Μετάβαση σε περιεχόμενο

«Με δεντράκια και φωτάκια θα μας έρθουν τα νινάκια» ???

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Mt3508 είπε:

Καλησπέρα κοριτσαρες μου! Ελπίζω να σας βρίσκω καλά! Σας στέλνω πολυ μπεμπεδοσκονη ?? Την Παρασκευή έχουμε την πρώτη μας επίσκεψη στο γιατρό.. Εύχομαι σύντομα να γεμίσει το πινακακι μας ♥️

Κορίτσακι μου με το καλό όλα να σου πάνε τέλεια ακολουθούμε σιγά σιγά από πίσω σας , μαζεύεται εμπειρίες να μας πείτε μετά ?

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Ελενακι12 είπε:

Αγαπουλα μου ειμαι τελεια μονο που τα παιδακια μου ειναι καλα εγω ειμαι η πιο ευτυχισμένη μαμα??ναιιι σημερα τον καμαρωσα τον κουκλο μ συγκηνηθηκα να πω την αληθεια ειμαι τοσο περήφανη για το παιδακι μ???

Μπράβο αγαπακι μπράβο!!! Να τα χαίρεσαι και το μεγάλο και το αγγελούδι μέσα στην κοιλίτσα σου!!! :-)

Δημοσίευση

Για να βλέπουμε θετικά τεστακια ?‍?‍?‍? :

Ελενακι12: ΘΕΤΙΚΟ ?

Mariaira: ΘΕΤΙΚΟ ?

Σαμανη: ΘΕΤΙΚΟ?

Frogel: ΘΕΤΙΚΟ ?

Mitsaki83: ΘΕΤΙΚΟ?

Mt3508: ΘΕΤΙΚΟ ?

Liza_pan93: ?

tzina829: ?

Ελενικον: ?

diana8: ?

ioannastr: 18/12

Kostef: 23/12

Lactaki: 23/12

st3llina: 26/12

Evie2: 27/12 

Maroulita: 28/12

Princess28: 29/12

misofeggaro: 01/01/20

Lacostaki: 01/01/20

Hope19: 03/01/19

Εαυγγελοςτ: 09/01/2020

Σταυρι:2020!

Aννια27:2020!

Δημοσίευση

Κοριτσάρες μου καλημέρα ?? ο αντρας μ δεν άντεξε κ.πηγε κ.μ.πηρε ενα τεστ εγκυμοσύνης κοριτσια μου  ..κ ηταν ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ...έβαλα τα κλάματα τσιριξα..αγαπες μ νιώθω παρα πολυ όμορφα σας ευχαριστώ για ολη την θετική ενέργεια που μού στειλατε...♡♡♡♡

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Tzortzina123 είπε:

Κοριτσάρες μου καλημέρα ?? ο αντρας μ δεν άντεξε κ.πηγε κ.μ.πηρε ενα τεστ εγκυμοσύνης κοριτσια μου  ..κ ηταν ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ...έβαλα τα κλάματα τσιριξα..αγαπες μ νιώθω παρα πολυ όμορφα σας ευχαριστώ για ολη την θετική ενέργεια που μού στειλατε...♡♡♡♡

Συγχαρητήρια!!! Σου εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη και ένα γερό μωρό!!! Με το καλό!!!
Στείλε και σε εμάς μπόλικη μπεμπεδόσκονη!

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Tzortzina123 είπε:

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Tzortzina123 είπε:

Μπράβο κοριτσάρα μου! Συγχαρητήρια! Με το καλό να έρθει το νινακι σου! Είμαστε γουρικη παρέα εμείς! Δεν θα ξεφύγει καμιά μας! Όλες θα τα καταφέρουμε!!!

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Tzortzina123 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου πολλά πολλά συγχαρητηρια

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Μπράβο κοριτσάρα μου! Συγχαρητήρια! Με το καλό να έρθει το νινακι σου! Είμαστε γουρικη παρέα εμείς! Δεν θα ξεφύγει καμιά μας! Όλες θα τα καταφέρουμε!!!

