Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες 2021 με εξωσωματική

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 25/5/2020 at 11:10 ΠΜ, ο/η peacock είπε:

Η επτα εργασιμες μερες αδειας αφορουν μονο την εμβρυομεταφορα. 

Expand  

Ο νόμος δεν ξεκαθαρίζει αν θα την πάρεις για διέγερση ή για εμβρυομεταφορά. γράφει Απλά 7ήμερη άδεια για να υποβληθεί σε μέθοδο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Ποια μέθοδος θα είναι αυτή και τι αφορά δεν γράφεται αναλυτικά. Εγώ σε όλες τις άδειες τέτοιου είδους έγραψα ακριβώς ότι γράφει ο νόμος. Χορηγείται στην τάδε άδεια 7 εργάσιμων ημερών για συμμετοχή της σε πρόγραμμα  με τη μέθοδο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και τέλος την πήρα κανονικά. Την άδεια μου την έδωσε ο γιατρός και την υπέγραψε ο διευθυντής της μονάδας. Ούτε για εμβρυομεταφορά έγραψα ούτε τίποτα. Την έχω πάρει δύο φορές.

Δημοσίευση
  στις On 25/5/2020 at 10:33 ΠΜ, ο/η Giannouli2013 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Καλή επιτυχία σε όλες!! Υπομονή και επιμονή.. σήμερα έγινε η έμβρυο μεταφορά με δυο έμβρυα τρίτης μέρας..και τώρα ξεκινάει το καλό! 12 μέρες αγωνίας...

Expand  

Να πάνε όλα καλά σου εύχομαι!

Δημοσίευση
  στις On 25/5/2020 at 7:51 ΠΜ, ο/η Hope19 είπε:

Καλα αυτό με τις αδειες κι εγω το σκεφτομαι.. Εγω θα ζητησω μια μερα στην οωληψια και θα  πω κατι επειγον οικογενειακο.. Μετα στην εμβρυομεταφορα μαλλον θα πω οτι εχω θεμα με τη μεση μου.. Δεν ξερω κι εγω τι να πω εχω αγχωθει λιγο και για αυτο..

Expand  

Ναι αυτό είναι θέμα. Κ εγώ το σκέφτομαι αυτό. Ανάλογα τι μέρα θα είναι η ωοληψία, θα δω και εγώ τι θα πω και στην ετ λέω να πω οτι θα κάνω μια μικροεπέμβαση γυναικολογική και πρέπει να μείνω στο κρεβάτι...

Δημοσίευση
  στις On 25/5/2020 at 11:54 ΠΜ, ο/η Giannouli2013 είπε:

Σευχαριστω πολυυυυ!! Ναι η πρωτη.. αλλα με δυο ωοληψιες. Δεν βγαζω ποιοτικα ωαρια λογω ενδομητριωσης! Και αυτα τωρα που εβαλα ειναι μετρια😕

Expand  

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!! Εύχομαι να έχεις θετικά αποτελέσματα!! Θέλεις να σε βάλω στο πινακακι;

Δημοσίευση
  στις On 25/5/2020 at 12:20 ΜΜ, ο/η ioannastr είπε:

Ναι αυτό είναι θέμα. Κ εγώ το σκέφτομαι αυτό. Ανάλογα τι μέρα θα είναι η ωοληψία, θα δω και εγώ τι θα πω και στην ετ λέω να πω οτι θα κάνω μια μικροεπέμβαση γυναικολογική και πρέπει να μείνω στο κρεβάτι...

Expand  

Εγω το έχω παίξει αυτό το χαρτί της μικροεπέμβασης όταν έκανα τον Μάρτιο υστεροσκόπηση και έλειψα μια μέρα.. Οπότε τώρα τι να έλεγα. Για αυτό θα πω τη μέση μου..😜

Εσυ κορίτσι μου πότε ξεκινάς με το καλό;

Δημοσίευση
  στις On 25/5/2020 at 12:26 ΜΜ, ο/η annie! είπε:

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!! Εύχομαι να έχεις θετικά αποτελέσματα!! Θέλεις να σε βάλω στο πινακακι;

Expand  

Ευχαριστω τοοοσο πολυ!! Ναι βαλε με να μεγαλωσει η λιστα☺️

Δημοσίευση
  στις On 25/5/2020 at 7:20 ΠΜ, ο/η elena0212 είπε:

Αχ σε καταλαβαίνω. το ιδιο έπαθα κι εγώ φαυτο το μήνα. Κάθε φορά μου ρχεται νωρίτερα και σ αυτο το κύκλο που βιαζόμουν να ξεκινήσω διέγερση άργησε!! ψυχολογικό ειναι νομίζω! μην αγχώνεσαι!

@dimsea ευχαριστα νέα να έχεις. εγω έχω ραντεβου για υπέρηχο στις 16:00. Όσο για τα υγρά κ εγώ έχω αρκετά...

