Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΜΝΙΑΚΟ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΞΑΠΛΑ!


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 8, ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ, ΕΧΩ ΑΜΝΙΑΚΟ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΞΑΠΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΦΟΒΕΡΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΜΟΥ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ!:( :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου eleni83!!!το τικερακι μπαινει αν πατησεις σε καποιο απο αυτα που εχουμε εμεις:πατα δεξι και ανοιγμα σε νεα καρτελα...απο εκει διαλεγεις εχει παρα πολλα και κανεις αντιγραφη και θα πας Ρυθμίσεις Φόρουμ επικολληση στο υπογραφη!

Ελπιζω να καταλαβες...

Τωρα,μην αγχωνεσαι καλη μου εισαι στον 8ο σιγα σιγα κοντευεις...μην δημιουργεις πρβ χωρις να υπαρχει...ολα θα πανε καλα!Κριμα ειναι να ανησυχεις και να ταλαιπωρεις τον εαυτο σου και το καημενο το νινι που σε αισθανεται ε?τι λες?

ηρεμησε αφου και ο γιατρος λεει ετσι επρεπε να εισαι χαλαρη, οσο μπορεις βεβαια γιατι ενταξει μια μικρη ανησυχια μπορει σιγουρα να υπαρχει αλλα ως εκει!!!

Ευχομαι ολα να πανε καλα και με το καλο να κρατησεις το παιδακι σου στην αγκαλια σου!

Φιλακια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eleni πολλές κοπέλες πρέπει να είναι σε ακινησία και πολλές μάλιστα σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους. Εσύ πλησιάζεις έτσι και αλλιώς. Πόσο εβδομάδων είσαι; Όσο για το αμνιακό, εφόσον σε παρακολουθεί ο γιατρός σου μην ανησυχείς! Και εγώ πρέπει να είμαι πλέον σε ακινησία λόγω συσπάσεων και επίσης αγχώνομαι. Όλα θα πάνε καλά και σε λίγο καιρό θα έχεις το μωρό σου στην αγκαλιά σου! Αλήθεια αγοράκι ή κοριτσάκι;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...