Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 24/10/2019 at 2:03 ΜΜ, ο/η Λουλακι είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα... Οσες πήρατε το επίδομα κυοφοριας μήπως ξέρετε πως υπολογίζεται?? Απ τ ικα δν μ βοήθησαν κ πολύ μόνο τα χαρτια π μ έλειπαν μ είπαν ν παω

Expand  

κι εγω θελω να μαθω.Θα καταθεσω τα χαρτια μου την Τριτη

• Απαντήσεις 5.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  στις On 24/10/2019 at 3:02 ΜΜ, ο/η despoina46 είπε:

κι εγω θελω να μαθω.Θα καταθεσω τα χαρτια μου την Τριτη

Expand  

Τα χαρτιά κοπέλα μ να σ τ πω εγώ αν θες.. Να τα πας κατευθείαν... Δευτέρα θα μάθω και λεπτομέρειες...  Και εγώ απ τ ίντερνετ ότι είδα και τα πήγα απλά από 2 τυπογραφικά λάθη.. Πρέπει να τα ξανά κανω

Δημοσίευση
  στις On 24/10/2019 at 3:11 ΜΜ, ο/η Λουλακι είπε:

Τα χαρτιά κοπέλα μ να σ τ πω εγώ αν θες.. Να τα πας κατευθείαν... Δευτέρα θα μάθω και λεπτομέρειες...  Και εγώ απ τ ίντερνετ ότι είδα και τα πήγα απλά από 2 τυπογραφικά λάθη.. Πρέπει να τα ξανά κανω

Expand  

Εγώ ρώτησα,μου είπαν χαρτί από γιατρό του εοππυ,βεβαίωση εργοδότη και βιβλιάριο.Εσένα?

Δημοσίευση
  στις On 24/10/2019 at 3:17 ΜΜ, ο/η despoina46 είπε:

Εγώ ρώτησα,μου είπαν χαρτί από γιατρό του εοππυ,βεβαίωση εργοδότη και βιβλιάριο.Εσένα?

Expand  

Αυτά και Αποδεικτικό κατοικίας ταυτότητα βιβλιάριο καταθέσεων φωτοτυπίες... Εμένα στ χαρτί π μ έδωσε ο γιατρός έχει να μ γράψει το αφεντικό μ από κάτω κ πιο κάτω να γράψω εγώ.. Κτ σαν υπεύθυνη δήλωση π αναφέρει την τελευταία μέρα εργασιας

Δημοσίευση
  στις On 24/10/2019 at 2:03 ΜΜ, ο/η Λουλακι είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα... Οσες πήρατε το επίδομα κυοφοριας μήπως ξέρετε πως υπολογίζεται?? Απ τ ικα δν μ βοήθησαν κ πολύ μόνο τα χαρτια π μ έλειπαν μ είπαν ν παω

Expand  

Όταν πάρεις το χαρτί από κει για να το πας στον εργοδότη σου λέει τα χρήματα. Πότε θα τα πας? 

Δημοσίευση
  στις On 24/10/2019 at 3:38 ΜΜ, ο/η Λουλακι είπε:

Αυτά και Αποδεικτικό κατοικίας ταυτότητα βιβλιάριο καταθέσεων φωτοτυπίες... Εμένα στ χαρτί π μ έδωσε ο γιατρός έχει να μ γράψει το αφεντικό μ από κάτω κ πιο κάτω να γράψω εγώ.. Κτ σαν υπεύθυνη δήλωση π αναφέρει την τελευταία μέρα εργασιας

Expand  

Κι εμενα το ιδιο,το πηγα και μου το συμπληρωσε.Βιβλιαριο καταθεσεων και αριθμο λογαριασμου απο μενα δεν θελουν εφοσον τοσο καιρο που παιρνω αδειες αυτα τα στοιχεια υπαρχουν.Εσυ δουλευες?

Δημοσίευση
  στις On 24/10/2019 at 4:44 ΜΜ, ο/η Starrr είπε:

Όταν πάρεις το χαρτί από κει για να το πας στον εργοδότη σου λέει τα χρήματα. Πότε θα τα πας? 

Expand  

Ααα... Την Δευτέρα.. Αν κ κανονικά έβγαινα από αυτή τ Δευτέρα.. 

Δημοσίευση
  στις On 24/10/2019 at 5:23 ΜΜ, ο/η despoina46 είπε:

Κι εμενα το ιδιο,το πηγα και μου το συμπληρωσε.Βιβλιαριο καταθεσεων και αριθμο λογαριασμου απο μενα δεν θελουν εφοσον τοσο καιρο που παιρνω αδειες αυτα τα στοιχεια υπαρχουν.Εσυ δουλευες?

