Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΩΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΧΑΠΙ ΣΤΗ ΓΑΤΑ ΣΑΣ!!!


Recommended Posts

1. Πάρτε τη γάτα στο αριστερό σας χέρι σαν να κρατάτε ένα μωρό. Χρησιμοποιήστε το δεξί σας αντίχειρα και το δείκτη και ασκήστε ελαφριά πίεση στο στοματάκι της γάτας, μέχρι αυτή να το ανοίξει. Σπρώξτε μέσα το χάπι και αφήστε τη γάτα να κλείσει το στόμα της.

2. Μαζέψτε το χάπι από το δάπεδο και μαζέψτε τη γάτα πίσω από τον καναπέ. Ξαναπάρτε τη στο χέρι και επαναλάβετε τη διαδικασία.

3. Φέρτε τη γάτα από το υπνοδωμάτιο και πετάξτε το σαλιωμένο χάπι.

4. Βγάλτε ένα καινούριο χάπι από τη συσκευασία του, ξαναπάρτε τη γάτα στο χέρι και κρατήστε της σφιχτά τα πόδια. Ανοίξτε της τα σαγόνια με δύναμη και σπρώξτε μέσα το χάπι μέχρι το πίσω μέρος του στόματος. Κλείστε το και μετρήστε μέχρι το 10.

5. Ψαρέψτε το χάπι από τη γυάλα του χρυσόψαρου και τη γάτα από την ντουλάπα. Φωνάξτε τον άντρα σας από τον κήπο.

6. Γονατίστε στο δάπεδο και σφηνώστε τη γάτα ανάμεσα στο γόνατά σας. Κρατήστε της σφιχτά τα μπροστινά πόδια. Αγνοήστε το γρύλισμα της γάτας. Παρακαλέστε τον άντρα σας να κρατήσει σφιχτά το κεφάλι της γάτας και να της βάλει ένα χάρακα στο στόμα. Αφήστε το χάπι να κυλήσει κατά μήκος του χάρακα και τρίψτε το λαιμό της.

7. Ξεκολλήστε τη γάτα από την κουρτίνα. Πάρτε ένα καινούριο χάπι από τη συσκευασία. Σημειώστε να αγοράσετε ένα νέο χάρακα και να μπαλώσετε την κουρτίνα.

8. Τυλίξτε τη γάτα σε μία μεγάλη πετσέτα. Βάλτε το χάπι στο πίσω μέρος από ένα καλαμάκι. Παρακαλέστε τον άντρα σας να κρατήσει τη γάτα κάτω από τη μασχάλη του έτσι ώστε να κοιτάει έξω μόνο το κεφάλι της. Ανοίξτε της το στόμα και φυσήξτε μέσα το χάπι.

9. Ελέγξτε τις οδηγίες προφύλαξης τους χαπιού για να βεβαιωθείτε ότι το χάπι είναι ακίνδυνο για τον άνθρωπο. Πιείτε ένα ποτήρι νερό για να απαλλαχτείτε από την άσχημη γεύση. Δέστε το χέρι του άντρα σας και απομακρύνετε το αίμα από το χαλί με κρύο νερό και σαπούνι.

10. Φέρτε τη γάτα από την αποθήκη του γείτονα. Πάρτε ένα καινούριο χάπι. Χώστε τη γάτα σε μία ντουλάπα και κλείστε το φύλλο στο ύψος του λαιμού, έτσι ώστε να κοιτάει προς τα έξω το κεφάλι της. Ανοίξτε της το στόμα με ένα κουταλάκι του γλυκού και εκσφενδονίστε μέσα το χάπι με τη βοήθεια ενός λάστιχου.

11. Φέρτε το κατσαβίδι από το γκαράζ και ξαναβιδώστε το φύλλο της ντουλάπας. Τοποθετήστε μία κρύα κομπρέσα στο πρόσωπό σας και ελέγξτε πότε κάνατε για τελευταία φορά αντιτετανικό εμβόλιο. Πετάξτε το αιματοπιτσιλισμένο μπλουζάκι σας και φορέστε ένα καινούριο.

12. Φωνάξτε την Πυροσβεστική για να κατεβάσει τη γάτα από το δέντρο του απέναντι πεζοδρομίου. Ζητήστε συγγνώμη από το γείτονα, ο οποίος συγκρούστηκε με το φράχτη προκειμένου να μην πατήσει τη γάτα με το αυτοκίνητο. Βγάλτε το τελευταίο χάπι από τη συσκευασία.

