘΕΤΙΚΟ👶👶

Ioannastr:ΘΕΤΙΚΟ👶

BASOULA2:ΘΕΤΙΚΟ👶

Σταυρι:ΘΕΤΙΚΟ👶

Μαρίνα22:ΘΕΤΙΚΟ👶👶

Beatricee:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Lactaki:ΘΕΤΙΚΟ👶

prinssec1313:ΘΕΤΙΚΟ

Smurff88: ΘΕΤΙΚΟ 👶

Natasha 24: ΘΕΤΙΚΟ 👶

ntinaki83:ΘΕΤΙΚΟ👶

Δημοσίευση

Maroulita? :03/11

Kostef:29/10

Matilda94:8/11

Επεξεργάστηκε από Lacostaki

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lacostaki είπε:

Κορίτσια περιμένω της καινούργιες ημερομηνίες

3/11 η καινούρια ημερομηνία.. Είμαι κ πρώτη πρώτη απ οτι βλέπω στο καινούριο πινακακι..βρε λες να έχουμε κανένα τυχερό;;🤭😂

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Smurf88 είπε:

@ntinaki83 πολλά συγχαρητήρια!!!!μας εσκασες καλέ!!!με το καλόοοοο...θα προχωράμε μαζί 🍼🍼άντε κορίτσια με το καλό και οι υπόλοιπες..πήραμε φόρα πάλι 🥰🥰🥰

σε ευχαριστώ παρα πολυ!!κ συ με το καλο!!εκανα κ ενα τωρα με τα πρωτα πρωινα ουρα κ βγηκε πιο εντονος ο σταυρος!!❤

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια πηγα για χοριακη μου είπαν το απογευμα θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα θα τους παρω τηλ!!

Δημοσίευση

Καλημέρα!! Η θερμοκρασία μου πήρε  την  κατιούσα, οπότε μάλλον στην ώρα της θα έρθει η....σιχαμενη !!!

20201012_091654.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Αν έχεις καθυστέρηση όταν κάνεις τεστ ή χοριακη και βγει θετικό αποτέλεσμα θα σε βάλω στο πινακακι με τις εγκυουλες αν δεν έχεις θα στείλεις την ημερομηνία περιοδου

8/11😊

Δημοσίευση

Κορίτσια εχθές είδα στο εσωρουχο μου κόκκινο αίμα ίσα ίσα που λερωσε το εσωρουχο και λευκή βλεννη και μετά τίποτα. Ούτε σήμερα μόνο αυτά τα υγρα. 

Επίσης έχω ένα φοβερό πόνο στη μήτρα αίμα περιόδου δεν έχει κατέβει ακόμα . Έχει γίνει σαν πέτρα. Να πάρω παυσίπονο τώρα η πειράζει σε κάτι?? 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Κορίτσια εχθές είδα στο εσωρουχο μου κόκκινο αίμα ίσα ίσα που λερωσε το εσωρουχο και λευκή βλεννη και μετά τίποτα. Ούτε σήμερα μόνο αυτά τα υγρα. 

Επίσης έχω ένα φοβερό πόνο στη μήτρα αίμα περιόδου δεν έχει κατέβει ακόμα . Έχει γίνει σαν πέτρα. Να πάρω παυσίπονο τώρα η πειράζει σε κάτι?? 

Όπα! Έρχεται κι άλλο νινακι!!!!😃

Αν μπορείς να το αποφύγεις μην παίρνεις κάτι αλλά αν πονάς αρκετά μπορείς να πάρεις παρακεταμόλη. Δηλαδή depon ή panadol. Εμένα τουλάχιστον ο γιατρός αυτά μου είχε επιτρέψει να πάρω!💗

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

κοριτσι μου κ εγω αυτο ειχα μια λευκη βλεννη με αιμα κ μετα καφε σταγονες...κ πονακια δεξια αριστερα στις ωοθηκες κ τραβηγματα στη κοιλιά...σου ευχομαι να ειναι κ σενα νινακι!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.