Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΩΣ "ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ" ΤΑ ΖΩΔΙΑ


Recommended Posts

**ΚΡΙΟΣ**- Πέσιμο:

« Ένα είναι σίγουρο για τον Κριό, άντρα ή γυναίκα.

Δεν πάσχει από αυτοπεποίθηση.Ένα κριάρι θα σε σταμπάρει από την αρχή, πάντα χαίρεται να διακρίνει τους θαυμαστές του. Θα σε προσεγγίσει, με κάτι σαν αυτό. ΄΄ Πρόσεξα ότι εδώ και πολλή ώρα με καρφώνεις έντονα. Δεν σ αδικώ.Σήμερα είμαι ένας κούκλος.

»

**ΤΑΥΡΟΣ**- Πέσιμο: «Η ώρα θα κυλήσει αργά με έναν Ταύρο.Τις πρώτες 2 ώρες θα κοιτάζει.Μετά από κανένα 4ωρο θα κοιτάζει πιο έντονα.Πάνω στο 6ωρο θα έχει κλείσει το μαγαζί και θα έχεις πάει για ύπνο.Τελοσπάντων, όταν αποφασίσει να μιλήσει, τα λέει καλά.

**ΔΙΔΥΜΟΙ**- Πέσιμο: «Το πιο επικοινωνιακό ζώδιου, όλου του ζωδιακού

κύκλου. Το ότι θα έρθει να σου μιλήσει είναι σίγουρο.Απλά πριν θα κάνει μια στάση να χαιρετήσει κάτι φίλους από το στρατό,άλλη μια για μια ξαδέλφη που τυχαία συνάντησε στο δίπλα τραπέζι, άλλη μια για να πει ένα γεια στο μωρό στο bar και όταν τελικά έρθει θα πιάσεικουβέντα και με τις τρεις κολλητές σου.

»

**ΚΑΡΚΙΝΟΣ**- Πέσιμο: «Ο Καρκίνος δεν θάρθει. Τραβάει κόλλημα.

Άμα θες πήγαινε εσύ»

**ΛΕΩΝ**- Πέσιμο: Το λιονταράκι - και δη το αρσενικό -, δεν αγχώνεται Πιθανών, σε έχει ΄΄πάρει΄΄ ήδη. Και εσένα και τη φίλη σου.

**ΠΑΡΘΕΝΟΣ**- Πέσιμο: Κανένας άνθρωπος που ανήκει στο ζώδιο της

παρθένου, δεν θα έρθει έτσι απλά να σου μιλήσει.

Κατά πάσα πιθανότητα, κάπου σε έχει ξαναδεί και από τότε μέχρι και

σήμερα, οργανώνει τη στρατηγική του για να σε ρίξει.

**ΖΥΓΟΣ**- Πέσιμο: Ο Ζυγός, θα σε χαλαρώσει τόσο με την κουβέντα που στο

τέλος δεν θα ξέρεις αν θες να τον πιάσεις γκόμενο ή να πας μαζί του για

ψυχανάλυση.

**ΣΚΟΡΠΙΟΣ**- Πέσιμο:Ο Σκορπιός, αν είσαι με άλλο γκόμενο, θα τον κάνει

κολλητό και στη συνέχεια θα ΄΄δηλητηριάζει΄΄ τη σχέση σιγά σιγά, μέχρι

να τον παρακαλάς εσύ γονατιστή να σε δεχτεί.

Ο πρώην γκόμενος, αγνοείται.

**ΤΟΞΟΤΗΣ**- Πέσιμο: Ο Τοξότης θα μιλήσει. Θα μιλήσει πολύ.

Θα σου τραγουδήσει, θα σε χορέψει, θα ανοίξει σαμπάνιες και κατά τις

3:00 το πρωί, θα φύγει-μόνος του-, να πάει να κοιμηθεί.

**ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ**- Πέσιμο: Ο χρόνος είναι χρήμα.

Να τι θα μπορούσε να πει,

ένας αυθεντικός αιγόκερως: « Για να μην καθυστερούμε, έχω κλείσει ένα

τραπέζι σε ένα εστιατόριο να φάμε.

Μετά θα πιούμε ένα ποτό, μετά άλλο

ένα στο σπίτι μου και μετά μας περιμένει η μάνα μου για να σε γνωρίσει.

»

**ΥΔΡΟΧΟΟΣ***- Πέσιμο: Να ένας γνήσιος καλλιτέχνης! Θα σου μιλήσει για

μουσική, θα σου μιλήσει για τα αστέρια, για τα χρώματα του ουρανού, για

τον εξπρεσιονισμό και αφού σε πρήξει για κάνα 2ωρο, θα την πέσει στη

φίλη σου.

