Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΧΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ. ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΖΩΑΚΙΑ. ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑ 14 ΓΑΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΣΚΥΛΑΚΟ ΓΕΡΑΚΟ 14 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΠΟ ΚΟΥΤΑΒΙ, ΕΝΑ ΧΑΜΣΤΕΡ ΕΠΙΣΗΣ ΓΕΡΑΚΟ, ΕΝΑΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΔΕΡΙΝΑ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ. ΜΕ ΠΗΡΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΤΑ ΖΩΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΣΤΟΝ 5Ο ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ. ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ. ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΙ ΕΧΩ ΝΟΣΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΙ ΟΤΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΛΕΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΙ. "ΘΥΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ?" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Gastroula mou kalispera!!Egw exw skulaki k meta ton gamo mou emeine me ti mama mou(sto epanw diamerisma)tha mou arese na exw k egw ena skulaki k as prospathw na kanw mwraki!!prwta omws tha sumvouleuomoun ton gunaikologo mou k an eixa to ok den tha akouga kanenan allo!!afou k o dikos sou sou leeientakse den vriskw ton logo na min exeis zwakia!!min stenaxwriesai eisai spiti sou k tha apofasiseis me ton antra sou k ton giato sou....filakia polla

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koritsia egw exw akousei pws den einai kala ta GATAKIA se mia egkumwsini...

Wmos re agapi mou rwta ton giatro sou...

Kai min akous apo allous giati exeis na akouseis akomaaaaaaaaaaaa....

Sumvouleftou ton giatro sou agapi mou...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Gastroula μου σε καταλαβαίνω! Εγώ υπεραγαπάω τα σκυλάκια! Έβρισκα αδέσποτα και τα μάζευα όλα, τα τάιζα και τα έπαιζα! Όλη η γειτονιά φώναζε (και ίσως είχε δίκιο). Εσύ όμως έχεις τόσα ζωάκια! Αλήθεια ζηλεύω πολύ! Οι γάτες και τα πουλάκια όντως μεταδίδουν το τοξόπλασμα. Βέβαια λέγεται υπάρχει στα κόπρανα των γατών αλλά καλύτερα να απομακρύνεις τις γατούλες σου και τα πουλάκια! Μέχρι να γεννηθεί το μωράκι σου δεν μπορεί να τα φροντίσει κάποιος άλλος; Ο σκύλος δεν επηρεάζει την εγκυμοσύνη! Τα ζώα που θέλουν απομάκρυνση είναι: γάτες, πουλιά, κατσίκες, αγελάδες, όλα τα μυρηκαστικά! Όσο για τους υπόλοιπους σε όλη τη διάρκεια θα ακούς διάφορα χαριτωμένα αλλά φαντάζομαι είναι από αγάπη, ενδιαφέρον! Το τοξόπλασμα είναι επίφοβο μέχρι τέλους εγκυμοσύνης και φυσικά θέλει να προσέχεις και άλλα! Αν ψάξεις θα βρεις και άρθρα σχετικά που έχουν παραθέσει κοπέλες. Καλή συνέχεια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΑΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΩΡΑ.ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑΜΕ. ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΧΑΜΣΤΕΡ, ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΚΙΑ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΠΛΗΣΙΑΖΩ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΜΟΥ ΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΜΕΧΡΙ ΟΤΙ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Gastroula mi ta dioxeis akou ton gynokologo sou sou leei oti den peirazei o giatros sou einai kai xerei kalitera. Emena me prizane na diwxw kai tin gata kai ton skylo , oloi oi dikoi mou ta opoia yperlatreyw kai toy giatrou mou pou toy to eipa mou eipe anoisies den yparxei problima aplws na tirw tou kanones ygieinis mexri kai agkalia koimame me tin gata mou kai eimai ston ogdoo. Oute egw eixa toxoplasma oute twra oute pote kai megalwsa me gatia.Esy koita na prosexeis to kreas kai ta laxanika na einai psimena kai kala plymena kai min akous kanenan.Tha akouseis polla kai min pefteis stin pagida gia ta zwa sou thysiazeis ta panta den isxyei an ypirxe problima na symfwnisw alla einai ola yperboles.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ 2 ΧΡΟΝΩΝ Κ ΤΗΝ ΛΕΝ ΚΙΡΑ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΟΥ Η ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ(ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΕΣΑ) ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ.

ΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΕΝΤΕΣ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΤΑΙΖΩ Κ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΒΟΛΤΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ Κ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΛΥ Κ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΝΙΩΘΕΙ ΜΟΝΗ ΕΚΕΙ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΝΤΑ Κ ΑΥΤΟΣ.

ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΣΑΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΣΤΙΓΜΗ.

ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΑΠΛΑ ΑΓΑΠΑΤΕ Κ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ Κ ΑΥΤΑ.:) :) :) :) :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

EGO EIMAI STIN PROSPATHIA GIA NA GINO MANOULA-EIXAME PANTA STO SPITI GATES---PROSEXA POLI KAI OMOS O PROGENNHTIKOS ELEGXOS EDEIJE OTI EXV ANTISVMMATA KAI EIXA PERASEI TOXOPLASMA----TI NA SOU PO AKOU TON GIATRO SOU EKEINOS XEREI--EYXOMAI OTI KALYTERO KAI ME TO KALO NA ERTHEI TO MORAKI SOU

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΚΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΥΧΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙΣ. ΕΓΩ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΚΥΛΙΟΜΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΖΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΑΠ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΑΤΟ ΤΡΩΓΑΜΕ (ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟ ΞΕΡΩ!!!) ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ... ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Gastroula συγγνώμη που σου ξαναγράφω και επίσης σε όσες κοπέλες έχουν αντίθετη άποψη αλλά τα γατιά είναι επικίνδυνα! Γνωρίζω περιπτώσεις δυστυχώς και στην αρχή της εγκυμοσύνης(3 αποβολές από τοξόπλασμα,είχε γάτες) και στο τέλος της εγκυμοσύνης είτε από μισοψημένο κρέας, είτε άπλυτα λαχανικά.(το μωρό είχε κώφωση). Είναι ύπουλο το τοξόπλασμα και θέλει προσοχή, κατά την άποψή μου πάντοτε. Προσωπικά σε εστιατόρια δεν τρώω κρέας, ούτε σαλάτες! Αν έχεις τα αντισώματα δεν πρόκειται να κολλήσεις, όπως με την ερυθρά, τον έρπητα και ανεμοβλογιά! Επίσης ξέρω ότι τα πουλιά (λένε για τα παπαγαλάκια) μεταδίδουν το τοξόπλασμα. Και εγώ υπεραγαπάω το σκυλάκι μου και πάλι τις ακαθαρσίες τις μαζεύει ο άντρας μου, είτε αν τύχει εγώ με γάντια. Τα ζώα έχουν και αυτά ψυχή, χωρίς Λόγο(λογική), είναι η δεύτερη δημιουργία της κτίσης αλλά θεωρώ ότι πρωτεύει η υγεία του εμβρύου. Lesaki ο σκύλος είναι το πιο ακίνδυνο κατά την εγκυμοσύνη αλλά βέβαια όπως είπες πάντοτε με φροντίδα ιατρού. Για ποντικάκια, χελωνίτσες και άλλα γνωρίζω ότι η συχνή επαφή φέρει ίσως γναστεντερίτιδα! Όλα αυτά δεν είναι αυθαίρετα αλλά έπειτα από συμβουλές γιατρών και μάλιστα και από κτηνιάτρους. Ιδιαίτερο πρόβλημα έχουν οι γυναίκες που έρχονται σ'επαφή με κατσίκες, αγελάδες και ζουν σε φάρμες όπου υπάρχουν ποντίκια!(αηδία-ανατριχίλα). Επίσης γνωρίζω ότι το τοξόπλασμα φαίνεται και στον υπέρηχο, σαν απλά σημαδάκια(αυτό μου το είπε φίλη, δεν εγγυώμαι για την ακρίβεια της πληροφορίας). Με το καλό να έρθει το μωρό σου gastroula μου και εύχομαι σε όλες τις κοπέλες να μην έχουμε ποτέ κάτι σοβαρό, γιατί είναι και θέμα τύχης πολλές φορές και όχι πάντοτε προσοχής!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Δε γνωρίζω ακριβώς τον λόγο, δε ξέρω να στο εξηγήσω αλλά στην εξωσωματική δεν είναι ασυνήθεις οι εξωμητριες κυήσεις.  Κουλό έτσι; Κι όμως.... 
