Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βουβωνοκήλη στην εγκυμοσύνη


Recommended Posts

Δημοσίευση

🤠καλησπερα σας! Είχα ξανά στείλει πριν λίγες μέρες εάν κάποια κοπέλα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης είχε πόνο στο εφήβαιο (πάνω από τα χείλη γεννητικών οργάνων) τελικά σήμερα πήγα στο γιατρό και μάλλον ειναι βουβωνοκήλη. Θα κάνω υπέρηχο για να το σιγουρέψω. Είχε κάποια παρόμοια εμπειρία; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Και ο ψυχολόγος είναι καλή λύση! Εγώ έκανα χρόνια ψυχοθεραπεία και τώρα οπότε νιώσω την ανάγκη πηγαίνω και ανακουφίζομαι!  Εγώ προσπαθώ…έχω την μικρή 2 βδομάδες στο σπίτι, γιατί μας ενημέρωσαν από το σχολείο για ιώσεις και ενώ την πρώτη βδομάδα περάσαμε σούπερ, τώρα νιώθω πως δεν έχω κουράγιο. Πολύ αδυναμία και κούραση, όπως όλες οι έγκυες με νήπιο φυσικά! Απλά εμένα με ρίχνει και ψυχολογικά, που δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα. Άρχισα να νιώθω ήδη τις κράμπες - συσπάσεις που με έπιαναν από νωρίς κ στην πρώτη εγκυμοσύνη, μόλις κουραστώ λίγο. Σαν να αλλάζει μορφή η κοιλιά μου και νιώθω τράβηγμα-πόνο ελαφρύ. Έχω γιατρό την Παρασκευή και θα το δούμε και αυτό! 
    • Καλησπέρα κορίτσια. Πως τα πάτε?  Ετοιμάζεστε σιγά σιγά?  Πως νιώθετε?  Εγώ δεν ξέρω τι με έχει πιάσει. Κάτι η ζέστη κάτι δεν βολεύομαι κάτι η αϋπνία και συχνοουρια συνδυασμός με το να μην μπορείς να αναπνευσεις και να βολευτείς πουθενά. Καλά δεν το συζητώ πόνοι σαν περιόδου και πέτρωμα στην κοιλιά. Τα έχω παντρευτεί και εγώ από πολύ πολύ νωρίς. Αλλά τώρα είναι το κάτι άλλο. Πόδια πρησμένα και ψυχολογία στα πατώματα. Ένα άγχος και ένας φόβος που δεν τον είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη. Ετοιμάσατε την βαλίτσα σας? Ούτε αυτό δεν έχω κουράγιο να κάνω. Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.  Πέμπτη έχω γιατρό να δούμε πως πάνε τα πράγματα. Ήταν να γεννήσω μέχρι 11 Αυγούστου αλλά πάμε για νωρίτερα μου είπε τις προάλλες. Θα δείξει.  Άσχετο σε εσάς τα γλυκάκια σας τα πιάνει λοξιγκας 2 με 3 φορές την μέρα? Με έχει αγχώσει που την πιάνει κάθε μέρα. Ο γιατρός μου είπε να μην με αγχώνει αλλά θα έχουμε μια εικόνα την Πέμπτη που θα με δει 🤷‍♀️
    • Το αίμα ήταν καφέ και κόκκινο, λίγο σε ποσότητα και δεν ξαναείδα έκτοτε. Την μικρή (τι μικρή δηλαδή, έχει ξεπεράσει τα 13 κιλά), την σηκώνω κανονικά, δεν γίνεται αλλιώς σε όλη την εγκυμοσύνη. Ποιος ξέρει από το ήταν αυτο το αιματακι, ο γιατρός μου δεν έδωσε καμία βάση πάντως.  Αυτο με την περιστροφή του μωρού, επειδή το έχω δει  βίντεο μου φαίνεται τόσο επώδυνο... Είναι όντως; Ο πρώτος τοκετός ναι ήταν φυσιολογικός πριν 20 μήνες. Πλέον είναι σε μια φάση, ας γίνει ο,τι είναι καλύτερο δυστυχώς δεν περνάει και τόσο από το χέρι μου (ευχαριστώ για τις συμβουλές κορίτσια, θα ξεκινήσω τις ασκήσεις οπωσδήποτε, μήπως και..)
    • Σε ευχαριστώ πολύ!! Κορίτσι μου δεν θυμάμαι αν είσαι στις προσπάθειες ή αν είσαι έγκυος για να σου ευχηθώ αντίστοιχα. Εύχομαι ότι καλύτερο!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...