Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ελπίζουμε να γίνουμε μανούλες το 2020..!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mamounitsa είπε:

Όχι ρε δεν νομίζω αφού είπε η κοπέλα θα σε πάρει το βράδυ ? αλλά εσύ κάνε κ μια ακόμα χοριακη! Ρε συ μπεμπουλι μου κανε το πινακάκι μια ανανέωση!!! 

Δεν έχω κανει χοριακη ένα τεστ έκανα μόνο το πρωί!!! Θα επαναλάβω την μέρα που περιμένω περίοδο ένα τεστ αλλά δεν νομίζω να αλλάξει κάτι!!! Στο πινακακι τι ανανέωση κάνω? ?

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Ναι ναι! τελικά είχε δίκιο ο γιατρός μου δεν εμποδίζουν εκεί που είναι κ λόγω θέσης κ μεγέθους!

Ευτυχώς! Σε σκεφτόμουν, λέω μην της πουν τίποτα διαφορετικό μετά από τόσο καιρό, πολύ κρίμα!

Δημοσίευση
στις On 25/8/2019 at 10:29 ΜΜ, ο/η Liveloula88 είπε:

Τον Μάιο κάναμε την πρώτη εξωσωματική.Τον Σεπτέμβρη θα κάνω υστεροσκόπηση και αν όλα είναι καλά θα ξεκινήσουμε την νέα προσπάθεια τον Οκτώβρη....?

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! Επειδη μπορεί να κάνω κ εγω υστεροσκόπηση, θελω τη γνωμη σου γιατι φοβαμαι λιγο...

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Δεν έχω κανει χοριακη ένα τεστ έκανα μόνο το πρωί!!! Θα επαναλάβω την μέρα που περιμένω περίοδο ένα τεστ αλλά δεν νομίζω να αλλάξει κάτι!!! Στο πινακακι τι ανανέωση κάνω? ?

Να εμφανιστεί πιο κάτω γιατί είναι πίσω στις σελίδες! 

Δημοσίευση

Για να δούμε θετικά τεστακια

Wannabeamammy:  (θετικό)

Mamounitsa : 05/09   (θετικό)

Bebouli: 12/09

Jesabell: 12/09

Σταυρι: 12/09 

ViKcy: 13/09

lactaki: 13/09

Χρυσάφω: 14/09

Princess28: 15/09

Maroulita: 16/09

Diana8: 16/09

PAPA EVA : 17/09

Titika88: 30/09

Marla8: 03/10

Δημοσίευση

Καλό απόγευμα κορίτσια.. Έφυγε σήμερα η κοκκινομούρα.. Εφοδιάστηκα με τεστ ωορρηξίας και περιμένω τις γόνιμες μέρες!!! Βάλτε κι εμένα στο πινακάκι περιμένω 3 Οκτωβρίου 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η marla8 είπε:

Καλό απόγευμα κορίτσια.. Έφυγε σήμερα η κοκκινομούρα.. Εφοδιάστηκα με τεστ ωορρηξίας και περιμένω τις γόνιμες μέρες!!! Βάλτε κι εμένα στο πινακάκι περιμένω 3 Οκτωβρίου 

Εεεφταααασιιιι!!! ??

Άντε καλές προσπάθειες πάνω κατά πάνω του!! ?

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!

Εγώ σήμερα έχω κράμπες χαμηλά στη κοιλιά στο κέντρο και έντονους πόνους δεξιά χαμηλά,που όταν περπατάω πονάω περισσότερο. Οπότε φοβάμαι ότι μπορεί να έχω κάποιο πρόβλημα στις ωοθήκες ή κάτι τέτοιο..μιας και δε δικαιολογούνται οι πόνοι ούτε για περίοδο ούτε για εγκυμοσύνη, είναι αρκετά έντονοι. ☹️

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια θυμάστε ότι σας είπα ότι έστειλα ένα Μάιλ σ' έναν γιατρό στην Αθήνα αρκετά γνωστό??είχε στη σελίδα του δωρεάν απαντηση σε όποια κοπέλα την χρειαζοτανε. ε ο άνθρωπος Μ απάντησε τότε όλα καλά .. το θέμα είναι ότι Μ έχει πριξει από τότε. Ενώ του απάντησα στο πρώτο τηλ κ μιλήσαμε του είπα είμαι μακριά για αρχή θα ακολουθήσω την συμβουλή σας να προσπαθήσω μόνη μου για κάνα 3μηνο εκείνος συνεχίζει κ με καλει συχνά πυκνά στο τηλ.. κ δε το σηκώνω. Τώρα βλέπω κ εμαιλ από την προσωπική του μαία.. 

Έλα Παναγία μου τόσο πολύ έχει πέσει η πελατεία τους κ κυνηγάνε??

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Βρε κορίτσια θυμάστε ότι σας είπα ότι έστειλα ένα Μάιλ σ' έναν γιατρό στην Αθήνα αρκετά γνωστό??είχε στη σελίδα του δωρεάν απαντηση σε όποια κοπέλα την χρειαζοτανε. ε ο άνθρωπος Μ απάντησε τότε όλα καλά .. το θέμα είναι ότι Μ έχει πριξει από τότε. Ενώ του απάντησα στο πρώτο τηλ κ μιλήσαμε του είπα είμαι μακριά για αρχή θα ακολουθήσω την συμβουλή σας να προσπαθήσω μόνη μου για κάνα 3μηνο εκείνος συνεχίζει κ με καλει συχνά πυκνά στο τηλ.. κ δε το σηκώνω. Τώρα βλέπω κ εμαιλ από την προσωπική του μαία.. 

Χαχαχαχχαχαχα από τι φαίνεται!! Η μαία τι έλεγε στο email? 

