Μετάβαση σε περιεχόμενο

μωρακια αρχες του 2021

Recommended Posts

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Ναι ενα τμημα του εντερου το σπρωχνει ψηλα η μητρα οπως μεγαλωνει, κ εγω ειχα κατι πονους εκει κ δεν ηξερα τι ηταν κ τελικα ηταν το εντερο!! 

Α Μακαρι να είναι αυτό! Γιατί με αυτόν τον κορονοιο σκέφτομαι τα χειρότερα! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Α Μακαρι να είναι αυτό! Γιατί με αυτόν τον κορονοιο σκέφτομαι τα χειρότερα! 

Οχι παιδι μου μη σκεφτεσαι διαφορα!! 

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Οχι παιδι μου μη σκεφτεσαι διαφορα!! 

Μωρε είδα και για αυτό το μωράκι που γεννήθηκε με κορονοιο και μ έπιασε άγχος!!!! Γενικά δεν είμαι χαλαρή!!! Εσυ τ νέα κορίτσι μ; 

@Ioann89ίσως είναι το έντερο, νομίζω πως φθάνει μέχρι εκεί πάνω λόγω της κοιλιάς!!! Εγώ πάλι κορίτσια αισθάνομαι πολύ βαριά την κοιλιά, δε μπορώ να κουνήσω, ειδικά χθες το βράδυ δε μπορούσα να γυρίσω πλευρό!!!! 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Μωρε είδα και για αυτό το μωράκι που γεννήθηκε με κορονοιο και μ έπιασε άγχος!!!! Γενικά δεν είμαι χαλαρή!!! Εσυ τ νέα κορίτσι μ; 

Μη φοβασαι αγαπη μου οταν γεννησεις με το καλο δεν θα χεις κορονοιο!! Ολα καλα θα ειναι! Τα ιδια κ εγω εδω, τιποτα νεο!! Αυριο ξεκιναει δουλεια ο αντρας μου και θα μαι κ μονη μου🙄

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Sweetie79 είπε:

@Ioann89ίσως είναι το έντερο, νομίζω πως φθάνει μέχρι εκεί πάνω λόγω της κοιλιάς!!! Εγώ πάλι κορίτσια αισθάνομαι πολύ βαριά την κοιλιά, δε μπορώ να κουνήσω, ειδικά χθες το βράδυ δε μπορούσα να γυρίσω πλευρό!!!! 

Αυτο με την αλλαγη πλευρου κ εγω το εχω ζοριζομαι πολυ, αλλα δεν νιωθω αυτο το βαρος που λες!! Αν σε ανησυχει κανε ενα τηλ στο γιατρο να μην αγχωνεσαι!!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Μη φοβασαι αγαπη μου οταν γεννησεις με το καλο δεν θα χεις κορονοιο!! Ολα καλα θα ειναι! Τα ιδια κ εγω εδω, τιποτα νεο!! Αυριο ξεκιναει δουλεια ο αντρας μου και θα μαι κ μονη μου🙄

Ωχ... back to reality ? Υπομονή αγάπη μ!!! Θα περάσει και αυτό μην το σκέφτεσαι.,,

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Ωχ... back to reality ? Υπομονή αγάπη μ!!! Θα περάσει και αυτό μην το σκέφτεσαι.,,

Αυτο!! Και δεν ανοιγουν και τα μαγαζια να βλεπαμε κανα καροτσι σαν τους ανθρωπους😜 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Sweetie79 είπε:

Μακαρι Μακαρι να είναι έντερο! Σε ποια εβδομάδα είσαι κοπέλα μ θύμισε μ; Λογικό είναι όσο περνάει ο καιρός.,, εγώ βάζω μαξιλαρι κατω από την κοιλιά.,, έχω και από τις 2 μεριές με βοηθανε και να γυρνάω...γενικά το κρεβάτι πια είναι γεμάτο μαξιλάρια .,, 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Αυτο!! Και δεν ανοιγουν και τα μαγαζια να βλεπαμε κανα καροτσι σαν τους ανθρωπους😜 

Αστα Αστα!!!  Και μέχρι ποτέ να το αφήσεις;;; 

στις Just now, ο/η Ioann89 είπε:

Αστα Αστα!!!  Και μέχρι ποτέ να το αφήσεις;;; 

Αυτο λεω κ εγω κ ειμαι σε διλλημα, απο τη μια θελω να τα δω απο κοντα απο την αλλη δεν τους βλεπω να ανοιγουν!! Μετα σκεφτομουν να παρω το καρεκλακι του αυτοκινητου εστω απο το ιντερνετ και να αφησω το καροτσι για αργοτερα αν δω οτι τραβαει πολυ!!

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Αυτο λεω κ εγω κ ειμαι σε διλλημα, απο τη μια θελω να τα δω απο κοντα απο την αλλη δεν τους βλεπω να ανοιγουν!! Μετα σκεφτομουν να παρω το καρεκλακι του αυτοκινητου εστω απο το ιντερνετ και να αφησω το καροτσι για αργοτερα αν δω οτι τραβαει πολυ!!

