Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πάμε διακοπές να γεμίσουν οι κοιλιές!!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Mia ? είπε:

Σου το έδωσε ο γιατρός σου όμως;; Το έχω ακούσει και διαβάσει ότι όταν προσπαθούμε για παιδί πρέπει να πάρουμε,,, αλλά δεν μ έχει πει κάτι ο γιατρός.,, να πάρω μόνη μόνη; Ποιο παίρνεις εσυ; 

Τις βιταμίνες που πήρα 3 μήνες τις πήρα μόνη. Κι είχαν μεταξύ άλλων και φυλλικο οξύ. Τα χαπακια τώρα μου τα έγραψε παθολόγος, όχι επειδή προσπαθώ για μωρό αλλά λόγω του στίγματος. Καλό κάνει σίγουρα, και μόνη μπορείς να το πάρεις. Αν σου δημιουργεί ερωτηματικά το όλο θέμα, κάνε μία διευκρινιστικη ερώτηση στον γιατρό σου. 

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η irinula91 είπε:

Εδώ διαφωνούμε λίγο αλλά δέχομαι εννοείται και άλλες αντίθετες απόψεις! 

Εννοείται ότι το συζητάμε... Αλλά το φυλλικο οξύ δεν είναι για τη σύλληψη. Κ εγώ το παίρνω. Δεν κάνει κακό φυσικά.... Κ όσες έχουν ξεκινήσει προσπάθειες το παίρνουν. Αλλά για να υπάρχει την ώρα της σύλληψης γιατί βοηθάει στις ανωμαλίες... Υπάρχουν άλλα φάρμακα κ βιταμίνες που βοηθούν. Περισσότερο βοηθάει τις γυναίκες η ινοσιτολη που ρυθμίζει λίγο τη κατάσταση. Αλλά κι αυτή δεν κάνει κ θαύματα! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η lactaki είπε:

@diana8   !!!!!! Καλώς ήρθες!!!!

κορίτσια τί κάνετε σε τι φαση βρίσκεστε??? ποσες περιμένετε κ ποτε??

Καλως σας βρηκα ευχαριστω πολυ που με εβαλες μεσα χαρηκα που εγινε μελος !!! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η diana8 είπε:

Καλως σας βρηκα ευχαριστω πολυ που με εβαλες μεσα χαρηκα που εγινε μελος !!! 

να σαι καλά, πες μας για σενα ποσο χρονών είσαι προσπαθείτε καιρο??  ... εδώ τα λέμε όλα κ είναι όμορφα...

τώρα τα κορίτσια διακοπάρουν μάλλον θα εμφανιστούν σιγά σιγά...χαχαχααα

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

να σαι καλά, πες μας για σενα ποσο χρονών είσαι προσπαθείτε καιρο??  ... εδώ τα λέμε όλα κ είναι όμορφα...

τώρα τα κορίτσια διακοπάρουν μάλλον θα εμφανιστούν σιγά σιγά...χαχαχααα

Ναι καταλαβαινω ... θα χαρω πολυ να γνωριστουμε .. με ολες !!! Ειμαι 23 χρονων και δεν προσπαθουμε πολυ καιρο .. πριν 1 μηνα ξεκινησαμε τις ελευθερες επαφες και πιο τακτικες ...το αγορι μου ειναι 29 .. ειμαστε 6,5 χρονια μαζι ..μενουμε μαζι 2 χρονια.. και θα χαρουμε πολυ να αποκτησουμε μωρακι ...οταν με το καλο ερθει !!! Πιστευω πολυ στα θαυματα και στις σωστες στιγμες ..οποτε οταν κρινει ο θεουλης μας ..μακαρι να μην αργησει πολυ αυτη η στιγμη.!!!Δοκιμασα τεστ ωορρηξιας γιατι εχω κυκλο 27-30 μερες και δεν ξερω ακριβως ποτε γινεται η ωορρηξια μου ..σημερα το τεστ βγηκε θετικο οποτε θα το εκεμεταλευτω τις υπολοιπες 2.3 μερες !!! ?

Δημοσίευση

Κορίτσια μου, όσες δεν είστε στις παραλίες, το τεστ ωορρηξιας αυτό σάς φαίνεται θετικό ή θέλει κι άλλο? Συνήθως μου γίνεται ακόμα πιο έντονη η δεύτερη γραμμή. Αλλά σήμερα έγινε αχνό.. 

IMG_20190804_175652.jpg

IMG_20190804_175430.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Κορίτσια μου, όσες δεν είστε στις παραλίες, το τεστ ωορρηξιας αυτό σάς φαίνεται θετικό ή θέλει κι άλλο? Συνήθως μου γίνεται ακόμα πιο έντονη η δεύτερη γραμμή. Αλλά σήμερα έγινε αχνό.. 

