Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ελπίζουμε να γίνουμε μανούλες το 2020..!!

Guest

Recommended Posts

στις πριν 2 ώρες, ο/η Mt3508 είπε:

Καλό απόγευμα κοριτσια μου..Δυστυχώς δεν είδα το πολυπόθητο θετικό τεστ!! Έκανα χθες και ήταν αρνητικό και σήμερα αδιαθέτησα! Έκανα ένα ωραίο 38αρη κύκλο χωρίς να ξέρω το γιατί και τώρα θα πρέπει να το ψάξω!

Απολογούμαι που δεν σας έγραψα χθες αλλά όπως καταλαμβάνεται η μέρα μου ήταν γεμάτη κλάμα ! Και έκατσα στο κρεβάτι μέχρι που με πήρε ο ύπνος από το κλάμα! Σήμερα ξύπνησα λίγο καλύτερα και είπα ότι έγινε, έγινε! Ας ξεκινήσουμε καινούργιο μήνα!

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο Θεός να μας στείλει σύντομα αυτό που τόσο ποθούμε! Και εάν δεν ήρθε αυτό το μήνα θα είχε τους λόγους του ♥️

Μίλησε με τον γιατρό σου αν και το πιο πιθανό να ήταν τυχαίο!! Ξέσπασε,και πάμε δυναμικά για τον επόμενο μήνα!!! ??? Θα έρθει και για εμάς αυτή η ευλογία!!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 ώρες, ο/η PAPA EVA είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Δυστυχώς σας έχω χάσει λίγο λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων... Καλώς ήρθαν τα καινούργια μέλη! Εύχομαι πολλά θετικά τεστ αυτό το μήνα να γίνουν πολλά καλοκαιρινά μωράκια!!! Εγώ σήμερα αδιαθέτησα... Έφτασα αισίως σε κύκλο 28 ήμερων και ετοιμάζομαι για υστεροσκόπηση! Στείλτε μου θετική ενέργεια.... ?

@Bebouli σημείωσέ με για 9/11 και βλέπουμε.... 

Την έχεις οοοοοληηη κορίτσι μου!!! ??? Να γίνει και αυτή να μείνεις αμέσως μετά ??????

στις πριν 11 ώρες, ο/η Bebouli είπε:

Εμένα και την @Princess28 εγώ εάν έρθει αίμα θα ενημερώσω χαχαχα γιατί τεστ δεν θα κανω, θα περιμένω λίγο έχει τύχει να έχω μια μικρή καθυστερηση αρκετές φορές οπότε από Τετάρτη θα δούμε!! 

Εεεεειιιι κοριτσια ειμαι κ γω εδω κ την περιμενω αυριο!!! Ηδη αρχισαν ελαφρια πονακια κ αυτη η αισθηση οτι ερχεται καθε φορα κ σε στελνει στη μπανιο..?  Πιστευω παλι θα την κανει την εμφανιση της η σιχαμενη στην ωρα της...

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Maroulita? είπε:

Εεεεειιιι κοριτσια ειμαι κ γω εδω κ την περιμενω αυριο!!! Ηδη αρχισαν ελαφρια πονακια κ αυτη η αισθηση οτι ερχεται καθε φορα κ σε στελνει στη μπανιο..?  Πιστευω παλι θα την κανει την εμφανιση της η σιχαμενη στην ωρα της...

Κι εμένα ήδη έχει αρχίσει να κάνει την Εμφάνιση της!!! 

Για να δούμε θετικά τεστακια

Wannabeamammy:  (θετικό)

Mamounitsa : (θετικό)

Mocca: (θετικό)

Princess28: 13/10

Maroulita: 13/10

Σταυρι: 14 /10

Diana8: 16/10

ViKcy: 15/10

mummy5 : 20/10

Άντρεα: 23/10

lactaki :04/11

PAPA EVA : 09/11

Bebouli: 09/11

Titika88: /11

liza_pan93 : /11

Μαρία 89: /11

Mt3508 : /11

Τι γίνεται ρε κορίτσια?! Σ'εσας που δεν θέλουμε να έρθει έρχεται και σ' εμένα που θέλω να έρθει δεν έρχεται η ρουφιάνα?!!! Πόσα θέλει να μας τρελάνει δλδ?!! @Bebouli ανταλλαγή θέλεις?!!! ?????

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Geo2009 είπε:

Τι γίνεται ρε κορίτσια?! Σ'εσας που δεν θέλουμε να έρθει έρχεται και σ' εμένα που θέλω να έρθει δεν έρχεται η ρουφιάνα?!!! Πόσα θέλει να μας τρελάνει δλδ?!! @Bebouli ανταλλαγή θέλεις?!!! ?????

