Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γνώμες κι απόψεις για γιατρούς και άλλους επαγγελματίες


Recommended Posts

Δημοσίευση

Επειδή σήμερα - όπως και αρκετές άλλες φορές στα τόσα χρόνια που λειτουργεί αυτό το φόρουμ - γράφτηκαν κάποιοι χαρακτηρισμοί για ένα γιατρό, να υπενθυμίσουμε ότι:

1. Οι προσωπικές γνώμες σε καμία περίπτωση δεν απηχούν τις απόψεις της κοινότητας.

2. Δεν επιτρέπεται να δυσφημίζονται ανώνυμα επαγγελματίες και ειδικά στον τόσο ευαίσθητο χώρο της υγείας, όπου η εμπιστοσύνη είναι το Α και το Ω. Βεβαίως και μπορεί να αναφέρονται γνώμες κι εντυπώσεις, όμως με κόσμιο τρόπο.

3. Στο παρελθόν έχει κινηθεί νομικά γιατρός εναντίον ενός μέλους του φόρουμ, που είχε γράψει κάτι συκοφαντικό εναντίον του. Και ναι "ανωνυμία" δεν υφίσταται ουσιαστικά, γιατί όταν εμπλέκεται ο εισαγγελέας και το τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, εύκολα εντοπίζεται η πηγή του κάθε μηνύματος.

4. Η διαχείριση αυτού του φόρουμ και ο συντονισμός του δεν αποτελεί την κύρια δουλειά μας, αλλά γίνονται στον όποιο ελεύθερο χρόνο διαθέτουμε. Είναι λογικό λοιπόν να μας ξεφεύγουν πολλλά μηνύματα που θα έπρεπε να "διορθωθούν" καθώς απευθύνονται με απαξιωτικό τρόπο όχι μόνο προς γιατρούς κι επαγγελματίες αλλά και προς άλλα  μέλη της κοινότητας . 

Για το λόγο αυτό ζητάμε και τη δική σας βοήθεια, ώστε να διατηρήσουμε τις συζητήσεις και τη λειτουργία του φόρουμ σε ένα υψηλό επίπεδο. Παρακαλούμε αν είναι δυνατόν να αποφεύγονται οι προσωπικές κόντρες κσι οι οξείες αντιπαραθέσεις , και όταν πέφτει στην αντίληψή σας κάτι που δεν θα έπρεπε να δημοσιευθεί γιατί προσβάλλει άλλους συνομιλητές, τρίτους ή απλά την αισθητική σας, να μας το αναφέρετε, ώστε να επεμβαίνουμε πιο σύντομα.

  • Like 5
  • admin unpinned this topic
Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις
  • Απαντήσεις

    • Α και βγάζει πάρα πολλές κραυγές και γελάει πολύ .Και οταν τον βάλεις στην αγκαλιά σου αρχίζει και κάνει βήματα σαν να περπατάει.
    • Καλησπέρα κορίτσια .Εμεις στις 12/8 γίναμε 4 μηνών ..Ο μικρός κοιμάται μια χαρά λίγο με το φαγητό λόγω ζέστης μας κάνει διάφορα και δεν τρώει όλες τις φορές καλά αλλά γενικά μια χαρά .Δεν ξέρω αν φαίνεται πιο μετά το άλμα ανάπτυξης .Απλα ξαφνικά αύξησε κατά πολύ το φαγητό .
    • Και εγώ η αλήθεια είναι πως σε λυπήθηκα διαβάζοντας το…. Δεν υπάρχει κάποια λύση που μπορεί να σου δώσει κάποια από μας εδώ μέσα….,και το 5-6 φορές να ξέρεις δεν είναι κάτι ξένο…. Εγώ φαντάσου τώρα για πλάκα πάω 3-4 που δεν έχω δίδυμα… και επειδή ξυπνάει η μικρή σε όλο το βράδυ σίγουρα θα σηκωθώ 5 φορές για πλάκα …. Και δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά όταν γεννηθούν ούτε τοσο θα κοιμάσαι…το μόνο που θα αλλάξει είναι ο πόνος κ το βάρος ….. προσπάθησε να δεις την όμορφη πλευρά ότι πέρασαν τόσοι μήνες και πήγαν όλα καλά και σε λίγες μέρες θα τα έχεις αγκαλιά….
    • Καλά αυτό με τα πόδια το ξέχασα….μα ποσό δίκιο έχεις! Πως έγιναν τα πόδια έτσι…. Εγώ τα πρωινά όταν περπατάω νιώθω στην αρχή να πονάω κ λίγο από το παίξιμο στις πατούσες   
    • Καλά αποτελέσματα και σε σένα κορίτσι μου!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...