IMG_20190804_175652.jpg

IMG_20190804_175430.jpg

Θα κάνεις άλλο ένα και αύριο. Να δεις αν αυξήθηκε η αν μειώθηκε.... ? Και ξεκινάς μετά επαφες?

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Θα κάνεις άλλο ένα και αύριο. Να δεις αν αυξήθηκε η αν μειώθηκε.... ? Και ξεκινάς μετά επαφες?

Αυτά είναι χθες απόγευμα. Σήμερα πρωί αρνητικό, τώρα το απόγευμα αρνητικό. Και τέλος τα τεστ ?

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Αυτά είναι χθες απόγευμα. Σήμερα πρωί αρνητικό, τώρα το απόγευμα αρνητικό. Και τέλος τα τεστ ?

Συνεπώς ξεκινάς αμέσως τις επαφες!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Συνεπώς ξεκινάς αμέσως τις επαφες!!

Ξεκίνησα επαφές. Μάλλον ανασφάλεια νιώθω που δεν έχω άλλα τεστ να ξέρω αν το χθεσινό είναι το θετικό! Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.... Καλή συνέχεια κορίτσια μου ?

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Ξεκίνησα επαφές. Μάλλον ανασφάλεια νιώθω που δεν έχω άλλα τεστ να ξέρω αν το χθεσινό είναι το θετικό! Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.... Καλή συνέχεια κορίτσια μου ?

Ολα καλα να πανε!Μην αγχωνεσαι!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ 19η κ πάλι... (Πως περνάνε έτσι οι μέρες).. αύριο εξεταση προγεστερόνης.  Κ ωορηξια έκανα την 12η... Σήμερα έχω πόνους περιόδου.κ μάλιστα άμα φουσκώνω την κοιλιά Μ επίτηδες η φτέρνιστω νιώθω τράβηγμα εκεί .. κ μάλιστα πόνο συγκεκριμένα στην πλευρά που έκανα ωορηξια .. όπως καταλαβαίνετε φοβάμαι πάλι το ίδιο το σενάριο.. προγεστερόνη στα τάρταρα, αίμα στην 23η κ περιοδο μετά... Έχει καταντήσει ταινία κάθε μήνα .. δε ξέρω . 

Δημοσίευση

Κοριτσια μου στην 14η και 15η μερα το τεστ ωορρηξιας βγηκε θετικο .. σημερα 16η μερα  εκανα και ηταν αρνητικο .. χθες ειχα επαφη και σημερα κ αυριο αν ολα ειναι καλα !!! ?

αυτο ειναι το θετικο το αρνητικο σημερα δε το εβγαλα μια αχνη γραμμη φαινοταν μονο ..

οποτε σημερα ειναι η ωορρηξια σωστα?

70E32EBF-C83C-4E26-B640-F1CB7E59E242.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Κορίτσια εγώ 19η κ πάλι... (Πως περνάνε έτσι οι μέρες).. αύριο εξεταση προγεστερόνης.  Κ ωορηξια έκανα την 12η... Σήμερα έχω πόνους περιόδου.κ μάλιστα άμα φουσκώνω την κοιλιά Μ επίτηδες η φτέρνιστω νιώθω τράβηγμα εκεί .. κ μάλιστα πόνο συγκεκριμένα στην πλευρά που έκανα ωορηξια .. όπως καταλαβαίνετε φοβάμαι πάλι το ίδιο το σενάριο.. προγεστερόνη στα τάρταρα, αίμα στην 23η κ περιοδο μετά... Έχει καταντήσει ταινία κάθε μήνα .. δε ξέρω . 

Xαλαρωσε κοριτσι μου!Μπορει τα πραγματα να  γινουν αλλιως αυτη τη φορα!

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η diana8 είπε:

Κοριτσια μου στην 14η και 15η μερα το τεστ ωορρηξιας βγηκε θετικο .. σημερα 16η μερα  εκανα και ηταν αρνητικο .. χθες ειχα επαφη και σημερα κ αυριο αν ολα ειναι καλα !!! ?

αυτο ειναι το θετικο το αρνητικο σημερα δε το εβγαλα μια αχνη γραμμη φαινοταν μονο ..

Ναι!Καλη επιτυχία!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Ολα να πανε καλα αυτη την φορα !!!Δεν μπορει να επαναλαμβάνεται για παντα το ιδιο σεναριο!Κάποια φορα θα είναι η τυχερη!!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η MAROYLI είπε:

Ναι!Καλη επιτυχία!!!!

