Μετάβαση σε περιεχόμενο

Του ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ τα φεγγάρια είναι τόσο ερωτικά, θα γεμίσει τις κοιλιές μας με υπέροχα μωρά!!!! ❤️❤️❤️

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 6/8/2020 at 5:09 ΜΜ, ο/η magdalene_slj είπε:

Αγάπες καλησπέρα!Εύχομαι να έχουμε έναν καλό μήνα όλες μας να μας φέρει ότι επιθυμεί όσες είμαστε εγκυουλες να πάμε όλα καλά και να έχουμε μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη και όσες προσπαθούν για παιδάκι εύχομαι ο Αύγουστος να τους το φέρει και να της κάνει να επιτύχουν το στόχο τους όσο ποιο γρήγορα γίνεται!Σας εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου ❤

Ήθελα να σας ευχηθώ ποιο πριν αλλά δυστυχώς εμένα ο Αύγουστος δεν μπήκε τόσο καλά το Σάββατο είχε γενέθλια η αδερφή μου και πήγαμε σε ένα μαγαζί για να την γιορτάσουμε εκεί λοιπόν κάποιος καταλαθος με εσμπροξε και έπεσα έτσι το πάρτι τελείωσε με εμένα στο νοσοκομείο με μικρή αποκόλληση πλακούντα.

Ευτυχώς πήγα στο νοσοκομείο έγινε η εισαγωγή και μου μετρούσαν συνέχεια σφυγμό θερμοκρασία και πίεση τα μικρακια μου ήταν σε συνεχή παρακολούθηση με καρδιοτοκογραφο .Μετα μου πήραν αίμα και μου τοποθέτησαν ουροκαθετηρα .

Ευτυχώς όμως όλες οι εξετάσεις βγήκαν καλές και τα μωράκια μου είναι μια χαρά τώρα βέβαια θα πρέπει για λίγο καιρό να προσέχω τις κινήσεις μου και όχι πολύ περπάτημα και γυμναστική αλλά δόξα τον θεό  σας γράφω από το σπίτι μου και όλα είναι καλά ❤😊

πω πω τι λες τώρα?ακου τωρα στα καλα καθούμενα!να προσέχεις, αν κατάλαβα έχεις δίδυμα,και θεωρείται ετσι κι αλλιώς κύηση υψηλού κινδύνου. να προσέχεις γενικά παρα πολυ και λίγες κινήσεις ...με το καλό να έρθουν τα μωράκια σου!!!

• Απαντήσεις 461
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η magdalene_slj είπε:

Άστα από τρομάρα αλλο τίποτα  ! Αλλά ευτυχώς τώρα ηρέμησα λίγο 

Πργνατικα κοντεύω πότε πέρασε ο καιρός Ούτε εγώ το κατάλαβα πότε εμεθα ότι είναι έγκυος πότε έφτασα στην 29 εβδομάδα Ούτε το κατάλαβα !

Αχ ρε συ μην στεναχωριέσαι όλα καλά θα πάνε και ίσως το επόμενο  μήνα γίνει το θαυματακι πάντως σου εύχομαι όσο ποιο γρήγορα γινεται να έχεις ένα θετικό τεστακι ! Να χαίρεσαι την μικρή σου !Πόσο είναι?

Αχ ευχαριστώ... μακάρι!!η μικρή είναι 21,5 μηνών!!

Να απολαύσεις την κάθε στιγμή γιατί είναι πραγματικά μοναδική!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η ζουζουνα* είπε:

πω πω τι λες τώρα?ακου τωρα στα καλα καθούμενα!να προσέχεις, αν κατάλαβα έχεις δίδυμα,και θεωρείται ετσι κι αλλιώς κύηση υψηλού κινδύνου. να προσέχεις γενικά παρα πολυ και λίγες κινήσεις ...με το καλό να έρθουν τα μωράκια σου!!!

Ευχαριστώ πολύ! Ναι περιμένω δυδιμα !Και ο γιατρός αυτό μου είπε τώρα καμία δύο εβδομάδες ξεκουράση

μικρές κινήσεις και όχι και μεγάλες αποστάσεις στο περπάτημα λίγο σιγά σιγά 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Smurf88 είπε:

Αχ ευχαριστώ... μακάρι!!η μικρή είναι 21,5 μηνών!!

Να απολαύσεις την κάθε στιγμή γιατί είναι πραγματικά μοναδική!!

