Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γνώμες κι απόψεις για γιατρούς και άλλους επαγγελματίες


Recommended Posts

Επειδή σήμερα - όπως και αρκετές άλλες φορές στα τόσα χρόνια που λειτουργεί αυτό το φόρουμ - γράφτηκαν κάποιοι χαρακτηρισμοί για ένα γιατρό, να υπενθυμίσουμε ότι:

1. Οι προσωπικές γνώμες σε καμία περίπτωση δεν απηχούν τις απόψεις της κοινότητας.

2. Δεν επιτρέπεται να δυσφημίζονται ανώνυμα επαγγελματίες και ειδικά στον τόσο ευαίσθητο χώρο της υγείας, όπου η εμπιστοσύνη είναι το Α και το Ω. Βεβαίως και μπορεί να αναφέρονται γνώμες κι εντυπώσεις, όμως με κόσμιο τρόπο.

3. Στο παρελθόν έχει κινηθεί νομικά γιατρός εναντίον ενός μέλους του φόρουμ, που είχε γράψει κάτι συκοφαντικό εναντίον του. Και ναι "ανωνυμία" δεν υφίσταται ουσιαστικά, γιατί όταν εμπλέκεται ο εισαγγελέας και το τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, εύκολα εντοπίζεται η πηγή του κάθε μηνύματος.

4. Η διαχείριση αυτού του φόρουμ και ο συντονισμός του δεν αποτελεί την κύρια δουλειά μας, αλλά γίνονται στον όποιο ελεύθερο χρόνο διαθέτουμε. Είναι λογικό λοιπόν να μας ξεφεύγουν πολλλά μηνύματα που θα έπρεπε να "διορθωθούν" καθώς απευθύνονται με απαξιωτικό τρόπο όχι μόνο προς γιατρούς κι επαγγελματίες αλλά και προς άλλα  μέλη της κοινότητας . 

Για το λόγο αυτό ζητάμε και τη δική σας βοήθεια, ώστε να διατηρήσουμε τις συζητήσεις και τη λειτουργία του φόρουμ σε ένα υψηλό επίπεδο. Παρακαλούμε αν είναι δυνατόν να αποφεύγονται οι προσωπικές κόντρες κσι οι οξείες αντιπαραθέσεις , και όταν πέφτει στην αντίληψή σας κάτι που δεν θα έπρεπε να δημοσιευθεί γιατί προσβάλλει άλλους συνομιλητές, τρίτους ή απλά την αισθητική σας, να μας το αναφέρετε, ώστε να επεμβαίνουμε πιο σύντομα.

 • Like 5
Σύνδεσμος σε αυτή τη δημοσίευση
Κοινοποίησε σε άλλα sites
 • admin unpinned this topic
Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις
 • Απαντήσεις

  • Έλα ντε! Εδώ εγώ σιχαίνομαι οτιδήποτε του στυλ κουκιά, φασολάκια, μπάμιες. ΤΙ να σου πω, πολύ βαριά το πήρα. Είναι σαν να απαγορεύουν σε έναν δεξιόχειρα να γράφει με το αριστερό.  Όσο για τη ναφθαλίνη, πάει πια, στα χωριά παλιά την είχαν οι γιαγιάδες, τώρα πάνε και αυτές.
  • Με την αυχενική αλλάζουν αλλά τι εξακριβώνει και στη β επιπέδου ο γιατρός. Εμένα άλλαξε 12 μέρες! Βέβαια το ήξερα και το περίμενα
  • Ακριβως!τα ταΐζω με μπιμπερό(πιο πριν καμια φορα τα εχω βαλει κ στηθος κ τα 2 μαζι ή και μονα τους με το μαξιλαρι θηλασμού κανα15 ή 30 λεπτο) μετα μπιμπερό κ μετα τα βαζω ρεύονται.μετα νυσταζουν τα εχω αγκαλια μεχρι να κλεισουν ματια ,ενα εγω το αλλο ο αντρας μου ή η πεθερα μου και τα βαζουμε κουνια για υπνο και ξυπνανε στο 3ωρο που ειναι να φανε ξανα απο μονα τους ! λες και εχουν ρολοι!με το που ξυπνανε αλλαζω πανες ταΐζω ,ρευονται και κατευθειαν κουνια εφοσον ειναι νυσταγμενη ακομα και κοιμούνται πιο ευκολα..αυτα το βραδυ και ετσι σερι το παω για 3 τρίωρα.ολη τη μερα ομως δε κοιμουνται ετσι ποτε!παρα μονο κανα μισαωρο ή καμια ωρα το πολύ πολύ
  • Ναι αυτο ακριβως.!!εξαλλου ναφθαλίνη πλεον δε χρησιμοποιει κανεις κ ποιος τρωει κουκιά; 😜
  • Ευχαριστώ πολύ!! Όντως είναι πολύ κοντά το ΡΕΑ! 
 • Νέες συζητήσεις

×
×
 • Προσθήκη...