**ΙΧΘΕΙΣ**- Πέσιμο: Ένας ιχθύς, δεν θα στην πέσει έτσι απλά.

Πρώτα θα σου στείλει λουλούδια από το γυφτάκι, μετά θα σου αφιερώσει το

τραγούδι που παίζει και αφού θα είναι έτοιμος να σου απαγγείλει το

ποίημα που μόλις έγραψε, εσύ ήδη θα τρέχεις να κρυφτείς

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

**ΤΑΥΡΟΣ**- Πέσιμο: «Η ώρα θα κυλήσει αργά με έναν Ταύρο.Τις πρώτες 2 ώρες θα κοιτάζει.Μετά από κανένα 4ωρο θα κοιτάζει πιο έντονα.Πάνω στο 6ωρο θα έχει κλείσει το μαγαζί και θα έχεις πάει για ύπνο.Τελοσπάντων, όταν αποφασίσει να μιλήσει, τα λέει καλά.**ΚΑΡΚΙΝΟΣ**- Πέσιμο: «Ο Καρκίνος δεν θάρθει. Τραβάει κόλλημα.

Άμα θες πήγαινε εσύ»

**ΠΑΡΘΕΝΟΣ**- Πέσιμο: Κανένας άνθρωπος που ανήκει στο ζώδιο της

παρθένου, δεν θα έρθει έτσι απλά να σου μιλήσει.

Κατά πάσα πιθανότητα, κάπου σε έχει ξαναδεί και από τότε μέχρι και

σήμερα, οργανώνει τη στρατηγική του για να σε ρίξει.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΝΕΣ,:laugh:

ΕΓΩ ΤΑΥΡΙΝΑ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ......ΝΥΧΤΩΣΕΣ.:blush: ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ" ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ;;;ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!:cheer: ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ....ΕΙΧΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ ΜΕ ΜΕΝΑ(ΓΥΜΝΑΣΙΟ & ΛΥΚΕΙΟ)...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΙ ΕΓΩ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ!!!!ΝΑΙ ΜΟΥΤΖΩΣΤΕ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!!:blink:

ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ...ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΒΛΕΦΑΡΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ!!!:(

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΒΛ. ΠΑΡΘΕΝΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΕΙΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ...ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΜΕ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΒΟΛΛΕΪ, ΗΜΟΥΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ!!!Ε ΑΠΟ ΤΟΤΕ (14-11-1999) ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΩΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!:woohoo: :cheer::P

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ "ΧΑΖΗ" ΤΑΥΡΙΝΑ!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

**ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ**- Πέσιμο: Ο χρόνος είναι χρήμα.

Να τι θα μπορούσε να πει,

ένας αυθεντικός αιγόκερως: « Για να μην καθυστερούμε, έχω κλείσει ένα

τραπέζι σε ένα εστιατόριο να φάμε.

Μετά θα πιούμε ένα ποτό, μετά άλλο

ένα στο σπίτι μου και μετά μας περιμένει η μάνα μου για να σε γνωρίσει.

ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ

**ΤΟΞΟΤΗΣ**- Πέσιμο: Ο Τοξότης θα μιλήσει. Θα μιλήσει πολύ.

Θα σου τραγουδήσει, θα σε χορέψει, θα ανοίξει σαμπάνιες και κατά τις

3:00 το πρωί, θα φύγει-μόνος του-, να πάει να κοιμηθεί.

Πολυ καλο αυτο....στην δικη μου περιπτωση να δεις...καθε μερα ερωτευμενη....αλλα ομως με τετοια αυτοπεποιθηση βλεπε παραπανω ολους τους ειχα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ετσι κσι με τον αντρα μου...τα ειχα με αλλον αλλα τον ετοιμαζα και τον δικο μου :laugh: :laugh: :laugh: .....με το που χωρισα τα ειχα ηδη φτιαξει με τον αντρα μου :blink: :laugh: πως γινεται αυτο?ειπαμε αιγοκερως+τοξοτης :laugh: :laugh:

Απο τοτε 6/3/1999 ειμαι ερωτευμενη μονο με αυτον!!!