Κοπελαρα μου Ευχαριστώ παρα πολυ. Ειστε ειστε πλ γουρλιδικη παρεα και σας ευχαριστώ για ολα αγαπες μ..σας ευχομαι τα Καλύτερα.μεσα απ τν καρδια μού ♡♡♡

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η misofeggaro είπε:

Συγχαρητήρια!!! Σου εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη και ένα γερό μωρό!!! Με το καλό!!!
Στείλε και σε εμάς μπόλικη 

Κοριτσακι μου Ευχαριστώ παρα πολυ αμε...θα σας στειλω μπολικη κοριτσια μου σας ευχομαι τ καλύτερό μεσα απ τ καρδια μ..♡♡♡

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Tzortzina123 είπε:

Συγχαρητηριααααααα κουκλααρα μου !!!!! Ευχομαι να ακολουθησω κ εγω συντομα τ δρομο σου ??? ολα καλα να πανε απο την αρχηη μεχρι το τελος !!!!! Να μας στελνεις νεα♥️♥️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Tzortzina123 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Tzortzina123 είπε:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!! καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Tzortzina123 είπε:

Συγχαρητήρια!!!!! Με το καλό κοπέλα μου! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Tzortzina123 είπε:

Καλημεραααααα τι ομορφα νεα ειναι αυτα μπραβο κοριτσακι μ σου ευχομαι ολα να πανε καλα κ φυσικά να προσεχεις διπλά τον εαυτο σου πολυ χαρηκααααα μπραβοοοοοοο??????

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Tzortzina123 είπε:

Συγχαρητήρια κοπελα μου.. να εχεις μια υγιή εγκυμοσύνη κ ενα υγιεστατο μπεμπουδακι... στειλε κ σε μας μπεμπεδοσκονη. Και πολλα μπραβο στο σύζυγο..

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Tzortzina123 είπε:

Κοριτσακι μου Ευχαριστώ παρα πολυ αμε...θα σας στειλω μπολικη κοριτσια μου σας ευχομαι τ καλύτερό μεσα απ τ καρδια μ..♡♡♡

αγαπημένη μου εμείς το ξέραμεεεε εσύ δεν έκανες τεστ χαχαχααχα!!!!! συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!! με το καλό!!! γεμίζει το πινακάκι μας κ παίρνουμε δύναμη κ εμείς!! @Αννια27 γέμισε το πινακάκι μας με θετικόοοοο του κοριτσιούυυυ/// φουλ θειτκα λέμεεεε!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα! Σας παρακολουθώ καιρό και αν και παλιότερα συμμετείχα ελάχιστα στο φόρουμ είπα να κάνω πάλι εμφάνιση!

Η δική μου περίπτωση έχει ως εξής: έχω δύο αποβολές, βιοχημικές συγκεκριμένα σε διάστημα έξι μηνών.... Όσο εύκολα και γρήγορα ήρθαν οι κυήσεις τόσο εύκολα και γρήγορα δυστυχώς τελείωσαν....

Αυτός ο μήνας είναι ο πρώτος που προσπαθούμε από τον Ιούνιο αν και χωρίς πολλές πιθανότητες γιατί μπορεί να μην έχει πέσει η tsh ακόμη κάτω από δύο (παίρνω χάπι) αλλά ο γιατρός μας έδωσε το οκ επιτέλους! Παρ'ολα αυτά εγώ είμαι ενθουσιασμένη! Αυτοί οι πέντε μήνες εξετάσεων και θεραπείας μου φάνηκαν αιώνας!

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια της παρέας για τα θετικά τεστακια και με το καλό να υποδεχτούν τα μωράκια τους!
Υπομονή για μας τις υπόλοιπες και θα το δούμε αυτό το + !!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια έχει τύχει σε καμία να γίνει κάποιο λάθος στην εξέταση Β- χοριακης ;;;  Τελευταία περίοδο 22:11 , επαφή  07/12 κ 16/12 , αναμενόμενη περίοδος 18/12 κ σήμερα έχω 2 μέρες καθυστέρηση! Έκανα χοριακη 17/12 κ βγήκε αρνητική <1 .. πονάει πολύ το στήθος μου! Νιώθω πρησμένη , το εργαστήριο που πήγα έκανα την εξέταση 11 τ πρωί κ μ την έβγαλε 8 τ βράδυ ! Κ σκέφτηκα μήπως έγινε κάποιο λάθος ! Να περιμένω μήπως κ αν συνεχίσει η καθυστέρηση να κάνω κανενα τεστ ; 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Tzortzina123 είπε:

Μπραβο!!!!Συγχαρητηρια κοριτσι μου να εχεις μια ηρεμη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη.Με το καλο κ οι υπολοιπες...

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Tzortzina123 είπε:

Κορίτσακι μου τώρα διάβασα το μνμ μπράβοοοοοοο έχεις ένα σπορακι ολο δικό σου μέσα στη κοιλίτσα μου μπράβοοοοοοο [smilie=love5.gif]

Δημοσίευση

Για να βλέπουμε θετικά τεστακια ?‍?‍?‍? :

Ελενακι12: ΘΕΤΙΚΟ ?

Mariaira: ΘΕΤΙΚΟ ?

Σαμανη: ΘΕΤΙΚΟ?