στις πριν 44 λεπτά, ο/η diana8 είπε:

Βουρ στις επαφες κοπέλα μου!!!Ειναι κατακοκκινο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Ολα να πανε καλα αυτη την φορα !!!Δεν μπορει να επαναλαμβάνεται για παντα το ιδιο σεναριο!Κάποια φορα θα είναι η τυχερη!!

μακάρι τι να πω.. κάθε μήνα αντί να περιμένω τις μέρες που είναι για να αδιαθετήσω έχω καταντήσει να περιμένω την 23η... θα σας ενημερώσω αύριο για την προγεστερόνη. θα πάω το πρωί...

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

μακάρι τι να πω.. κάθε μήνα αντί να περιμένω τις μέρες που είναι για να αδιαθετήσω έχω καταντήσει να περιμένω την 23η... θα σας ενημερώσω αύριο για την προγεστερόνη. θα πάω το πρωί...

Κι εμενα η 23 η ηταν..Σου ειχα γραψει..Πηγα για εξετασεις να δουμε τι συμβαινει .Ομως πρεπει να αδιαθετησω για να τις κάνω..Περιμένω απο 14 Ιουλίου αλλα τιποτα...Αφαντη η κυρια.Πολλες επιπλοκες μετα την επεμβαση...Τι να πω..

Θα περιμενουμε νεα σου!Καλα αποτελεσματα να εχεις!

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Κι εμενα η 23 η ηταν..Σου ειχα γραψει..Πηγα για εξετασεις να δουμε τι συμβαινει .Ομως πρεπει να αδιαθετησω για να τις κάνω..Περιμένω απο 14 Ιουλίου αλλα τιποτα...Αφαντη η κυρια.Πολλες επιπλοκες μετα την επεμβαση...Τι να πω..

Θα περιμενουμε νεα σου!Καλα αποτελεσματα να εχεις!

Υποθέτω είναι ορμονικό το θέμα μας .. εμένα Μ πε πιθανόν από την προγεστερόνη.. μήπως όμως κ από την προλακτίνη που ήταν παραπάνω από το όριο?κ γενικότερα απ' τις ορμόνες αυτές??θα δείξει...

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Υποθέτω είναι ορμονικό το θέμα μας .. εμένα Μ πε πιθανόν από την προγεστερόνη.. μήπως όμως κ από την προλακτίνη που ήταν παραπάνω από το όριο?κ γενικότερα απ' τις ορμόνες αυτές??θα δείξει...

Και μπορουν να κάνουν αιματακι;;Παραξενο μου φαινεται.Κι εμενα παντως δεν μου το εξήγησε καπως.Μου εγραψε χιλιες εξετασεις να κανω την 2η μερα περιοδου και απλα περιμενω..Τι αλλο μπορω να κανω;;Οτι μαθεις γραψε μου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
    • Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο.  Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣  2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του!  Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ!  Καλή συνέχεια σε όλες !  Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν!  @Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 
    • Ναι κορίτσι μου μην ανησυχείς. Κ η παιδίατρος αν δει κάτι που την προβληματίζει θα στο πει. Κ αυτό που λες ότι κάνει τα περισσότερα με τον μπαμπά του, για μένα δεν έχει καμία σημασία ούτε δείχνει κάτι. Πχ κι εμένα ο άντρας μου ασχολείται πάρα πολύ να διαβάζει παραμύθια με τον μικρό όσο εγώ κάνω δουλειές κ τον βλέπω ότι μαθαίνει πολύ περισσότερα πράγματα από την ώρα που περνάει με τον μπαμπά του απ' ότι με εμένα. Μαζί κάνουμε κυρίως διάφορα παιχνιδάκια. Αλλά δεν έχει σημασία, ο καθένας έχει να δώσει πολλά κ διαφορετικά πράγματα κ το παιδί έχει την δική του ξεχωριστή κ όμορφη σχέση με τον καθένα!
    • @Tina23 ισχύει αυτό που λες για την ψυχολογία, η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον κύκλο νιώθω καλύτερα ψυχολογικά από τους προηγούμενους δεν ξέρω τι γίνεται. Παντως οι ορμονολογικες μου ήταν καλές.  Θα φανεί όπως και να χει!  Εσύ θύμισε μου μπήκατε πάλι στο παιχνίδι σε αυτόν τον κύκλο ε;  @afr γενικά τις τελευταίες φορές ναι πρηζεται το στήθος και πονάει αλλά τώρα έχω πάθει αυτό που λες βγάζω σουτιέν και υποφέρω, περπατάω και πονάω αν πάει να με αγγίζει ο σύζυξ άνετα τον δαγκώνω 😄 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...