Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χριστουγεννιάτικα μωράκια 2020!!!!

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η Marouli_89 είπε:

Είχα νοικιάσει νοσοκομειακό θηλαστρο και το αποτέλεσμα ήταν αποκαρδιωτικό και αυτό που φοβόμουν. Έβγαζα όσο έβγαζα πριν τον θηλάσω δηλαδή γύρω στα 10-15 ml. Οπότε δεν ξαναεβγαλα γιατί και η ψυχολογία μου δεν ήταν καλή. @Angie1106 έπαιρνα το τσάι της weleda και δεν είδα κάτι τρομερό άσε που δεν πίνοταν καθόλου,μύριζε η αναπνοή μου και ο ιδρώτας μου. Λες να δοκιμάσω και αυτό? Να πάρω και μπιμπερο της mam η dr browns? 

Εγώ έχω της nuk αλλά την σειρά που είναι συμβατή με θηλασμό. Τη nature sence. Με έχουν βολέψει. Κ γω δε έβγαζα στην αρχή από το θήλαστρο... Τώρα βγάζω μόνο πρωινές ώρες που έχω παραγωγή.. Κ το μωρό τρώει κανονικά. Δηλαδή μην νομίζεις αφού δεν έβγαζες με το θήλαστρο δεν έχεις κ εσύ. Κ καλύτερα να βγάζεις μετά το γεύμα του μωρού.... Η αν θηλάζεις από το ένα να βάζεις το θήλαστρο από το άλλο ταυτόχρονα.. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 5.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 42 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Εγώ έχω της nuk αλλά την σειρά που είναι συμβατή με θηλασμό. Τη nature sence. Με έχουν βολέψει. Κ γω δε έβγαζα στην αρχή από το θήλαστρο... Τώρα βγάζω μόνο πρωινές ώρες που έχω παραγωγή.. Κ το μωρό τρώει κανονικά. Δηλαδή μην νομίζεις αφού δεν έβγαζες με το θήλαστρο δεν έχεις κ εσύ. Κ καλύτερα να βγάζεις μετά το γεύμα του μωρού.... Η αν θηλάζεις από το ένα να βάζεις το θήλαστρο από το άλλο ταυτόχρονα.. 

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας! Ποιο θηλαστρο έχετε? 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Marouli_89 είπε:

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας! Ποιο θηλαστρο έχετε? 

Εγώ κοπέλα μου έχω της Medela swing το μονο, όχι το διπλό!!!!. 

στις πριν 11 ώρες, ο/η Marouli_89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και να σας ζήσουν τα μωράκια σας. Έρχομαι από το θέμα μωράκια Φεβρουαρίου 2020! Νομίζω εσύ @Starrr μας είχες απαντήσει μερικές φορές! 

Το μωράκι μου είναι 40 ημερών και ήταν 10 μέρες στην ΜΕΝΝ λόγω αναπνευστικής δυσχέρειας. Όσο ήταν έβγαζα γάλα με το θηλαστρο και ήταν πολύ λίγο. Στο στήθος τον έβαλα μόλις ήρθαμε σπίτι χωρίς βέβαια να υπάρξει και μια καθοδήγηση. 

Μετά από προτροπή της παιδιάτρου επειδή το δικό μου γάλα δεν έφτανε,είχα φτάσει σε σημείο να τον έχω 8 ώρες στο στήθος και το παιδί έκλαιγε γοερα, ακολούθησα μικτή διατροφή. 

Ώσπου χθες δεν ηθελε καθόλου το στήθος, μπορεί να μην έχω και γάλα κιόλας η απλά έπαθε σύγχυση θηλών. 

Το θέμα είναι ότι πνίγεται με το μπιμπερο από τη λαιμαργία του να φάει. Δεν ξέρει πότε να σταματήσει αν δεν του το βγάλω εγώ με αποτέλεσμα να εκνευρίζεται. Μετά ηρεμεί. 

Από θηλές έχω της Avent σιλικόνη και της nuk καουτσούκ. Δεν ξέρω τι να κάνω έχω απελπιστει. Τον σταματάω για να ρευτει και συνεχίζω και εκνευρίζεται ακόμα πιο πολύ. 

