Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες 2021 με εξωσωματική

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η dimsea είπε:

Αυτή μου έγραψε ο γιατρός μου και για την πρώτη φορά (και γενικά μια φορά το χρόνο όπως γράφει) είναι δωρεάν μέσω ΕΟΠΥΥ έτσι κι αλλιώς αλλά διάβασα ότι καλύπτει πολύ μικρότερο ποσοστό γύρω στο 60% οπότε έκλεισα για το 99,6 των μεταλλάξεων με 130 (με το παραπεμπτικο που έχω για το ΔF 508). Δευτέρα θα πάω. 

Ή ΔΦ είναι μόνο μια μετάλλαξη.....εγώ θα έκανα όλο το πακέτο 99.8% αν ήθελα να είμαι σίγουρη..... 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η dimsea είπε:

@ntinaki88 με το καλό το μωράκι σας κορίτσι μου. Άστα πίσω όλα αυτά! 💕😘😍

Σ ευχαριστουμε πολύ γλυκιά μου!!!!! Όσο κ να θες να τα αφήσεις πίσω είναι μια πληγή που δεν κλείνει...δυστυχώς... Και δεν ξεχνιέται κ με τπτ..

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η dimsea είπε:

Αυτή μου έγραψε ο γιατρός μου και για την πρώτη φορά (και γενικά μια φορά το χρόνο όπως γράφει) είναι δωρεάν μέσω ΕΟΠΥΥ έτσι κι αλλιώς αλλά διάβασα ότι καλύπτει πολύ μικρότερο ποσοστό γύρω στο 60% οπότε έκλεισα για το 99,6 των μεταλλάξεων με 130 (με το παραπεμπτικο που έχω για το ΔF 508). Δευτέρα θα πάω. 

Για την αμεσότητα δεν το συζητω πολύ καλά έκανες! Στο λαϊκό ενώ γράφει το παραπεμπτικο ότι είναι για το 50%στο λαϊκό κάνουν το 90% των μεταλλάξεων! Όταν πήρα να κλείσω τη ρώτησα και μου το επιβεβαίωσε! 

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η nik_02 είπε:

Κορίτσια καλημέρα, έκανα χοριακη και από 865 που ήταν την Πέμπτη σήμερα είναι 2431.καλο δεν είναι αυτό?

Καλημέρα κορίτσι, μόνο καλό;;; Σφαίρα πάει!!!! Κι άλλα διδυμάκια βλέπω να έρχονται στην παρέα!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Taggeris είπε:

Τζινάκι μου γλυκό σευχαριστω πολύ!! Θα πάω στις 10.30

Να πανε ολα καλά αυτη η φορα ναι ειναι η απολυτη επιτυχια και με διδυμακια εγώ θα σου ευχηθώ να ξεμπερδεψεις και εσυ επιτελους απο τα βασανα! ανυπομονουμε !!!καλη επιτυχια!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η nik_02 είπε:

Κορίτσια καλημέρα, έκανα χοριακη και από 865 που ήταν την Πέμπτη σήμερα είναι 2431.καλο δεν είναι αυτό?

Ρε συ σιγουρα διδυμα ,τι δεν ειναι καλο;!;; Ειχα 12η μερα 784 και 15η 1852. Ποια μερα εισαι εσυ σημερα;;

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια να κάνω μια άσχετη ερώτηση σαν πρωτάρα 😉

Εχθές έκανα εξετάσει οιστραδιόλης και υπερηχογράφημα στις δύο μέρες ενέσεις έχω 4 ωάρια δύο στην μια ωοθήκη και δύο στην άλλη και η ερώτηση βγάζει κιαλλα η είν' μόνο αυτά??? Από χθες εχω σκάσει...έχω πάλι Δευτέρα εξετάσει και υπερηχογράφημα ☹️

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Dim. είπε:

Καλημέρα κορίτσια να κάνω μια άσχετη ερώτηση σαν πρωτάρα 😉

Εχθές έκανα εξετάσει οιστραδιόλης και υπερηχογράφημα στις δύο μέρες ενέσεις έχω 4 ωάρια δύο στην μια ωοθήκη και δύο στην άλλη και η ερώτηση βγάζει κιαλλα η είν' μόνο αυτά??? Από χθες εχω σκάσει...έχω πάλι Δευτέρα εξετάσει και υπερηχογράφημα ☹️

Καλημερα! Εγω πιστευω θα βγουνε και αλλα και οτι ειναι νωρις ,αν και δεν ειμαι η ειδική για να απαντησω διοτι σε μενα ουτε τοσα δεν εβγαιναν,2 και πολυ μου ηταν ..και οχι στην δευτερη αλλα στη τελευταια μερα ενεσεων..μη στεναχωριεσαι ομως  γιατι δεν θελουμε πολλα αλλα λιγα και καλά!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η nik_02 είπε:

Σούπερ!!! Ξεκίνα να ψάχνεις για διπλά καροτσια!

