Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πάμε διακοπές να γεμίσουν οι κοιλιές!!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Λογικά ο γιατρός θα σου πει να επαναλάβεις τη χοριακή για να δει αν ανεβαίνει ή αν πέφτει (που μακάρι να μην γίνει!). Εύχομαι σύντομα με καλά νέα!

Αυτό μου είπε.,,Τετάρτη επανάληψη και θα είμαστε σε επικοινωνία πτι χρειαστώ ! Του είπα ότι πονάω και μ είπε ξεκούραση.,, 

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Mia ? είπε:

Αυτό μου είπε.,,Τετάρτη επανάληψη και θα είμαστε σε επικοινωνία πτι χρειαστώ ! Του είπα ότι πονάω και μ είπε ξεκούραση.,, 

Να ξαπλωσεις , να ξεκουραστεις και να κρατας την κοιλιτσα σου ζεστη.

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Mia ? είπε:

Άρα αύριο η επανάληψη; μακάρι να είναι υψηλότερη η τιμή!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Mia ? είπε:

Καλημερα κοροτσια .,, έκανα χοριακη πρωί πρωί .,, μόλις πήρα αποτέλεσμα.,, είναι 15. Αλλά τώρα γύρισα σπίτι και πονάει η κοιλιά μ σαν να αδιαθετησω και έχω και ροζ πολύ όπως όταν μου έρχεται.,,, περιμένω να με πάρει ο γιατρός μ πίσω 

Γι αυτό σου είπα χθες κάνε χοριακη για να δεις την τιμή μην τυχόν είναι βιοχημική!! Γι'αυτό το λόγο ήταν αχνό το τεστ λόγω της τιμης!!! Δεν μας ενδιαφέρει πως ξεκινάει μας ενδιαφέρει μετά από 48 ώρες να έχει διπλασιαστεί!! Σου έδωσε προγεστερόνη? 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Mia ? είπε:

Κορίτσια αδιαθέτησα .., 

Κορίτσι δν πειράζει!Η ουσία είναι ότι μπορείς να μείνεις έγκυος κ αυτό σημαίνει ότι τους επόμενους μήνες θα γίνει! Άλλωστε, δν προσπαθείς κ πολύ καιρό,μην απογοητεύσαι!

Δημοσίευση

@Mia ? Κρίμα κορίτσι... Όμως μη στενοχωριέσαι θα ξαναγίνει θα δεις! Πάντως η χοριακή σου ηταν θετική απλά για κάποιο λόγο δεν προχώρησε... η αλήθεια είναι τελικά τεστ μονο μετά την καθυστέρηση. Θα δεις σε λιγο καιρό θα ξαναγίνει! Κ θα έρθει για να μείνει!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!!

Χαθηκα λιγουλακι..ειχα τον γαμο, φωτογραφησεις, τωρα ξανα εχω μια δεξιωση κ μετα επιτελους διακοπες!!!!

@Tokyo συμφωνω κ γω να το αφησουμε αν δεν βρεθει κατι καλυτερο..οχι οτι μας πηγε καλα απλα καλυπτει κ τον επομενο μηνα ο τιτλος!!! 

@Mia ? μου ο επομενος μηνας να ειναι πιο τυχερος κοριτσι μου!!!

Εγω εχω χαθει τελειως μ αυτα κ με κεινα...Γονιμες δεν βρηκα γιατι ειχα 2 τεστακια μονο κ το δευτερο βγηκε αχνο θετικο!! Απο κει κ μετα εκανα τις προσπαθιες μου αλλα το αφησε στην τυχη του!! Δεν θυμαμαι ουτε ημερομηνια που θα αδιαθετησω!!! Τρεχω στην εφαρμογη γιατι μαλλον κοντευει!!! ???

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Maroulita? είπε:

Καλημερα κοριτσια!!!

Χαθηκα λιγουλακι..ειχα τον γαμο, φωτογραφησεις, τωρα ξανα εχω μια δεξιωση κ μετα επιτελους διακοπες!!!!

@Tokyo συμφωνω κ γω να το αφησουμε αν δεν βρεθει κατι καλυτερο..οχι οτι μας πηγε καλα απλα καλυπτει κ τον επομενο μηνα ο τιτλος!!! 

Εγω εχω χαθει τελειως μ αυτα κ με κεινα...Γονιμες δεν βρηκα γιατι ειχα 2 τεστακια μονο κ το δευτερο βγηκε αχνο θετικο!! Απο κει κ μετα εκανα τις προσπαθιες μου αλλα το αφησε στην τυχη του!! Δεν θυμαμαι ουτε ημερομηνια που θα αδιαθετησω!!! Τρεχω στην εφαρμογη γιατι μαλλον κοντευει!!! ???

