Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΙΔΥΜΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΓΕΝΝΑ Η ΜΟΝΟ ΕΓΩ?

Δημοσίευση

MAGDA MOU ti fodase?

kaisariki ekana kai egw logo isxiakis provolis, den katalva ponous katholoy oute prin oute meta. ola mia xara, kanw 15 me thn idia diadikasia provlima kanena!!! epla stenaxorethika giati ithela na genisw fusiologika gia na dw to paidi moy, na ponesw na katalavw gena.

alla ti na kanw afoy h svouritsa moy den ithela na parei thesi.

tipota den einai tha deis.

me to kalo ta didimakia.

ti einai?????

an xreiasteis kati steile pm

Δημοσίευση

....εγώ πάντως φοβόμουν τη γέννα! Και για να είμαι πιο συγκεκριμένη φοβόμουν την ολική αναισθησία της καισαρικής! Φοβόμουν μήπως δεν ξυπνήσω.....και τι θα κάνει σε αυτήν την περίπτωση η μεγάλη μου κόρη χωρίς την μανούλα της.....!!!!! Το αντιμετώπισα με την επισκληρίδιο!!

...Τι φοβάσαι εσύ;;; Μήπως τους πόνους τις καισαρικής;;;

Εγώ δεν ένιωσα κανέναν πόνο, ούτε πριν, ούτε κατά τη διάρκεια του χειρουργείου αλλά ούτε και μετά! Μόνο ένα τρέμουλο ένιωσα μετά το χειρουργείο, και κατά τη διάρκεια της επέμβασης μία ελαφρά πίεση! Είδα το μωρό μου που γεννήθηκε και ένιωθα ένα συναίσθημα ευτυχίας που δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια!

...Επειδή τα πέρασα πριν από σένα, πίστεψέ με, δεν αξίζει τον κόπο να "χαλιέσαι" με τους φόβους αυτούς! Όλα θα γίνουν τόσο φυσικά εκείνη τη στιγμή, που το μόνο που θα νιώθεις θα είναι αγωνία και ανυπομονησία να κρατήσεις αγκαλίτσα τα παιδάκια σου και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να τα γνωρίσεις!

Καλή συνέχεια....

Δημοσίευση

Magda μου όπως σου είπαν οι κοπέλες, μην ανησυχείς! Έχεις διπλή χαρά! Τί όμορφη εμπειρία να φέρνεις 2 ζωούλες στον κόσμο! Συγχαρητήρια ! Όλα θα πάνε καλά! Με το καλό να γεννήσεις τα μωράκια σου! Αλήθεια κοριτσάκια-αγοράκια ή ένα και ένα; Αχ και εγώ ήθελα να έχω διδυμάκια!

Δημοσίευση

μαγδα καλημερα και απο μενα και θελω να σου πω να μην φοβασαι καθολου να το ξεπερασεις γιατι η καισαρικη ειναι το πιο ευκολο πραγμα.και εγω με καισαρικη και ολικη ναρκωση (εγω το ζητησα) γεννησα και δεν καταλαβα τιποτα.τις πρωτες μερες θα σου δειξουν πως να μην χρησιμοποιεις τους μυες της κοιλιας καθολου γιατι θα εχεις λιγες ενοχλησεις απο τα ραματα.κατα τα αλλα ερχονται ολα βολικα θα δεις. με το καλο να γεννησεις !!:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Magda μου με το καλό να φέρεις στον κόσμο τα μωράκια σου!!!

Πωπω... διπλλη χαρά!! Σε ζηλεύω!!

Όσο για την καισαρική, μη φοβάσαι καθόλου.

Κι εγώ καισαρική έκανα λόγω μη εξέλιξης τοκετού.. Όλα πήγαν καλά, απλά εγώ ταλαιπωρήθηκα τσάμπα πριν την καισαρική για πολλές ώρες με τεχνητούς πόνους.

Καισαρικές κάνανε και πριν πολλά πολλά χρόνια και χωρίς τα μέσα που χρησιμοποιούν σήμερα. Με την επισκλιρίδιο δε θα καταλάβεις τίποτα. Ίσως να πονάς ελαφρά μετά την επέμβαση, για λίγες ώρες θα είναι όμως.. Και το βασικότερο... Όταν θα κρατάς τα νινάκια σου αγκαλιά θα τα ξεχνάς όλα!!

Σου εύχομαι όλα με το καλό να σου πάνε!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...