13. Δέστε μεταξύ τους τα μπροστινά και πισινά πόδια της γάτα και κατόπιν δέστε τη στο πόδι του τραπεζιού. Φορέστε τα γάντια κηπουρικής, ανοίξτε το στόμα της γάτας με τη βοήθεια ενός γρύλου, χώστε μέσα το χάπι και αμέσως μετά ένα μεγάλο κομμάτι φιλέτο. Κρατήστε το κεφάλι της γάτας κάθετα και ποτίστε τη νερό για να ξεπλύνει το χάπι.

14. Αφήστε κάποιον να σας πάει στον νοσοκομείο. Καθίστε ήσυχα ενώ ο γιατρός θα ράβει το δάχτυλο και το χέρι σας καθώς και όταν σας απομακρύνει το χάπι από το δεξί μάτι. Γυρνώντας στο σπίτι, σταματήστε στο επιπλάδικο για να παραγγείλετε ένα νέο τραπέζι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

diavazodas auto ....pos na to po...."themataki" anarotithika para polla pragmata!

1on: pos einai dunaton kapoios na exei toso aniari zoi kai na kathetai na grafei auta ta upotithemena asteia!

2on: pos einai dunaton kapoios na min exei oute mia ranida aisthisis tou humor.(eimai sigouri oti esu pou to egrapses den exeis idea ti simainei ranida).

3on: pos einai dunaton kapoios upotithetai anthropos na theorei asteio ton vasanismo enos zoou!Elpizo oti auto to eidos anthropou einai pia i meipsifia.

eixa kai kapoies alles apories oi opoies omos mou luthikan diavazodas to nickname pou exeis dialeksei!!!! RANINI= YPANTHROPOS

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera !!

sugnomi koritsia alla tha sumfoniso me iraklakos.

exei dikio.

isos tha itan kalutero na suzitame gia pio ousiodi themata.

einai ligo vareto na vlepoume "asteia" pragmata eno exoume polu pio ousiastika themata na suzitame.

exei gemisei to forum me tetoies xazomaroules.

exoume ki emeis diakaioma logou kai exoume episis to dikaioma na diafonoume sxetika me to ti theloume na vlepoume edo.

an thelete mporeite na ta stelnete se metaksu sas munimatakia!!

gi'auto uparxoun ta mail!!!

sorry guys alla etsi einai.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SWSTA EXW KSEXASEI EDW MESA OLES PAREKSIGEISTE ME TO PARAMIKRO K GIA TA PANTA....LOIPON TO YPANTHRWPOS NA TO PEITE SE KAPOION POU KSERETE K OXI SE MENA GIATI EGW K ZWAKI EXW K DEN MOU PERASE POTE APO TO MUALO OUTE VASANISMOS ZWOU OUTE TIPOTA!!!!!TWRA AN ESEIS OI SOVARES DEN THELETE TETOIES XAZOMMAROULES NA NA FUGOUME EMEIS NA KATHISETE ESEIS POU LETE TA SOVARA!!!

NOMIZA OTI EDW MESA ESTW K GIA LIGO KAPOIOS DIASKEDAZE ME KAMMIA XAZOMAROULA ALLA ESEIS DEN PEZESTE PIA!!!!

SYGNWMI POU SAS EKANA NA NIWSETE APAISIA!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

re koritsia xalaroste ligo,,,,,,aman pia me to paramikro na arpazeste,,,

mia plaka peige na kanei h rania den to ebale epitides oute gia na thyksh kamia,,

dld eleos pia na sampotaroume ta panta edo mesa....

an den theleis k sou fenetai aidiastiko mhn to diabazeis k diabase to thema pou se apasxolei,,,,

mhn ta isopedosoume ola ante giati paratrabikse to kako edo mesa

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμμμμμ οκ βρε κοριτσια η καθε κοπελα εχει δικαιωμα να γραφει οτι θελει....κριμα ειναι να μιλατε ετσι...οπως την βρισκει ο καθενας...κριμα ειναι να χαλαμε τις καρδιες μας...