Δημοσίευση

Για να δούμε θετικά τεστακια

Wannabeamammy:  (θετικό)

Mamounitsa : 05/09   (θετικό)

Bebouli: 12/09

Jesabell: 12/09

Σταυρι: 12/09 

ViKcy: 13/09

lactaki: 13/09

Princess28: 15/09

Maroulita: 16/09

Diana8: 16/09

PAPA EVA : 17/09

Titika88: 30/09

Marla8: 03/10

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Χαχαχαχχαχαχα από τι φαίνεται!! Η μαία τι έλεγε στο email? 

Μου συστήθηκε κ Μ έλεγε να την παρω τηλ γιατί μετά απο επικοινωνία που είχε Μ τον γιατρό μπορεί να Μ βοηθήσει στο προβλημα μου. . Χαχαααα... Μα πραγματικά επιμένουν τόσο πολύ που Μ εκνευριζουν...

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Μπορώ να μαντέψω το συγκεκριμένο γιατρό... Το έχω διαβάσει ξανά εδώ, δεν θυμάμαι από ποια κοπέλα! Βιομηχανία κυριολεκτικά, μη τυχόν και χάσουν κάνα πελατάκι...! ?????

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η PAPA EVA είπε:

@Wannabeamammy και @Mamounitsa συγχαρητηρια!!!! Ευχομαι και σε όλες μας τις υπόλοιπες το 2020 να ειναι το τυχερο! @Bebouli εγω 17/9 (της Πίστης και της Ελπίδας) βαλε με στη λιστα! 

Εύχαριστω πολύ κ σε εσένα τα καλύτερα εύχομαι!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Μου συστήθηκε κ Μ έλεγε να την παρω τηλ γιατί μετά απο επικοινωνία που είχε Μ τον γιατρό μπορεί να Μ βοηθήσει στο προβλημα μου. . Χαχαααα... Μα πραγματικά επιμένουν τόσο πολύ που Μ εκνευριζουν...

Απαπααααααα Αα!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Στείλε κι εσύ email ότι έχεις ήδη μείνει έγκυος (που ισχύει ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Σταυρι είπε:

Κοριτσια εμενα ερχετε σιγα σιγα αρχισαν τα καφε.. παμε τον επομενο μηνα

????? Το φελεκι μου!!! Ξέρεις τι μ'αρεσει ε! Στις αρχές της σχέση μας με τον αγαπημένο σύζυγο χρησιμοποιούσαμε και προφυλακτικο μην τυχόν και μείνω έγκυος τότε ???????? κλάμα απλά!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Στείλε κι εσύ email ότι έχεις ήδη μείνει έγκυος (που ισχύει ❤️

Μπαααα εγώ ακόμα κ με προγεστερόνη είδα ίχνος καφέ στο σκούπισμα... Αφού σκεφτομαι να μη κάνω κ τη χοριακη .. πως γίνεται  παιρνωντας προγεστερόνη.. πφφφφ απορω

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Μπαααα εγώ ακόμα κ με προγεστερόνη είδα ίχνος καφέ στο σκούπισμα... Αφού σκεφτομαι να μη κάνω κ τη χοριακη .. πως γίνεται  παιρνωντας προγεστερόνη.. πφφφφ απορω

Όχι την χοριακη να την κανεις κανονικά!!! Αχ αχ τι τραβααααμε!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η lactaki είπε:

Βρε κορίτσι γιατί κανείς τεστακια αφού έχεις ιστορικό με ψευδή??.. εγώ γραμμουλα δε βλέπω αλλά υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης αφού ακόμα περιμένεις περίοδο από την μικροεπεμβαση ??.. 

Εχεις δίκιο κοπέλα μου αλλα και τι άλλο να κάνω;;Να τα παρατησω ολα εν λευκώ;;Πηρα τηλ. τον γιατρο και αν δεν αδιαθετησώ σε 3 μερες να παω να με δει..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
    • Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο.  Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣  2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του!  Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ!  Καλή συνέχεια σε όλες !  Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν!  @Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 
    • Ναι κορίτσι μου μην ανησυχείς. Κ η παιδίατρος αν δει κάτι που την προβληματίζει θα στο πει. Κ αυτό που λες ότι κάνει τα περισσότερα με τον μπαμπά του, για μένα δεν έχει καμία σημασία ούτε δείχνει κάτι. Πχ κι εμένα ο άντρας μου ασχολείται πάρα πολύ να διαβάζει παραμύθια με τον μικρό όσο εγώ κάνω δουλειές κ τον βλέπω ότι μαθαίνει πολύ περισσότερα πράγματα από την ώρα που περνάει με τον μπαμπά του απ' ότι με εμένα. Μαζί κάνουμε κυρίως διάφορα παιχνιδάκια. Αλλά δεν έχει σημασία, ο καθένας έχει να δώσει πολλά κ διαφορετικά πράγματα κ το παιδί έχει την δική του ξεχωριστή κ όμορφη σχέση με τον καθένα!
    • @Tina23 ισχύει αυτό που λες για την ψυχολογία, η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον κύκλο νιώθω καλύτερα ψυχολογικά από τους προηγούμενους δεν ξέρω τι γίνεται. Παντως οι ορμονολογικες μου ήταν καλές.  Θα φανεί όπως και να χει!  Εσύ θύμισε μου μπήκατε πάλι στο παιχνίδι σε αυτόν τον κύκλο ε;  @afr γενικά τις τελευταίες φορές ναι πρηζεται το στήθος και πονάει αλλά τώρα έχω πάθει αυτό που λες βγάζω σουτιέν και υποφέρω, περπατάω και πονάω αν πάει να με αγγίζει ο σύζυξ άνετα τον δαγκώνω 😄 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...