Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες 2021 με εξωσωματική

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

Κορίτσια θα σας απαντήσω εγώ για να ξέρετε και λόγω επαγγέλματος. Η κολύμβηση είναι από τα καλύτερα αθλήματα και δεν υπάρχει κίνδυνος ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε το εξής. από τη θάλασσα δεν θα κολλήσετε κάτι Αν όμως μέσα στη θάλασσα υπάρχει υπερβολικός κόσμος ο όποιος μπορεί να αφήσει το κατιτίς του μέσα Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω πιο κομψά θα γεμίσει ουρικό οξύ που αυτό ναι είναι επικίνδυνο να κολλήσετε μικρόβια...Οπότε αν θέλετε να απολαύσετε τη θάλασσα και πάτε νωρίς το πρωί που δεν έχει πάρα πολύ κόσμο κανένα πρόβλημα αλλιώς μετά εγώ δεν θα διακινδύνευα να βουτήξω. επίσης Καλά είναι μόλις βγαίνεις από τη θάλασσα να ξέπλενεσαι πάρα πολύ καλά... Με αυτά στο νου πράξτε όπως νομίζετε... Αααα επίσης να προσθέσω ότι μετά το πολύ καλό ξέπλυμα αλλάζουμε μαγιό έτσι;

Ευχαριστούμε Taggeris μου.. Μπα επειδή θα πάω σε παραλία της Αττικής που μαζέυει πολύ κόσμο δεν το διακινδυνεύω.. Θα πάω απλά να απολαύσω τον ήλιο ,και να φάω τα κεφτεδάκια μου χαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Taggeris είπε:

Κορίτσια θα σας απαντήσω εγώ για να ξέρετε και λόγω επαγγέλματος. Η κολύμβηση είναι από τα καλύτερα αθλήματα και δεν υπάρχει κίνδυνος ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε το εξής. από τη θάλασσα δεν θα κολλήσετε κάτι Αν όμως μέσα στη θάλασσα υπάρχει υπερβολικός κόσμος ο όποιος μπορεί να αφήσει το κατιτίς του μέσα Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω πιο κομψά θα γεμίσει ουρικό οξύ που αυτό ναι είναι επικίνδυνο να κολλήσετε μικρόβια...Οπότε αν θέλετε να απολαύσετε τη θάλασσα και πάτε νωρίς το πρωί που δεν έχει πάρα πολύ κόσμο κανένα πρόβλημα αλλιώς μετά εγώ δεν θα διακινδύνευα να βουτήξω. επίσης Καλά είναι μόλις βγαίνεις από τη θάλασσα να ξέπλενεσαι πάρα πολύ καλά... Με αυτά στο νου πράξτε όπως νομίζετε... Αααα επίσης να προσθέσω ότι μετά το πολύ καλό ξέπλυμα αλλάζουμε μαγιό έτσι;

Έχεις δίκιο!!!!❤️❤️ Περιοδικό και λιγο ηλιοθεραπεία τωρα που ακομα μπορούμε!!!!😊😊😊

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η lactaki είπε:

Εμείς ελπίζουμε κ για Αύγουστο φίλη εεε.. χαχαχ.. μη ξεχνιόμαστε μπορεί οι μέρες μας να τύχουν κ να είναι ανοιχτό το κέντρο χαχααα.ε

Κορίτσια βάση ημερολογίου  εγω πεφτω 15 αυγουστο 10η μέρα που με θέλει εκεί ο γιατρός μου οπότε μάλλον πάω Σεπτέμβριο σιγά μη κάθετε και περιμενει εμένα 15 αυγουστο

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Papadakis είπε:

Το πάλεψα δεν λές τίποτα !!!;;;;;μακάρι να πάνε οκά καλά Παναγία μου .... φοβάμαι πολύ η αλήθεια είναι αλλά προσεύχομαι συνεχώς για εμένα και για όλες τις γυναίκες που παλεύουν 

Κανείς πλάκα ;;;;;;; Μπράβο τους πραγματικά 

Θα πάνε γαιτι το άξιζες ......

απλα είναι κρίμα να πιστεύεις ότι οδήγησες και το έχασες .

εγβ στην πρώτη είχα αποκόλληση ( κάτι που τρέμω και τώρα ) το αίμα ποτάμι .... πήγα στον γιατρό και του λέω δεν θα ξανά σηκωθώ . Θα βάλω πάπια . Η απά της η του ήταν και σε γυάλα να μπεις εάν είναι να φύγει θα φύγει ...... συνέχισε κανονικά την ζωή σου ....

Φυσικό και τον αγνόησα μαι έκατσα ξάπλα αλά δεν θέωρω ότι παίζει ρολο ...... εάν εξ Άι μα κάτσει θ κάτσει 

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας είναι πολύ πολύτιμη .

