Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Ναι ενα τμημα του εντερου το σπρωχνει ψηλα η μητρα οπως μεγαλωνει, κ εγω ειχα κατι πονους εκει κ δεν ηξερα τι ηταν κ τελικα ηταν το εντερο!! 

Α Μακαρι να είναι αυτό! Γιατί με αυτόν τον κορονοιο σκέφτομαι τα χειρότερα! 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Οχι παιδι μου μη σκεφτεσαι διαφορα!! 

Μωρε είδα και για αυτό το μωράκι που γεννήθηκε με κορονοιο και μ έπιασε άγχος!!!! Γενικά δεν είμαι χαλαρή!!! Εσυ τ νέα κορίτσι μ; 

Δημοσίευση

@Ioann89ίσως είναι το έντερο, νομίζω πως φθάνει μέχρι εκεί πάνω λόγω της κοιλιάς!!! Εγώ πάλι κορίτσια αισθάνομαι πολύ βαριά την κοιλιά, δε μπορώ να κουνήσω, ειδικά χθες το βράδυ δε μπορούσα να γυρίσω πλευρό!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Μωρε είδα και για αυτό το μωράκι που γεννήθηκε με κορονοιο και μ έπιασε άγχος!!!! Γενικά δεν είμαι χαλαρή!!! Εσυ τ νέα κορίτσι μ; 

Μη φοβασαι αγαπη μου οταν γεννησεις με το καλο δεν θα χεις κορονοιο!! Ολα καλα θα ειναι! Τα ιδια κ εγω εδω, τιποτα νεο!! Αυριο ξεκιναει δουλεια ο αντρας μου και θα μαι κ μονη μου🙄

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Sweetie79 είπε:

@Ioann89ίσως είναι το έντερο, νομίζω πως φθάνει μέχρι εκεί πάνω λόγω της κοιλιάς!!! Εγώ πάλι κορίτσια αισθάνομαι πολύ βαριά την κοιλιά, δε μπορώ να κουνήσω, ειδικά χθες το βράδυ δε μπορούσα να γυρίσω πλευρό!!!! 

Αυτο με την αλλαγη πλευρου κ εγω το εχω ζοριζομαι πολυ, αλλα δεν νιωθω αυτο το βαρος που λες!! Αν σε ανησυχει κανε ενα τηλ στο γιατρο να μην αγχωνεσαι!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Μη φοβασαι αγαπη μου οταν γεννησεις με το καλο δεν θα χεις κορονοιο!! Ολα καλα θα ειναι! Τα ιδια κ εγω εδω, τιποτα νεο!! Αυριο ξεκιναει δουλεια ο αντρας μου και θα μαι κ μονη μου🙄

Ωχ... back to reality ? Υπομονή αγάπη μ!!! Θα περάσει και αυτό μην το σκέφτεσαι.,,

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Ωχ... back to reality ? Υπομονή αγάπη μ!!! Θα περάσει και αυτό μην το σκέφτεσαι.,,

Αυτο!! Και δεν ανοιγουν και τα μαγαζια να βλεπαμε κανα καροτσι σαν τους ανθρωπους😜 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Sweetie79 είπε:

Μακαρι Μακαρι να είναι έντερο! Σε ποια εβδομάδα είσαι κοπέλα μ θύμισε μ; Λογικό είναι όσο περνάει ο καιρός.,, εγώ βάζω μαξιλαρι κατω από την κοιλιά.,, έχω και από τις 2 μεριές με βοηθανε και να γυρνάω...γενικά το κρεβάτι πια είναι γεμάτο μαξιλάρια .,, 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Ioann89 είπε:

Αστα Αστα!!!  Και μέχρι ποτέ να το αφήσεις;;; 

Αυτο λεω κ εγω κ ειμαι σε διλλημα, απο τη μια θελω να τα δω απο κοντα απο την αλλη δεν τους βλεπω να ανοιγουν!! Μετα σκεφτομουν να παρω το καρεκλακι του αυτοκινητου εστω απο το ιντερνετ και να αφησω το καροτσι για αργοτερα αν δω οτι τραβαει πολυ!!

