Ioann89 Δημοσίευση 12 Μαίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Μαίου, 2020 στις πριν 11 λεπτά, ο/η St33 είπε: Καλά είμαι..αύριο μπαίνω στην 10η εβδομάδα, από συμπτώματα είμαι Καλά ποτε έχω ποτε οχι...όλα πηγαίνουν καλά! Τελεια κορίτσι μου... εγώ από συμπτώματα τίποτα ακόμη.., μόνο ζαλάδα που ξεκίνησε σήμερα ... αλλά γυρίζουν όλα τώρα ... μεθαύριο θα κάνω επαναληπτική.,,, ελπίζω να διπλασιαστεί!!!! 😘😘😘 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
St33 Δημοσίευση 12 Μαίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Μαίου, 2020 στις πριν 12 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε: Τελεια κορίτσι μου... εγώ από συμπτώματα τίποτα ακόμη.., μόνο ζαλάδα που ξεκίνησε σήμερα ... αλλά γυρίζουν όλα τώρα ... μεθαύριο θα κάνω επαναληπτική.,,, ελπίζω να διπλασιαστεί!!!! 😘😘😘 Θα διπλασιαστει...θετική σκέψη! Είναι πολύ νωρίς νομίζω για να έχεις έντονα συμπτώματα. 1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ntinaki83 Δημοσίευση 12 Μαίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Μαίου, 2020 στις πριν 2 ώρες, ο/η Ioann89 είπε: Κορίτσια μου πρώτη μέρα καθυστέρησης!!!!! Και έκανα το τεστ .,, βγήκε θετικό!!!! Είμαι παρά πόλυ χαρούμενη ❣️❣️❣️εννοείται έκανα και χοριακη 374!!!αυριο θα ξανά κανω!!! Ελπίζω να ανεβει!!! 🍀🙏🏻 συγχαρητηρια !!!να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη!! 1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Κατερίνα!!! Δημοσίευση 12 Μαίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Μαίου, 2020 στις πριν 2 ώρες, ο/η Ioann89 είπε: @Κατερίνα!!! Μου σε ευχαριστώ παρά πολύ💝💝Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!!(άγχος φουλ) Δεν είχα ούτε ένα σύμπτωμα..,, τίποτα απολύτως .,,, και είχα απογοητευτεί και το είχα βγάλει από το μυαλό μου.,,,μόνο από το πρωί που σηκώθηκα είχα τρομερή ζαλάδα .,, ελπιζω σε λίγες μέρες να δεις και εσυ το θετικό σου τεστακι!!!! 🙏🏻😘😉 Μακαρι κοριτσακι μου το ευχομαι για ολες μας🙏🙏💝💝 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Nicol🦩 Δημοσίευση 12 Μαίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Μαίου, 2020 στις πριν 2 ώρες, ο/η Ioann89 είπε: Καλώς ήρθες κορίτσι μου.,,, εύχομαι να γεμίσει σύντομα η κοιλιτσα σου! Επειδή είχα πρόβλημα με την προλακτινη (αφού ξεκίνησες αγωγή θα ρυθμιστεί.)αλλά θα σου πω τι μπυ είπε ο γιατρός ο δικός μ .,, θελει την προλακτινη κάτω από το κατώτατο όριο .,, γίνεται πιο εύκολα η σύλληψη,,, δεν ξέρω αν ισχύει,,, αλλά σε εμένα έπιασε.,,, Σου ευχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κοριτσακι μ🤰Λοιπόν είχα προλακτίνη 35 κ TSH 3,8. Επισκέφτηκα ενδοκρινολόγο κ μ έδωσε αγωγή μονο για τον θυρεοειδή. Αυτος θεωρεί οτι με τετοια τιμή μπορεί να γίνει σύλληψη... αν δε 4-5 μηνες δεν μείνω έγκυος τοτε θα το δουμε παλι μ είπε. Εγω ομως αγχώνομαι, μαλλον θα του πω να μ δωσει για να ηρεμήσω κ να μην το έχω στο μυαλό μου. Αν επιτρέπεται τι τιμή είχες εσυ; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Ioann89 Δημοσίευση 12 Μαίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Μαίου, 2020 στις πριν 28 λεπτά, ο/η Nicol🦩 είπε: Σου ευχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κοριτσακι μ🤰Λοιπόν είχα προλακτίνη 35 κ TSH 3,8. Επισκέφτηκα ενδοκρινολόγο κ μ έδωσε αγωγή μονο για τον θυρεοειδή. Αυτος θεωρεί οτι με τετοια τιμή μπορεί να γίνει σύλληψη... αν δε 4-5 μηνες δεν μείνω έγκυος τοτε θα το δουμε παλι μ είπε. Εγω ομως αγχώνομαι, μαλλον θα του πω να μ δωσει για να ηρεμήσω κ να μην το έχω στο μυαλό μου. Αν επιτρέπεται τι τιμή είχες εσυ; Σ ευχαριστώ παρά πολύ κορίτσι μου!!! Εύχομαι σύντομα και εσυ με νινακι 🤰🤰🤰!! Λένε ότι η προλακτινη είναι η ορμόνη του άγχους,, όποτε αν είναι τώρα τόσο σκέψου εκεί νέος τις μέρες που όλες μας πιάνει ένα άγχος παραπάνω κακά τα ψέματα.,, γνώμη μου έτσι.,, δεν είμαι γιατρός .,, σου λέω τι μου είπε ο δικός μου!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Xryssa Δημοσίευση 12 Μαίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Μαίου, 2020 Γειά σας κορίτσια, Και εγώ χάθηκα λίγο αλλά φτιάχνω λάχανοκηπο στον κήπο και έχω πέσειε τα μούτρα. Έχω ενθουσιαστεί. Έχω και τον μικρό που δεν κάθεται πουθενά και είμαστε όλοιερα στο πόδι. Εμένα ευτυχωσ ηρέμησε λίγο το στομάχι μου με πιάνει μόνο όταν ξυπνάω. Έχω μπει στην 12η εβδομάδα και ευτυχώς ίχνος αιμα δεν έχω δει. Την άλλη βδομάδα πάω για αυχενική! 2 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Dimitra91 Δημοσίευση 12 Μαίου, 2020 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Μαίου, 2020 στις πριν 8 ώρες, ο/η Ioann89 είπε: Κορίτσια μου πρώτη μέρα καθυστέρησης!!!!! Και έκανα το τεστ .,, βγήκε θετικό!!!! Είμαι παρά πόλυ χαρούμενη ❣️❣️❣️εννοείται έκανα και χοριακη 374!!!αυριο θα ξανά κανω!!! Ελπίζω να ανεβει!!! 🍀🙏🏻 Mπράβο κορίτσι μου!!!!!! Ξεκινάει το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής σου!!! Απόλαυσέ το!!!!! Καλή εγκυμοσύνη να έχεις!!! Φιλιά!!!!!!!!! 1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Dimitra91 Δημοσίευση 12 Μαίου, 2020 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Μαίου, 2020 Κατά ημερομηνία που δεν περιμένουμε να αδιαθετήσουμε @Dimitra91 : Θετικό 🤰 @toulipa8 : Θετικό 🤰 @Sofia33 : Θετικό 🤰 @LadyP : Θετικό 🤰 @Γωγω 98 : Θετικό 🤰 @Denizz : Θετικό 🤰 @Elenikon : Θετικό 🤰 @St33 : Θετικό 🤰 @Xryssa : Θετικό 🤰 @Λεντι : Θετικό
Recommended Posts