:silly: Πως τα καταφερα?μαλλον αυτος με καταφερε!!!:laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΑ... ΦΟΒΕΡΟ... ΕΓΩ ΠΑΡΘΕΝΟΣ, ΤΑ ΦΤΙΑΞΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΩ ΚΙ ΑΥΤΟ... ΤΑ ΕΙΧΑ ΟΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ. 15 ΤΟ ΠΟΛΥ 16 ΦΛΕΒΑΡΗ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ. ( ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ) Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΣ. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ. ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΟΜΠΥ, ΣΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕ... ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ. ΣΕ ΠΟΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΕΣΤΗΝΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΑΓΕ ΤΗΝ ΩΡΑ... ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ... Α!! ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ...:lol::cheer: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Για εμένα, μπορεί και τσάμπα να το σκέφτεσαι.. μετά από τρίμηνη καταστολή των ενδογενών ορμονών δεν ξέρεις αν θα είναι καλές οι ενδογενείς ορμόνες στην πρώτη εμμηνόρροια για να προχωρήσετε σε διέγερση.. μίλα με το γιατρό σου κάνε τις εξετάσεις σου δείτε πως θα είναι ο κύκλος σου και το αποφασίζετε τότε με το γιατρό σου..! Εγώ τουλάχιστον και σύμφωνα με αυτά που έχουν αναφέρει κορίτσια στο παρελθόν με ενδομητριωση, αν έπαιρνα το οκ από το γιατρό μου να προχωρήσουμε θα το έκανα τώρα που θεωρητικά η ενδομητριωση είναι σε ύφεση και οι πιθανότητες καλύτερες..
    • It is one of the well-known complications following in vitro fertilization (IVF) with embryo transfer (ET). The incidence of ectopic pregnancy is estimated to be 2.1–8.6% of clinical pregnancy after IVF-ET, which is 4 times higher than natural conceptions. No significant difference could be demonstrated on the incidence of EP in fresh IVF cycles vs. frozen/thawed cycles in a large cohort of patients. Donor egg recipients were found to have a significantly lower incidence of ectopic pregnancy compared with standard IVF patients. Πηγή: Pubmed  Ισχύει.. του εναντίον δηλαδή, η εξωσωματική αυξάνει τις πιθανότητες..
    • Δε γνωρίζω ακριβώς τον λόγο, δε ξέρω να στο εξηγήσω αλλά στην εξωσωματική δεν είναι ασυνήθεις οι εξωμητριες κυήσεις.  Κουλό έτσι; Κι όμως.... 
    • Γειά σου κορίτσι μου! Καλώς ήρθες! Εδώ όλες έχουμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις και σε καταλαβαίνουμε. Λυπαμαι για τις αποτυχιες... οι βιοχημικες είναι συνηθισμένες, δυστυχώς. Και εξωμητριες ακους ολο και πιο συχνα... Αλλα, να σε ρωτήσω, πώς σου προεκυψε εξωμητρια από εξωσωματικη; Η εξωσωματικη παρακάμπτει τις σαλπιγγες και απ αυτή την άποψη θεωρείται πιο ασφαλής, αφου η ετ γινεται απευθειας στη μητρα.  Σ αυτό που ρωτάς, να κάνεις όπως αισθάνεσαι. Αν δεν είσαι έτοιμη για νέα διέγερση, να προσπαθήσετε μόνοι σας. Σας δινει το οκ ο γιατρος; Η καλή ψυχολογία έχει μεγάλη σημασία στην εξωσωματικη, να μην πιεστεις, αν αισθάνεσαι κουρασμένη. Ύστερα είναι και το οικονομικό, που είναι υπολογίσιμο κόστος. Η ηλικία σου ποια ειναι;  Από την άλλη, σκέψου ότι τα κέντρα κλείνουν κάποια στιγμή τον Αυγουστο. Δηλαδή αν πατε τον Ιούνιο μονοι σας και δεν προκυψει, οριακά προλαβαίνετε τον Ιούλιο, αναλόγως και τις ημερομηνίες της περιόδου σου. Ζύγισε τα όλα αυτά. Πάντως ο ένας ή οι δύο μήνες δεν κάνουν την διαφορά. Εμεις εδω ειμαστε, όπου μπορούμε να βοηθήσουμε. Καλή επιτυχία.
    • @ditaki μωρε και γω εχω ενέργεια και εννοειταο δε με πήραν τα χρονια. Εσυ ομως εισαι ηδη εγκυος. Και η ολη διαδικασία της συλληψης εχει ενα αγχος. Απλα αλλο να εισαι πχ 32 και να προσπαθείς για 3ο και αλλο 36. Προσωπικά δεν εχω σκοπο να κανω ελευθερα πχ εφορου ζωης και όποτε ερθει. Αν ήμουν 32 πχ θα ελεγα οτι εχω μια 3τια ανετα μπροστα μου. Αντιθετως αν ειχα μονο ενα παιδι ναι θα προσπαθουσα οσο με επαιρνε. Και στα 40 μου ακομα. Και στα 40 φευγα. Αν ολα πήγαιναν καλα τωρα θα ειχα ηδη ενα ακομα μωρο. Αλλα τωρα δεδομενων των συνθηκων εχω ενα χρονο διάγραμμα. Αν ερθει μέχρι τότε καλως. Αν οχι παλι καλως.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...