Καμιά βοήθεια??

Καλησπέρα και από μένα! Κι εγώ παιδευτηκα πολύ με τον θηλασμό. Για 2 μήνες τον ταιζα με σύριγγα στο στόμα (και το δάχτυλο μου για να πιπιλαει) γιατί ευελπιστουσα να θηλάσω .. αλλά δεν μπορούσε να πιάσει ότι κι αν έκανα. Μέχρι κ sns πήρα...έτσι έβγαζα με θηλαστρο και του έδινα. Με καθοδήγηση συμβούλου, έκανα άντληση 15 min από κάθε στήθος κάθε 3-4 ώρες...ήταν πολύ δύσκολα αλλά έτσι αυξήθηκε η παραγωγή μου. Από μπιμπερο χρησιμοποιούσα μόνο philips avent 0+ για φυσική αίσθηση. Ενίοτε έπινε πολύ λαίμαργα αλλά πάντα είχαμε θέμα με τη χώνεψη κ τις γουλιες. Κ ξαφνικά κατάφερα να θηλάσω! Πρώτα απ'το ένα κ έπειτα κ από το άλλο. Μην το βάζεις κάτω, θέλει προσπάθεια αλλά μπορείς να τα καταφέρεις!

στις πριν 3 ώρες, ο/η Gretula είπε:

Καλησπέρα και από μένα! Κι εγώ παιδευτηκα πολύ με τον θηλασμό. Για 2 μήνες τον ταιζα με σύριγγα στο στόμα (και το δάχτυλο μου για να πιπιλαει) γιατί ευελπιστουσα να θηλάσω .. αλλά δεν μπορούσε να πιάσει ότι κι αν έκανα. Μέχρι κ sns πήρα...έτσι έβγαζα με θηλαστρο και του έδινα. Με καθοδήγηση συμβούλου, έκανα άντληση 15 min από κάθε στήθος κάθε 3-4 ώρες...ήταν πολύ δύσκολα αλλά έτσι αυξήθηκε η παραγωγή μου. Από μπιμπερο χρησιμοποιούσα μόνο philips avent 0+ για φυσική αίσθηση. Ενίοτε έπινε πολύ λαίμαργα αλλά πάντα είχαμε θέμα με τη χώνεψη κ τις γουλιες. Κ ξαφνικά κατάφερα να θηλάσω! Πρώτα απ'το ένα κ έπειτα κ από το άλλο. Μην το βάζεις κάτω, θέλει προσπάθεια αλλά μπορείς να τα καταφέρεις!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Χαίρομαι πολύ που τα κατάφερες μπράβο σου! Έχω προσπαθήσει και εγώ με σύριγγα και δεν το έπινε χυνόταν όλο..σήμερα μου έπιασε το στήθος και είναι πιο ήρεμος. Πεισμωσα και εγώ λίγο περισσότερο γιατί στεναχωρήθηκα πολύ. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Marouli_89 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Χαίρομαι πολύ που τα κατάφερες μπράβο σου! Έχω προσπαθήσει και εγώ με σύριγγα και δεν το έπινε χυνόταν όλο..σήμερα μου έπιασε το στήθος και είναι πιο ήρεμος. Πεισμωσα και εγώ λίγο περισσότερο γιατί στεναχωρήθηκα πολύ. 

Να μην στεναχωριέσαι! Όλες έχουμε περάσει απ'αυτό το στάδιο, δεν είσαι μόνη. Κι εγώ απογοητευόμουν κ ένιωθα απόρριψη κάθε φορά που δεν τα κατάφερνα με αποτέλεσμα να προσπαθώ όλο και λιγότερο. Κάτι η έλλειψη χρόνου (με τόσο συχνά άντληση, τι να προλάβεις!), κάτι η κούραση και μετά η απογοήτευση που δεν τα κατάφερνα με αποθάρρυνε. Τελικά διαπίστωσα ότι μεγαλώνοντας είχε πιο πολλή δύναμη για να ρουφήξει. Με τη σύριγγα βάζαμε πρώτα το μικρό το δαχτυλάκι για να πιπιλάει αλλιώς βγαίνει όλο έξω. Και από θήλαστρο είχα της medela το swing το μονό...κ με τις συχνές αντλήσεις, έφτασα να βγάζω πάνω από λίτρο τη μέρα οπότε έκανα τράπεζα. Τώρα έχω το νοσοκομειακό κ δεν συγκρίνεται! Πολύ καλύτερο και δεν ερεθίζονται και οι θηλές...🙂