Χαχαχαχα υπομονή και θα ερθειιιιι!!! Και εμένα μετα την απόξεση αργησε αρκετά!! 

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Χαχαχαχα υπομονή και θα ερθειιιιι!!! Και εμένα μετα την απόξεση αργησε αρκετά!! 

Ότι θα παρακαλούσα να έρθει δεν το περίμενα.... 42 μέρες και συνεχίζουμε! Ελπίζω να μην κάνω ρεκόρ! ??????

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Geo2009 είπε:

Ότι θα παρακαλούσα να έρθει δεν το περίμενα.... 42 μέρες και συνεχίζουμε! Ελπίζω να μην κάνω ρεκόρ! ??????

Κάπου εκεί είχε έρθει δεν θυμάμαι ακριβώς 40-45-47 ? Κάπου ανάμεσα!! Υπομονή!! 

Να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια. Η προγεστερόνη από μήνα σε μήνα αλλάζει σημαντικά; Δεν την έχω τσεκαρει ποτέ την σωστή μέρα και σκέφτομαι αυτό το μήνα να το κάνω. Θα είναι ενδεικτική και για τον επόμενο αφού έτσι κι αλλιώς προς το παρόν οι γιατροί που συνέστησαν να αποφύγουμε τις ελεύθερες επαφές, ή τζάμπα θα την κάνω σε αυτόν τον κύκλο;

στις πριν 22 λεπτά, ο/η whatever είπε:

Να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια. Η προγεστερόνη από μήνα σε μήνα αλλάζει σημαντικά; Δεν την έχω τσεκαρει ποτέ την σωστή μέρα και σκέφτομαι αυτό το μήνα να το κάνω. Θα είναι ενδεικτική και για τον επόμενο αφού έτσι κι αλλιώς προς το παρόν οι γιατροί που συνέστησαν να αποφύγουμε τις ελεύθερες επαφές, ή τζάμπα θα την κάνω σε αυτόν τον κύκλο;

Νομίζω πως δεν είναι σταθερή από κύκλο σε κύκλο αλλάζει!! Ρώτησε τον γιατρό σου καλύτερα!! 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

@Princess28 @Maroulita? εύχομαι να έχετε ευχάριστα να μας πείτε κορίτσια!!!! ????

Απ το στομα σου κ στου Θεου τ’αφτι...αν κ το βλεπω καπως δυσκολακι για μενα...

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Νομίζω πως δεν είναι σταθερή από κύκλο σε κύκλο αλλάζει!! Ρώτησε τον γιατρό σου καλύτερα!! 

Δίκιο έχεις! Θα πάρω από Δευτέρα να ρωτήσω!

στις πριν 22 λεπτά, ο/η whatever είπε:

Δίκιο έχεις! Θα πάρω από Δευτέρα να ρωτήσω!

Να πάρεις να πάρεις μην την κάνεις και σε επηρεάσει αρνητικά κάτι ενώ δεν θα έχει σημασία!! ????

Καλησπέρα κορίτσια!!!καινούργια εδώ μπήκα στο φόρουμ σας για θετική ενέργεια και εγώ ελπίζω να γίνω μανούλα συντομαααα ,τρία χρόνια προσπαθειών και τρεις αποτυχημένες σπερματενχυσης.....εύχομαι σε όλες σύντομα θετικά τεστακια!!!!

στις πριν 7 ώρες, ο/η whatever είπε:

Καλημέρααα.. δε το γνωρίζω αυτό αν αλλάζει. Εγώ δύο μήνες την τσεκαρα κ ήταν στα πατώματα.. δεν την έκανα 21η γιατί μπορεί να έπεφτε σουκου.. αλλά δε ξέρω αν παίζει ρόλο τόσο πολύ  μια μέρα πάνω μια μέρα κάτω .. εδώ κ δύο μήνες την ενισχύω πάντως μετά την ωορρηξία.. παίρνω χαπάκι. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η lactaki είπε:

Καλημέρααα.. δε το γνωρίζω αυτό αν αλλάζει. Εγώ δύο μήνες την τσεκαρα κ ήταν στα πατώματα.. δεν την έκανα 21η γιατί μπορεί να έπεφτε σουκου.. αλλά δε ξέρω αν παίζει ρόλο τόσο πολύ  μια μέρα πάνω μια μέρα κάτω .. εδώ κ δύο μήνες την ενισχύω πάντως μετά την ωορρηξία.. παίρνω χαπάκι. 