Εμείς κάναμε την παραγγελία 30-10 και ακόμη το καροτσι δεν έχει έρθει.,, την άλλη εβδομάδα μάλλον μου είπαν ! Επειδή γι έτσι χαμός δεν ξέρω τι να σου πω ! Αλλά και αυτό που λες να πάρεις το αβγό καλή ιδέα είναι ! 

Καλησπέρα κορίτσια σήμερα κοιμομουν όλη την μέρα δεν μπορούσα να ξυπνησω....

Σήμερα νιώθω σε όλη την κοιλιά μου και ειδικα κάτω απο των αφαλο κάτι σαν ηλεκτρισμό δεν ξέρω τι είναι μπορεί να είναι το έντερο επειδή έχω δυσκοιλιότητα δεν ξέρω εσεις πως είστε;

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Εμείς κάναμε την παραγγελία 30-10 και ακόμη το καροτσι δεν έχει έρθει.,, την άλλη εβδομάδα μάλλον μου είπαν ! Επειδή γι έτσι χαμός δεν ξέρω τι να σου πω ! Αλλά και αυτό που λες να πάρεις το αβγό καλή ιδέα είναι ! 

Ναι ρε γαμωτο ειναι κ αυτο με τις μεταφορικες που δυσκολευει την κατασταση!! Τι να πω θα δω πως θα γινει!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Αυτο με την αλλαγη πλευρου κ εγω το εχω ζοριζομαι πολυ, αλλα δεν νιωθω αυτο το βαρος που λες!! Αν σε ανησυχει κανε ενα τηλ στο γιατρο να μην αγχωνεσαι!!

Είμαι στην 33 εβδομάδα, αλλά είναι δύο τα μωρά, οπότε φανταζεσαι τι γίνεται.. νομίζω με πιέζουν και ψηλά στο στομάχι!!!! 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sweetie79 είπε:

Είμαι στην 33 εβδομάδα, αλλά είναι δύο τα μωρά, οπότε φανταζεσαι τι γίνεται.. νομίζω με πιέζουν και ψηλά στο στομάχι!!!! 

Κ εγω στην ιδια ειμαι, εε φυσιολογικο τοτε να τα νιωθεις ολα πιο εντονα εσυ!! Νομιζω απο δω κ περα θα ζοριζομαστε περισσοτερο με αυτα!! Σημερα παλι αγανακτω να σηκωθω κ οταν καθομαι, κ ολο κ μια σταγονα μου φευγει στο εσωρουχο😅 αφου λεω θα παω παλι για ντουζ πριν κοιμηθω!

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Κ εγω στην ιδια ειμαι, εε φυσιολογικο τοτε να τα νιωθεις ολα πιο εντονα εσυ!! Νομιζω απο δω κ περα θα ζοριζομαστε περισσοτερο με αυτα!! Σημερα παλι αγανακτω να σηκωθω κ οταν καθομαι, κ ολο κ μια σταγονα μου φευγει στο εσωρουχο😅 αφου λεω θα παω παλι για ντουζ πριν κοιμηθω!

Άσε δε παλεύεται δε με χωράει ο τόπος!!! Δε με βλέπω να κοιμάμαι πάλι το βράδυ!!! 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Sweetie79 είπε:

Άσε δε παλεύεται δε με χωράει ο τόπος!!! Δε με βλέπω να κοιμάμαι πάλι το βράδυ!!! 

Αστα ζορικη κατασταση αλλα υπομονη, ειμαστε στο τελος, καλα να ναι τα μωρακια μας😊🙏

στις πριν 53 λεπτά, ο/η Sweetie79 είπε:

Ε λογικό να νιώθεις έτσι! Όταν ήταν ο μικρός τόσο ψηλά και με πίεζε δεν μπορούσα να ξαπλώσω .,, κοιμόμουν καθιστή!

στις On 12/12/2020 at 10:23 ΜΜ, ο/η Ioann89 είπε:

Κορίτσι μ εγώ δεν το παρακολούθησα αλλά την Πέμπτη είχα πάρει μέρος σε αυτό που σας έστειλα! Μ άρεσε παρά πολύ! Και η μαία μου είπε και τι να κάνω που έχω εσωτερική θηλή! Γενικά έδινε χρόνο σε όλες μας για ερωτησεις και μας έδωσε πολλές πληροφορίες! Πολύ μου άρεσε 

Τέλεια ελπίζω να τα θυμόμαστε μετά γιατί από τόσα που έχω ακούσει έχω ζαλιστεί από πληροφορίες!!

στις πριν 4 ώρες, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Κ εγώ μετά λέω να πάει ο άντρας Μ κ να πάρει η άμα έχω δύναμη κ εγώ ανάλογος τα πράγματα τότε προς το παρών έχω ένα που Μ δώσανε για ώρα ανάγκης.δεννειναι πολύ καλό αλλά εδώ χωρίς χαλι θα είναι το παιδικό υπομονή όλα μαζεμένα μετά νομίζω Θα τα κάνουμε.

