Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η ζουζουνα* είπε:

ναι βαση τον υπερηχο μόνο. 

Αχχ αυτο μου δινει θαρρος... Θα δουμε και την αυριανη χοριακη...και βλεπουμε... Ισως περιμενω να παω και υπερηχογραφικα στις 7 εβδομαδες για να ακουσουμε και καρδια...δεν θα βιαστω...

• Απαντήσεις 62
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Κατερίνα21 είπε:

Αχχ αυτο μου δινει θαρρος... Θα δουμε και την αυριανη χοριακη...και βλεπουμε... Ισως περιμενω να παω και υπερηχογραφικα στις 7 εβδομαδες για να ακουσουμε και καρδια...δεν θα βιαστω...

καλυτερα ναι πηγαινε πιο μετα.

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Κατερίνα21 είπε:

Ειχα δυο μηνες να δω περιοδο αλλα πιστευα οτι ηταν απο τα χαπια...ξαφνικα πριν μια εβδομαδα ειδα λιγο αιμα το οποιο σταματησε..και σκεφτηκα οτι δεν μπορει μια σταγονα να ειχα για περιοδο..εκανα τεστ και βγηκε αμεσως θετικο...και με βαση τον υπερηχο 5 εβδομαδων ειχα 6800 χοριακη... Αλλα στην ουσια ειμαι 9 εβδομαδων με βαση την περιοδο...

Για τόσο μεγάλο κύκλο 2 μήνες αποκλείεται να είσαι τόσο εβδομάδων. Μάλλον ο υπέρηχος είναι πιο σωστός. Και με βάση την χοριακή αν ήσουν 9 εβδομάδων θα ήταν μεγαλύτερη. Εγώ 5 εβδομάδων είχα τόση χοριακή.

Μπορεί να είχες να δεις περίοδο 2 μήνες, αλλά η ωορρηξία δε γίνεται στη μέση του κύκλου σε τόσο μεγάλο κύκλο. Γίνεται περίπου 14 μέρες πριν την επόμενη περίοδο.

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Nikoleta... είπε:

Για τόσο μεγάλο κύκλο 2 μήνες αποκλείεται να είσαι τόσο εβδομάδων. Μάλλον ο υπέρηχος είναι πιο σωστός. Και με βάση την χοριακή αν ήσουν 9 εβδομάδων θα ήταν μεγαλύτερη. Εγώ 5 εβδομάδων είχα τόση χοριακή.

Μπορεί να είχες να δεις περίοδο 2 μήνες, αλλά η ωορρηξία δε γίνεται στη μέση του κύκλου σε τόσο μεγάλο κύκλο. Γίνεται περίπου 14 μέρες πριν την επόμενη περίοδο.

Κι εγω αυτο πιστευω οτι πρεπει να κοιταξουμε τον υπερηχο απο τη στιγμη που υπαρχει τετοια αποκλιση....και με βαση αυτον ολα ειναι φυσιολογικα.. 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Κατερίνα21 είπε:

Κι εγω αυτο πιστευω οτι πρεπει να κοιταξουμε τον υπερηχο απο τη στιγμη που υπαρχει τετοια αποκλιση....και με βαση αυτον ολα ειναι φυσιολογικα.. 

Άρα με βάση τον υπέρηχο ήταν νωρίς για ν' ακούσεις καρδούλα. Μακάρι να πάνε όλα καλά! 

Δημοσίευση

Κορίτσι μου κ εγώ είχα 3 εβδομάδες απόκλιση ανάμεσα στην υπέρηχο γραφική ηλικία και αυτήν με βαση την περίοδο. Είχα άστατο κύκλο και η ωορρηξια απ ότι φαίνεται έγινε, όταν κανονικά θα περίμενα περίοδο! Όλα τέλεια κύλησαν τελικά και αυτή η απόκλιση έμεινε σταθερή. Η πητ καθοριστηκε απ τον υπέρηχο στην αυχενική. Όλα καλά θα πάνε, θα το δεις! 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Vivi.Nik. είπε:

Κορίτσι μου κ εγώ είχα 3 εβδομάδες απόκλιση ανάμεσα στην υπέρηχο γραφική ηλικία και αυτήν με βαση την περίοδο. Είχα άστατο κύκλο και η ωορρηξια απ ότι φαίνεται έγινε, όταν κανονικά θα περίμενα περίοδο! Όλα τέλεια κύλησαν τελικά και αυτή η απόκλιση έμεινε σταθερή. Η πητ καθοριστηκε απ τον υπέρηχο στην αυχενική. Όλα καλά θα πάνε, θα το δεις! 