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Αυτο λεω κ εγω κ ειμαι σε διλλημα, απο τη μια θελω να τα δω απο κοντα απο την αλλη δεν τους βλεπω να ανοιγουν!! Μετα σκεφτομουν να παρω το καρεκλακι του αυτοκινητου εστω απο το ιντερνετ και να αφησω το καροτσι για αργοτερα αν δω οτι τραβαει πολυ!!

Εμείς κάναμε την παραγγελία 30-10 και ακόμη το καροτσι δεν έχει έρθει.,, την άλλη εβδομάδα μάλλον μου είπαν ! Επειδή γι έτσι χαμός δεν ξέρω τι να σου πω ! Αλλά και αυτό που λες να πάρεις το αβγό καλή ιδέα είναι ! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια σήμερα κοιμομουν όλη την μέρα δεν μπορούσα να ξυπνησω....

Σήμερα νιώθω σε όλη την κοιλιά μου και ειδικα κάτω απο των αφαλο κάτι σαν ηλεκτρισμό δεν ξέρω τι είναι μπορεί να είναι το έντερο επειδή έχω δυσκοιλιότητα δεν ξέρω εσεις πως είστε;

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Εμείς κάναμε την παραγγελία 30-10 και ακόμη το καροτσι δεν έχει έρθει.,, την άλλη εβδομάδα μάλλον μου είπαν ! Επειδή γι έτσι χαμός δεν ξέρω τι να σου πω ! Αλλά και αυτό που λες να πάρεις το αβγό καλή ιδέα είναι ! 

Ναι ρε γαμωτο ειναι κ αυτο με τις μεταφορικες που δυσκολευει την κατασταση!! Τι να πω θα δω πως θα γινει!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Αυτο με την αλλαγη πλευρου κ εγω το εχω ζοριζομαι πολυ, αλλα δεν νιωθω αυτο το βαρος που λες!! Αν σε ανησυχει κανε ενα τηλ στο γιατρο να μην αγχωνεσαι!!

Είμαι στην 33 εβδομάδα, αλλά είναι δύο τα μωρά, οπότε φανταζεσαι τι γίνεται.. νομίζω με πιέζουν και ψηλά στο στομάχι!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sweetie79 είπε:

Είμαι στην 33 εβδομάδα, αλλά είναι δύο τα μωρά, οπότε φανταζεσαι τι γίνεται.. νομίζω με πιέζουν και ψηλά στο στομάχι!!!! 

Κ εγω στην ιδια ειμαι, εε φυσιολογικο τοτε να τα νιωθεις ολα πιο εντονα εσυ!! Νομιζω απο δω κ περα θα ζοριζομαστε περισσοτερο με αυτα!! Σημερα παλι αγανακτω να σηκωθω κ οταν καθομαι, κ ολο κ μια σταγονα μου φευγει στο εσωρουχο😅 αφου λεω θα παω παλι για ντουζ πριν κοιμηθω!

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Κ εγω στην ιδια ειμαι, εε φυσιολογικο τοτε να τα νιωθεις ολα πιο εντονα εσυ!! Νομιζω απο δω κ περα θα ζοριζομαστε περισσοτερο με αυτα!! Σημερα παλι αγανακτω να σηκωθω κ οταν καθομαι, κ ολο κ μια σταγονα μου φευγει στο εσωρουχο😅 αφου λεω θα παω παλι για ντουζ πριν κοιμηθω!

Άσε δε παλεύεται δε με χωράει ο τόπος!!! Δε με βλέπω να κοιμάμαι πάλι το βράδυ!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Sweetie79 είπε:

Άσε δε παλεύεται δε με χωράει ο τόπος!!! Δε με βλέπω να κοιμάμαι πάλι το βράδυ!!! 

