Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρώτες προσπάθειες

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Ioann89 είπε:

Εγώ καθε μήνα αυτήν την αίσθηση έχω 😂😂😂😂Μακαρι να τα καταφέρουμε... ελπίζω και σε εσένα αχρείαστα να είναι.,,, 😘😘😘

Χαχαχα οταν θα γινει δεν θα το πιστευουμε!! Καλη μας επιτυχια❤❤

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nefeliap είπε:

Αλλα λεει ο ενας ,άλλα ο αλλος μπερδευτηκα..Εμενα μου ειπε ο γιατρος δε κανει 4 μερες σερι να κανουμε.ανα δυο πρεπει για να ανανεωνεται το σπερμα κ να ειναι πιο δυνατο..επισης μενει μεσα μας ενα 24 ωρο το λιγοτερο σιγουρα οποτε ειναι οκ.

Σύμφωνω μαζί σου,,, ο καθένας τα δικά του... όταν προσπαθούσε η αδερφή μ τις είχαν πει μέρα παρά μέρα κάνει το σπερμα πιο δυνατό.,, εμένα η γυναικολογος μ είπε κάθε μέρα για να υπάρχει πάντα διαθέσιμο και να ανανεώνεται συνέχεια.,, όποτε ο καθένας όπως τον βολέψει 🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Χαχαχα οταν θα γινει δεν θα το πιστευουμε!! Καλη μας επιτυχια❤❤

Πραγματικά όμως.,, κάθε μήνα λέω αυτός είναι ο μήνας και αυτός είναι ο μήνας.,, αλλά τίποτα!!! Θα βλέπουμε θετικό και θα κάνουμε και άλλα τεστ από συνήθεια ,,, 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Εγώ καθε μήνα αυτήν την αίσθηση έχω 😂😂😂😂Μακαρι να τα καταφέρουμε... ελπίζω και σε εσένα αχρείαστα να είναι.,,, 😘😘😘

Χαχαχαχαχα. Καλημέρα κορίτσι μου. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Και εγώ κάθε μήνα αυτή την αίσθηση έχω. Ότι είμαι έγκυος. Αλλά ούτε καν😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Love13 είπε:

Χαχαχαχαχα. Καλημέρα κορίτσι μου. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Και εγώ κάθε μήνα αυτή την αίσθηση έχω. Ότι είμαι έγκυος. Αλλά ούτε καν😂😂😂

Θα έρθει και σε εμας δεν μπορεί!!!! Θα το δούμε τι θετικό το τεστ!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Θα έρθει και σε εμας δεν μπορεί!!!! Θα το δούμε τι θετικό το τεστ!!!! 

Μακαριιιιιι🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏εύχομαι μέχρι το καλοκαίρι να έχουμε και εμείς φουσκωμένες κοιλίτσες 🤰🤰🤰

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Σύμφωνω μαζί σου,,, ο καθένας τα δικά του... όταν προσπαθούσε η αδερφή μ τις είχαν πει μέρα παρά μέρα κάνει το σπερμα πιο δυνατό.,, εμένα η γυναικολογος μ είπε κάθε μέρα για να υπάρχει πάντα διαθέσιμο και να ανανεώνεται συνέχεια.,, όποτε ο καθένας όπως τον βολέψει 🤣🤣🤣

Ακριβως😜 το θεμα ειναι να υπαρξει αποτελεσμα!!

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Love13 είπε:

Ολες ετσι ειμαστε😂😂 αλλα θα τα καταφερουμε ο επιμενων νικα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Ολες ετσι ειμαστε😂😂 αλλα θα τα καταφερουμε ο επιμενων νικα!!!

Εμένα ο άντρας μ κοροϊδεύει.,, είδε τα τεστ και λέει τα εγκυμοσυνης δεν τα ξεκίνησες ακόμη;;; 🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Love13 είπε:

καλημερα κορίτσια!!!στο τελος οχι αισθησεις θα εχουμε οτι ειμαστε εγκυες αλλα παραισθησεις θα βλεπουμε🤣🤣🤣εμενα μου αρεσε που το καλοκαιρι στο γαμήλιο ταξιδι λεγαμε με τον αντρα μου ποτε βολευει να είμαι εγκυος να μην εχει ζεστες κλπ...κουνια που μας κουναγε καναμε κ σχεδια οι άσχετοι🤣🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η ntinaki83 είπε:

καλημερα κορίτσια!!!στο τελος οχι αισθησεις θα εχουμε οτι ειμαστε εγκυες αλλα παραισθησεις θα βλεπουμε🤣🤣🤣εμενα μου αρεσε που το καλοκαιρι στο γαμήλιο ταξιδι λεγαμε με τον αντρα μου ποτε βολευει να είμαι εγκυος να μην εχει ζεστες κλπ...κουνια που μας κουναγε καναμε κ σχεδια οι άσχετοι🤣🤣🤣🤣

Και εμεις τα ίδια. Παντρεύτηκαμε Ιούλιο και νόμιζαμε ότι με το που θα είχαμε ελεύθερες επαφές θα εμένα εγκυος. Τόσο άσχετοι. Που να ήξερα ότι είναι τόσο δύσκολο. 