Αχ να σου ζήσει μωρέ η μικρούλα σου !💕😊Σου εύχομαι να της χαρίσεις σύντομα ένα αδερφάκι!❤

Πραγματικα είναι μοναδική από την πρώτη στιγμή. Ειδικά όταν άρχισα να τα νιώθω μέσα μου ήταν τέλεια. Θα μπορούσα να κάθομαι όλη μέρα και να  με κλωτσανε!😂  

Θα μπορούσα να ξανά ζησω όλη αυτή την εμπειρία ξανά και ξανά (βέβαια δεν τελείωσα την πρώτη ακόμα αλλά θεωρώ ότι έτσι όμορφα όπως ξεκίνησε κάπως έτσι θα τελειώσει)

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)
στις On 5/8/2020 at 5:54 ΠΜ, ο/η Lacostaki είπε:

Για να βλέπουμε θετικά τεστακια👶 🧚‍♂️:

Ελενακι12: Γεννησε29/6 Κοριτσακι❤️❤️❤️❤️🎊👶

Mariaira: ΘΕΤΙΚΟ 👶

Σαμανη: ΘΕΤΙΚΟ👶

Frogel: ΘΕΤΙΚΟ:ΠΗΤ:9-8 👶

Mt3508: ΘΕΤΙΚΟ 👶

Tzortzina123: ΘΕΤΙΚΟ ΠΗΤ:23/8👶

Princess28: ΘΕΤΙΚΟ:ΠΗΤ:02/9👶

Whatever: ΘΕΤΙΚΟ👶

Xrita: ΘΕΤΙΚΟ 👶

LadyP:ΘΕΤΙΚΟ:ΠΗΤ:17/10👶

gorgona: ΘΕΤΙΚΟ👶

St3llina:ΘΕΤΙΚΟ👶

Fanioko:θετικο👶

Εvie2:ΘΕΤΙΚΟ:ΠΗΤ 18/10👶

Katerinaki-dm:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Denizz:ΘΕΤΙΚΟ👶

Ελενικον:ΘΕΤΙΚΟ👶

Marba:Θετικο👶

St33:ΘΕΤΙΚΟ👶

Μασα:ΘΕΤΙΚΟ👶   

Eirinik94:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Eiffel:ΘΕΤΙΚΟ👶

Hope19:ΘΕΤΙΚΟ👶   

Kardoula1991:ΘΕΤΙΚΟ👶

Kallina:ΘΕΤΙΚΟ👶

Μασα:👶

Ioannastr:ΘΕΤΙΚΟ👶

BASOULA2:ΘΕΤΙΚΟ👶

Σταυρι:ΘΕΤΙΚΟ👶

Μαρίνα22:ΘΕΤΙΚΟ👶

👶

Alex2016: ?

Marselntina:2/08

Maroulita? :23/08

diana8:17/3

Lacostaki:08/08

I want a baby:22/04

Pangipot:29/2

Sillia:15/2

Αννια27:01/04

Ευάγγελοςτ:21/08

misofeggaro:08/07

Mari84:04/04

Lactaki:08/04

Love13:21/05

Smurf88:10/07

Sofia0294:20/03

Tzina819:16/04

PAPA EVA:10/6

Elisa91:16/04

ntinaki83:12/08

A&O:27/08

Marina22:09/08

Kostef:?

Αντρεα:31/07

Αννι:14/08

Nicol:06/07

Ntinaki_08:25/8

Clairy:01/09

ζουζουνα*:11/09   

Επεξεργάστηκε από Lacostaki
Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Litsadi είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου 💖μου ήρθε περίοδος σήμερα και ο μόνος λόγος που χαίρομαι είναι ότι θα έχω να περιμένω την ωορρηξία. 

Εμένα δεν έχει έρθει ακόμα κανονικά αλλά θα έρθει μέσα στην μέρα σίγουρα... Σιγά να μην με άφηνε να κάνω διακοπές μόνη μου... 

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια μου! Δεν θα το πιστεψετε! Εχω παθει ΣΟΚ! Ειμαι Κρητη διακοπες γιατι ειναι ο αντρας μου απο το Ηρακλειο και χθες επεμενε ο αντρας μου να κανω χοριακη. Χωρις καθυστερηση. Πηγα. Και τι να δω; 64,5!! Θα τρελαθω! 

Δημοσίευση

Ειμαι στην 25η μερα του κυκλου μου ακομα! Φοβαμαι παρα πολυ! Ο γιατρος μου ειπε οτι η τιμη ειναι πολυ καλη! Και τεταρτη να ξανα κανω! Απλα εχω ελαχιστες καφε βλενιτσες. Και ποναω χαμηλα! Τρεμω! Θελω να παει καλα! 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η marina22 είπε:

Ειμαι στην 25η μερα του κυκλου μου ακομα! Φοβαμαι παρα πολυ! Ο γιατρος μου ειπε οτι η τιμη ειναι πολυ καλη! Και τεταρτη να ξανα κανω! Απλα εχω ελαχιστες καφε βλενιτσες. Και ποναω χαμηλα! Τρεμω! Θελω να παει καλα! 