Κορίτσια με το σάκχαρο πως τα πάτε???

Εμένα άνω κάτω είναι κάθε εβδομάδα άλλο πράγμα.αλλα λέω 3 εβδομάδες μείναν κ μια για να μπω στο μήνα μ οπότε... τελειώνουμε σιγά σιγά.

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Dona90 είπε:

Κ εγώ μετά λέω να πάει ο άντρας Μ κ να πάρει η άμα έχω δύναμη κ εγώ ανάλογος τα πράγματα τότε προς το παρών έχω ένα που Μ δώσανε για ώρα ανάγκης.δεννειναι πολύ καλό αλλά εδώ χωρίς χαλι θα είναι το παιδικό υπομονή όλα μαζεμένα μετά νομίζω Θα τα κάνουμε.

Ναι τι να κανουμε αφου δεν ανοιγουν!! Δε θελω το καροτσι να το παραγγειλω θελω να το δω να δω πως θα κλεινει να το τεσταρουμε στο αμαξι τι χωρο θα πιανει!! Οποτε θα περιμενουμε εμριςεις! Το καθισματακι του αυτοκινητου λεω να παρω μονο γιατι χωρις αυτο δεν βγαινουμε απο τι μαιευτηριο κ ειναι κ θεμα ασφαλειας γενικα!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Dona90 είπε:

Κορίτσια με το σάκχαρο πως τα πάτε???

Εμένα άνω κάτω είναι κάθε εβδομάδα άλλο πράγμα.αλλα λέω 3 εβδομάδες μείναν κ μια για να μπω στο μήνα μ οπότε... τελειώνουμε σιγά σιγά.

Γιατι ξερυθμιστηκες κοριτσι μου;; μηπως αγχωνεσαι; παντως ναι λιγακι εμεινε κ αφου ειναι καλα το μωρακι σου αυτο μετραει!!

στις Just now, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Γιατι ξερυθμιστηκες κοριτσι μου;; μηπως αγχωνεσαι; παντως ναι λιγακι εμεινε κ αφου ειναι καλα το μωρακι σου αυτο μετραει!!

Δεν βγάζω άκρη να σ πω την αλήθεια τρώω ότι έτρωγα κ μια είναι ψηλά μια πέφτει . άγχος γενικά έχω γιατί πλησιάζουν οι μέρες κ έχω φοβηθεί λίγο με τον ιό αλλά προσπαθώ να μην το πολύ σκέφτομαι .ελπίζω να μην επιρεαστει η μικρή τώρα στο τέλος.εσυ όλα καλά?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
    • Ωχ ωχ, δικιά μου είσαι! ❤️ Αλλά όχι cyber security, πολύ βαρβατα είναι αυτά τα μονοπάτια, ειδικά στη red hat 😆 Εγώ από hardware-ου έχω καταλήξει σε data engineer με τις αλλαγές από πρότζεκτ σε πρότζεκτ!! 🥲
    • Αχ κορίτσι μου τι ωραίο το μνμ σου πρέπει να βγείτε σήμερα όλοι μαζί έξω να φάτε 😊 είναι τόσο συγκινητικές αυτές οι στιγμές όταν αντικρίζεις το θετικό τεστ εκεί πραγματικά αλλάζει η ζωή σου !  εγώ είχα 13/12 θετικό τεστ μετά την παλινδρόμηση όταν ξανά είδα θετικό τεστ δεν το πίστευα νόμιζα δεν το βλέπω καλά 😂 και εννοείται το ανέβασε εδώ φόρουμ 👇    όταν άνοιξα το θέμα του Αυγούστου 24 είχα φοβερό άγχος γιατί είχα ανοίξει και το θέμα Μαΐου 24 όπου και μετά από 2 βδομάδες αποχώρησα.. ευτυχώς όμως αυτήν την φορά πήγαν οοολα καλά για αυτό έβαλα και το 🌈 στα μωράκια Αυγούστου 2024! 
    • Οχι εντάξει μην το λες μπορεί να μην είναι γκρινιάρης απλά να το ενοχλεί αυτό με την παλινδρόμηση και να έχεις γκρίνια και κλάμα  θα δείτε στην πορεία ελπίζω να μην γιατί εμένα ακόμα γκρινιάρα είναι η μεγάλη δεν μας έχει περάσει 😅
    • @ΠαρασκευαιδουΕννοείται πως στηρίζουμε την απόφαση της κάθε γυναίκας... είτε είναι 0 παιδιά είτε 5+... είτε με φυσιολογική σύλληψη είτε με όποιον τρόπο έρθει!!! Εγώ, ας πούμε, θέλω πάρα πολύ ένα 2ο παιδάκι... κι αν βρεθεί μπαμπάς έχει καλώς... αλλιώς σε 5 χρόνια έχω βάλει ταβάνι ότι θα ξανά ψάξω το θέμα με την τράπεζα σπέρματος. Για όλες έχει ο Θεός και το πιστεύω... Ούτε την Ισμήνη-Μαρία την επεδίωξα αλλά ήρθε μαγικά!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...