Η κοπελα το κανει για να ξεχαστουμε και λιγακι!Αλλωστε γι αυτο υπαρχουν θεματα...αν θελετε κι εσεις ανοιξτε κατι αλλο να το συζηταμε και τελειωσε....δεν μπορουμε να κανουμε επιθεση :-)

Μην τα διαβαχετε αν δεν σας αρεσουν υπαρχουν κι αλλα θεματα....εδω κολλησατε...

Ελεος δεν πειραξε κανεναν...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ "ΧΑΖΟΜΑΡΟΥΛΕΣ" ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ!! ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ.ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΡΑΝΙΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ............................................................

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΡΑΝΙΑ!!!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΟΙ "ΧΑΖΟΜΑΡΟΥΛΕΣ" ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατ'αρχην θα ηθελα να πω οτι πρεπει να ξεχωριζουμε το αστειο απο το σοβαρο δεν νομιζω η ρανια να εκατσε και να εγραψε αυτο που κανει στη γατα της μην τρελλαθουμε τωρα,απο την αλλη παλι εδω δεν μπαινουμε για να ξεσπασουμε τα νευρα μας ουτε για να μαλλωνουμε,μπαινουμε για να πουμε το προβλημα μας η την συμβουλη μας αναλογα και ακομα καλυτερα να ξεχαστουμε απο την καθημερινοτητα μας να πουμε δυο κουβεντες με ανθρωπους που μας καταλαβαινουν και να περασουμε λιγο ευχαριστα εστω και με καποια αστεια,αν παλι σε καποιες δεν αρεσουν αυτα απλα εχουν την επιλογη να μην ανοιξουν το ποστ......κοριτσια κρατηστε τα νευρα σας εξω απο το μαμμυ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΜΠΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΚΑΒΩ ΚΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ.ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ Η ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑ.ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΛΙΜΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΝΟΗΣΩ.Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΕΛΕΟΣ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Poly gelasa me to post sou

Ranini mou...!

Bravo...!

Den vriskw kanena logo gi'autin tin epithesi

pou dextikes

alla graps'tous................ you know!!!

Pistevw oti autos einai kai o logos

pou ta thematakia exoun titlo,,,

gia na "mpainei" o kathenas opou thelei

kai egw proswpika , otan kourazomai

apo ta "sovara" , protimw ta xalara

tou Mammy...!

Graps'tous Ranini mou

kai synexise me ta asteiakia sou...!!!

Filiaaaaaaa

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ Η ΡΑΝΙΝΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΗΡΑΚΛΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΦΙΜΩΣΕΙ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΤΙΣ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΕΣ,ΣΟΡΡΥ ΜΑΡΙΜΑΡΙ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΠΕΙ

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Κ ΤΙ ΟΧΙ??

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ

ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ADMINISTRATOR,ΑΥΤΟΣ/Η ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΛΕΙΔΩΜΑ Η ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ

ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ.

ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ....

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΚΙΑ

ΣΑΣ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Savropinguinos

exeis apolyto dikio

(einai paidiastiko)

aaaaaaaaalla me auton ton tropo

mporw, EGW, na apantisw se kapoion

pou xaraktirizei me tin leksi "ypanthrwpo"

ENAN ALLO ANTHRWPO!!!

Gia onoma tou Theou,

pws vazoumai toso eukola tampeles?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ

ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ,ΧΟΜΠΙ

ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ.

ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ Η ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΟΤΙ ΘΕΜΑ ΘΕΛΕΙ.

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ.ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ.

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΑΝΙΑ.

ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ.

ΑΜΑΝ ΠΙΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΙΑΚΙ ΠΑΡΑΤΡΑΨΗΞΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.

ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΣΕ ΜΕ ΑΛΛΑ.

Υ.Γ.ΡΑΝΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΗ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΡΑΝΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΟΥ Η ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ!!!!

ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ??????????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

iraklakos έγραψε:

2on: pos einai dunaton kapoios na min exei oute mia ranida aisthisis tou humor.(eimai sigouri oti esu pou to egrapses den exeis idea ti simainei ranida).

ανίδα η [raníδa] Ο26 : ελάχιστη σταγόνα, συνήθ. για το αίμα, στην έκφραση (ως την) τελευταία ~ του αίματος, για πολεμικό αγώνα μέχρις εσχάτων: Ορκίστηκε να χύσει και την τελευταία ~ του αίματός του στον αγώνα για την ελευθερία.

