Μετάβαση σε περιεχόμενο

Nikoleta...

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  532
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

169 Excellent

1 Ακόλουθος

Σχετικά με Nikoleta...

 • Ιδιότητα
  Gold Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Nikoleta...

  ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!!

  Για να δουν αν επηρεάστηκε το έμβρυο από το ζάχαρο μετράνε το αμνιακό υγρό και νομίζω αν θυμάμαι καλά την κοιλιά του μωρού. Κι εγώ ινσουλίνη δε χρειάστηκε να πάρω. Εμένα 26+4 ήταν 930 γραμμάρια το μωρό, αλλά το έβρισκαν από την αρχή 1 βδομάδα μεγαλύτερο. Αφού ήταν καλές οι μετρήσεις σου αυτό είναι καλό.
 2. Nikoleta...

  ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!!

  Την Κυριακή κλείνω 2 μήνες. Δεν έχω αναρρώσει πλήρως. Κάνω υπομονή... Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!! Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!!
 3. Nikoleta...

  ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!!

  Καλημέρα! Ναι με πρόκληση 37+3. Γιατί φοβόταν ο γιατρός πως αν με άφηνε παραπάνω θα με πήγαινε με καισαρική, γιατί έχω στενή λεκάνη μου είπε και το μωρό θα ήταν πιο μεγάλο. Βέβαια και πάλι δυσκολεύτηκε να βγει το μωρό, γιατί μου το έβγαλε με βεντούζα και σκίστηκα.
 4. Nikoleta...

  ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!!

  Καλησπέρα! Εγώ την πρώτη ώρα είχα 21 μονάδες πάνω. Γέννησα 37+3 και το μωρό ζύγιζε 2.790 γραμμάρια. Και σκέψου ότι το νηστείας μου ήταν κάθε μέρα ανεβασμένο. Μέχρι και 118 νηστείας είχα μία μέρα. Δυστυχώς θα πεινάσεις 😬 Πρέπει να δεις τι σε ανεβάζει. Μπορεί εμένα να με ανεβάζει κάτι που δεν ανεβάζει εσένα. Και τη μία μέρα να σε ανεβάζει ένα φαγητό ενώ την άλλη μέρα όχι. Να σημειώνεις τι τρως κάθε φορά για να θυμάσαι. Επίσης θέλει μικρά και συχνά γεύματα. Πάντως μη φοβάσαι τόσο. Ειδικά εσύ είσαι στα όρια. Κι εμένα τα ίδια μου λέγανε. Να ξέρεις πιο πολύ τους νοιάζει το νηστείας. Και με τις μετρήσεις που θα κάνεις στον υπέρηχο θα φαίνεται αν το έμβρυο επηρεάστηκε από το ζάχαρο.
 5. Nikoleta...

  Πετρωμένη κοιλιά, Πρώτο Τρίμηνο

  Γενικά είχα πόνους στην εγκυμοσύνη. Και στο πλάι μου είχε τύχει της κοιλιάς και πονούσα αρκετά. Αλλά θα πας και θα σε δει για να είσαι σίγουρη.
 6. Nikoleta...

  Πετρωμένη κοιλιά, Πρώτο Τρίμηνο

  Καλά που μου το είπες. Αν είναι συσπάσεις θέλουν ξεκούραση. Εγώ με το που έκανα καμιά δουλειά έκανα σύσπαση. Και επειδή έκανα πολλές συσπάσεις την έβγαλα ξάπλα σε όλη σχεδόν την εγκυμοσύνη. Και όταν είσαι ξαπλωμένη να είσαι στο πλάι. Γιατί ανάσκελα γίνονται πιο πολλές συσπάσεις.
 7. Nikoleta...

  Πετρωμένη κοιλιά, Πρώτο Τρίμηνο

  Εγώ ξεκίνησα να έχω συσπάσεις από 14+3. Γέννησα με πρόκληση 37+3. Μου έδωσε στην αρχή μαγνήσιο. Μετά μου αύξησε το μαγνήσιο και στα μέσα της εγκυμοσύνης έπαιρνα ειδικά τοκολυτικά χάπια για τις συσπάσεις. Είχα πάρα πολλές συσπάσεις την ημέρα Να πάρεις σήμερα τον γιατρό σου τηλέφωνο.
 8. Nikoleta...