Επίσης εμένα μου ήρθε περίοδος. Και κάθε φορά στην ωορρηξία Κ στην περίοδο μας ακούει όλη η γειτονιά. Κλαίει κ οδειρεται. Ειδικά τις απογευματινό ώρες που μειώνεται η ροή.. Οποτε πρώτα θέλει για αρχή 100 ml μπιμπερό. Να το απολαύσει κ μετά έχει υπομονή να πιει από το στήθος. Είναι πολύ ανυπόμονος!!!!. Κ μου ρθε κ η περίοδος 🙄😢🤔 κ νόμιζα ότι θα ήταν λιγότερο αίμα... Κ είναι περισσότερο. Δεν προλαβαίνω να αλλάζω σερβιέτες με το μωρό στο σπίτι. Κ έχω κ πόνο παραπάνω απ ότι είχα. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Starrr είπε:

Επίσης εμένα μου ήρθε περίοδος. Και κάθε φορά στην ωορρηξία Κ στην περίοδο μας ακούει όλη η γειτονιά. Κλαίει κ οδειρεται. Ειδικά τις απογευματινό ώρες που μειώνεται η ροή.. Οποτε πρώτα θέλει για αρχή 100 ml μπιμπερό. Να το απολαύσει κ μετά έχει υπομονή να πιει από το στήθος. Είναι πολύ ανυπόμονος!!!!. Κ μου ρθε κ η περίοδος 🙄😢🤔 κ νόμιζα ότι θα ήταν λιγότερο αίμα... Κ είναι περισσότερο. Δεν προλαβαίνω να αλλάζω σερβιέτες με το μωρό στο σπίτι. Κ έχω κ πόνο παραπάνω απ ότι είχα. 

Δηλαδή μύθος ότι μετά τη γέννα θα μειωνόταν ο πόνος σε όσες πονάμε πολύ... κρίμα! Είχα κάτι να ελπίζω...

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Gretula είπε:

Δηλαδή μύθος ότι μετά τη γέννα θα μειωνόταν ο πόνος σε όσες πονάμε πολύ... κρίμα! Είχα κάτι να ελπίζω...

Και εγώ. Τώρα περιμένω να δω αν θα έρθει στην ώρα της. Γιατί μου έλεγαν αν θηλάζεις δεν θα σου έρθει. Κ μυο ήρθε τον τρίτο μήνα. 😂 Κ έλεγα γιατί κάνει έτσι το παιδί. Κ ήμουν σε ωορρηξία.... 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Starrr είπε:

Και εγώ. Τώρα περιμένω να δω αν θα έρθει στην ώρα της. Γιατί μου έλεγαν αν θηλάζεις δεν θα σου έρθει. Κ μυο ήρθε τον τρίτο μήνα. 😂 Κ έλεγα γιατί κάνει έτσι το παιδί. Κ ήμουν σε ωορρηξία.... 

Δηλαδή θηλάζεις αποκλειστικά και σου ήρθε κανονικά περίοδος τον τρίτο μήνα; Η μαία μου είπε ότι μπορεί να συμβεί αυτό αλλά νομίζα ότι ήταν σπάνιο...