Expand  

Δούλευα ναι.. Βγήκα σε άδεια κ αυτή μ είχε πει ν μην γυρίσω αυτές τς μέρες π τελείωσε η άδεια κ ν μ κολλήσει 5 ένσημα π μου έλειπαν για τ επίδομα.. Ε σ αυτές τς 5 μέρες ενώ είχα πάρει χαρτί άδειας δεν τν κατέθεσα.. Αφού μ είπε αυτό... Κ μ έστειλε εξώδικα τν αποχώρηση μ... Όπως καταλαβαίνεις έκανα καταγγελία δεν μ είχε πληρώσει κ 3 μήνες ούτε τν άδεια μ.. Δν προσπάθησε ν μιλήσουμε ενώ την έπαιρνα συνεχώς.. Κ όταν βρεθήκαμε με την επιθεώρηση και την προστασία του πολίτη προφανώς δικαιώθηκα... Κ έγινε επαναπροσληψη... Κ θ μ κολλήσει και τα ένσημα π δεν έχω λάβει.. Κ τώρα τρέχω μ λογιστές ικα κλπ

Δημοσίευση
  στις On 24/10/2019 at 5:52 ΜΜ, ο/η Λουλακι είπε:

Ααα... Την Δευτέρα.. Αν κ κανονικά έβγαινα από αυτή τ Δευτέρα.. 

Expand  

Και γιατί δεν την πήρες? Είναι ανάλογα πόσα χρήματα παίρνεις στη δουλειά σου επί 56 μέρες!!! Αλλά είναι περίπου το μισό ημερομίσθιο σου.... Το γράφει στο χαρτί που θα σου δώσουν από το ΙΚΑ. Κ σου λένε κ πότε θα πιστωθει στο λογαριασμό σου το ποσο?

Δημοσίευση
  στις On 24/10/2019 at 5:56 ΜΜ, ο/η Λουλακι είπε:

Δούλευα ναι.. Βγήκα σε άδεια κ αυτή μ είχε πει ν μην γυρίσω αυτές τς μέρες π τελείωσε η άδεια κ ν μ κολλήσει 5 ένσημα π μου έλειπαν για τ επίδομα.. Ε σ αυτές τς 5 μέρες ενώ είχα πάρει χαρτί άδειας δεν τν κατέθεσα.. Αφού μ είπε αυτό... Κ μ έστειλε εξώδικα τν αποχώρηση μ... Όπως καταλαβαίνεις έκανα καταγγελία δεν μ είχε πληρώσει κ 3 μήνες ούτε τν άδεια μ.. Δν προσπάθησε ν μιλήσουμε ενώ την έπαιρνα συνεχώς.. Κ όταν βρεθήκαμε με την επιθεώρηση και την προστασία του πολίτη προφανώς δικαιώθηκα... Κ έγινε επαναπροσληψη... Κ θ μ κολλήσει και τα ένσημα π δεν έχω λάβει.. Κ τώρα τρέχω μ λογιστές ικα κλπ

Expand  

Ωωω σοκκκ.. Έλεος. Αλήθεια? 

Δημοσίευση
  στις On 24/10/2019 at 6:08 ΜΜ, ο/η Starrr είπε:

Και γιατί δεν την πήρες? Είναι ανάλογα πόσα χρήματα παίρνεις στη δουλειά σου επί 56 μέρες!!! Αλλά είναι περίπου το μισό ημερομίσθιο σου.... Το γράφει στο χαρτί που θα σου δώσουν από το ΙΚΑ. Κ σου λένε κ πότε θα πιστωθει στο λογαριασμό σου το ποσο?

Expand  

Ευχαριστώ βρε κορίτσι μ... Γτ ο γιατρός μ έβαλε λάθος ΆΜΑ στ χαρτί μ τν ΠΗΤ

Δημοσίευση
  στις On 24/10/2019 at 5:56 ΜΜ, ο/η Λουλακι είπε:

Expand  

Kαλά τα αφεντικά είναι απαράδεκτα.Κι εγώ παίρνω επαπειλούμενη άδεια απο τον Μάιο αναγκαστικά γιατί έιχα φασαρίες μαζί του.Κατ αρχήν δεν σέβονται την κατάστασή μας,εμένα μου μίλησε απαίσια,με απείλησε και με απόλυση,όταν του είπα κάντο αν μπορείς να δεις για πότε άλλαξε γνώμη.Τουλάχιστον δεν  χάνω τα δικαιώματα μου και παίρνω τα επιδόματα απλά ξέρω ότι μετα δεν θα μπορώ να γυρίσω σ αυτό το περιβάλλον.Ξέρεις μετά όλοι γίνονται εχθρικοί απέναντί σου!Δεν θα σπάσουν τα δικά μου νεύρα για κανέναν!