  Τοκετος με βεντουζα (η εμπειρια μου)

  Ίσως αν θες δεύτερο παιδάκι τότε να πας με καισαρική. Πριν από αυτό όμως να το ψάξεις για να γίνεις καλά. Σ' ευχαριστώ! Γιατί κι εγώ έχω μέλλον. Είμαι σήμερα 44 μέρες που γέννησα και στην ουρήθρα τσούζω, είμαι πολύ κόκκινη. Και πίσω στον πρωκτό έχω πρόβλημα. Φοβάμαι μήπως πειράχτηκε ο σφιγκτήρας με το ράψιμο. Θα πάω να με δει από κοντά.
 9. Nikoleta...

  Τοκετος με βεντουζα (η εμπειρια μου)

  Ναι να πας σίγουρα να σε δει. Κι εγώ θα δω πως θα πάει γιατί έχω ράμματα μέχρι τον πρωκτό πίσω... Λυπάμαι που το λέω αλλά καλύτερα να είχα κάνει καισαρική. Σου εύχομαι κουράγιο και να βρεις λύση σύντομα. Εγώ για τον θηλασμό δεν είχα αντοχές. Είσαι πολύ δυνατή!
 10. Nikoleta...

  5η εβδομάδα υπέρηχος

  Ναι έτσι λένε. Αλλά και αν γενικά είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο σαν μέγεθος.
 11. Nikoleta...

  5η εβδομάδα υπέρηχος

  Άρα σωστά μετράς. Κι όμως γίνεται. Εννοούν ότι είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος το έμβρυο.
 12. Nikoleta...

  Συσπασεις στον 8ο μηνα

  Κι εμένα με πίεζε γιατί κι εγώ μικροσκοπική είμαι. Προς το τέλος όλα πιέζονται και πονάς.
 13. Nikoleta...

  Συσπασεις στον 8ο μηνα

  Πολλά υγρά είχα κι εγώ. Όσο πλησιάζεις λογικό είναι να έχεις αυτά τα συμπτώματα. Κι εγώ ένιωθα χτυπήματα από κάτω. Αφού νόμιζα θα βγει από κάτω μερικές φορές.
 14. Nikoleta...

  5η εβδομάδα υπέρηχος

  Εσύ μέτρησες από την 1η μέρα της τελευταίας περιόδου σου; Ή από την τελευταία μέρα; Το έμβρυο το βρήκαν στον υπέρηχο 1 βδομάδα μεγαλύτερο με βάση τις μετρήσεις που του έκαναν. Γίνεται να το βρουν και μικρότερο ή το ίδιο. Υπερηχογράφημα είναι η εξέταση. Αλλά και με τον υπέρηχο το ίδιο ξέρω ότι εννοούμε. Εσένα θα σε εξετάσει για να δει σάκο κολπικά ή κοιλιακά. Συνήθως στην αρχή κάνουν κολπική εξέταση.
 15. Nikoleta...

  Συσπασεις στον 8ο μηνα

  Αν σφίγγει για λίγο η κοιλιά είναι σύσπαση. Προς το τέλος της εγκυμοσύνης οι συσπάσεις συνοδεύονται και με δύσπνοια κάποιες φορές. Εγώ είχα πολλές συσπάσεις και πόνους περιόδου μερικές φορές μαζί με τις συσπάσεις. Αλλά είχα από 14εβδ + 3ημ συσπάσεις. Έπαιρνα και τοκολυτικό χάπι ειδικό για τις συσπάσεις. Αν είναι 3 - 6 φορές την ημέρα δεν πειράζει. Ο γυναικολόγος μου έλεγε μέχρι 10 συσπάσεις την ημέρα δεν πειράζει. Άρα μην ανησυχείς αφού κάνεις λίγες και αν είναι και ακανόνιστες. Αλλά να πας να σε δει αύριο το πρωί ο γιατρός για να είσαι πιο σίγουρη. Τι συσπάσεις κάνεις τις βλέπεις και μετράς την έντασή τους με τον τοκογράφο (nst).
×
×
 • Προσθήκη...