Και είδες αλλαγή στη συμπεριφορά του μωρού; Μάλλον επηρεάστηκε από τις ορμόνες, τι να πω;

Εμείς είμαστε στην 13,5 εβδομάδα και εδώ και 3 μέρες, μετά το εμβόλιο έχει αλλάξει συμπεριφορά και είναι πολύ ανήσυχος. Κλαίει, δεν βολεύεται, δυσκολεύεται πολύ να κοιμηθεί...στην αρχή λέω είναι απ'το εμβόλιο αλλά τόσες μέρες; Ελπίζω να ηρεμήσει σύντομα γιατί στεναχωριομαστε που τον βλέπουμε έτσι λυπημένο, όχι πάντα αλλά συχνά είναι σαν ανικανοποίητος ενώ είναι ένα χαρούμενο μωράκι. Κ άλμα έχουν στη 12η βδομάδα... εκτός κι αν μετράει από την Πητ γιατί γεννήθηκε νωρίτερα.

@Gretula συγγνώμη π επεμβαίνω στο ποστ σας αλλα θήλαζα αποκλειστικά 2 παιδια μεχρι 8 μηνων. Την πρώτη φορα μ ηρθε στους 5 μηνες, την 2η στους 2. Γι αυτο λενε οτι ο θηλασμος δ ειναι αντισύλληψη. Ποτε δ ξερεις ποτε θα εχεις ωορρηξία.

κορίτσια και εγώ θηλάζω αποκλειστικά εδώ και 2.5 μήνες και περίοδος ακόμα.. να σας πω δεν με χαλάει.. Γιατί πριν την εγκυμοσύνη είχα πολύ άσχημη περίοδο... υποτίθεται ότι μετά την γέννα δεν πονάς... μύθος και αυτο;; 😣😣😣 

βρε κορίτσια εγώ άμα σας πω ότι θέλω δεύτερο θα πειτε τρελή!! μου άρεσε η περίοδος της εγκυμοσύνης και μου λείπει και λίγο..😅😅

Καλησπέρα και πάλι κορίτσια!

Και εμένα σους 4μηνες μου ήρθε περίοδος με αποκλειστικό θηλεσμό.εχει να κάνει με τον κάθε οργανισμό!Η κουμπάρα μου θηλάζει 13 μήνες και ακόμα τίποτα!Στην αρχή τη ζήλευα αλλά τώρα συνήθισα!Επίσης προ εγκυμοσύνης είχα τρομερούς πόνους και γενικά το πρώτο 24ωρο ήμουν χάλια σε αντίθεση με τώρα που μου έρχεται και δεν το καταλαβαίνω καν κάποιες φορές!οπότε μην χάνετε τις ελπίδες σας μπορεί για κάποιες να είναι καλύτερα!

@Mantarini από τώρα δευτερο;;;;Εμείς κοντεύουμε 9μηνων και ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω για τον επόμενο χρόνο τουλάχιστον!🤣🤣🤣🤣😂😂😂(βέβαια εγώ δυσκολεύτηκα πολύ στην εγκυμοσύνη Με εμετούς...)

στις πριν 1 λεπτό, ο/η stasa199 είπε:

Καλησπέρα και πάλι κορίτσια!

Και εμένα σους 4μηνες μου ήρθε περίοδος με αποκλειστικό θηλεσμό.εχει να κάνει με τον κάθε οργανισμό!Η κουμπάρα μου θηλάζει 13 μήνες και ακόμα τίποτα!Στην αρχή τη ζήλευα αλλά τώρα συνήθισα!Επίσης προ εγκυμοσύνης είχα τρομερούς πόνους και γενικά το πρώτο 24ωρο ήμουν χάλια σε αντίθεση με τώρα που μου έρχεται και δεν το καταλαβαίνω καν κάποιες φορές!οπότε μην χάνετε τις ελπίδες σας μπορεί για κάποιες να είναι καλύτερα!

@Mantarini από τώρα δευτερο;;;;Εμείς κοντεύουμε 9μηνων και ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω για τον επόμενο χρόνο τουλάχιστον!🤣🤣🤣🤣😂😂😂

είμαι εθισμένη στην οκυτοκινη... 🤣🤣🤣

στις On 22/2/2020 at 5:09 ΠΜ, ο/η Marouli_89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και να σας ζήσουν τα μωράκια σας. Έρχομαι από το θέμα μωράκια Φεβρουαρίου 2020! Νομίζω εσύ @Starrr μας είχες απαντήσει μερικές φορές! 

