Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μπέρδεμα με θέμα καρότσι (λειτουργίες, αξεσουάρ)


Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας, θα ήθελα βοήθεια! Έχω μπερδευτεί πολύ με το θέμα καρότσι!  Μια φίλη μου θα μου δώσει καλαθουνα και καθίσματακι αυτοκινήτου! Σκέφτομαι να πάρω το καρότσι 2 σε 1!χρειάζεται το καρότσι να ταιριάζει με το κάθισμα; στην αρχή που το πας βόλτα στο καροτσι το μωρό στο πρτ μπεμπέ δεν το βάζεις; το πορτ μπεμπέ δένει με το κάθισμα στο αυτοκίνητο; πως μεταφέρουμε το νεογέννητο;, συγνώμη για τις ερωτήσεις ειλικρινά! ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Δημοσίευση

Για να κουμπωσεις στο καρότσι σου την καλαθουνα(πορτ μπεμπέ) και το καθισματακι αυτοκινητου πρεπει να ταιριάζουν.το πορτ μπεμπέ δεν δένει στο αυτοκίνητο κάι δεν ενδείκνυται για μετακινήσεις γι'αυτό υπάρχει άλλωστε και το καθισματακι αυτοκινήτου.έγω τις πρώτες 30 ημέρες  είχα στο καρότσι την καλαθουνα για βόλτες  μετά είχα το καθισματακι γιατι έκλαιγε στην καλαθουνα 

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η vivika10 είπε:

Για να κουμπωσεις στο καρότσι σου την καλαθουνα(πορτ μπεμπέ) και το καθισματακι αυτοκινητου πρεπει να ταιριάζουν.το πορτ μπεμπέ δεν δένει στο αυτοκίνητο κάι δεν ενδείκνυται για μετακινήσεις γι'αυτό υπάρχει άλλωστε και το καθισματακι αυτοκινήτου.έγω τις πρώτες 30 ημέρες  είχα στο καρότσι την καλαθουνα για βόλτες  μετά είχα το καθισματακι γιατι έκλαιγε στην καλαθουνα 

Άρα το κάθισμα πρέπει να ταιριάζει με το καρότσι; 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Jerry είπε:

Άρα το κάθισμα πρέπει να ταιριάζει με το καρότσι; 

Λογικά ναι,σου λέω τώρα με βάση το δικό μου καρότσι,εκτός αν είναι ιδιας μάρκας ίσως ταιριαζει.εγω πχ έχω cangaroo το κάθισμα από το καρότσι της αδερφής μου που είναι inglesina δεν ταιριάζει 

Δημοσίευση

Και για εμένα το πιο άχρηστο ηταν το πορτ μπεμπέ. Δεν το ηθελε καθολου και μετα απο λιγο καιρο την έβαζα κανονικά στο καρότσι ξαπλωτή με ελαφρια ανακλιση.

Το καρότσι και το καθισμα δεν χρειαζεται να ειναι της ιδιας εταιρείας για να ταιριαζουν. Μπορεις να ρωτήσεις εκει που θα πάρεις το καρότσι αν το μοντελο που θέλεις είναι συμβατό με το καθισμα αυτοκινητου που έχεις ή αν υπάρχουν ανταπτορες που θα αγορασεις εξτρα και θα βαζεις. Και εγω με ανταπτορες το ειχα το καθισμα στο καρότσι.

Δημοσίευση

Εγώ πάλι το πορτ μπεμπέ κορίτσια το είχα για 5μιση μήνες σχεδόν!μου κοιμόταν πολύ εκεί η μικρή και στη βόλτα τις τελευταίες 2 βδομάδες είχε ξεκινήσει να θέλει να σηκώνεται οπότε και έβαλα το κανονικό κάθισμα!

Και να μη σου ταιριάζουν μην ανησυχείς!Υπάρχουν κάποια καθισματακια που μπαίνουν ανάποδα στο καρότσι και το βάζεις πάνω από το κανονικό κάθισμα και είσαι μια χαρά!Όσο για το Πόρτ μπεμπέ και το καθισματακι τελείως ξαπλωμένο το ίδιο είναι οποτε κρατας το πορτ μπεμπε για το σπιτι. αν θες πάρε καρότσι ίδιας εταιρείας για να σου ταιριάζουν (αν είναι τα αλλά δύο ιδιας).

Δημοσίευση

Το Πορτ μπεμπέ είναι το αυγό που το μωράκι είναι σαν να το έχεις αγκαλιά δεν είναι ευθεια. Με εξυπηρέτησε πολύ κ το είχαμε μέχρι μεγάλη ηλικία γιατί στο καρότσι που κουμπωνε είχε το μωρό ψηλά και άνετα,όχι ευθεία και να πέφτει δεξιά αριστερά.

Η καλαθουνα όντως δεν με βόλεψε πολύ στο καρότσι που κουμπωνε γιατι ήταν πολύ ευθεία το μωρό και κάποιες φορές μου φαίνεται ότι έγερνε προς τα πίσω...όμως είχα πάρει μια βάση με Ρόδες για την καλαθουνα και την είχα στο σπίτι,όπου το μωρό κοιμόταν,το μετέφερα με τις Ρόδες(πολύ προσεκτικά να μην φύγει το καλάθι με το μωρό κάτω) και γενικώς ήταν ένα έξτρα κρεβατάκι στο σπιτι που με βόλεψε πραγματικά.