Συγχαρητήρια κοριτσι μου μπράβο πολυ καλη τώρα λοιπόν προσοχη και θα δεις όλα καλά θα πάνε. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σταυρι είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσι μου μπράβο πολυ καλη τώρα λοιπόν προσοχη και θα δεις όλα καλά θα πάνε. 

Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου! Προσπαθω να προσεχω! Και με το τσιγαρο προσπαθω, αλλα πιεζομαι υπερβολικα!

Δημοσίευση

Κορίτσια συγγνώμη για την εντελώς άσχετη ερώτηση αλλά πραγματικά θέλω βοήθεια, πόσα χρήματα θα δίνατε σε μια κοπέλα που θα ερχόταν σπίτι σας για ένα μαγείρεμα και να μαζέψει το νεροχύτη; έχω πλυντήριο δε θα πλένει  τα πιάτα, μόνο θα τα βάζει στο πλυντήριο 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marina22 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου! Δεν θα το πιστεψετε! Εχω παθει ΣΟΚ! Ειμαι Κρητη διακοπες γιατι ειναι ο αντρας μου απο το Ηρακλειο και χθες επεμενε ο αντρας μου να κανω χοριακη. Χωρις καθυστερηση. Πηγα. Και τι να δω; 64,5!! Θα τρελαθω! 

Συγχαρητήριααα.. Αυτά είναι υπέροχα νέα.. Μπράβο🎉🎉 να προσέχεις τον εαυτό σου

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια και καλό σκ.. 

Εμεις σε λίγες ώρες έχουμε την αυχενική και ενώ ημουν τόσο χαλαρή γιατί και ο γιατρός είπε στον τελευταίο υπέρηχο από μια πρώτη ματιά ότι θα είναι καλή η αυχενική ξαφνικά με έχει πιάσει πανικός και αγχοοος.. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marina22 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!🥳🥳🥳🥳 Τι υπέροχα νέα είναι αυτά!😃 Με το καλό! Η τιμή είναι σούπερ για 25η ημέρα!Να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!

Καλά που είναι το μητρικό σου ένστικτο; Αντί να το προαισθάνεσαι εσύ σε έστειλε ο σύζυγος για χοριακη; Να τους έχουμε δηλαδή κι από πάνω να βάζουν τον εαυτό τους ίσα κι όμοια με μας! Απαπα!😄😄

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Kardoula1991 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και καλό σκ.. 

Εμεις σε λίγες ώρες έχουμε την αυχενική και ενώ ημουν τόσο χαλαρή γιατί και ο γιατρός είπε στον τελευταίο υπέρηχο από μια πρώτη ματιά ότι θα είναι καλή η αυχενική ξαφνικά με έχει πιάσει πανικός και αγχοοος.. 

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου! Να είσαι ήρεμη! Όλα καλά θα είναι! Περιμένουμε νέα! Ίσως σου πει και το φύλο!😘

Δημοσίευση

Τι ωραία νέα!!!! Μπράβο πολλά συγχαρητήρια!!! Όλα να πάνε καλά με ένα γερό μωράκι!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Μασα είπε:

Κορίτσια συγγνώμη για την εντελώς άσχετη ερώτηση αλλά πραγματικά θέλω βοήθεια, πόσα χρήματα θα δίνατε σε μια κοπέλα που θα ερχόταν σπίτι σας για ένα μαγείρεμα και να μαζέψει το νεροχύτη; έχω πλυντήριο δε θα πλένει  τα πιάτα, μόνο θα τα βάζει στο πλυντήριο 

Εμάς εδώ παίρνουν 5-6 ευρώ την ώρα από ότι γνωρίζω. Δεν πήρα ποτέ για  μαγείρεμα αλλά για δουλειές τόσα παίρνει η κοπέλα πού έρχεται σε εμένα.💗

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια κορίτσι μου. Είδες τελικά που τα καταφέρατε? Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια. Με το καλό το μωράκι σας 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Εμένα δεν έχει έρθει ακόμα κανονικά αλλά θα έρθει μέσα στην μέρα σίγουρα... Σιγά να μην με άφηνε να κάνω διακοπές μόνη μου... 

Και εμένα σήμερα ήρθε κανονικότατα, στην ώρα της😏😏😏

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Τι την μελετάς; Μπορεί και να αλλάξει γνώμη αυτή την φορά και να πάει αλλού για διακοπές!😄 Τουλάχιστον για κανένα 9μηνο! 😉

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...