[λόγ. < αρχ. ῥανίς, αιτ. -ίδα]

ΣΤΑΓΟΝΑ?

ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΙΝΑΙ ΥΓΡΟ?

καλο θα ειναι να μην κανουμε επιθεσεις κατα αυτο τον τροπο!

το θεματακι ηταν καθαρα χιουμοριστικο!

αλλωστε οποιος δεν θελει δεν διαβαζει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

που εισαι ρε αντζελινα με τους οργασμους σου;;;(αφιερωμενο στην σια!!ξερει εκεινη).:kiss:

ρανια κοπελιτσα μου γλυκια μην απολογησε στην καθε μια που σου πεταει ενα μπαλακι!!δεν χρειαζεται να το κανεις πολυ απλα γιατι ειμαστε ελευθεροι ανθρωποι και ζουμε σε μια ελευθερη χωρα που επιτρεπει δυστυχως σχεδον τα παντα!! εχουν ξαναμπει χιλιαδες χιουμοριστικα ποστ και δεν καταλαβαινω τον λογο που θα επρεπε να μην μπαινουν!! και για οσες θελετε να δειχνετε σοβαροφανεις δεν ειναι και τοσο ευγενικο ξερετε να επικρινετε τετοιου ειδους ποστ.:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Den peirazei vre koritsia na eiste kala pou eseis toulaxiston den to krinate auto to post....Apantisa ekeini ti stigmi giati thumwsa polu k edwsa telos giati apla den aksizei...A k kati allo to ranini simainei i Rania to nini giati etsi me fwnazei o antras mou giati mexri k auto sxoliastike xaxaxaxaxaxa ti allo tha akousw!!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Η ΡΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΕΤΣΙ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.Η ΡΑΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ.ΕΛΕΟΣ.ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

savropinguinos έγραψε:

ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ Η ΡΑΝΙΝΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΗΡΑΚΛΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΦΙΜΩΣΕΙ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΤΙΣ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΕΣ,ΣΟΡΡΥ ΜΑΡΙΜΑΡΙ..

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΛΕΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.Η ΗΡΑΚΛΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ.ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ..ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

επειδη εκανα καμποση ωρα να καταλαβω και να διαβαζω τι γραφετε αρχιζω και τα παιρνω λιγο λιγο στο κρανιο.αυτοσ που θελει να το παιζει σοβαροσ να μην ασχολειτε.πραγματικα ξερετε ποσεσ φορεσ εχω μπει να χαλαρωσω και εχει πεσει επικριση σε οτι γραφω απο καποια ατομα που θελουν να το παιζουν καθηγητεσ γυμνασιου!δεν ειναι λιγεσ οι φορεσ που σκεφτηκα να φυγω!!

η κοπελα εγραψε κατι αστειο οπωσ κατα καιρουσ εχουν γραφτει και αλλα,αυτο δεν σημαινει οτι την βρισκει να βασανιζει ζωα ουτε οτι ειναι αμορφωτοσ ανθρωπος!!ασ μην βγαζει η καθεμια τα κομπλεξιακια τησ στο φορουμ!:angry: πραγματικα υπαρχει διαθεση να κρινουν συνεχεια τι λενε οι αλλοι.

Σορυ κοριτσια για το κατεβατο αλλα θυμηθηκα πολλα!!ασ χαλαρωσουμε λιγο;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν μπορω να καταλαβω γιατι αρπαχτηκατε...

εγω προσωπικα γελασα με το θεματακι ειδικα οταν θυμηθηκα τι τραβαμε καθε τριμηνο που θελουμε να δωσουμε το χαπι στη γατα μας... και σε ποσα σημεια του σπιτιου το εχω βρει, πανω που νομιζα οτι το ειχε επιτελους καταπιει!!!!

αντιπαθω αυτες τις "επιθεσεις" ειδικα σ΄ενα φορουμ, οπου γινονται με την... ασφαλεια της ανωνυμιας και κρυμμενοι πισω απο μια οθονη!!!

στο κατω κατω η κοπελα, ουτε εβρισε ουτε εθιξε καποιον...

ουτε ηρθε στο σαλονι μας να τα πει!!! εγραψε σ΄ενα φορουμ κατι που θεωρησε αστειο να μας φτιαξει λιγο τη διαθεση!!