Αχχχ μια ανακουφιση νιωθω!! Τωρα εκλεισα ραντεβου και σε αλλο νοσοκομειο..να δω τι θα γινει αυριο...και την δευτερα να παρω και μια δευτερη γνωμη... 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Κατερίνα21 είπε:

Αχχχ μια ανακουφιση νιωθω!! Τωρα εκλεισα ραντεβου και σε αλλο νοσοκομειο..να δω τι θα γινει αυριο...και την δευτερα να παρω και μια δευτερη γνωμη... 

Κατερίνα μην μας ξεχνάς να μας ενημερώνεις!Εύχομαι όλα να σου πάνε τέλεια 🌺❤️

Δημοσίευση

Καλά έκανες!!! Ειλικρινά πιστεύω πως είναι καθυστερημένη σύλληψη και όλα θα πάνε καλά!! όλα συμβαδίζουν εκτός από την τελευταία σου περίοδο!! Αν σε είδε ειδικευόμενος στο νοσοκομείο πάνε by the book από τη στιγμή που δεν έχουν εμπειρία.

Δημοσίευση

Κοριτσια σας υπερ-ευχαριστω!! Μου δινετε μεγαλη δυναμη!!! Θα σας κραταω ενημερες οτι κι αν γινει!!! 

@annie! ναι ειδικευομενος ηταν..αυτοι κανουν τις εφημερίες και για κατι πολυ σημαντικο αναλαμβανουν οι γυναικολογοι...

Δημοσίευση

Εψαχνα τωρα μεσω ιντερνετ υπολογιστη κυησης..κανονικα ενω σημερα ειμαι 5+5 υπερηχογραφικα, θα επρεπε η τελευταια περιοδος να ηταν 22/8... Οποτε παμε 3 εβδομαδες πισω... 

Ας βαλει η Παναγια το χερι της και απο εκει και περα το αφηνουμε πανω της...οτι ειναι το θελημα της!! 

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Κατερίνα21 είπε:

Εψαχνα τωρα μεσω ιντερνετ υπολογιστη κυησης..κανονικα ενω σημερα ειμαι 5+5 υπερηχογραφικα, θα επρεπε η τελευταια περιοδος να ηταν 22/8... Οποτε παμε 3 εβδομαδες πισω... 

Ας βαλει η Παναγια το χερι της και απο εκει και περα το αφηνουμε πανω της...οτι ειναι το θελημα της!! 

Να μην φοβάσαι τίποτα και θα δεις θα βοηθήσει ο Θεός! Χαλάρωσε,όσο μπορείς, γιατί και αυτό νιώθει περισσότερα από όσα νομίζουμε!Ένα γλυκό φιλί σε εσένα και ένα στη μπέμπα σου😘

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Beatricee είπε:

Να μην φοβάσαι τίποτα και θα δεις θα βοηθήσει ο Θεός! Χαλάρωσε,όσο μπορείς, γιατί και αυτό νιώθει περισσότερα από όσα νομίζουμε!Ένα γλυκό φιλί σε εσένα και ένα στη μπέμπα σου😘

😍😍😍😍😘😘😘😘❤❤❤

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Κατερίνα21 είπε:

Καλημεραααα κοριτσια!!! Δεν περναει η ωρα σημερα!! Αλλη μια ωρα για να παρουμε τα αποτελεσματα της χοριακης... Δεν την αντεχω αυτη την αγωνια!!! 

