Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες 2021 με εξωσωματική

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Nefeliap είπε:

Κοριτσια μου γλυκά χιλια ευχαριστω.ναι να παει καλα γιατί πολλα εχω διαβασει κ στην ηλικια μου δεν ειναι κ ευκολα.αλλα σκεφτομαι θετικα οπως παντα κ ο θεος ειναι μεγαλος. @Sweetie79 @Steli @peacock @nik_02 Σας  ευχαριστω ξανά Και σας ευχομαι οτι καλυτερο μεσα απο τη καρδια μου και σε ολα τα κοριτσια!! θα τα καταφερουμε ολες θα δειτε!!!επιμονη υπομονη..

Πολλά συγχαρητήρια κορίτσι μου!💗 Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη! Με το καλό να φέρεις το παιδάκι στο κόσμο!(ή τα παιδάκια σου😉). 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

Νεφέλη συγχαρητήρια!!!! Τα κατάφερες!!! Εύχομαι καλούς διπλασιασμους κ σύντομα με τα μωράκια αγκαλιά!!! 

Εγω λέω θα έχεις σίγουρα 2! Με το καλό! 

Σε ευχαριστώ πολυ πολύ..ναςαι καλά! το νουμερο ετσι δειχνει ,μακαρι να αντεξει κ να ναι και 2 αλλα η υγεια ειναι το θεμα κραταω μικρο καλαθι στην ηλικια μου κ με ολα αυτα που εχω διαβασει ..γραφω και συγκινουμαι και δε πηρα και πολλα ουτρο χαχα..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η lactaki είπε:

Καλημέρα και πολλά πολλά Συγχαρητήρια!!!💥👶👶👣 

Με το καλό, σου εύχομαι τα καλύτερα!! Σε λίγο καιρό να κρατάς τα μωράκια σου στην αγκαλιά... Έφερες γούρι σε όλες μας κ στον εαυτό σου φυσικα...❣️❣️

Σε ευχαριστώ πολυ´!!! Αναμενουμε τα δικα σου τα ευχαριστα συντομα,περναει ο καιρος πολυ πιο γρηγορα απο οτι νομιζουμε..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melodyy είπε:

Τι να πρωτοευχηθώ!!!! Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!! Να είναι μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη!!! Φυσικά αντιλαμβάνεται ότι μιλάμε σίγουρα για 2 ίσως και 3 έτσι;;;;; χεχεχεχεχ να σου πανε ολα τέλεια με τα εμβρυακια σου!!!! 

Να σαι καλά καλά και στα 42 με 3 παει πολύ! Εγω πολυ θα θελα εννοειται αλλα αυτα τα πράγματα ειναι πολυ δυσκολα.αλλα δες εδω τοτρελό!7!!https://www.google.gr/amp/s/www.diaforetiko.gr/dite-pos-ine-meta-apo-18-chronia-ta-prota-eptadima-pou-epezisan/amp/

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Πολλά συγχαρητήρια κορίτσι μου!💗 Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη! Με το καλό να φέρεις το παιδάκι στο κόσμο!(ή τα παιδάκια σου😉). 

Νασαι καλά κοπελα μου!ευχαριστω πολυ!!!Ξεκινησανε οι αλλες αγωνιες τωρα πωπω δε σταματά ποτέ η αγωνια..ευχομαι και σε σενα οτι επιθυμεις να εχεις!!

Δημοσίευση

Καλημερουδιααααα!!!

Σήμερα μετά από αρκετές μέρες σηκώθηκα πολύ αισιόδοξη... δεν ξέρω γιατί... ίσως και μετά τα νέα της @Nefeliap! Αχ κορίτσια μου με το καλό τον νέο χρόνο (γιατί Ιανουάριο-Φεβρουάριο μας κόβω) να λέμε κάθε εβδομάδα για γεννήσεις και φυσικά να γεμίσουμε φωτογραφίες με μπεμπέ!!!! 💕😍👶

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Nefeliap είπε:

Να σαι καλά καλά και στα 42 με 3 παει πολύ! Εγω πολυ θα θελα εννοειται αλλα αυτα τα πράγματα ειναι πολυ δυσκολα.αλλα δες εδω τοτρελό!7!!https://www.google.gr/amp/s/www.diaforetiko.gr/dite-pos-ine-meta-apo-18-chronia-ta-prota-eptadima-pou-epezisan/amp/

Να είναι όσα θα γεννηθούν σου εύχομαι ολόψυχα!!! 

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα. Ήθελα μέσα απ’ την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις και τα μηνύματα που μου στείλατε. Δυστυχώς ως δοκιμαστικό μέλος μου επιτρέπεται περιορισμένος αριθμός αναρτήσεων και δεν έχω μπορέσει να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα. Θα απαντήσω σε όσα μου επιτρέψει το forum και ελπίζω τις επόμενες μέρες να μου επιτρέψουν περισσότερες αναρτήσεις ώστε να σας γνωρίσω όλες καλύτερα!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Antelope είπε:

@Nefeliap συγχαρητήρια! Καλούς διπλασιασμούς και τέλεια εγκυμοσυνη να έχεις!!

Έβαλα κι εγώ τα εμβρυακια μου σήμερα! 