Καλημέρα! Μια φορά την τσεκαρα μαζί με τις υπόλοιπες ορμόνες οπότε ήταν την τρίτη μέρα του κύκλου. Πολύ μακριά από την μέρα που θα έπρεπε!!!! Μου κόλλησε τώρα στο μυαλό και δεν θέλω να το χω και αυτό έγνοια όταν πάρω το οκ για νέες προσπάθειες.... 

Βλέπω όλες κάτι τις σε χαπακια τα παίρνουμε!!!! Θα σε βοηθήσουν τα χαπακια για την προγεστερόνη σίγουρα!

στις πριν 14 λεπτά, ο/η whatever είπε:

Καλημέρα! Μια φορά την τσεκαρα μαζί με τις υπόλοιπες ορμόνες οπότε ήταν την τρίτη μέρα του κύκλου. Πολύ μακριά από την μέρα που θα έπρεπε!!!! Μου κόλλησε τώρα στο μυαλό και δεν θέλω να το χω και αυτό έγνοια όταν πάρω το οκ για νέες προσπάθειες.... 

Βλέπω όλες κάτι τις σε χαπακια τα παίρνουμε!!!! Θα σε βοηθήσουν τα χαπακια για την προγεστερόνη σίγουρα!

Χαχα άστα ναι χαπακωνομαστε φουλ. Εγώ παίρνω κ προλακτίνη μισό χαπάκι τη βδομάδα γιατί ήταν λίγο υψηλή .. τώρα απ' ότι Μ πε η γιατρός ήταν τέλεια..γενικά οι ορμόνες βγήκανε καλές.. απλά αύξησα τη δόση στον θηροειδη γιατί ανέβηκε λίγο. 

Εσύ σίγουρα δεν έκανες τη σωστή μέρα.. να το τσεκαρεις σίγουρα για κάνα διμηνο.. 

στις πριν 15 ώρες, ο/η Maroulita? είπε:

Καλησπέρα όμορφα μου κοριτσάκια..  ακολουθώ και εγώ @Maroulita? μου. Στην ώρα της η κυρία άρχισαν τα καφε.. όμως κορίτσια για να θυμάστε ότι ήμαστε τυχερές που μας έρχετε η περίοδος προχτες έμαθα ότι μια γνωστή μας έπαθε εμμηνόπαυση  στα 33.. όποτε Δόξα Το Θεο

στις On 11/10/2019 at 2:03 ΜΜ, ο/η Bebouli είπε:

@anna90 που ειιιισαιιι?? Εμφανισουυυυ έφτασε η μέρα σου!! Χαχα!! 

Εδω ειμαι....αχ κοριτσια δεν προλαβαινω τιποτα να κανω....χρονος μηδεν με αυτη τη δουλεια!! Ε και στον ελευθερο χρονο μου κανω αλλα πραγματα.....αχαχαχαχαχαχαχαχ!!! Ακομα δεν εμφανιστηκε η περιοδος, αλλα χθες ειχα κατι ψιλοπονακια! Υποθετω θα κανει την εμφανιση της η κυρια, αυριο, μεθαυριο....αντε μεχρι την Τεταρτη!!!!

anna90: 12/10

στις πριν 1 λεπτό, ο/η anna90 είπε:

Εδω ειμαι....αχ κοριτσια δεν προλαβαινω τιποτα να κανω....χρονος μηδεν με αυτη τη δουλεια!! Ε και στον ελευθερο χρονο μου κανω αλλα πραγματα.....αχαχαχαχαχαχαχαχ!!! Ακομα δεν εμφανιστηκε η περιοδος, αλλα χθες ειχα κατι ψιλοπονακια! Υποθετω θα κανει την εμφανιση της η κυρια, αυριο, μεθαυριο....αντε μεχρι την Τεταρτη!!!!

Μπορεί όμως να μην εμφανιστεί καθολουυυυυ!!! ?? 

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Μπορεί όμως να μην εμφανιστεί καθολουυυυυ!!! ?? 

Ναι βρε δες το αλλιώς!!! Μπορεί να μην έρθει!!??? @Mt3508 προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι, ποιος μιλάει;  , Και πάμε δυναμικά για τον επόμενο μήνα, πότε πας στον γιατρό; @Geo2009 εμένα έκανε 50 μέρες απ' την αποξεση, οπότε μην αγχώνεσαι αυτές τις μέρες θα έρθει!!,  Σε όλες τις υπόλοιπες μακάρι να μην μας έρθει αλλά κι αν έρθει πάμε για τον επόμενο μήνα!! Φιλιά σε ολες

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...