Expand  

Εγω το μήνα πριν ξεκινήσω διέγερση είχα για πρώτη φορά στη ζωή μου 17 ημέρες καθυστέρηση. Ήλπιζα να ήταν εγκυμοσυνη αλλά τελικά ήταν άγχος..

Δημοσίευση
  στις On 25/5/2020 at 12:32 ΜΜ, ο/η Hope19 είπε:

Εγω το έχω παίξει αυτό το χαρτί της μικροεπέμβασης όταν έκανα τον Μάρτιο υστεροσκόπηση και έλειψα μια μέρα.. Οπότε τώρα τι να έλεγα. Για αυτό θα πω τη μέση μου..😜

Εσυ κορίτσι μου πότε ξεκινάς με το καλό;

Expand  

Εγώ περιμένω να αδιαθετήσω περίπου στις 03/06 και ξεκινάω τη διέγερση. Οπότε όλα θα γίνουν τον Ιούνιο. Και η ωοληψία και η ετ... 

Δημοσίευση
  στις On 25/5/2020 at 12:46 ΜΜ, ο/η ioannastr είπε:

Εγώ περιμένω να αδιαθετήσω περίπου στις 03/06 και ξεκινάω τη διέγερση. Οπότε όλα θα γίνουν τον Ιούνιο. Και η ωοληψία και η ετ... 

Expand  

Τέλεια!!! Καλή αρχή και όλα να πάνε σούπερ!

Δημοσίευση

Κορίτσια σήμερα έκανα τον τελευταίο μ υπερυχο-την Τετάρτη πάω για ωολληψια.. Ο γιατρός μ πρότεινε να κάνω την ετ τον επόμενο μήνα για να αποφύγουμε υπερδιέγερση.. Συμφώνησα αν κ πιστεύω θα παραταθεί η αγωνία αλλά από την άλλη αποφεύγεται έναν κίνδυνος. Εσείς κάνετε τον ίδιο μήνα ετ??

Δημοσίευση
  στις On 25/5/2020 at 12:59 ΜΜ, ο/η nik_02 είπε:

Κορίτσια σήμερα έκανα τον τελευταίο μ υπερυχο-την Τετάρτη πάω για ωολληψια.. Ο γιατρός μ πρότεινε να κάνω την ετ τον επόμενο μήνα για να αποφύγουμε υπερδιέγερση.. Συμφώνησα αν κ πιστεύω θα παραταθεί η αγωνία αλλά από την άλλη αποφεύγεται έναν κίνδυνος. Εσείς κάνετε τον ίδιο μήνα ετ??

Expand  

Το καλύτερο να πας σε άλλο κύκλο σου εύχομαι να πάνε όλα καλά.! 

Δημοσίευση

Expand  

Καλησπέρα!! Εμένα ο γιατρός μου μου είπε πως από την στιγμή που το δικό μας θέμα είναι μόνο η ανδρική υπογονιμότητα, δεν υπάρχει πρόβλημα να προχωρήσουμε στον ίδιο κύκλο. Ούτε πιστεύει οτι θα κάνω υπερδιέγερση καθώς όσες φορές με έχει δει, έχουμε δει 10-11 ωοθηλάκια. Κ ο δικός μου γιατρός είναι πάρα πολυ λεπτομερής και γενικά είναι της άποψης του Freeze All και πάμε για επόμενο/επόμενους μήνες, οπότε νομίζω μόνο ο γιατρός σου θα σου απαντήσει..

Δημοσίευση

Expand  

Όχι. Εξ αρχής μου είχε πει πως θα κάνουμε σε επόμενο κύκλο. Θα έχει ηρεμίσει και ο οργανισμός σου από τις ορμόνες και θα είναι πιο δεκτικό το ενδομήτριο. Με το καλό κορίτσι μου και καλές γονιμοποιήσεις!!!

Δημοσίευση
  στις On 25/5/2020 at 12:26 ΜΜ, ο/η annie! είπε:

Expand  

θα ηθελα κι εγω μπας και παρω τα πανω μου λιγο...αν δε σε πειραζει ..παω αυριο για μεταφορα.....πολυ αγχος..εχουν βγει απο σημερα τα εμβρια....

Δημοσίευση
  στις On 25/5/2020 at 1:18 ΜΜ, ο/η santaloxilo είπε:

θα ηθελα κι εγω μπας και παρω τα πανω μου λιγο...αν δε σε πειραζει ..παω αυριο για μεταφορα.....πολυ αγχος..εχουν βγει απο σημερα τα εμβρια....