Δημοσίευση
  στις On 24/10/2019 at 6:09 ΜΜ, ο/η Starrr είπε:

Ωωω σοκκκ.. Έλεος. Αλήθεια? 

Expand  

Ναι κοπέλα μ... Για αυτό και σας έλεγα τρέχω σε επιθεωρήσεις ικα δηκηγορους προσπαθούσα να βγάλω μια άκρη... Εν τω μεταξύ κορίτσια γενικά σαν άνθρωπος δύσκολα έως καθόλου δν έχω κρίνει κανέναν αλλά μέχρι κ απ τν επιθεώρηση π βρεθήκαμε είπαν ότι δν υπάρχει η γυναίκα.. Και μάλιστα μπροστά της

Δημοσίευση
  στις On 24/10/2019 at 7:03 ΜΜ, ο/η despoina46 είπε:

Kαλά τα αφεντικά είναι απαράδεκτα.Κι εγώ παίρνω επαπειλούμενη άδεια απο τον Μάιο αναγκαστικά γιατί έιχα φασαρίες μαζί του.Κατ αρχήν δεν σέβονται την κατάστασή μας,εμένα μου μίλησε απαίσια,με απείλησε και με απόλυση,όταν του είπα κάντο αν μπορείς να δεις για πότε άλλαξε γνώμη.Τουλάχιστον δεν  χάνω τα δικαιώματα μου και παίρνω τα επιδόματα απλά ξέρω ότι μετα δεν θα μπορώ να γυρίσω σ αυτό το περιβάλλον.Ξέρεις μετά όλοι γίνονται εχθρικοί απέναντί σου!Δεν θα σπάσουν τα δικά μου νεύρα για κανέναν!

Expand  

Απόλυτο δίκαιο κορίτσι μ.... Εμένα αυτή έλεγε εγώ δν θέλω να τν έχω στ μαγαζί μ... Είναι κακή υπάλληλος... Κ ωραία αντε πες ήμουν κακή υπάλληλος έτσι?? Αλλά και απλήρωτη κ δούλευα απ τς 6 τ πρωί κ σχολουσα 7 τ βραδυ... Κ μόνη μ... Με 2 ντελιβερι.. Δηλ πόσα χέρια.. Και μην τα πολυλογώ είπα στν υπηρεσία πως ποιος άνθρωπος φυσιολογικός θα επέστρεφε... Υπέγραψα ότι μετά τ 6μηνο του οαεδ θα αποχωρήσω και γειά σας... Κοπέλα μου ν είσαι τυπική μ τς άδειες κ ότι κ αν σ πει συμβουλέψου τ λογιστή σ... Μην τν πατήσεις κ εσύ.. 

Δημοσίευση
  στις On 24/10/2019 at 3:11 ΜΜ, ο/η Λουλακι είπε:

Expand  

Από χαρτιά θέλουμε βεβαίωση αποεργοδοτη διακοπής εργασίας 

Λογαριασμο σταθερού οτε η δεκο i ban βεβαίωση Πηταπογιατρο δημόσιο η ικα. Υπολογίζουν τα ένσημα του περσινού Οκτώβρη .το μισό ημερομίσθιο ×56 ημέρες . Εγώ για π.χ που ήμουν 6 ώρα με 2 ώρες υπερωρία μου έδωσαν 700 ευρω .

Δημοσίευση
  στις On 24/10/2019 at 7:16 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Λογαριασμο σταθερού οτε η δεκο i ban βεβαίωση Πηταπογιατρο δημόσιο η ικα. Υπολογίζουν τα ένσημα του περσινού Οκτώβρη .το μισό ημερομίσθιο ×56 ημέρες . Εγώ για π.χ που ήμουν 6 ώρα με 2 ώρες υπερωρία μου έδωσαν 700 ευρω .

Expand  

Αα από τ περσινό Οκτώβριο?? Όχι Δεκέμβριο?? Εγώ περισυ ο μοναδικός μήνας π δν φαίνεται μ ένσημα είναι ο οκτωμβριος

Δημοσίευση
  στις On 24/10/2019 at 7:06 ΜΜ, ο/η Λουλακι είπε:

Ναι κοπέλα μ... Για αυτό και σας έλεγα τρέχω σε επιθεωρήσεις ικα δηκηγορους προσπαθούσα να βγάλω μια άκρη... Εν τω μεταξύ κορίτσια γενικά σαν άνθρωπος δύσκολα έως καθόλου δν έχω κρίνει κανέναν αλλά μέχρι κ απ τν επιθεώρηση π βρεθήκαμε είπαν ότι δν υπάρχει η γυναίκα.. Και μάλιστα μπροστά της

Expand  

Φαντάσου... Το θέμα είναι αν μην σου κάνει τον βίο αβιωτο μετά που θα γυρίσεις δουλειά. ??