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η ntinaki83 είπε:

Χαχαχαχα πωπω κ εμεις τα ιδια νομιζαμε πως μολις το θελαμε θα το ειχαμε, δεν ειχαμε ιδεα τι μας περιμενε😂😂 και ο αντρας μου μου ελεγε προχθες μα τι κανουμε λαθος ρε αγαπη μου;; λεω τπτ δε κανουμε λαθος ο τροπος ειναι ενας και δεν γινονται λαθη🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Χαχαχαχα πωπω κ εμεις τα ιδια νομιζαμε πως μολις το θελαμε θα το ειχαμε, δεν ειχαμε ιδεα τι μας περιμενε😂😂 και ο αντρας μου μου ελεγε προχθες μα τι κανουμε λαθος ρε αγαπη μου;; λεω τπτ δε κανουμε λαθος ο τροπος ειναι ενας και δεν γινονται λαθη🤣🤣🤣

ασε κ μεις προσεχαμε σαν τρελοι ακομη κ τη νυχτα του γαμου μην μεινω εγκυος κατευθειαν γιατι θελαμε να περάσουμε λιγο χρονο χαλαροι🤣🤣να πω κ κατι αλλο κοριτσια διαβαζω που λενε για καθε μερα η μερα παρα μερα οι επαφες...εμεις καλα τωρα στη καραντινα δεν δουλευουμε εχουμε χρονο αλλα οταν δουλευουμε δεν γινεται αυτο το καθε μερα η μερα παρα μερα λογω κουρασης...μια φορα πιέστηκε ο αντρας μου να γινει ετσι κ στο τελος δεν μπορούσε να λειτουργησει ενιωθε να αγχωνεται...οποτε το παμε οταν μας ερχεται απλα κ αν τυχει ετυχε...

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η ntinaki83 είπε:

ασε κ μεις προσεχαμε σαν τρελοι ακομη κ τη νυχτα του γαμου μην μεινω εγκυος κατευθειαν γιατι θελαμε να περάσουμε λιγο χρονο χαλαροι🤣🤣να πω κ κατι αλλο κοριτσια διαβαζω που λενε για καθε μερα η μερα παρα μερα οι επαφες...εμεις καλα τωρα στη καραντινα δεν δουλευουμε εχουμε χρονο αλλα οταν δουλευουμε δεν γινεται αυτο το καθε μερα η μερα παρα μερα λογω κουρασης...μια φορα πιέστηκε ο αντρας μου να γινει ετσι κ στο τελος δεν μπορούσε να λειτουργησει ενιωθε να αγχωνεται...οποτε το παμε οταν μας ερχεται απλα κ αν τυχει ετυχε...

Ναι μα δεν γινεται οπως το λες ειναι πιεστικο κ εμενα ειχε αγχωθει κ επαθε το ιδιο με τον δικο σου!! Και να σου πω κ εγω δεν εχω μερα παρα μερα παντα ορεξη δλδ ενταξει ποσο πια🤣γι αυτο και ειπα να ξανα προσπαθησω τα τεστ ωορρηξιας γτ μας εχει κουρασει το μερα παρα μερα και ειναι πιεστικο!!

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Ναι μα δεν γινεται οπως το λες ειναι πιεστικο κ εμενα ειχε αγχωθει κ επαθε το ιδιο με τον δικο σου!! Και να σου πω κ εγω δεν εχω μερα παρα μερα παντα ορεξη δλδ ενταξει ποσο πια🤣γι αυτο και ειπα να ξανα προσπαθησω τα τεστ ωορρηξιας γτ μας εχει κουρασει το μερα παρα μερα και ειναι πιεστικο!!

κοιτα τωρα που δεν δουλεύουμε λεμε μερα παρα μερα αλλα κ αν γινει μετα απο 2 μερες δεν θα τα βαψω κ μαυρα...Όταν μας έρθει θα το κανουμε..νομιζω ετσι ειμαστε κ πιο χαλαροί κ απλα ευχαριστιομαστε τη στιγμη...

