Μετάβαση σε περιεχόμενο

Nikoleta...

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  536
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

169 Excellent

1 Ακόλουθος

Σχετικά με Nikoleta...

 • Ιδιότητα
  Gold Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Γειά σου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!! Εγώ στις αρχές της εγκυμοσύνης κυρίως τον 2ο μήνα είχα πάρα πολλά τραβήγματα και πόνους περιόδου. Πονούσα αρκετά, μία δεξιά μία αριστερά χαμηλά. Δεν ξέρω αν ήταν συσπάσεις, γιατί εγώ ξεκίνησα πιο μετά να έχω συσπάσεις. Αλλά όλα πήγαν καλά. Μεγαλώνει η μήτρα και πονάς.
 2. Εγώ όταν έμεινα έγκυος και η κύηση ήταν εξωμήτρια επειδή έκανα 2 ενέσεις μεθοτρεξάτης μου είπε ο γυναικολόγος να κάνω προσπάθειες μετά από 3 μήνες. Δεν ξέρω αν με τα χάπια πρέπει να περιμένεις το ίδιο όπως με την μεθοτρεξάτη. Πάντως για να είσαι σίγουρη να βρεις άλλο γιατρό. Εύχομαι την επόμενη φορά να πάνε όλα καλά 🙂
 3. Καλημέρα!!! Κι εγώ έπαιρνα buscopan στην αρχή της εγκυμοσύνης και μετά μου έδωσε μαγνήσιο. Είχα συσπάσεις από 14εβδ + 3ημ. Επειδή οι συσπάσεις συνεχίζονταν έπαιρνα από τα μισά της εγκυμοσύνης και μετά ένα τοκολυτικό χάπι το nifelat. Και δεν έκανα τίποτα, όλη μέρα ήμουν σπίτι και ξαπλωμένη γιατί με την κούραση έκανα πιο πολλές συσπάσεις. Τελικά γέννησα 37εβδ + 3ημ με πρόκληση. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!
 4. Καλησπέρα! Εγώ έμεινα έγκυος από ψηφιακό τεστ της clearblue. Ήρθα σε επαφή την ίδια μέρα που βγήκε το χαμογελάκι και την επόμενη. Είναι ακριβώς όπως τα λέει η Tokyo. Το χαμογελάκι σημαίνει ότι το τεστ έχει ανιχνεύσει την ορμόνη στο "πικ" της πριν την ωορρηξία. Η ωορρηξία γίνεται μετά. Άρα επαφές την ίδια μέρα που θα δεις το χαμογελάκι και την επόμενη σίγουρα. Και αν μπορείς και την μεθεπόμενη. Καλή επιτυχία! Όποια άλλη απορία έχεις μας λες!!!
 5. Για να δουν αν επηρεάστηκε το έμβρυο από το ζάχαρο μετράνε το αμνιακό υγρό και νομίζω αν θυμάμαι καλά την κοιλιά του μωρού. Κι εγώ ινσουλίνη δε χρειάστηκε να πάρω. Εμένα 26+4 ήταν 930 γραμμάρια το μωρό, αλλά το έβρισκαν από την αρχή 1 βδομάδα μεγαλύτερο. Αφού ήταν καλές οι μετρήσεις σου αυτό είναι καλό.
 6. Την Κυριακή κλείνω 2 μήνες. Δεν έχω αναρρώσει πλήρως. Κάνω υπομονή... Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!! Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!!
 7. Καλημέρα! Ναι με πρόκληση 37+3. Γιατί φοβόταν ο γιατρός πως αν με άφηνε παραπάνω θα με πήγαινε με καισαρική, γιατί έχω στενή λεκάνη μου είπε και το μωρό θα ήταν πιο μεγάλο. Βέβαια και πάλι δυσκολεύτηκε να βγει το μωρό, γιατί μου το έβγαλε με βεντούζα και σκίστηκα.
 8. Καλησπέρα! Εγώ την πρώτη ώρα είχα 21 μονάδες πάνω. Γέννησα 37+3 και το μωρό ζύγιζε 2.790 γραμμάρια. Και σκέψου ότι το νηστείας μου ήταν κάθε μέρα ανεβασμένο. Μέχρι και 118 νηστείας είχα μία μέρα. Δυστυχώς θα πεινάσεις ? Πρέπει να δεις τι σε ανεβάζει. Μπορεί εμένα να με ανεβάζει κάτι που δεν ανεβάζει εσένα. Και τη μία μέρα να σε ανεβάζει ένα φαγητό ενώ την άλλη μέρα όχι. Να σημειώνεις τι τρως κάθε φορά για να θυμάσαι. Επίσης θέλει μικρά και συχνά γεύματα. Πάντως μη φοβάσαι τόσο. Ειδικά εσύ είσαι στα όρια. Κι εμένα τα ίδια μου λέγανε. Να ξέρεις πιο πολύ τους νοιάζει το νηστείας. Και με τις μετρήσεις που θα κάνεις στον υπέρηχο θα φαίνεται αν το έμβρυο επηρεάστηκε από το ζάχαρο.
 9. Γενικά είχα πόνους στην εγκυμοσύνη. Και στο πλάι μου είχε τύχει της κοιλιάς και πονούσα αρκετά. Αλλά θα πας και θα σε δει για να είσαι σίγουρη.
 10. Καλά που μου το είπες. Αν είναι συσπάσεις θέλουν ξεκούραση. Εγώ με το που έκανα καμιά δουλειά έκανα σύσπαση. Και επειδή έκανα πολλές συσπάσεις την έβγαλα ξάπλα σε όλη σχεδόν την εγκυμοσύνη. Και όταν είσαι ξαπλωμένη να είσαι στο πλάι. Γιατί ανάσκελα γίνονται πιο πολλές συσπάσεις.
 11. Εγώ ξεκίνησα να έχω συσπάσεις από 14+3. Γέννησα με πρόκληση 37+3. Μου έδωσε στην αρχή μαγνήσιο. Μετά μου αύξησε το μαγνήσιο και στα μέσα της εγκυμοσύνης έπαιρνα ειδικά τοκολυτικά χάπια για τις συσπάσεις. Είχα πάρα πολλές συσπάσεις την ημέρα Να πάρεις σήμερα τον γιατρό σου τηλέφωνο.
 12. Ίσως αν θες δεύτερο παιδάκι τότε να πας με καισαρική. Πριν από αυτό όμως να το ψάξεις για να γίνεις καλά. Σ' ευχαριστώ! Γιατί κι εγώ έχω μέλλον. Είμαι σήμερα 44 μέρες που γέννησα και στην ουρήθρα τσούζω, είμαι πολύ κόκκινη. Και πίσω στον πρωκτό έχω πρόβλημα. Φοβάμαι μήπως πειράχτηκε ο σφιγκτήρας με το ράψιμο. Θα πάω να με δει από κοντά.
 13. Ναι να πας σίγουρα να σε δει. Κι εγώ θα δω πως θα πάει γιατί έχω ράμματα μέχρι τον πρωκτό πίσω... Λυπάμαι που το λέω αλλά καλύτερα να είχα κάνει καισαρική. Σου εύχομαι κουράγιο και να βρεις λύση σύντομα. Εγώ για τον θηλασμό δεν είχα αντοχές. Είσαι πολύ δυνατή!
 14. Ναι έτσι λένε. Αλλά και αν γενικά είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο σαν μέγεθος.
 15. Άρα σωστά μετράς. Κι όμως γίνεται. Εννοούν ότι είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος το έμβρυο.
×
×
 • Προσθήκη...