Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ελπίζουμε να γίνουμε μανούλες το 2020..!!


Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια μου εγω 17η μερα σημερα και  απο την 10η δινω πονο σχεδον καθε μερα τεστ δεν εκανα δεν ειχα αλλα ουτε και οωρηξια δεν εκανα δεν εχω ουτε καν πονακια και επισης εχω πολλα υγρα. Αυτα . @Mocca ευχομαι μια τεραστια χοριακη σου στελνω τη θετικη μου ενεργεια.

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Σταυρι είπε:

Καλημερα κοριτσακια μου εγω 17η μερα σημερα και  απο την 10η δινω πονο σχεδον καθε μερα τεστ δεν εκανα δεν ειχα αλλα ουτε και οωρηξια δεν εκανα δεν εχω ουτε καν πονακια και επισης εχω πολλα υγρα. Αυτα . @Mocca ευχομαι μια τεραστια χοριακη σου στελνω τη θετικη μου ενεργεια.

Να είσαι καλά αγάπη! Θα σας ενημερώσω !!!!

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η mummy5 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Καλή εβδομάδα! @Mocca πήγες κοριτσάκι μου την έκανες; Μη μας ξεχάσεις!!!! @Ντορντεα μην στεναχωριέσαι θα προσπαθήσουμε πάλι τον Οκτώβρη και ποιος ξέρει; Μπορεί να εχουμε πολλά καλοκαιρινά μωράκια! Καλή επιτυχία σε όλες μας!!!!! χαχαχα καλή δυναμη στους άντρες μας!

Ναι κορίτσι μου την έκανα! Και τώρα αναμονή!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η mummy5 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Καλή εβδομάδα! @Mocca πήγες κοριτσάκι μου την έκανες; Μη μας ξεχάσεις!!!! @Ντορντεα μην στεναχωριέσαι θα προσπαθήσουμε πάλι τον Οκτώβρη και ποιος ξέρει; Μπορεί να εχουμε πολλά καλοκαιρινά μωράκια! Καλή επιτυχία σε όλες μας!!!!! χαχαχα καλή δυναμη στους άντρες μας!

Δεν υπαρχει περιπτωση να σας ξεχασωω  και ευχομαι σε ολες οτι καλυτεροο....ευχομαι αυτη την φορα να πιασειι ????

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Σταυρι είπε:

Καλημερα κοριτσακια μου εγω 17η μερα σημερα και  απο την 10η δινω πονο σχεδον καθε μερα τεστ δεν εκανα δεν ειχα αλλα ουτε και οωρηξια δεν εκανα δεν εχω ουτε καν πονακια και επισης εχω πολλα υγρα. Αυτα . @Mocca ευχομαι μια τεραστια χοριακη σου στελνω τη θετικη μου ενεργεια.

Σε ευχαριστώ γλυκούλα μου!!!

Δημοσίευση

Για να δούμε θετικά τεστακια

Wannabeamammy:  (θετικό)

Mamounitsa : (θετικό)

Mocca: (θετικό)

liza_pan93 : 01/10

Titika88: 04/10

Mt3508 : 04/10

Marla8: 03/10

Μαρια89 :06/10

lactaki:  09/10

anna90: 12/10

Bebouli: 13/10

Princess28: 13/10

Maroulita: 13/10

PAPA EVA : 14/10

Σταυρι: 14 /10

Diana8: 16/10

ViKcy: 15/10

mummy5 : 20/10

Άντρεα: 23/10

Ντορντεα: /10

Νatacha : 

Whatever:

Geo2009:

Χρυσάφω:

Jesabell: 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Κορίτσια σε όποια δεν εχω ημερομηνία ας μου πει αν θέλει πότε να την βάλω! 

Μακάρι να ξερα πότε θα έρθει η άτιμη... Σε 2 βδομάδες περίπου μου είπε ο γιατρός, αλλά δεν είναι και σίγουρο... ?????

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Κορίτσια σε όποια δεν εχω ημερομηνία ας μου πει αν θέλει πότε να την βάλω! 