Το μωράκι μου είναι 40 ημερών και ήταν 10 μέρες στην ΜΕΝΝ λόγω αναπνευστικής δυσχέρειας. Όσο ήταν έβγαζα γάλα με το θηλαστρο και ήταν πολύ λίγο. Στο στήθος τον έβαλα μόλις ήρθαμε σπίτι χωρίς βέβαια να υπάρξει και μια καθοδήγηση. 

Μετά από προτροπή της παιδιάτρου επειδή το δικό μου γάλα δεν έφτανε,είχα φτάσει σε σημείο να τον έχω 8 ώρες στο στήθος και το παιδί έκλαιγε γοερα, ακολούθησα μικτή διατροφή. 

Ώσπου χθες δεν ηθελε καθόλου το στήθος, μπορεί να μην έχω και γάλα κιόλας η απλά έπαθε σύγχυση θηλών. 

Το θέμα είναι ότι πνίγεται με το μπιμπερο από τη λαιμαργία του να φάει. Δεν ξέρει πότε να σταματήσει αν δεν του το βγάλω εγώ με αποτέλεσμα να εκνευρίζεται. Μετά ηρεμεί. 

Από θηλές έχω της Avent σιλικόνη και της nuk καουτσούκ. Δεν ξέρω τι να κάνω έχω απελπιστει. Τον σταματάω για να ρευτει και συνεχίζω και εκνευρίζεται ακόμα πιο πολύ. 

Καμιά βοήθεια??

Επειδή τα πέρασα κι εγώ, χωρίς να δώσω ξένο έβαζα θήλαστρο πολύ συχνά, δλδ μετά από κάθε θηλασμο και έπαιρνα μαγια μπύρας σε χάπια. Αυτό αύξησε την παραγωγή μου κι έτσι πια δεν έχω θέμα. Εαν αρχίσεις να δίνεις ξένο θα μειώσεις την παραγωγή σου μιας και ο θηλασμός έχει να κάνει με προσφορά - ζήτηση. Όσο πιο πολύ ενεργοπιιουνται οι γαλακτοφοροι αδένες τόσο αυξάνεται η παραγωγή. Μην τα παρατήσεις δεν εινα αργά! 

στις πριν 18 ώρες, ο/η Gretula είπε:

Δηλαδή θηλάζεις αποκλειστικά και σου ήρθε κανονικά περίοδος τον τρίτο μήνα; Η μαία μου είπε ότι μπορεί να συμβεί αυτό αλλά νομίζα ότι ήταν σπάνιο...

Και είδες αλλαγή στη συμπεριφορά του μωρού; Μάλλον επηρεάστηκε από τις ορμόνες, τι να πω;

Εμείς είμαστε στην 13,5 εβδομάδα και εδώ και 3 μέρες, μετά το εμβόλιο έχει αλλάξει συμπεριφορά και είναι πολύ ανήσυχος. Κλαίει, δεν βολεύεται, δυσκολεύεται πολύ να κοιμηθεί...στην αρχή λέω είναι απ'το εμβόλιο αλλά τόσες μέρες; Ελπίζω να ηρεμήσει σύντομα γιατί στεναχωριομαστε που τον βλέπουμε έτσι λυπημένο, όχι πάντα αλλά συχνά είναι σαν ανικανοποίητος ενώ είναι ένα χαρούμενο μωράκι. Κ άλμα έχουν στη 12η βδομάδα... εκτός κι αν μετράει από την Πητ γιατί γεννήθηκε νωρίτερα.

Κι εμάς στην 8η με 9η εβδομάδα τα είχαμε μετά τα εμβόλια. Μας είπε η παιδίατρος είναι άλμα ανάπτυξης και είναι ακριβώς εκείνες τις εβδομάδες. Τώρα επανήλθε και είναι μια χαρά μην ανησυχείς! 