τι να πω... ειναι κριμα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

iraklakos έγραψε:

3on: pos einai dunaton kapoios upotithetai anthropos na theorei asteio ton vasanismo enos zoou!Elpizo oti auto to eidos anthropou einai pia i meipsifia.

γιατι ολοι που εμφανιζονται τραγικα φιλοζωοι και ανθρωπιστες

ειναι παντοτε αναιδεσταστατοι,κακοι επικριτες

και βγαζουν τετοια χολη προς

τους αλλους ανθρωπους?????

ειχα παντοτε την απορια.......:dry:

ανουσιος και χασιμο χρονου ειναι ο σχολιασμος επι του θεματος

και οι διαστασεις που εχει λαβει:)

κριμα βρε παιδια:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

katarxin kalimera.

perimena na akouso tin apopsi sas kai na po ki ego ti dikia mou giati an mi ti allo akousa polla kai polla apo auta eixan parapoiithei!!!

· αυτοσ που θελει να το παιζει σοβαροσ να μην ασχολειτε.

poios tha krinei an eimai sovari???

ki ego exo aisthisi tou humor..mporoun na sas to poun kai koritsia apo do pera pou me gnorizoun an exo humor i oxi!!!

· ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ.

ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ Η ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΟΤΙ ΘEΜΑ ΘΕΛΕΙ.

den einai etsi!!! to site exei mia sygkekrimeni domi.

den mporoume na vazoume o kathenas oti thelei!!!na grapso ki ego gia to skulo mou, gia to ti psonisa sti laiki klp..

ΑΜΑΝ ΠΙΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΙΑΚΙ ΠΑΡΑΤΡΑΨΗΞΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.

ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΣΕ ΜΕ ΑΛΛΑ.

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΡΑΝΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΟΥ Η ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ!!!!

auto akrivos leo ki ego!!!

na thimomaste gia poio logo kanoume eggrafi!!1

edo symfonoume!!!

giati parapoieis ta logia??poios sou eipe na fugeis???

· χρειαζεται να το κανεις πολυ απλα γιατι ειμαστε ελευθεροι ανθρωποι και ζουμε σε μια ελευθερη χωρα που επιτρεπει δυστυχως σχεδον τα παντα!!

zoume se mia eleytheri koinonia loipon, ki exo dikaioma na po ti gnomi mou!!!den mou aresoun auta pou vlepo ki exo to tharos na to po!!

· ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΟΙ "ΧΑΖΟΜΑΡΟΥΛΕΣ" ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

mia ksexoristi kalimera se sena pou isoun katapliktiki..eipes tin apopsi sou alla den ethikses kanenan. ego prosopika se euxaristo gia auto.;)

alla sou milao eilikrina den tin ksero ti rania gia na tis kano prosopiki epithesi!!!

auta apo mena kai tha itan kalo na akoume kai tis apopseis ton allon xoris na eimaste etoimoi gia "tsampouka"

o antilogos uparxei koritsia dustuxos i eutuxos!!!

kalo tha itan na ton akoume!!!

auta apo mena!!!

kalimeraaa!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera kai apo mena loipon!

Nomizo oti einai peritto edelos na sas po oti sumfono apoluta me tin sandrenia. Milise politismena kai xoris xamilis poiotitos xaraktirismous kai ekfraseis!

nomizo oti to exete ligo paratraviksei.

eiste megales gunaikes kai tha itan pio fronimo na anarotitheite kai na paidepsete ligo to mualo sas.

Ego to mono pou exo na einai na antikatastisete sto mualo sas, to gataki me ena moraki, se auto to anekdoto pou oles vrikate toso asteio kai sas eftiakse ti diathesi. dioti eksalou kai to gati morou kapoias gatas einai. As valoume loipon oles ksexorista to diko mas moro protagonisti se auto to anekdoto!

Euxomai na mi sas fanei eksisou asteio giati tote simainei oti den uparxei elpida!

eimaste oles mamades i'melouses mamades...ofeiloume na epilegoume sosta me ti gelame.Episis ofeiloume oles na antimetopizoume sovara akoma kai ta pio asteia themata.

Parakalo oxi alli epithesi xoris pragmatiko stoxo kai skopo.

filika.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...