Κορίτσι βάλε με και μένα! Δεν συμμετέχω και πολύ αλλά σας παρακολουθώ! Περιμένω 23/10!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Mocca είπε:

Όπου να ναι θα πάω να τα πάρω!! Θεέ μου σχεδόν τρέμω....! 

 

Άμα αργήσεις λίγο ακόμα να πάρεις τα αποτελέσματα θα παρω τηλ εγώ χαχαχααα .. τελειωνεεεεε.. αλλά μη τρέχεις είσαι κ γκαστρουλα..σιγά σιγά κ με ηρεμιααααα!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Mocca είπε:

Όπου να ναι θα πάω να τα πάρω!! Θεέ μου σχεδόν τρέμω....! 

Θετικότατη θα είναι κορίτσι μου! Μην ανησυχείς για τίποτα και ηρέμισε! Να προβλέψω μια τιμούλα; ? Πιστεύω θα είναι γύρω στο 90-100 :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • @MinaSam @evaioan ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! @MinaSam είμαι εκπαιδευτικός οπότε και μέχρι τις 4 να είναι ανοιχτός δεν με πειράζει, όπως και είναι κλειστός τον Αυγουστο!  Ναι τους έχω ακούσει αυτούς!  Θα κλείσω ένα ραντεβού!  @evaioan ποια από τις δύο κοκκινοσκουφιτσες λες; Στην Πυλαία ή στο Πανόραμα ;  
    • Καλή χρονιά κορίτσια να έχουμε με υγεία και με το καλό τα μωράκια μας.! Εμείς σήμερα, αν και τα Φώτα, είχαμε ραντεβού στο νοσοκομείο στο γιατρό μας. Η μπέμπα είναι μια χαρά! Μεγαλώνει πολύ καλά! Είναι 31+3 σήμερα και έχουμε doppler 20/01 στην γυναικολόγο που μας παρακολουθεί εκτός νοσοκομείου. Έχουμε φτάσει σχεδόν 1.700 gr και θέλουμε λίγο προσοχή με το αλάτι.. το ζάχαρο το έχω ελεγχόμενο με μηχανάκι. Κάνω τη διατροφή όσο γίνεται πιο σωστά για να μην έχω απρόοπτα.  Έχω ξεκινήσει κι εγώ να ανοίγω κούτες τις ανηψιάς μου με μωρουδιακά και να παίρνω ότι χρειάζεται για τη βαλίτσα του νοσοκομείο.  Τώρα δυσκολεύομαι λίγο με τα πράγματα γιατί χρειάζομαι τη βοήθεια της μαμάς μου για να τα βρω όλα άκρη και εκείνη πρέπει να φροντίζει τη γιαγιά μου που είναι άρρωστη και δυστυχώς ολικά τυφλή. Οπότε χρειάζεται άνθρωπο 24 ώρες το 24ωρο. Μένουμε όλοι μαζί σε ένα σπίτι προς το παρόν, για να μπορεί η μαμά να φροντίζει και εμένα και τη γιαγιά ταυτόχρονα. Και έχει μείνει πίσω και η μετακόμιση μας. Γενικά λίγο σκατά μας πήγε ο Δεκέμβριος αλλά το παλεύουμε με αισιοδοξία. Βοήθεια από την πεθερά δεν μπορώ να έχω γιατί κι αυτή τρέχει με τον πεθερό μου, τον βάλαμε κι αυτόν σε νοσοκομείο και τώρα σε κέντρο αποκατάστασης γιατί του παρουσιάστηκε αυτοάνοσο σοβαρό. Τεσπα! ελπίζω να γεννήσω με το καλό και μετά όλα να πάρουν το δρόμο τους.
