Μετάβαση σε περιεχόμενο

μωρακια αρχες του 2021

Recommended Posts

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Μπραβο κοριτσι μου τελεια, αντε να σου φυγει αυτο το αγχος!! Τωρα απο βδομαδα θα κανεις τεστ παλι;

Ναι.,, λέω προς το τέλος για σιγουριά! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Ψαξε εκει στη περιοχη σου να δεις και να μιλησεις με μαιες που αναλαμβανουν τετοια!! Δεν νομιζω να το κανουν πολλες παντως γτ δυστυχως στην Ελλαδα σε αυτα δεν ειμαστε μπροστα!! Αλλα κανε την προσπαθεια σου ισως βρεις! Αλλα να σαι προσεκτικη να την τρσταρεις καλα οτι ειναι γνωστης!

Ναι εχεις δικαίω θα κάνω οτι μπορω θα μιλήσω και με των γυναικολόγο μου σε ευχαριστώ πολύ για της συμβουλές με βοηθάς πολύ ❤

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Princess1312 είπε:

Ναι εχεις δικαίω θα κάνω οτι μπορω θα μιλήσω και με των γυναικολόγο μου σε ευχαριστώ πολύ για της συμβουλές με βοηθάς πολύ ❤

https://vresmaia.gr/ δες εδω εχει μαιες απο ολη την Ελλαδα να δεις αν βρεις κοντα σου καποια!!να σου πω δεν ξερω αν πρεπει να το πεις αυτοπου σκεφτεσαι στον γυναικολογο σου ακομα πριν το ψαξεις δλδ, δεν ξερω κιολας μπορει να μην εχω δικιο,απλα δαν γιατροι αυτοι κοιτανε κ την δικη τους πλευρα και ισως αλλαξει η σταση του απεναντι σου μετα! Σκεψου το!!

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Ναι.,, λέω προς το τέλος για σιγουριά! 

Ναι καντο εκει προς το τελος κ ελπιζω να βγει αρνητικο να ξεμπερδευεις με αυτο!! Να πας κ ησυχη στη γιατρο σου!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

https://vresmaia.gr/ δες εδω εχει μαιες απο ολη την Ελλαδα να δεις αν βρεις κοντα σου καποια!!να σου πω δεν ξερω αν πρεπει να το πεις αυτοπου σκεφτεσαι στον γυναικολογο σου ακομα πριν το ψαξεις δλδ, δεν ξερω κιολας μπορει να μην εχω δικιο,απλα δαν γιατροι αυτοι κοιτανε κ την δικη τους πλευρα και ισως αλλαξει η σταση του απεναντι σου μετα! Σκεψου το!!

Ναι όντως εχεις δικαίω θα δω ελπίζω μέχρι τοτε που είναι να γεννησω αν έχει φύγει όλο αυτό μακάρι και να είμαστε όλες καλά και να έχουμε υγεία σε ευχαριστώ θα δω μπας κ βρω αν και θα το σκεφτώ πολύ καλά πριν το κάνω 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Princess1312 είπε:

Ναι όντως εχεις δικαίω θα δω ελπίζω μέχρι τοτε που είναι να γεννησω αν έχει φύγει όλο αυτό μακάρι και να είμαστε όλες καλά και να έχουμε υγεία σε ευχαριστώ θα δω μπας κ βρω αν και θα το σκεφτώ πολύ καλά πριν το κάνω 

Τιποτα κοριτσι μου, μακαρι να εχει φυγει τοτε και να ειναι πιο καλα τα πραγματα!! Ποτε σου εχουν πει οτι γεννας περιπου;

στις Just now, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Τιποτα κοριτσι μου, μακαρι να εχει φυγει τοτε και να ειναι πιο καλα τα πραγματα!! Ποτε σου εχουν πει οτι γεννας περιπου;

12/5 μακάρι να είναι καλά για όλο το κόσμο 

στις Just now, ο/η Princess1312 είπε:

12/5 μακάρι να είναι καλά για όλο το κόσμο 

Εε ελπιζω πως μεχρι τοτε θα ειναι πιο καλα τα πραγματα με τον ιο για ολους μας!! Θα εχει ζεστανει κι ο καιρος κ ευχομαι να ειμαστε καλυτερα!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Εε ελπιζω πως μεχρι τοτε θα ειναι πιο καλα τα πραγματα με τον ιο για ολους μας!! Θα εχει ζεστανει κι ο καιρος κ ευχομαι να ειμαστε καλυτερα!

Ναι μακάρι εσύ ποτε γέννας με το καλό 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Princess1312 είπε:

Ναι μακάρι εσύ ποτε γέννας με το καλό 

2/2 εχω πιθανη ημερομηνια!! Εε σε μενα θα ναι ακομα ετσι σιγουρα😜 αλλα με αρνητικο τεστ προς το παρον τουλαχιστον αφηνουν στο μαιευτηριο τον αντρα μου μαζι μου!

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

2/2 εχω πιθανη ημερομηνια!! Εε σε μενα θα ναι ακομα ετσι σιγουρα😜 αλλα με αρνητικο τεστ προς το παρον τουλαχιστον αφηνουν στο μαιευτηριο τον αντρα μου μαζι μου!

Αχ με το καλό κοπελα μου...τουλαχιστον θα των εχεις μαζι σ δεν θα εισαι μονη σου 

Εγώ πάντως που ρώτησα στο Ιασω στην Αθήνα μου είπαν ότι επιτρέπεται συνοδός αλλά θα κάνουμε και οι δύο τεστ!!! Βέβαια είναι ανάλογα το μαιευτήριο!! Πάντως πρέπει να είμαστε αισιόδοξες και να σκεφτόμαστε ότι σε λίγο καιρό θα έχουμε τα μωράκια μας αγκαλιά 💕💕💕

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sweetie79 είπε:

Εγώ πάντως που ρώτησα στο Ιασω στην Αθήνα μου είπαν ότι επιτρέπεται συνοδός αλλά θα κάνουμε και οι δύο τεστ!!! Βέβαια είναι ανάλογα το μαιευτήριο!! Πάντως πρέπει να είμαστε αισιόδοξες και να σκεφτόμαστε ότι σε λίγο καιρό θα έχουμε τα μωράκια μας αγκαλιά 💕💕💕

Ναι μωρέ απλώς δεν μπορω να ειμαι και μονη μ αυτό αλλά ελπίζω πως όλα θα πάνε καλα 

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Princess1312 είπε:

Αχ με το καλό κοπελα μου...τουλαχιστον θα των εχεις μαζι σ δεν θα εισαι μονη σου 

Ευχαριστω κοριτσι μου, με το καλο να ειναι για ολες μας❣

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Ευχαριστω κοριτσι μου, με το καλο να ειναι για ολες μας❣

Ναι κορίτσι μου σε όλες μας ❤

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Princess1312 είπε:

Ναι μωρέ απλώς δεν μπορω να ειμαι και μονη μ αυτό αλλά ελπίζω πως όλα θα πάνε καλα 

Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι από τώρα για το τι θα γίνει σε 5 μήνες κοπέλα μου. Θεωρητικά θα έχουν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί και θα είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ ότι τώρα! 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι από τώρα για το τι θα γίνει σε 5 μήνες κοπέλα μου. Θεωρητικά θα έχουν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί και θα είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ ότι τώρα! 

Ναι μακάρι να είμαστε πολύ καλύτερα απλως δεν μπορώ να είμαι μονη μου για αυτο με πιάνει άγχος

στις πριν 1 ώρα, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Ναι καντο εκει προς το τελος κ ελπιζω να βγει αρνητικο να ξεμπερδευεις με αυτο!! Να πας κ ησυχη στη γιατρο σου!