    • Γειά σου κορίτσι μου! Καλώς ήρθες! Εδώ όλες έχουμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις και σε καταλαβαίνουμε. Λυπαμαι για τις αποτυχιες... οι βιοχημικες είναι συνηθισμένες, δυστυχώς. Και εξωμητριες ακους ολο και πιο συχνα... Αλλα, να σε ρωτήσω, πώς σου προεκυψε εξωμητρια από εξωσωματικη; Η εξωσωματικη παρακάμπτει τις σαλπιγγες και απ αυτή την άποψη θεωρείται πιο ασφαλής, αφου η ετ γινεται απευθειας στη μητρα.  Σ αυτό που ρωτάς, να κάνεις όπως αισθάνεσαι. Αν δεν είσαι έτοιμη για νέα διέγερση, να προσπαθήσετε μόνοι σας. Σας δινει το οκ ο γιατρος; Η καλή ψυχολογία έχει μεγάλη σημασία στην εξωσωματικη, να μην πιεστεις, αν αισθάνεσαι κουρασμένη. Ύστερα είναι και το οικονομικό, που είναι υπολογίσιμο κόστος. Η ηλικία σου ποια ειναι;  Από την άλλη, σκέψου ότι τα κέντρα κλείνουν κάποια στιγμή τον Αυγουστο. Δηλαδή αν πατε τον Ιούνιο μονοι σας και δεν προκυψει, οριακά προλαβαίνετε τον Ιούλιο, αναλόγως και τις ημερομηνίες της περιόδου σου. Ζύγισε τα όλα αυτά. Πάντως ο ένας ή οι δύο μήνες δεν κάνουν την διαφορά. Εμεις εδω ειμαστε, όπου μπορούμε να βοηθήσουμε. Καλή επιτυχία.
    • @ditaki μωρε και γω εχω ενέργεια και εννοειταο δε με πήραν τα χρονια. Εσυ ομως εισαι ηδη εγκυος. Και η ολη διαδικασία της συλληψης εχει ενα αγχος. Απλα αλλο να εισαι πχ 32 και να προσπαθείς για 3ο και αλλο 36. Προσωπικά δεν εχω σκοπο να κανω ελευθερα πχ εφορου ζωης και όποτε ερθει. Αν ήμουν 32 πχ θα ελεγα οτι εχω μια 3τια ανετα μπροστα μου. Αντιθετως αν ειχα μονο ενα παιδι ναι θα προσπαθουσα οσο με επαιρνε. Και στα 40 μου ακομα. Και στα 40 φευγα. Αν ολα πήγαιναν καλα τωρα θα ειχα ηδη ενα ακομα μωρο. Αλλα τωρα δεδομενων των συνθηκων εχω ενα χρονο διάγραμμα. Αν ερθει μέχρι τότε καλως. Αν οχι παλι καλως.
    • @Elenaki12 λογικο ρε αγαπη να σπαζεσαι. Εμείς δουλευουμε βαρδιες κ μερικες φορες πεφτει να φευγει ο ενας για δουλειά πριν να γυρισει ο αλλος. Αστα. Με το καλο ο γαμος σας! Να σας πανε ολα τελεια!
    • Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια ! Δεν εύχομαι τίποτα άλλο από εκείνη τη μετά, να είμαστε καλά κ να έρθουν όλα όπως τα ονειρευόμαστε ! Με προτεραιότητα το μωράκι μας .. δυστυχώς το είδος της δουλειάς μου δεν μου επιτρέπει τέτοιες κινήσεις εύκολα, αλλά δεν ήθελα να χάσω κ αυτόν τον μήνα χωρίς λόγο! Κάνω τόσες θυσίες(καλή διατροφή, τεστ, συχνες επαφεσ Ακόμα κ πτώμα ) να το χάσω μόνο κ μόνο για τη δουλειά ;!;! Αν είναι να χαθεί ο μήνας να χαθεί από άλλες αιτίες όχι μόνο γιατί έχουμε κωλοδουλεια… συγγνώμη για αυτά που λέω αλλά με είχε πιάσει το παράπονο όταν είδα την κατακόκκινη γραμμή το μεσημέρι στο τεστ ωορρηξίας που πάλι έτυχε σε μέρα που δούλευα ..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...