    • Αχ κορίτσια μια τρέλα ζω και εγώ τους τελευταίους μήνες...  Από την ώρα που βγήκα απ' το νοσοκομείο έκανα ένα μήνα ακριβώς για να συνέλθω! Μένω στο πατρικό μου για να με φροντίζει η μαμά μου. Αρχές Δεκεμβρίου μπήκαν έκτακτα νοσοκομείο η γιαγιά μου ( η μαμά της μαμάς μου, που είναι ολικά τυφλή) και ο πεθερός μου.. με αποτέλεσμα να έχουμε πιάσει όλα τα νοσοκομεία του νομού. Η μία στο Διδυμότειχο και ο άλλος στην Αλεξανδρούπολη. Έμεινε πίσω η δική μας μετακόμιση γιατί η μαμά μου έπρεπε για 8 μέρες να είναι στο νοσοκομείο με τη γιαγιά και η πεθερά μου στο άλλο νοσοκομείο με τον πεθερό μου... Μια τρέλα γενικότερα. Εγώ αναγκαστικά γύρισα σπίτι με τον άντρα μου ο οποίος δούλευε ταυτόχρονα και τις μέρες που είχε υπηρεσίες έπρεπε να είμαι τελείως μόνη στο σπίτι.  Τελικά η γιαγιά βγήκε, απλά χρειάζεται τη μαμά 24 ώρες το 24ωρο στο σπίτι και ο πεθερός μου είναι με σοβαρό αυτοάνοσο σε κέντρο αποκατάστασης στην Καβάλα. Στο καπάκι πρέπει να αρχίσω να ετοιμάζω βαλίτσα μαιευτηρίου γιατί έχω μπει στον 8ο και χρειάζομαι τη βοήθειά της μαμάς μου γιατί μόνη δεν μπορώ να κάνω τπτ! Τελευταίο υπέρηχο έχω 20/01 στη γυναικολόγο μου και μετά 03/02 στο νοσοκομείο αρχίζω τις κορδέλες.  Σήμερα πήγαμε στο νοσοκομείο, είχαμε ραντεβού με το γιατρό, είδαμε τη μπέμπα, είναι μια χαρά, 1700 περίπου με το κεφάλι κάτω.  Είμαστε 31+3 σήμερα και λίγο το αλάτι θα πρέπει να προσέξω, αλλιώς όλα καλά! Ελέγχω το ζάχαρο καθημερινά και όσο μπορώ κοιτάω να ακολουθώ σωστότερα τη διατροφή μου για να φτάσω αισίως σε φυσιολογικό τοκετό. Ο γιατρός μου δηλαδή αυτό επιδιώκει, είναι ευτυχώς υπέρ του φυσιολογικού τοκετού.  @Princess28 εγώ κορίτσι δεν είχα σε όλη την εγκυμοσύνη ούτε εμετούς, ούτε αναγούλες, ούτε ζαλάδες.. αυτό που έχω και δεν περνάει τόσο καιρό είναι οι καούρες.. αυτό που πας να ξαπλώσεις και μέσα στη νύχτα ανεβαίνει ένα κάψιμο στο λαιμό σου και σε όλα σου τα σώθηκα μπορεί να με τρελένει άνετα.. ευτυχώς έχω βρει λίγο τη γιατρειά μου στο malox plus. Το παίρνω σχεδόν κάθε μέρα πριν κοιμηθώ και μπορώ λίγο να ηρεμώ. Στα κιλά έχω φτάσει αυτά που είχα όταν ξεκίνησα την εγκυμοσύνη, στα 100 δηλαδή. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης στους πρώτους μήνες κατέβηκα στα 93 και τώρα ήρθα ξανά στα αρχικά.. δεν ξέρω πόσα κιλά θα πάρω ακόμη.. αλλά ελπίζω όχι πολλά. Είχα ήδη 30 κιλά επάνω στην έναρξη της εγκυμοσύνης από τις ορμόνες και τα φάρμακα που έπαιρνα τόσο καιρό για την εξωσωματική. Ελπίζω μετά τη γέννα να μπορέσω να επανέλθω στα αρχικά μου. 
    • Καλη χρονια κοριτσια!!! Να χαιρεστε τις οικογενειες σας! Χαθηκατε ολες!!
    • Προσωπικά δεν έχουμε καθόλου επαφές κάτι η αποκόλληση κάτι η θέση του πλακούντα και οι δύο γιατροί (γυναικολόγος και αυτός που είχαμε πάει για την α' επιπέδου) δε μας το έχουν επιτρέψει. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...