Δημοσίευση
  στις On 24/10/2019 at 7:16 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Expand  

περσινο Οκτωβριο??Είσαι σίγουρη?

Δημοσίευση
  στις On 24/10/2019 at 7:10 ΜΜ, ο/η Λουλακι είπε:

Απόλυτο δίκαιο κορίτσι μ.... Εμένα αυτή έλεγε εγώ δν θέλω να τν έχω στ μαγαζί μ... Είναι κακή υπάλληλος... Κ ωραία αντε πες ήμουν κακή υπάλληλος έτσι?? Αλλά και απλήρωτη κ δούλευα απ τς 6 τ πρωί κ σχολουσα 7 τ βραδυ... Κ μόνη μ... Με 2 ντελιβερι.. Δηλ πόσα χέρια.. Και μην τα πολυλογώ είπα στν υπηρεσία πως ποιος άνθρωπος φυσιολογικός θα επέστρεφε... Υπέγραψα ότι μετά τ 6μηνο του οαεδ θα αποχωρήσω και γειά σας... Κοπέλα μου ν είσαι τυπική μ τς άδειες κ ότι κ αν σ πει συμβουλέψου τ λογιστή σ... Μην τν πατήσεις κ εσύ.. 

Expand  

Στις πληρωμές του ευτυχώς είναι τυπικός.Μου πλήρωσε και την φετινή άδεια που δεν πήρα.Του χρόνου με το καλό κι εγώ μετά το 6μηνο θα παραιτηθώ!

Δημοσίευση
  στις On 24/10/2019 at 7:59 ΜΜ, ο/η despoina46 είπε:

Στις πληρωμές του ευτυχώς είναι τυπικός.Μου πλήρωσε και την φετινή άδεια που δεν πήρα.Του χρόνου με το καλό κι εγώ μετά το 6μηνο θα παραιτηθώ!

Expand  

Ε ναι.. Τέλος πάντων κοπέλα μ ας μην τ σκεφτόμαστε αυτά..  Να είμαστε θετικές... Εγώ μ τόσο άγχος κ στεναχώρια σκεφτόμουν... Στα κομμάτια όλοι.. Οι οικογένεια μ Ν είναι καλά.. Ο μπέμπης μ κ ο άντρας μ.. Κ ας έρθουν κ εύκολα κ δυσκολα

Δημοσίευση
  στις On 24/10/2019 at 7:54 ΜΜ, ο/η Starrr είπε:

Φαντάσου... Το θέμα είναι αν μην σου κάνει τον βίο αβιωτο μετά που θα γυρίσεις δουλειά. ??

Expand  

Όχι κοπέλα μ... Μετά από ότι πέρασα και σας είπα μόνο το ζουμί... Δεν υπήρχε περίπτωση ν γυρίσω... Άσε π υπέγραψα πως μτ θα αποχωρήσω οικειοθελώς... 

Δημοσίευση
  στις On 24/10/2019 at 8:04 ΜΜ, ο/η Λουλακι είπε:

Ε ναι.. Τέλος πάντων κοπέλα μ ας μην τ σκεφτόμαστε αυτά..  Να είμαστε θετικές... Εγώ μ τόσο άγχος κ στεναχώρια σκεφτόμουν... Στα κομμάτια όλοι.. Οι οικογένεια μ Ν είναι καλά.. Ο μπέμπης μ κ ο άντρας μ.. Κ ας έρθουν κ εύκολα κ δυσκολα

Expand  

'Eχεις απόλυτο δίκιο.Πρέπει να είμαστε ήρεμες και τώρα και μετά για τα μωράκια μας.

Δημοσίευση
  στις On 24/10/2019 at 8:06 ΜΜ, ο/η despoina46 είπε:

'Eχεις απόλυτο δίκιο.Πρέπει να είμαστε ήρεμες και τώρα και μετά για τα μωράκια μας.

Expand  

Έτσι ακριβώς... Άστο καλό... Κακούς ανθρώπους θα βρούμε μπροστά μας την ηρεμία μας όχι... Εσύ τ έχεις κοριτσάκι η αγοράκι?? 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...