Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 6/9/2020 at 10:57 ΠΜ, ο/η karen είπε:

Καλημερα κορίτσια υπαρχει κάποια απο εσάς που γνωρίζει η έχει κανει αυτη την θεραπεία για πάχυνση ενδομητρίου ;Κόστος διαδικασια;

στις On 6/9/2020 at 10:57 ΠΜ, ο/η karen είπε:

Καλημερα κορίτσια υπαρχει κάποια απο εσάς που γνωρίζει η έχει κανει αυτη την θεραπεία για πάχυνση ενδομητρίου ;Κόστος διαδικασια;

Εχω κανει...πολύ απλή διαδικασία....μου πηραν αιμα....κ μου έκανε εγχυση ο γυναικολόγος απλα στη μητρα 2 μερες συνεχομενες....η επεξεργασία κοστισε 200 η 250 ευρω..δεν θυμάμαι καλα....) κ ο γυναικολόγος δεν με χρεωσε κατι..φετος το εκανα κ κατεληξα σε βιοχημικη 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η antzy9 είπε:

Εχω κανει...πολύ απλή διαδικασία....μου πηραν αιμα....κ μου έκανε εγχυση ο γυναικολόγος απλα στη μητρα 2 μερες συνεχομενες....η επεξεργασία κοστισε 200 η 250 ευρω..δεν θυμάμαι καλα....) κ ο γυναικολόγος δεν με χρεωσε κατι..φετος το εκανα κ κατεληξα σε βιοχημικη 

Κρίμα ρε κορίτσι....Εκεί που λίγο πας να χαρείς..... Είχες θέμα με το ενδομήτριο; Γιατί κι εγώ τον Ιούλιο-αυγουστο έκανα προετοιμασία για κατεψυγμένα και το ενδομήτριο είχε κολλήσει στο 6,1- 6,3..ε σικλακουρ, αυτοκόλλητα και βιάγκρα!

Δημοσίευση
στις On 7/9/2020 at 3:57 ΜΜ, ο/η antzy9 είπε:

200;Πω πω λογικά του νοσοκομειο και οτι πάρει και ο γιατρος. 

Δημοσίευση
στις On 7/9/2020 at 6:40 ΜΜ, ο/η jazz είπε:

Κρίμα ρε κορίτσι....Εκεί που λίγο πας να χαρείς..... Είχες θέμα με το ενδομήτριο; Γιατί κι εγώ τον Ιούλιο-αυγουστο έκανα προετοιμασία για κατεψυγμένα και το ενδομήτριο είχε κολλήσει στο 6,1- 6,3..ε σικλακουρ, αυτοκόλλητα και βιάγκρα!

Παντα είχα θέμα αλλά εντάξει κουτσά στραβά περπάταγε εμένα κόλλησε 5 με ενα κουτι καθημερινως cyclacur και ενα τατσ 50 ξεκινησε 2.    Πήγε 4,6 και τέλος 5 φυσικά και σταματησα. Όταν εκανα διεγέρσεις σε σχέση με φυσικούς περπάταγε πιο καλά. Δεν ξέρω θα δω αν αξίζει οι εγχύσεις ίσως έτυχε και ο κυκλος όλα τα ειχαμε τώρα μας κανει νερά και το πάχος τι να πω με κούρασε αρκετά πλεον. 

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Δημοσίευση

Καλημέρα.εχω πολύ καλά νέα.δεν έχω γράψει πολύ καιρό αλλά τώρα που έχουν στρώση ορμόνες άλλο μήνα θα προχωρήσω στο εξωσωματική.

Δόξα τό Θεό δούλεψε PRP. Ελπίζω να αποκτήσω σύντομα το νανάκι μου.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η athinoulouka είπε:

Καλημέρα.εχω πολύ καλά νέα.δεν έχω γράψει πολύ καιρό αλλά τώρα που έχουν στρώση ορμόνες άλλο μήνα θα προχωρήσω στο εξωσωματική.

Δόξα τό Θεό δούλεψε PRP. Ελπίζω να αποκτήσω σύντομα το νανάκι μου.