Expand  

Αλήθεια;;;;; αντε βρε κορίτσια όλες με το καλό!!!! Πρώτη σου φορά;;; 2 θα βάλεις;; 

Δημοσίευση
  στις On 25/5/2020 at 1:18 ΜΜ, ο/η santaloxilo είπε:

Expand  

Καλή επιτυχία κοριτσάκι!!! Όλα θα πάνε καλά!!! Θα το δεις!!! Με το καλό αύριο η μεταφορά!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 31 αλλά τα έχω όλα χαμηλά και φεριτίνη και όλα. Μου είπε καλύτερο από το να πάρω δεύτερο σίδηρο, μιας και έχω θέμα με το στομάχι ανεξαρτήτως εγκυμοσύνης, με επιδείνωση τώρα! Πρώτη φορά θα κάνω. Αντε να δούμε. Μου είπε θα κόψω το σίδηρο έως να γεννήσω, καθώς δεν τον χρειάζομαι μετά από αυτό. Αλλά ξέχασα να την ρωτήσω για το μαγνήσιο. Πάντως έχω ραντεβού στο νοσοκομείο την μεγάλη εβδομάδα, οπότε θα ρωτήσω τον εκεί γιατρό. Πια θα με παρακολουθούν στο νοσοκομείο μιας και φθάσαμε στην 33η εβδομάδα σχεδόν! Κατα τα άλλα νομίζω σχεδόν τα ετοίμασα όλα. Πλυντήρια σίδερο ήθελα και κάποια αναλώσιμα που έκανα παραγγελία και έμειναν μόνο να πάρω κανένα αφρόλουτρο και λαδάκι για το μωρό.   
    • Αυτό με την ώρα στο κομμωτήριο το σκέφτηκα και εγώ. Οπως και μην βγάλω αλλεργία😂 Τελικά κάνουμε πολλές διάφορες κορυφαίες σκέψεις!
    • Ξεκίνησε να μου κοιμάται 11ωρο όταν βάλαμε κ το μεσημεριανό, όπου τρώει περίπου 270 γραμμάρια. Μόνο σε εμένα δεν κοιμάται πάνω μου και το προσπάθησα πάρα πολύ. Να φανταστείς τη μέρα δεν κοιμάται μόνος του όπως το βράδυ. Θέλει λίγο κούνημα. Τον κουνούσα για λίγο με ρυθμικό "σσσσσσ" κ τον φιλάω πάντα δίπλα στο μάτι του για να δω αν όντως κοιμάται. Αν δεν ανοίξει τα μάτια τον ξαπλώνω στο κέντρο του κρεβατιού κ ξαπλώνω δίπλα του κ μου κρατάει το δάχτυλο. Τον πρώτο καιρό δεν κοιμόταν πάνω από πέντε λεπτά και μετά σιγά σιγά άρχισε να αυξάνει το χρόνο, γιατί συνειδητοποίησε ότι δεν πρόκειται να τον πάρω αγκαλιά για να κοιμηθεί πάνω μου. Απλά μου μείωσε την ώρα που κοιμάται τη μέρα. Στην αγκαλιά μου κοιμόταν πάνω από ώρα. Κι αν δω ότι πάει να ξυπνήσει ξανά κάνω το ρυθμικό "σσσσσσ" για να κλείσει τα μάτια του κι ένα ελαφρύ χτυπηματακι στον πωπω σαν να κουνιέται λίγο.  Στην αρχή όταν ανεβαίνει το δόντι σπρώχνει και το ούλο μαζί κι αυτό πονάω, πρέπει να βγει το δόντι έξω από το ούλο. Αν βάλεις το δάχτυλό σου στο δόντι θα πρέπει να πιάνεις μυτακι! Δοκίμασέ την να το φάει κρύο. Εγώ κατάλαβα ότι τον ενοχλεί όταν μια μέρα πάλευα να τον ταΐσω το ζεστό φαγητό κι έπρεπε να φύγω για δουλειά. Είχαμε σαράντα λεπτά παλεύαμε κ ήταν η πεθερά μου κ της λέω αφήστε τον κανένα δεκάλεπτο να κρυώσει το φαγητό και δώστε το μετά. Κ μου στέλνει μήνυμα ότι το έφαγε όλο. Έτσι από εκείνη τη μέρα δεν αφήνει τίποτα  Όσο για τον ατμομαγειρα βολεύει μόνο στο ότι γυρνάς έναν διακόπτη και περιμένεις να κλείσει μόνος του στον χρόνο που τον ρυθμισες! Κι ότι μπορω να βάλω στη χύτρα το δικό μας φαγητό.
    • Ναι κορίτσι μο @Sia A έστειλα να ρωτήσω για το ποτε θα πρέπει να το κλείσω είπα ότι βάση εξετάσεων θα μπορούμε από μέσα Ιουνίου και μετά κ αυτοί μου έκλεισαν ραντεβού για 20 Ιουνίου. Μακάρι να μην χρειαστεί αλλά καλύτερα να είμαστε έτοιμοι από τα διαδικαστικά και βλέπουμε!! @melitiniღ @annie! Σας ευχαριστώ κορίτσια άρα όντως γίνεται εξ αποστάσεως καλύτερα έτσι.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...