Ανυπομονωωωωω!!!! Εσυ ποτέ με το καλό θα ξανά πας;; 

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Ανυπομονωωωωω!!!! Εσυ ποτέ με το καλό θα ξανά πας;; 

29 εχω ξανα ραντεβου, ειχα 21 αλλα μου το αλλαξε και μου φαινεται λεει βουνο αυτη η μια βδομαδα παραπανω😜

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

29 εχω ξανα ραντεβου, ειχα 21 αλλα μου το αλλαξε και μου φαινεται λεει βουνο αυτη η μια βδομαδα παραπανω😜

Εννοειταιιι.,,, σε νιώθω απόλυτα!!!μετραμε μέρες μέχρι το επόμενο ραντεβού όχι να πάει και πιο πίσω 🤣🤣🤣

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Εννοειταιιι.,,, σε νιώθω απόλυτα!!!μετραμε μέρες μέχρι το επόμενο ραντεβού όχι να πάει και πιο πίσω 🤣🤣🤣

Αστα🤣🤣 τι να κανουμε υπομονη και θα περασουν οι μερες😜

Κορίτσια μου τι κάνετε;; Πως περνάτε την Κυριακή σας;;; Θα κάνω μια ερώτηση Κούλη εντελώς!!! Εδώ και 2 μέρες νιώθω κάτω από το στήθος (το οποίο έχει πέσει κ ναι εκεί έβγαλα ραγάδες εγώ αλλά δεν μ πειράζει) στο κόκκαλο κάτι σαν να φυσαλίδες ... δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγραψω.,,Τι μπορεί να είναι εκεί; Λέτε να είναι η καρδιά; Γενικά δεν έιχα θέμα Μέχρι στιγμής! Απλά κάποιες στιγμές γίνεται ενοχλητικό,,, Σαν μπουρμπουλήθρες για λιγάκι και μετά σταματάει! Μετά από λίγο άντε πάλι! Δεν είναι το μωρό σίγουρα γιατί είναι Πολύ  πιο χαμηλά...έχει καμία ιδέα τι μπορεί να είναι; 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Ioann89 είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε;; Πως περνάτε την Κυριακή σας;;; Θα κάνω μια ερώτηση Κούλη εντελώς!!! Εδώ και 2 μέρες νιώθω κάτω από το στήθος (το οποίο έχει πέσει κ ναι εκεί έβγαλα ραγάδες εγώ αλλά δεν μ πειράζει) στο κόκκαλο κάτι σαν να φυσαλίδες ... δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγραψω.,,Τι μπορεί να είναι εκεί; Λέτε να είναι η καρδιά; Γενικά δεν έιχα θέμα Μέχρι στιγμής! Απλά κάποιες στιγμές γίνεται ενοχλητικό,,, Σαν μπουρμπουλήθρες για λιγάκι και μετά σταματάει! Μετά από λίγο άντε πάλι! Δεν είναι το μωρό σίγουρα γιατί είναι Πολύ  πιο χαμηλά...έχει καμία ιδέα τι μπορεί να είναι; 

Καλα κοριτσι μου εσυ;; δεν το χω νιωσει αυτο που λες ποτε,αλλα δε πιστευω να ειναι η καρδια που λες!! Μηπως ειναι εντερικο;; 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Καλα κοριτσι μου εσυ;; δεν το χω νιωσει αυτο που λες ποτε,αλλα δε πιστευω να ειναι η καρδια που λες!! Μηπως ειναι εντερικο;; 

Να είναι το έντερο τόσο ψηλά λες; 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Ioann89 είπε:

Να είναι το έντερο τόσο ψηλά λες; 

Ναι ενα τμημα του εντερου το σπρωχνει ψηλα η μητρα οπως μεγαλωνει, κ εγω ειχα κατι πονους εκει κ δεν ηξερα τι ηταν κ τελικα ηταν το εντερο!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...