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Hope19 είπε:

Ευχαριστούμε Taggeris μου.. Μπα επειδή θα πάω σε παραλία της Αττικής που μαζέυει πολύ κόσμο δεν το διακινδυνεύω.. Θα πάω απλά να απολαύσω τον ήλιο ,και να φάω τα κεφτεδάκια μου χαχαχα

Πέθανα τώρα με τα κεφτεδάκια λέμε... χαχαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Lily94 είπε:

Έχεις δίκιο!!!!❤️❤️ Περιοδικό και λιγο ηλιοθεραπεία τωρα που ακομα μπορούμε!!!!😊😊😊

Βάλε πολύ αντηλιακό και στη σκιά ο ήλιος ζεματάει μην καείς και μετά έχουμε άλλα...

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια...πόσο ζηλεύω όσες θα πάτε για βουτιά!!να ρωτήσω κάτι;;fsh τη 2η μέρα με τιμή 9.5 είναι κακή;; έκανα ορμονικές κ περιμένω απάντηση από τον γιατρό αλλά μ' έφαγε η περιέργεια!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Smurf88 είπε:

Γεια σας κορίτσια...πόσο ζηλεύω όσες θα πάτε για βουτιά!!να ρωτήσω κάτι;;fsh τη 2η μέρα με τιμή 9.5 είναι κακή;; έκανα ορμονικές κ περιμένω απάντηση από τον γιατρό αλλά μ' έφαγε η περιέργεια!!

Καλέ τι λες είναι πάρα πολύ καλήβέβαια από μόνη της δεν αξιολογείται πρέπει να τις δεις σε συνδυασμό με τις άλλες ορμόνες

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Smurf88 είπε:

Είχε όριο το 8 κ με μπέρδεψε λίγο! Επίσης η lh 3.77 και ε2 40...αυτά τα νέα από τις ωοθήκες μου... χαχα!!είχε κ άλλες βέβαια

Όριο το 8 δεν έχω ξανακουσει,συνήθως το 12 και το 15 βάζουν.

Ο,τιδηποτε κάτω από 10 είναι καλό.Επισης αν είσαι άνω των 35,που μάλλον δεν είσαι από το nick σου, ο,τιδηποτε κάτω των 13 είναι επίσης καλό.

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Ginaak είπε:

Όριο το 8 δεν έχω ξανακουσει,συνήθως το 12 και το 15 βάζουν.

Ο,τιδηποτε κάτω από 10 είναι καλό.Επισης αν είσαι άνω των 35,που μάλλον δεν είσαι από το nick σου, ο,τιδηποτε κάτω των 13 είναι επίσης καλό.

Σ' ευχαριστώ πολύ! 35 είμαι...το 8 στο nick είναι απλά τυχερό νούμερο..χαχα! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια πως είστε..;;;; Τα νέα σας..;;; (Σας χάνω δύστυχος..! ελπίζω να ανέβηκαν οι έγκυες μας) 

μια χρειαστώ την βοήθεια σας..! 
Έχω κλείσει να πάω στο ιατρό μου αυτές της μέρες στο ιατρείο του και ήθελα να ρωτήσω αν έχετε πάει και τι μέτρα έχουν..; Επίσης είναι υποχρεωτική η μάσκα..; Επίσης μπορεί να είναι και ο άντρας μου..;;

(Με πιάνει πανικός και μόνο στην σκέψη ότι μπορεί να πρέπει να βάλω μάσκα σκεφτείτε έχουμε κόψει τα πάντα για να μην χρειαστεί να την βάλουμε ούτε σούπερ πλεων δεν πάμε άντε να πάμε μια βόλτα με το αμάξι και πίσω)

Τα δικά μου νέα Κορίτσια είναι ότι κάτι δεν πάει καλά στον οργανισμό μου ή κάτι συμβαίνει για αυτό και θα πάω στον ιατρό μου πολύ φοβάμαι μην χρειαστεί ξανά επέμβαση τρέμει το φυλλοκάρδι μου.!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Smurf88 είπε:

Είχε όριο το 8 κ με μπέρδεψε λίγο! Επίσης η lh 3.77 και ε2 40...αυτά τα νέα από τις ωοθήκες μου... χαχα!!είχε κ άλλες βέβαια

Συνήθως από ότι έχω δει στις εξετάσεις μου έχουν όριο το 10.. νομίζω μια χαρά είναι η FSH. Δεν ξέρω συνδυαστικά με τις άλλες ορμόνες αλλά νομίζω είναι καλες οι εξετάσεις σου...

