Μετάβαση σε περιεχόμενο

Marouli_89

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  109
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

63 Excellent

Σχετικά με Marouli_89

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Καλημέρα! Να σου ζήσει το μωράκι σου! Πολλά μωρά αποκοιμουνται με το γάλα. Εγώ τον κρατάω αρκετή ώρα ,περίπου μισή, όταν κοιμάται για να ρευτει. Τις περισσότερες φορές ξυπνάει και ρευεται, υπάρχουν φορές όμως που δεν ρευεται τότε τον βάζω για ύπνο ανάσκελα με το κεφάλι στα πλάγια. Εγώ τον κρατάω είτε όρθιο είτε ημικαθιστο με το να κρατάω το σαγόνι του. Και στις δύο περιπτώσεις χτυπάω ρυθμικά την πλάτη του.
 2. Καλησπέρα! Εγώ ψώνισα πρόσφατα από mothercare και από Ζάρα!αν ψάξεις θα βρεις οικονομικά και είναι πολύ καλή ποιότητα!
 3. Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!με συγκινησατε πραγματικά!!αλήθεια σας ευχαριστώ!ελπίζω μια νέα μανούλα που μπορεί να βρεθεί στην ίδια θέση με εμένα η να νιώσει όπως εγώ,να καταφέρει να διαβάσει την ιστορία μου αλλά και τα λόγια τα δικά σας και να πάρει κουράγιο! Είναι πολύ σημαντικό κάτι που στο έχει δώσει η φύση, να μη γίνεται βωμός φανατισμού και περιθωριοποίησης σε αυτους τους δύσκολους καιρούς. Αλήθεια σας ευχαριστώ και με συγκινησατε πραγματικά.
 4. Καλησπέρα!νοίκιασα της medela το symphony. Δυστυχώς όμως σταμάτησε το γάλα. Από την αρχή δεν είχα γαλα, είχα το μωρό μου στη ΜΕΝΝ,όσο κ αν τηρουσα το πρωτόκολλο αντλησεων δεν αυξανόταν. Κανένας στο νοσοκομείο δεν μου είχε δείξει πως να πιάσει το μωρό τη θηλή να θηλάσει και γενικά όλα τα είχα διαβάσει μόνη μου και με τόσο άγχος που μπορεί να συνοδεύει μια νέα μαμά και χωρίς βοήθεια. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα και έβλεπα το νοσοκομειακό σαν μια τελευταία προσπάθεια. Ναι υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις που απλά δεν αυξάνεται η παραγωγή,όσο κ αν έβαζα το μωρό. Το αποτέλεσμα ήταν να ήμουν νευ
 5. Κ εμένα είναι πολύ ψηλός, είναι 67 εκατοστά.. ναι το συζήτησα και μου είπε να του φτιάχνω 180 και βλέπουμε... Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
 6. Καλησπέρα κορίτσια και χρονια πολλά!εύχομαι να είστε όλες καλά!ήθελα να σας ρωτήσω. Ο μπέμπης μου εγινε 3 μηνων στις 14 του μήνα και τρεφόμαστε με σκόνη. Πόσο πρέπει να τρώει?Του φτιάχνω 150 ml και υπάρχουν φορές που μου τρώει 240 και ίσως να θέλει κ άλλο!έχουμε αρχίσει και την οδοντοφυια οπότε βάζουμε φουλ χέρι στο στόμα.
 7. Καλημέρα! Εμείς σε λίγο θα κλείσουμε τον 3 μήνα και θυμάμαι όταν μας είχε εξετάσει στην αρχή ότι μου είχε πει για σίδηρο! Και εγώ δίνω βιταμίνη d.
 8. Καλησπέρα!νοίκιασα το symphony ελπίζω να δω αποτέλεσμα. Θα έρθει αύριο!
 9. Καλημέρα! Δεν ξέρω αν με συμφέρει από οικονομικής άποψης. Μήπως ξέρεις ποιο είναι καλύτερο ανάμεσα στην εταιρεία medela η ameda?
 10. Καλησπέρα, Σκέφτομαι να αγοράσω το θηλαστρο cangaroo είναι κάποια κοπέλα που το έχει χρησιμοποιήσει να μου πει την άποψη της? Να σημειωσω ότι η παραγωγή μου ειναι μικρή και ο μικρός μου είναι 2,5 μηνών.
 11. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Ναι θα ρωτήσω και θα σας πω!
 12. Κορίτσια να ρωτήσω κάτι άσχετο εκείνες που θηλάζουν. Τα κακά του μωρού σας έχουν κομματάκια μέσα? Και κάτι σαν κλωστές να το πω που όταν ανοίγεις την πάνα έτσι ανοίγουν από την μια άκρη στην άλλη? Συγνώμη είναι και μεσημέρι..
×
×
 • Προσθήκη...