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η ntinaki83 είπε:

κοιτα τωρα που δεν δουλεύουμε λεμε μερα παρα μερα αλλα κ αν γινει μετα απο 2 μερες δεν θα τα βαψω κ μαυρα...Όταν μας έρθει θα το κανουμε..νομιζω ετσι ειμαστε κ πιο χαλαροί κ απλα ευχαριστιομαστε τη στιγμη...

Ναι μα ειναι πολυ σημαντικο να ειμαστε χαλαροι!!καλα το κανετε ετσι!! Η πιεση δημιουργει αγχος και το αγχος μονο καλο δεν κανει! Κ εμεις ειμαστε πιο χαλαροι τωρα πια παντως, στην αρχη δεν μπορω να πω οτι ειμασταν χαλαροι!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Μου άρεσε πολύ αυτή η φωτό.,, τελικά λέτε απλά να έχουμε πολύ επιλεκτικά «αυγά»;;; 😂😂😂

1A6AE384-B9DA-42A6-8430-FB7D239A4667.png

Χαχαχα κι ομως διαβαζα αρθρο που ελεγε οτι ειμαστε το μονο θυλαστικο που συλλαμβανει τοσο δυσκολα κ αυτο επειδη εχει εξελιχθει τοσο το ανθρωπινο ειδος και γινεται διαλλογη στο σπερμα😜🤣

Δημοσίευση

Κορίτσια Καλημερα χριστός ανέστη τι κάνετε? Εγώ μπήκα χθες στην 15η εβδομάδα και έχω αρχίσει να υποφέρω με τον ύπνο από τώρα.. Πιάνομαι δεν μπορώ να βρω θέση που με βολεύει και το κυριότερο φοβάμαι μην πλακώσω την κοιλιά μου καταλαθος. Ας πούμε σήμερα το βράδυ κοιμήθηκα πλάγια αριστερά αλλά από την ώρα που ξύπνησα νιωθω ένα πόνο στην κοιλιά αριστερά και στην μέση μου και φοβάμαι μην τυχόν έτσι που κοιμήθηκα αριστερά πλάκωσα λίγο την κοιλια μου.. Λέτε να έκανα κακό στο έμβρυο? Εσείς με τον ύπνο τι κάνετε πως κοιμάστε?

Δημοσίευση
στις On 25/4/2020 at 3:05 ΜΜ, ο/η ntinaki83 είπε:

στις On 25/4/2020 at 3:24 ΜΜ, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Καλημερα κορίτσια.,, και καλή εβδομάδα!!!! Μπαίνω από το κινητό και αυτά τα μηνύματα τώρα μου τα εμφάνισε... ένας λόγος που κάνω τα τεστ είναι αυτός.., τον πρώτο μήνα τον πέθανα τον καημένο.,, κάθε μέρα ..., τον επόμενο πιο αραιά.., και τώρα με το τεστ ξεκινησαμε από την 9η μέρα(πιο πολυ επειδή θέλαμε όμως, όχι  γιατί έπρεπε) .. εννοείται πως άλλες οι συνθήκες στην καραντίνα και άλλες οι συνθήκες όταν δουλεύουμε... 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Καλημερα κορίτσια.,, και καλή εβδομάδα!!!! Μπαίνω από το κινητό και αυτά τα μηνύματα τώρα μου τα εμφάνισε... ένας λόγος που κάνω τα τεστ είναι αυτός.., τον πρώτο μήνα τον πέθανα τον καημένο.,, κάθε μέρα ..., τον επόμενο πιο αραιά.., και τώρα με το τεστ ξεκινησαμε από την 9η μέρα(πιο πολυ επειδή θέλαμε όμως, όχι  γιατί έπρεπε) .. εννοείται πως άλλες οι συνθήκες στην καραντίνα και άλλες οι συνθήκες όταν δουλεύουμε... 

Καλημερα κοριτσι😊 κ εγω γι αυτο λεω να τα ξεκινησω παλι γτ δεν γινεται!!! Σημερα εμενα ο αντρας μου θα δωσει δειγμα για σπερμοδιαγραμμα, κ εχω ετσι λιγη αγωνια για το αποτελεσμα🙂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
    • Μια μικρή ιδέα και από τα δικά μας χθεσινά γενέθλια… Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι πέρασε ένας χρόνος… οπως σωστά είπε και η @Θέτις Κ. 2 σχεδόν χρόνια από το θετικό τεστ!! Χαρηκα πολύ που διάβασα νέα σας, κορίτσια μου! Έτσι να μπαίνουμε και να γράφουμε μόνο όμορφα πράγματα για τα νηπιακια μας πια! 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...