Έκανα κι εγώ σήμερα 7η μέρα από ΕΤ και βγήκε 79,9! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Antelope είπε:

Σούπερ!!! Ξεκίνα να ψάχνεις για διπλά καροτσια!

Έκανα κι εγώ σήμερα 7η μέρα από ΕΤ και βγήκε 79,9! 

Woww μα απο την 7 κιολας κουλο!! Μπραβοοοοοοοο

Δημοσίευση

@Taggeris καλό φωλιασμα στα μικράκια σου! Ειστε οι επόμενες μαζί με την @Tillandsia που περιμένουμε τις θετικές σας χοριακες! Μακαρι να πανε σε ολες μας καλα να φτιάξουμε ομάδα Ανοιξιάτικα Μωράκια!

@Dim. θα βγούνε σίγουρα! Ηταν πολυ νωρις ο υπερηχος για να εχουμε πληρη εικόνα. Η οιστραδιολη σου πόσο είναι;

@Nefeliap ανέβηκε πολύ ή χοριακή σου! Πότε πας για υπέρηχο;

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Nefeliap είπε:

Woww μα απο την 7 κιολας κουλο!! Μπραβοοοοοοοο

Καλά μεταξύ μας μλκια έκανα που πήγα τόσο νωρίς. Αλλά πώς να κρατηθείς όταν έχεις θετικό τεστ; Τώρα πρεπει να κάνω άλλες 2-3 τουλάχιστον να βλέπω πόσο ανεβαίνει

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Antelope είπε:

@Taggeris καλό φωλιασμα στα μικράκια σου! Ειστε οι επόμενες μαζί με την @Tillandsia που περιμένουμε τις θετικές σας χοριακες! Μακαρι να πανε σε ολες μας καλα να φτιάξουμε ομάδα Ανοιξιάτικα Μωράκια!

@Dim. θα βγούνε σίγουρα! Ηταν πολυ νωρις ο υπερηχος για να εχουμε πληρη εικόνα. Η οιστραδιολη σου πόσο είναι;

@Nefeliap ανέβηκε πολύ ή χοριακή σου! Πότε πας για υπέρηχο;

Μπράβο αντιλοπακι πας εξαιρετικα.... καλούς διπλασιασμους τώρα!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γυρίσαμε από παιδίατρο καναμε το εμβόλιο μας...κλάψαμε λίγο ελπίζω να μην έχουμε πολύ γκρίνια....κατά τ αλλά μου είπε να ξεκινήσω και λαχανικά και φρούτα....70 εκ και 8200 ο κύριος..αυτά τα νέα μας..αύριο ξεκινάμε λαχανικά🥰
    • Αα καλά και πως γίνεται αυτό? Εμένα μου φαίνεται λογικό μεν ακατόρθωτο δε...😂 Πολύ δυσκολο
    • @MantariniΝαι εχω μεγάλη αγωνία για τον καρυότυπο.Ειχα πάει για υπέρηχο μια εβδομάδα μετα ηταν ολα μια χαρα και θα ξανα πάω μολις μου τελειώσει η πρώτη περίοδος. Η αλήθεια ειναι ότι παρόλο που ηταν ψυχοφθόρα διαδικασία νιώθω ότι θέλω αμεσα να ξανα προσπαθήσουμε με βοηθάει η σκέψη οτι μπορει να ξανα μείνω και να πάει καλα.Και ο άντρας μου θέλει ευτυχώς μου κανει πλάκα "Από τον αλλο μηνα διπλοβαρδια πάλι 😂". Ας βγούνε ολα αυτα τα αποτελέσματα εξετάσεων που περιμένω και τον αλλο μηνα πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσουμε.
    • Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...