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια πως είστε..;;;; Τα νέα σας..;;; (Σας χάνω δύστυχος..! ελπίζω να ανέβηκαν οι έγκυες μας) 

μια χρειαστώ την βοήθεια σας..! 
Έχω κλείσει να πάω στο ιατρό μου αυτές της μέρες στο ιατρείο του και ήθελα να ρωτήσω αν έχετε πάει και τι μέτρα έχουν..; Επίσης είναι υποχρεωτική η μάσκα..; Επίσης μπορεί να είναι και ο άντρας μου..;;

(Με πιάνει πανικός και μόνο στην σκέψη ότι μπορεί να πρέπει να βάλω μάσκα σκεφτείτε έχουμε κόψει τα πάντα για να μην χρειαστεί να την βάλουμε ούτε σούπερ πλεων δεν πάμε άντε να πάμε μια βόλτα με το αμάξι και πίσω)

Τα δικά μου νέα Κορίτσια είναι ότι κάτι δεν πάει καλά στον οργανισμό μου ή κάτι συμβαίνει για αυτό και θα πάω στον ιατρό μου πολύ φοβάμαι μην χρειαστεί ξανά επέμβαση τρέμει το φυλλοκάρδι μου.!

Καλησπέρα κοπέλα μου. Από ότι γνωρίζω είναι υποχρεωτική στα ιατρεία η μάσκα.. Γιατί φοβάσαι κορίτσι μου; Αν θες πες μας τι σου συμβαίνει.. μήπως μπορούμε να σε ηρεμήσουμε. 

Επίσης εμένα ο άντρας μου είχε έρθει την περασμένη βδομάδα. Μας είχαν αφήσει.. αλλά είναι ανάλογα το γιατρό νομίζω

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Καλησπέρα κοπέλα μου. Από ότι γνωρίζω είναι υποχρεωτική στα ιατρεία η μάσκα.. Γιατί φοβάσαι κορίτσι μου; Αν θες πες μας τι σου συμβαίνει.. μήπως μπορούμε να σε ηρεμήσουμε. 

Επίσης εμένα ο άντρας μου είχε έρθει την περασμένη βδομάδα. Μας είχαν αφήσει.. αλλά είναι ανάλογα το γιατρό νομίζω

Με μάσκα ήσουν.; Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου σχετικά με τι φοβάμαι για την μάσκα.; Η για αυτό που συμβαίνει με τον οργανισμό μου.; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Niki94 είπε:

Με μάσκα ήσουν.; Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου σχετικά με τι φοβάμαι για την μάσκα.; Η για αυτό που συμβαίνει με τον οργανισμό μου.; 

Ναι δυστυχώς ήμουν με τη μάσκα και δεν την αντέχω καθόλου... Για αυτό που συμβαίνει με τον οργανισμό σου αν θες να το μοιραστείς και μαζί μας να ξαλαφρώσεις 😊 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Hope19 είπε:

Ναι δυστυχώς ήμουν με τη μάσκα και δεν την αντέχω καθόλου... Για αυτό που συμβαίνει με τον οργανισμό σου αν θες να το μοιραστείς και μαζί μας να ξαλαφρώσεις 😊 

Λέω να τον πάρω τηλ να ρωτήσω αν την θέλουν την μάσκα γιατί μια φορά δοκίμασα να κρατήσω αλλά άμεσος την έβγαλα και φρικαρω πολύ άσχημα μόνο στην ιδέα.! 
μου κάνει κάτι περίεργα η περίοδος 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Λέω να τον πάρω τηλ να ρωτήσω αν την θέλουν την μάσκα γιατί μια φορά δοκίμασα να κρατήσω αλλά άμεσος την έβγαλα και φρικαρω πολύ άσχημα μόνο στην ιδέα.! 
μου κάνει κάτι περίεργα η περίοδος 

Εννοείται αν δεν την αντέχεις να το πεις.. κι εγώ το ίδιο με πιάνει πανικός με τη μάσκα...

Α κορίτσι μου μην ανησυχείς ,μπορεί να μην είναι τίποτα σημαντικό.. πάντως θα ρυθμιστεί ότι κι αν είναι... Να σκέφτεσαι θετικά.  Καταλαβαίνω ότι είσαι αγχωμενη αλλά θα δεις δεν θα είναι τίποτα σοβαρό!

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Εννοείται αν δεν την αντέχεις να το πεις.. κι εγώ το ίδιο με πιάνει πανικός με τη μάσκα...

Α κορίτσι μου μην ανησυχείς ,μπορεί να μην είναι τίποτα σημαντικό.. πάντως θα ρυθμιστεί ότι κι αν είναι... Να σκέφτεσαι θετικά.  Καταλαβαίνω ότι είσαι αγχωμενη αλλά θα δεις δεν θα είναι τίποτα σοβαρό!

Μακάρι αλλά όποτε γίνεται αυτό μετά πάω για υστεροσκοπιση αλλά θα φανεί 

σε ευχαριστώ πολύ 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...