Αστα ζορικη κατασταση αλλα υπομονη, ειμαστε στο τελος, καλα να ναι τα μωρακια μας😊🙏

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η Sweetie79 είπε:

Ε λογικό να νιώθεις έτσι! Όταν ήταν ο μικρός τόσο ψηλά και με πίεζε δεν μπορούσα να ξαπλώσω .,, κοιμόμουν καθιστή!

Δημοσίευση
στις On 12/12/2020 at 10:23 ΜΜ, ο/η Ioann89 είπε:

Κορίτσι μ εγώ δεν το παρακολούθησα αλλά την Πέμπτη είχα πάρει μέρος σε αυτό που σας έστειλα! Μ άρεσε παρά πολύ! Και η μαία μου είπε και τι να κάνω που έχω εσωτερική θηλή! Γενικά έδινε χρόνο σε όλες μας για ερωτησεις και μας έδωσε πολλές πληροφορίες! Πολύ μου άρεσε 

Τέλεια ελπίζω να τα θυμόμαστε μετά γιατί από τόσα που έχω ακούσει έχω ζαλιστεί από πληροφορίες!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Αυτο!! Και δεν ανοιγουν και τα μαγαζια να βλεπαμε κανα καροτσι σαν τους ανθρωπους😜 

Κ εγώ μετά λέω να πάει ο άντρας Μ κ να πάρει η άμα έχω δύναμη κ εγώ ανάλογος τα πράγματα τότε προς το παρών έχω ένα που Μ δώσανε για ώρα ανάγκης.δεννειναι πολύ καλό αλλά εδώ χωρίς χαλι θα είναι το παιδικό υπομονή όλα μαζεμένα μετά νομίζω Θα τα κάνουμε.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Dona90 είπε:

Κ εγώ μετά λέω να πάει ο άντρας Μ κ να πάρει η άμα έχω δύναμη κ εγώ ανάλογος τα πράγματα τότε προς το παρών έχω ένα που Μ δώσανε για ώρα ανάγκης.δεννειναι πολύ καλό αλλά εδώ χωρίς χαλι θα είναι το παιδικό υπομονή όλα μαζεμένα μετά νομίζω Θα τα κάνουμε.

Ναι τι να κανουμε αφου δεν ανοιγουν!! Δε θελω το καροτσι να το παραγγειλω θελω να το δω να δω πως θα κλεινει να το τεσταρουμε στο αμαξι τι χωρο θα πιανει!! Οποτε θα περιμενουμε εμριςεις! Το καθισματακι του αυτοκινητου λεω να παρω μονο γιατι χωρις αυτο δεν βγαινουμε απο τι μαιευτηριο κ ειναι κ θεμα ασφαλειας γενικα!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Dona90 είπε:

Κορίτσια με το σάκχαρο πως τα πάτε???

Εμένα άνω κάτω είναι κάθε εβδομάδα άλλο πράγμα.αλλα λέω 3 εβδομάδες μείναν κ μια για να μπω στο μήνα μ οπότε... τελειώνουμε σιγά σιγά.

Γιατι ξερυθμιστηκες κοριτσι μου;; μηπως αγχωνεσαι; παντως ναι λιγακι εμεινε κ αφου ειναι καλα το μωρακι σου αυτο μετραει!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Γιατι ξερυθμιστηκες κοριτσι μου;; μηπως αγχωνεσαι; παντως ναι λιγακι εμεινε κ αφου ειναι καλα το μωρακι σου αυτο μετραει!!

Δεν βγάζω άκρη να σ πω την αλήθεια τρώω ότι έτρωγα κ μια είναι ψηλά μια πέφτει . άγχος γενικά έχω γιατί πλησιάζουν οι μέρες κ έχω φοβηθεί λίγο με τον ιό αλλά προσπαθώ να μην το πολύ σκέφτομαι .ελπίζω να μην επιρεαστει η μικρή τώρα στο τέλος.εσυ όλα καλά?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...