Μπραβο κοριτσι ! Και μενα ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι σε καποιες γυναικες κανει θαυματα και σε αλλες δυστυχως δε δουλευει..να πανε ολα καλα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Mantarini @Pixies το ηξερα απο πριν οτι θα χρειαστεί να ξανα παρω οποτε ειμαι προετοιμασμενη για ολο αυτο. Επισης ο πλακουντας ειναι προσθιος οποτε θα αργησω να καταλαβω το μωρο.
    • Σου Ε΄υχομαι ότι καλύτερο και σε ε΄σένα , Μακα΄ρι να πάνε όλα καλά και χαίρομαι που είμαστε μαζί και μπορούμε να επικοινωνούμε που έχεις και μια εμπειρία.. Το προσπάθησα να το μάθω όσο πιο άμεσα για να είμαι ασφαλής και μιλάω με το γιατρό μου όσο χρειάζεται..Εμένα η π΄ρωτη χοριακ΄ή ήταν τη Παρασκευή το απόγευμα 304 και τη Δευτέρα το πρωί 996 το αίμα το είδα Τετάρτη αλλά εχθές που πήγα στο γιατρό μου είπε οτι δεν ανησυχεί καθόλου μιας και καφέ είδαμε και σάκο οπότε ήταν πάνω απο 1800 άρα  προς το παρόν όλα βαίνουν καλά μου είπε, Μέρα Μέρα με ηρεμία και ότι είναι να γίνει θα γίνει..Με το καλό και το τρίτο σου κοριτσάκι μου και όλη η ευτυχία μαζεμένη .. Τώρα υπομονή και οι δυο έως τις 29/09 να ακούσουμε καρδούλα πρώτα ο Θεός. ❤️ Σε ποιο νοσοκομείο θα πάς ? Αν αισθάνεσαι ασφαλής με τη Μαία τότε είσαι εντάξει.. Εγ΄ώ πάω σε ιδιωτικό γιατρό γιατί με το προηγο΄ύμενο γιατρό δεν ένιωθα ασφαλής και αυτό είναι το πιο σημαντικό..  
    • Ωραία μπράβο με το καλό το μωράκι σου σε έχει καθοδηγήσει ο γιατρός σου μια χαρά παίρνεις όσα χρειάζεσαι όποτε θετική σκέψη και οοολα να πάνε καλά 🥰 εγώ μόνο φιλικό παίρνω για την ώρα τώρα δεν ξέρω αν χρειαστεί να πάρω και τίποτα άλλο δεν έχω μιλήσει με τον γιατρό πάω σε δημόσιο νοσοκομείο και πρέπει να πάω από κοντά για να με δει δεν υπάρχει επικοινωνία από το τηλέφωνο , μόνο με μια φίλη μαία έχω μιλήσει που δουλεύει στο ίδιο νοσοκομείο με τον γιατρό που θα με παρακολουθεί .. εγώ έχω αλλά δύο παιδάκια  κοριτσάκια η μεγάλη 3 ετών η μικρή 13 μηνών και τώρα πάω πρώτα ο θεός για το τρίτο μωράκι..  ανάμεσα στο πρώτο και δεύτερο παιδάκι είχα την παλινδρόμηση..  Και την είχα την παλινδρόμηση τον ίδιο μήνα που έμεινα έγκυος τώρα.. και σε εκείνο ήταν να γεννήσω Μάιο και σε αυτό είναι να γεννήσω πάλι Μάιο ελπίζω αυτήν την φορά όμως να πάνε όλα καλά .. 🙏🙂
    • @Sia A μου από το Παπαγεωργίου καθόλου ,πέντε χρόνια ταλαιπωρίας ,βέβαια υπάρχουν κορίτσια που είναι ευχαριστημένα ,δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις ,γιατί εννοείτε ότι το κόστος σε ιδιωτικό είναι πενταπλάσιο από ότι στο δημόσιο ,αν πας πάντως να επιλέξεις τον Σερέτη αν θυμάμαι καλά είναι νέος στο Παπαγεωργίου και έχω ακούσει τα καλύτερα 
    • Καλημερα κορίτσια  Θα ήθελα την γνώμη όσες είστε από Θεσσαλονίκη ή έχετε γεννήσει Θεσσαλονίκη!!! Είμαι από επαρχία την γνωστή Κατερίνη Πιερίας 😃 ,ο προβληματισμός είναι ότι ακόμα δεν αποφάσισα που θα γεννήσω πρώτα ο Θεός !!! Ο γιατρός μου είναι στο γενεσις,άλλοι μου λένε μακριά και προτείνουν Παπαγεωργίου ή Ιπποκράτειο ! Να διευκρινίσω ότι έχω δίδυμακια !!! Οποία έχει πρόσφατη εμπειρία και μπορεί ας με πει την άποψη της , ευχαριστώ !!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...