Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες 2021 με εξωσωματική

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η troia είπε:

Ναι, το φαντάζομαι, την ίδια αιματολόγο έχουμε εξάλλου...

Θα ήθελα να επισκεφτώ κ εγώ αιματολόγο. Δεν ξέρω αλλά μου έχει καρφωθεί πριν την επόμενη μου προσπάθεια. Εάν είστε ευχαριστημένες κ εσύ κ η @Bonbonθα την συστήνατε; Για δώστε info pls!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Vasilique είπε:

Θα ήθελα να επισκεφτώ κ εγώ αιματολόγο. Δεν ξέρω αλλά μου έχει καρφωθεί πριν την επόμενη μου προσπάθεια. Εάν είστε ευχαριστημένες κ εσύ κ η @Bonbonθα την συστήνατε; Για δώστε inf

Και εγώ έκλεισα ραντεβού για 1η Απριλίου στην Θεσσαλονίκη αλλά ψάχνω να δω άν μπορώ να πάω σε νοσοκομείο.

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπερα !! Εγώ δεν κρατήθηκα τελικά ... πήγα σήμερα, 2 μερες νωρίτερα, για χοριακη και βγήκε 67,93!!!!!! Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ ... εχω τρελαθεί απο την χαρά και αγωνία μου! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Vrouva88 είπε:

Κορίτσια καλησπερα !! Εγώ δεν κρατήθηκα τελικά ... πήγα σήμερα, 2 μερες νωρίτερα, για χοριακη και βγήκε 67,93!!!!!! Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ ... εχω τρελαθεί απο την χαρά και αγωνία μου! 

Συγχαρητήρια πολύ καλό νούμερο για 2 μέρες νωρίτερα!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Vrouva88 είπε:

Συγχαρητήρια!!!!πως να το διαχειριστεις;;;να χαρείς!!! Πολύ καλή τιμή για 2 μερες νωρίτερα ααα!!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Vrouva88 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Να πάνε όλα σούπερ και καλούς διπλασιασμους!!!🌹🌹🌹🙏🙏 Να έχεις μια υπέροχη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!🤰🤰

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Nansi είπε:

@JNtina----?

@twinkletwinlkle---?

@Dimi1981---?

ΕΠΙΤΡΟΠΉ 📖

@Nansi---2/4

@Vasilique---20/5

@Μαρία Μαχ---3-7/5

ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ 👶🏻

@Fotinible---25-26/3

ΧΟΡΙΑΚΗ 🤞

@Katerinaki83---- ?

ΕΓΚΥΜΟΣΎΝΗ  🤰🏻🥳

@Vrouva88

Το έφτιαξα καλό??? Πείτε.... Είναι καμία που δεν έβαλα στείλτε μου...

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Vrouva88 είπε:

Ειναι τελεια!!!! Να χαρεις κοριτσι μου!!! Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις!!!

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Vrouva88 είπε:

Σε έχω σημειώσει ήδη στις εγκυμονουσες!! Συγχαρητήρια και καλή σιγουριά!!🥳

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Nansi είπε:

Εμενα δεν εβαλες...κ η δικη μου η χοριακη καλα παει προς το παρον! Απο την στασιμοτητα πηρε τα πανω της, 346 σημερα! Κοριτσια εγινε το θαυμα!!!! Ελπιζω να συνεχισει καλα γιατι εχω δρομο ακομα, οποτε ειμαι αισιοδοξη αλλα συγκρατημενη..

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Vrouva88 είπε:

Ελαααααα!!!!! Θα τρελαθω!!!! Συγχαρητήρια!!!! Να έχεις μια υπέροχη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!!!!!!!!!!!!! Ειμαι πάρα πολύ χαρούμενη για εσένα και ας μη σε ξέρω!!!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Nansi είπε:

@JNtina----?

@twinkletwinlkle---?

@Dimi1981---?

ΕΠΙΤΡΟΠΉ 📖

@Nansi---2/4

@Vasilique---20/5

@Μαρία Μαχ---3-7/5

ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ 👶🏻

@Fotinible---25-26/3

ΧΟΡΙΑΚΗ 🤞

@Katerinaki83---- ?

ΕΓΚΥΜΟΣΎΝΗ  🤰🏻🥳

@Vrouva88

Καλησπέρα! Βάλε και εμένα για χοριακη την Τετάρτη (αν αντέξω 😁😁😁)

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Vrouva88 είπε:

Μπράβο! Τέλεια νέα! Όλα να σας πάνε υπέροχα και να έχεις μία ανέφελη εγκυμοσυνη!

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Nansi είπε:

Καλησπέρα κορίτσι, εχω βρει κέντρο και περιμένω να μου πουν ποτέ θα ξεκινήσω 😊

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Vrouva88 είπε:

Οοοοοο τέτοια να ακούμε μπραβο κορίτσι και καλούς διπλασιασμούς 😘😘

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η N.Angel είπε:

Εμενα δεν εβαλες...κ η δικη μου η χοριακη καλα παει προς το παρον! Απο την στασιμοτητα πηρε τα πανω της, 346 σημερα! Κοριτσια εγινε το θαυμα!!!! Ελπιζω να συνεχισει καλα γιατι εχω δρομο ακομα, οποτε ειμαι αισιοδοξη αλλα συγκρατημενη..

Μπραβο κορίτσι μου ,τρεις θετικές χοριακες σε μια σελίδα !!!!!Καλα πάει αυτός ο μήνας!

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Nansi είπε:

Τελεια το έφτιαξες ,είμαι και εγω εδώ αν καταφέρω θα κάνω εμβρυομεταφορα σε δυο παγωτινια αλλά δεν ξέρω ακόμα μέρα 😘

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Nansi είπε:

Το ερωτηματικό τι είναι? Ότι δεν ξέρουμε πού πάμε? Χαχαχα...

Πόση αλήθεια πλάκα πλάκα κρύβουν αυτά τα ερωτηματικά...

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Frid είπε:

Μπραβο κορίτσι μου ,τρεις θετικές χοριακες σε μια σελίδα !!!!!Καλα πάει αυτός ο μήνας!

Μόνο θετικές χοριακες που διπλασιαζονται ναι βλέπουμε από εδώ και πέρα!

Καλη τύχη σε όλες!!!

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Nansi είπε:

@JNtina----?

@twinkletwinlkle---?

@Dimi1981---?

ΕΠΙΤΡΟΠΉ 📖

@Nansi---2/4

@Vasilique---20/5

@Μαρία Μαχ---3-7/5

ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ 👶🏻

@Fotinible---25-26/3

ΧΟΡΙΑΚΗ 🤞

@Katerinaki83---- ?

ΕΓΚΥΜΟΣΎΝΗ  🤰🏻🥳

@Vrouva88

Και εμένα στην εγκυμοσύνη βάλε με μπας και μου φέρει γούρι.

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Nansi είπε:

@JNtina----?

@twinkletwinlkle---?

@Dimi1981---?

ΕΠΙΤΡΟΠΉ 📖

@Nansi---2/4

@Vasilique---20/5

@Μαρία Μαχ---3-7/5

ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ 👶🏻

@Fotinible---25-26/3

ΧΟΡΙΑΚΗ 🤞

@Katerinaki83---- ?

ΕΓΚΥΜΟΣΎΝΗ  🤰🏻🥳

@Vrouva88

👏👏👏 Μπράβο Nansi❤️❤️Εύχομαι όλες μας με την σειρά να γίνουμε μανούλες.

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Vrouva88 είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου! Σούπερ η τιμή της! Να έχεις μια τελειόμηνη κ ξέγνοιαστη εγκυμοσύνη! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...