Οπότε,στο αμάξι είχα μέχρι τους δώδεκα μήνες περίπου το αυγό . Και στο καρότσι το αυγό. Έμπαινε και έβγαινε στο αμαξι, δενόταν με την ζώνη.

Μετά τους δεκαπέντε μήνες,είχα στο αμάξι ένα κανονικό κάθισμα αυτοκινήτου,που θα κρατήσει μέχρι τα τρία της.  Και στο καρότσι το τρίτο εξάρτημα,το κανονικό κάθισμα καρότσιου που θα κρατήσει επίσης μέχρι τα τρία .

Δημοσίευση

Εάν το κάθισμα αυτοκινήτου που θα σου δώσει η φίλη σου είναι για πιο μεγάλα παιδιά,κρατά το για αργότερα,εφόσον πάρεις Πορτ μπεμπέ-καροτσι. Ναι το Πορτ μπεμπέ μπαίνει στο αμάξι κ γω με αυτό την πήγαινα στο καρότσι.γιατι είναι μικρό κ δεν μπορεί στο κανονικό .

Δημοσίευση

@Joannaero νομιζω πως το πορτ μπεμπέ είναι η καλαθουνα που λες (η οποια δεν μπαινει στο αυτοκινητο )και το αυγό το γνωστο καθισματακι αυτοκινήτου μέχρι το χρόνο σχεδόν...εμένα το πορτ μπεμπέ είχε και κλίση αν ήθελα στην πλάτη οπότε όταν ήταν ξύπνια τη σήκωνα για να βλέπει καλύτερα,και το είχα και για το σπίτι κυρίως στο σαλόνι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια,εμείς το βραδυ περάσαμε λίγο δύσκολα,ξυπνούσα συνέχεια εγώ ήμουν πτώμα γιατί χθες είχα την φαεινή ιδέα να μαγειρέψω 2 φαγητά και το ένα ήταν μουσακάς οπότε καταλαβαίνετε πόση ώρα μου πήρε.  Σήμερα είχαμε κανονίσει με τις άλλες μαμάδες από την τάξη του γιου μου και πήγαμε για καφέ να παίξουν τα παιδιά,πήρα και την μπέμπα και ήταν κυρία.  @Maria98 περαστικά στην μικρούλα σας, κάνε κουράγιο γιατί είναι δύσκολο να βλέπεις να τρυπανε ενα τοσα δα μωράκι.  Τα περασα με τον γιο μου,απο 24 ημερών ξεκίνησαν νοσηλείες. Φαντάσου είναι 9 χρονων και έχει νοσηλευτει 9-10 φορές και η μία εξ αυτών ήταν 11 μέρες.  Επειδή είναι τόσο μωράκι το κρατήσανε. Καμία ιωσουλα θα είναι απλά θέλουν να σιγουρευτουν και οι γιατροί. Να μας ενημερώνεις!
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσάκι μου...Θα πάω σίγουρα , το συζήτησα και με το άντρα μου και ειναι μαζί μου σε αυτό..Οπότε περι΄μ΄ένω να τελείωσει και μετά επίσκεψη.. Αλλά κυριώς ηρεμία πρέπει να βρούμε τρόπο χαλάρωσης οπωσδήποτε και να βρώ κάτι να μην το σκέφτομαι όλη μέρα..
    • @Rena92 τι στο καλο;ιωσεις ιουνιο μηνα;;Περαστηκα μας!!! @Zelda κοριτσια κ εμενα μου το παιζει πολυ δυσκολη με το φαγητο πλεον,θελει γενικα φαγητα που πιανει με τα χερια της οχι πιρουνια κουταλια κλπ κ φυσικα την μια μερα αγαπαμε κατο την αλλη ουτε να το δοκιμασουμε🙄 παιδικο απο τον σεπτεμβρη του 26 πλεον θα την στειλω πρωτη φορα που θα γινει 3.
    • Ο σύντροφός σου κορίτσι μου είναι κυρίως ψυχικά εξαρτημένος από τους γονείς του. Αυτοί είναι το στήριγμα του και το καταφύγιο του. Μόλις λύγισες στην προσπάθεια για παιδί έψαξες εκείνον όπως κάθε υγιής ψυχικά ενήλικος θα στρεφοταν στο σύντροφο του. Εκείνος κρύφτηκε στους γονείς του. Δεν είναι μια υγιής αντίδραση όμως και οι γονείς για να τον κρύβουν και να μην τον θέτουν προ των ευθυνών του σημαίνει ότι ξέρουν πως το παιδί τους δεν μπορεί να σηκώσει βάρος μόνος του. Παιδί τους είναι τον ξέρουν, σε είδαν και εσένα συγκρουσιακη ενώ οι ίδιοι προφανώς μην έχοντας εμπιστοσύνη στο παιδί τους ψάχνουν μια νύφη η οποία θα είναι ο ενήλικας στη σχέση και μέσω αυτής να βοηθηθεί το παιδί τους να σταθεί στα πόδια του. Μην επιμένεις δεν φταις σε τίποτα αλλά κλείδωσε η ψυχή του στην αδυναμία του να ωριμάσει. Εσύ τουλάχιστον χωρίζετε και δε θα έχεις την ευθύνη του αλλά οι γονείς έχουν πολλά να τραβήξουν ακόμα. Αυτές οι οικογένειες με σχέσεις εξάρτησης δεν ησυχάζουν ποτε. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...