Ποοοοοσο σε καταλαβαίνω!Κάθε φορά με τις χοριακες η ίδια αγωνία!Όλα καλά θα σου πάνε θα δεις!Ο,τι και να γίνει έχεις το κορίτσι σου ❤️

Δημοσίευση

Καλημεραααα κοριτσια!!! Δεν περναει η ωρα σημερα!! Αλλη μια ωρα για να παρουμε τα αποτελεσματα της χοριακης... Δεν την αντεχω αυτη την αγωνια!!! 

Βγήκαν τα αποτελέσματα Κατερινάκι;όλα καλά;

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Beatricee είπε:

Βγήκαν τα αποτελέσματα Κατερινάκι;όλα καλά;

Τα αποτελεσματα εχουν βγει! Ο αντρας μου μου κανει ψυχολογικο πολεμο... Θα τον πνιξω να γλιτωσω!! Θα πω οτι φταινε οι ορμόνες! 

Επειδη εγω ειμαι στη δουλεια, τον εστειλα να παρει εκεινος τα αποτελεσματα..και μαντεψε τι κανει?? Ερευνα αγορας για ανταλλακτικα για το αμαξι... Τον πηρα τηλεφωνο και χασκογελουσε... 😮😮😮😛😛😂😒😒

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Κατερίνα21 είπε:

Τα αποτελεσματα εχουν βγει! Ο αντρας μου μου κανει ψυχολογικο πολεμο... Θα τον πνιξω να γλιτωσω!! Θα πω οτι φταινε οι ορμόνες! 

Επειδη εγω ειμαι στη δουλεια, τον εστειλα να παρει εκεινος τα αποτελεσματα..και μαντεψε τι κανει?? Ερευνα αγορας για ανταλλακτικα για το αμαξι... Τον πηρα τηλεφωνο και χασκογελουσε... 😮😮😮😛😛😂😒😒

Καλά θα κάνεις...θα σε αθωώσει και το δικαστήριο λόγω όρμονων😂Εγώ μάρτυρας υπεράσπισης!

Χαχαχα νομίζω πως για να είναι τόσο χαλαρός όλα είναι καλά!Συγχαρητήρια κορίτσι μου!

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Beatricee είπε:

Καλά θα κάνεις...θα σε αθωώσει και το δικαστήριο λόγω όρμονων😂Εγώ μάρτυρας υπεράσπισης!

Χαχαχα νομίζω πως για να είναι τόσο χαλαρός όλα είναι καλά!Συγχαρητήρια κορίτσι μου!

Μακαρι!!! Θα σκασω μεχρι να με παρει να μου πει εναν αριθμο!!! Τι ζηταω κ εγω η καημενη??😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Κατερίνα21 είπε:

Ακυρο! Δεν εχει παει ακομα... 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Θα τον σκότωνα απλά... Άμα πάρεις τηλέφωνο στο μικροβιολογικό δε θα σου πουν; 

Ε μα ναι βρε κορίτσι μου καλά σου λέει η @annie!.πάρε το μικροβιολογικό ή δεν ξέρω πίεσε τον να πάει άμεσα.Με την αγωνία σου παίζει;

Δημοσίευση

Κοριτσια συγγνωμη για την καθυστερηση!! Τωρα ειδα τις απαντησεις σας!! Η χοριακη πηγε 17 χιλιαδες και κατι.... Πηγαμε στο νοσοκομειο..ειδαμε εμβρυακι και μια καρδουλα να παλλεται..αλλα ειναι τοσο μικρουλι που δεν ειχαμε ηχο για να την ακουσουμε..δεν την ανιχνευε ο υπερηχος..μονο την βλεπαμε που κουνιοταν!!😀😀😀😀😀

Δημοσίευση

@Κατερίνα21 σε μένα δεν έχει συμβεί αλλά στην κουνιαδα μου στην Αυχενική ο γιατρός είπε ότι η σύλληψη έγινε την ημέρα που κανονικά περίμενε περίοδο .

Είχαμε πάει τότε σε πολλούς γιατρούς και ο καθένας με τα δικά του σε γυναίκες όμως με μεγάλη κύκλο αυτό είναι σύνηθες μας είχε πει ο γιατρός που έκανε τους μεγάλους υπέρηχους και γέννησε έναν παιδαρο 4 κιλών 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...