Frogel: ΘΕΤΙΚΟ ?

Mitsaki83: ΘΕΤΙΚΟ?

Mt3508: ΘΕΤΙΚΟ ?

Tzortzina123: ΘΕΤΙΚΟ?

Liza_pan93: ?

tzina829: ?

Ελενικον: ?

diana8: ?

ioannastr: 18/12

Kostef: 23/12

Lactaki: 23/12

st3llina: 26/12

Evie2: 27/12 

Maroulita: 28/12

Princess28: 29/12

misofeggaro: 01/01/20

Lacostaki: 01/01/20

Hope19: 03/01/19

Εαυγγελοςτ: 09/01/2020

Σταυρι:2020!

Aννια27:2020!

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η whatever είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Σας παρακολουθώ καιρό και αν και παλιότερα συμμετείχα ελάχιστα στο φόρουμ είπα να κάνω πάλι εμφάνιση!

Η δική μου περίπτωση έχει ως εξής: έχω δύο αποβολές, βιοχημικές συγκεκριμένα σε διάστημα έξι μηνών.... Όσο εύκολα και γρήγορα ήρθαν οι κυήσεις τόσο εύκολα και γρήγορα δυστυχώς τελείωσαν....

Αυτός ο μήνας είναι ο πρώτος που προσπαθούμε από τον Ιούνιο αν και χωρίς πολλές πιθανότητες γιατί μπορεί να μην έχει πέσει η tsh ακόμη κάτω από δύο (παίρνω χάπι) αλλά ο γιατρός μας έδωσε το οκ επιτέλους! Παρ'ολα αυτά εγώ είμαι ενθουσιασμένη! Αυτοί οι πέντε μήνες εξετάσεων και θεραπείας μου φάνηκαν αιώνας!

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια της παρέας για τα θετικά τεστακια και με το καλό να υποδεχτούν τα μωράκια τους!
Υπομονή για μας τις υπόλοιπες και θα το δούμε αυτό το + !!!!

Γειά σου κορίτσι! Καλώς ήρθες! ?Δυστυχώς συμβαίνουν αυτά. Είναι υπερβολικά δύσκολες καταστάσεις αλλά πρέπει να είμαστε δυνατές. Δεν πρέπει να μας λυγίζει τίποτα αν θέλουμε να πετύχουμε τον σκοπό μας. Η επόμενη θα είναι και η τυχερή θα δεις. Εμείς εδώ θα σου φέρουμε γούρι! ?

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η katerinaki-dm είπε:

Κορίτσια έχει τύχει σε καμία να γίνει κάποιο λάθος στην εξέταση Β- χοριακης ;;;  Τελευταία περίοδο 22:11 , επαφή  07/12 κ 16/12 , αναμενόμενη περίοδος 18/12 κ σήμερα έχω 2 μέρες καθυστέρηση! Έκανα χοριακη 17/12 κ βγήκε αρνητική <1 .. πονάει πολύ το στήθος μου! Νιώθω πρησμένη , το εργαστήριο που πήγα έκανα την εξέταση 11 τ πρωί κ μ την έβγαλε 8 τ βράδυ ! Κ σκέφτηκα μήπως έγινε κάποιο λάθος ! Να περιμένω μήπως κ αν συνεχίσει η καθυστέρηση να κάνω κανενα τεστ ; 

Φυσικά και γίνονται λάθη. Πότε δεν ξέρεις! Εμείς για παράδειγμα είχαμε λάθος σπερμοδιαγραμμα. Αλλά αν έχεις αμφιβολίες κάνε αύριο κι ένα τεστακι. Θεωρώ ότι αν σου βγει αρνητικό πιθανότατα έχεις απλά καθυστέρηση.

Μακάρι να είσαι!❤️

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Γειά σου κορίτσι! Καλώς ήρθες! ?Δυστυχώς συμβαίνουν αυτά. Είναι υπερβολικά δύσκολες καταστάσεις αλλά πρέπει να είμαστε δυνατές. Δεν πρέπει να μας λυγίζει τίποτα αν θέλουμε να πετύχουμε τον σκοπό μας. Η επόμενη θα είναι και η τυχερή θα δεις. Εμείς εδώ θα σου φέρουμε γούρι! ?

Καλώς σας βρήκα!!! Έχεις δίκιο, αλλά ακόμη περνάω τα πάνω μου και τα κάτω μου! Αλήθεια νομίζω ότι μέχρι να έρθει μια ολοκληρωμένη κύηση δεν το ξεπεράσω... Όμως τώρα κοιτάμε τον στόχο μας! Μακάρι όλες να μπορέσουμε με τον όποιο τρόπο να βοηθήσουμε η μία την άλλη! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...