Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γνώμες κι απόψεις για γιατρούς και άλλους επαγγελματίες


admin

Recommended Posts

Επειδή σήμερα - όπως και αρκετές άλλες φορές στα τόσα χρόνια που λειτουργεί αυτό το φόρουμ - γράφτηκαν κάποιοι χαρακτηρισμοί για ένα γιατρό, να υπενθυμίσουμε ότι:

1. Οι προσωπικές γνώμες σε καμία περίπτωση δεν απηχούν τις απόψεις της κοινότητας.

2. Δεν επιτρέπεται να δυσφημίζονται ανώνυμα επαγγελματίες και ειδικά στον τόσο ευαίσθητο χώρο της υγείας, όπου η εμπιστοσύνη είναι το Α και το Ω. Βεβαίως και μπορεί να αναφέρονται γνώμες κι εντυπώσεις, όμως με κόσμιο τρόπο.

3. Στο παρελθόν έχει κινηθεί νομικά γιατρός εναντίον ενός μέλους του φόρουμ, που είχε γράψει κάτι συκοφαντικό εναντίον του. Και ναι "ανωνυμία" δεν υφίσταται ουσιαστικά, γιατί όταν εμπλέκεται ο εισαγγελέας και το τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, εύκολα εντοπίζεται η πηγή του κάθε μηνύματος.

4. Η διαχείριση αυτού του φόρουμ και ο συντονισμός του δεν αποτελεί την κύρια δουλειά μας, αλλά γίνονται στον όποιο ελεύθερο χρόνο διαθέτουμε. Είναι λογικό λοιπόν να μας ξεφεύγουν πολλλά μηνύματα που θα έπρεπε να "διορθωθούν" καθώς απευθύνονται με απαξιωτικό τρόπο όχι μόνο προς γιατρούς κι επαγγελματίες αλλά και προς άλλα  μέλη της κοινότητας . 

Για το λόγο αυτό ζητάμε και τη δική σας βοήθεια, ώστε να διατηρήσουμε τις συζητήσεις και τη λειτουργία του φόρουμ σε ένα υψηλό επίπεδο. Παρακαλούμε αν είναι δυνατόν να αποφεύγονται οι προσωπικές κόντρες κσι οι οξείες αντιπαραθέσεις , και όταν πέφτει στην αντίληψή σας κάτι που δεν θα έπρεπε να δημοσιευθεί γιατί προσβάλλει άλλους συνομιλητές, τρίτους ή απλά την αισθητική σας, να μας το αναφέρετε, ώστε να επεμβαίνουμε πιο σύντομα.

  • Like 5
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • admin unpinned this topic
Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις
×
×
  • Προσθήκη...