Με το καλο και τα δικά σ ευχάριστα!!😍 Τι έμβρυα έβαλες? Πότε έχεις χοριακή?

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Antelope είπε:

Αντελοπακι μου, ευχομαι να πετυχει και να εχεις θετικη χοριακουλα! ❤😘

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η nik_02 είπε:

Με το καλο και τα δικά σ ευχάριστα!!😍 Τι έμβρυα έβαλες? Πότε έχεις χοριακή?

Ευχαριστώ! Και σε εσενα με το καλό να πάρουμε μεγάλο νούμερο! Έβαλα 2 βλαστοκύστες και χοριακη 6/7. Μαζι είμαστε; 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Antelope είπε:

Ευχαριστώ! Και σε εσενα με το καλό να πάρουμε μεγάλο νούμερο! Έβαλα 2 βλαστοκύστες και χοριακη 6/7. Μαζι είμαστε; 

Με το καλό κορίτσι μου!!! Ν γεμίσουμε μωράκια!!!!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω αγαπημενες μου! Να σας ρωτήσω κάτι, θα κάνω την prolutex από αύριο και Δευτέρα θα κάνω μέτρηση προγεστερόνης. Δεν μου ειπαν ομως αν πρέπει να απέχουν συγκεκριμένες ώρες η ένεση από την μέτρηση για να βγει σωστή. Όσες κάνατε έλεγχο προγεστερόνης τι κάνατε;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Nefeliap είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ´!!! Αναμενουμε τα δικα σου τα ευχαριστα συντομα,περναει ο καιρος πολυ πιο γρηγορα απο οτι νομιζουμε..

Ναι πράγματι περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός.... Κ όλα θα πάνε καλά για όλες μας... Σύντομα θα φτιάξουμε νέο θέμα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Antelope είπε:

Με το καλό κορίτσι μου ..να φωλιάσουν τα εμβρυακια σου!! εκείνη την εβδομάδα περιμένω κ εγώ περίοδο.. ελπίζω να μην έρθει κ να περάσουμε παρέα την εγκυμοσύνη κ τα terrible two's!!!❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Smurf88 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου ..να φωλιάσουν τα εμβρυακια σου!! εκείνη την εβδομάδα περιμένω κ εγώ περίοδο.. ελπίζω να μην έρθει κ να περάσουμε παρέα την εγκυμοσύνη κ τα terrible two's!!!❤️❤️

Καλά τι είπες τωρα;!!! Ποτε περιμένεις; Τέλεια θα είναι να είμαστε κι οι 2 εγκυουλες όπως παλιά και με τα μεγάλα μας ζουζουνια να μας τρέχουν

Δημοσίευση

Ωωωωωω καλοστέργιωτα κορίτσι.....καλά αποτελέσματα!!!!💖🥰

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Antelope είπε:

Καλά τι είπες τωρα;!!! Ποτε περιμένεις; Τέλεια θα είναι να είμαστε κι οι 2 εγκυουλες όπως παλιά και με τα μεγάλα μας ζουζουνια να μας τρέχουν

Κοίτα, χθες το βράδυ είχα θετικό τεστ ωορρηξίας οπότε λογικά σε 2 εβδομάδες θα ξέρω κ εγώ..είχα βιοχημική τον μήνα που μας πέρασε κ ελπίζω σ αυτόν.. χαχα!!

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Antelope είπε:

Σας ευχαριστω αγαπημενες μου! Να σας ρωτήσω κάτι, θα κάνω την prolutex από αύριο και Δευτέρα θα κάνω μέτρηση προγεστερόνης. Δεν μου ειπαν ομως αν πρέπει να απέχουν συγκεκριμένες ώρες η ένεση από την μέτρηση για να βγει σωστή. Όσες κάνατε έλεγχο προγεστερόνης τι κάνατε;

Έλεγχο προγεστερονης δεν έχω κάνει. Παρολα αυτά ο γιατρός μου έχει πει να την κάνω βράδυ γιατί απορροφάται καλύτερα. Στείλε ένα μνμ στο γιατρό σου να σου πει καλύτερα.

Δημοσίευση

Ναι και εγώ 6/7 μαζί τι καλά! Τώρα έχω και συμπαράσταση!!

Δημοσίευση

Κορίτσια παίρνω κάθε μερα ένα salorpir, αλλά σήμερα που είμαι εκτός σπιτιού μπερδεύτηκα κ δεν ξέρω αν το πήρα. Τι λέτε να πάρω ένα κ το πολύ πολύ να έχω πάρει 2. Μήπως είναι χειρότερο ν μην πάρω καθόλου..

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Nefeliap είπε:

Νασαι καλά κοπελα μου!ευχαριστω πολυ!!!Ξεκινησανε οι αλλες αγωνιες τωρα πωπω δε σταματά ποτέ η αγωνια..ευχομαι και σε σενα οτι επιθυμεις να εχεις!!

Ευχαριστώ nefeli μου! Αχ η αγωνία τώρα ξεκινά και ειδικά όταν πάρεις αγκαλιά το παιδάκι σου. Από την στιγμή που έγινα μητέρα ένιωσα την πραγματική έννοια του άγχους αλλά και της αγάπης! Και πάλι σου εύχομαι ολόψυχα μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!🥰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...