στις πριν 6 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

κορίτσια και εγώ θηλάζω αποκλειστικά εδώ και 2.5 μήνες και περίοδος ακόμα.. να σας πω δεν με χαλάει.. Γιατί πριν την εγκυμοσύνη είχα πολύ άσχημη περίοδο... υποτίθεται ότι μετά την γέννα δεν πονάς... μύθος και αυτο;; 😣😣😣 

βρε κορίτσια εγώ άμα σας πω ότι θέλω δεύτερο θα πειτε τρελή!! μου άρεσε η περίοδος της εγκυμοσύνης και μου λείπει και λίγο..😅😅

Κορίτσι μαζί εμείς! Κι εγώ θέλω 2ο! Μου είπε ο γιατρός από τον 3ο μηνα μετά την γέννα να κάνω ελεύθερα! Πάμε γερά! 😂😂😂

στις πριν 1 ώρα, ο/η satya είπε:

Κορίτσι μαζί εμείς! Κι εγώ θέλω 2ο! Μου είπε ο γιατρός από τον 3ο μηνα μετά την γέννα να κάνω ελεύθερα! Πάμε γερά! 😂😂😂

αχχ εγώ μπορεί να θέλω δεύτερο αλλά είπαμε με τον σύζυξ να πάει η μικρή παιδικό και τότε να προσπαθήσουμε για δεύτερο... Έχουμε και θέμα χώρου.. γιατί τώρα έχω μόνο ένα δωμάτιο την κρεβατοκάμαρα μας και κοιμόμαστε όλοι μαζί.. Είναι και τεχνικό το θέμα μαζί...😅😅

στις πριν 21 ώρες, ο/η Gretula είπε:

Ίσως περνάει άλμα??? Ναι κ εμένα κ της ξαδέρφη μου στο τρίτο μήνα μας ήρθε....... Κακά κάνει κανονικά??? 

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

αχχ εγώ μπορεί να θέλω δεύτερο αλλά είπαμε με τον σύζυξ να πάει η μικρή παιδικό και τότε να προσπαθήσουμε για δεύτερο... Έχουμε και θέμα χώρου.. γιατί τώρα έχω μόνο ένα δωμάτιο την κρεβατοκάμαρα μας και κοιμόμαστε όλοι μαζί.. Είναι και τεχνικό το θέμα μαζί...😅😅

Κ εμείς μια από τα ίδια. 🤣 Εμένα βέβαια ούτε που το σκέφτεται. Τόσο ζόρι που έχουμε τραβήξει... Ούτε σα σκέψη δεν το χει!!! 

στις πριν 9 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Εγώ είχα κ περισσότερο αίμα και πόνο. 😔😔😔 Ελπίζω επειδή ήταν η πρώτη φορά..... Τώρα περιμένω να δω αν θα ρθει. Γιατί μου είπαν ότι επειδή θηλάζω μπορεί να μην έρθει. Κ αυτές είναι ψευτο περίοδοι!!!! Τώρα θα δείξει.!!!! Ελπίζω να μην πονάω τόσο ούτε τόσο αίμα. Γιατί δε προλαβαίνω ούτε να πηγαίνω τουαλέτα! 

στις πριν 9 ώρες, ο/η Starrr είπε:

Ίσως περνάει άλμα??? Ναι κ εμένα κ της ξαδέρφη μου στο τρίτο μήνα μας ήρθε....... Κακά κάνει κανονικά??? 

Εεε... Όχι ακριβώς, ξαφνικά όλα άλλαξαν! Από εκεί που είχε 4-5 φορές τη μέρα, ξαφνικά κάνει κάθε 2-3 μέρες μπορεί και 4 μέρες! Και άλλαξαν κ σε χρώμα/υφή και μυρωδιά!

στις πριν 6 ώρες, ο/η Gretula είπε:

Εεε... Όχι ακριβώς, ξαφνικά όλα άλλαξαν! Από εκεί που είχε 4-5 φορές τη μέρα, ξαφνικά κάνει κάθε 2-3 μέρες μπορεί και 4 μέρες! Και άλλαξαν κ σε χρώμα/υφή και μυρωδιά!

Μήπως κολικοι? 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Gretula είπε:

Μπα...δε δείχνει να πονάει, ούτε μαζεύει ποδαράκια η σφίγγεται.

Ε μόνο που καθυστερεί μπορεί να χει μια ευαισθησία κ ανησυχία... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...