Κορίτσι παντρεύτηκες;;; Να ζήσετε!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mia ? είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ γι αυτά που μου είπατε... αν πω ότι δεν στεναχωρήθηκα ψέματα θα πω.... 

Να πω ότι δνε σε καταλάβαινω;; Ψέματα θα πω....

Ξέρω απόλυτα πως νιώθεις..

Εύχομαι ο Αύγουστος να ναι ο μήνας που θα σου δώσει την μεγαλύτερη χαρά...

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

Κορίτσι παντρεύτηκες;;; Να ζήσετε!!!

Παντρευτηκα!!!! Ευχαριστω πολυ!!! Κ τωρα ξερετε ε;; Αντε κ του χρονου 3...κτλ κτλ κτλ!!! Πρωτα ο Θεος απανταω κ ολα στη σειρα τους!!! ??

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Maroulita? είπε:

Παντρευτηκα!!!! Ευχαριστω πολυ!!! Κ τωρα ξερετε ε;; Αντε κ του χρονου 3...κτλ κτλ κτλ!!! Πρωτα ο Θεος απανταω κ ολα στη σειρα τους!!! ??

Να ζήσετε βρε κορίτσι!!Ας τους να λένε..πάντα λένε άλλωστε!Να είστε πάντα ευτυχισμένοι κ ερωτευμένοι!❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Maroulita? είπε:

Να ζήσετε κορίτσι μου!!! Υγεία και Ευτυχία στο σπιτικό σας και όλα τα άλλα θα ρθουν.. ???

Δημοσίευση
στις On 24/7/2019 at 9:24 ΠΜ, ο/η Maroulita? είπε:

Καλημερα κοριτσια!!!

@Maroulita μου, να ζήσετε και πάντα να είστε ευτυχισμένοι....και ο γάμος είναι αγώνας...:) :)

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mellenaki είπε:

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε? τι ειναι αυτο που εχουν καποιες κοπελες κατω απο το μηνυμα τους οπως πχ η @Mantarini που λεει ποσων εβδομαδων εισαι ? πως μπαινει ειναι καποια εφαρμογη ?

κορίτσι μου είναι στικερακι για φορουμς... Έχει διάφορα.. Για σχέση, για γάμο, για εγκυμοσύνη.. άμα πατήσεις πάνω θα σε μεταφέρει σε άλλη σελίδα και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες να φτιάξεις το δικό σου με ότι θέμα θέλεις.. Και μετά πας στις ρυθμίσεις του προφίλ σου και βάζεις το κωδικό που θα σου δώσει το άλλο σάιτ στην υπογραφή σου. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Mia ? είπε:

Κορίτσια σας έχω πρήξει ξέρω.,, αλλά πως γίνεται να είναι αρνητικό το τεστ που έκανα με πρωινά πυρά και θετική η χοριακη; Το σκέφτομαι συνέχεια.,,

Καλημέρα! Μα.ειναι λογικό να το σκέφτεσαι! Ποια δεν θα το σκεφτόταν...

Κοιτα η χοριακή ειναι εξέταση ακριβείας. Το τεστ πιάνει απο ενα επίπεδο κ πανω, πολλες έγκυες έχουν αρνητικό τεστ κ βλέπουν θετικό μετά από μέρες καθυστέρηση. Όπως το σκέφτομαι, μάλλον τη μέρα του θετικού ειχες υψηλότερη τιμή κ μετά άρχισε η πτώση οπότε το τεστ έβγαινε αρνητικό. Η ανάλυση βλέπει ολες τις τιμές ακομα κ αρνητικές όπως 5, οπότε προφανώς κ είδε το δικό σου. Κοίτα ξέρω οτι εείναι δύσκολο, αλλά μην αναλωνεσαι στα πως κ γιατί, σκέψου μόνο το επόμενο... Εύχομαι σύντομα :-)

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Mia ? είπε:

Κορίτσια σας έχω πρήξει ξέρω.,, αλλά πως γίνεται να είναι αρνητικό το τεστ που έκανα με πρωινά πυρά και θετική η χοριακη; Το σκέφτομαι συνέχεια.,,

Καλημερα κοριτσι μου!Μην στενοχωριέσαι!Καλα σου γραφει  η @Tokyo.Χρειάζεται να πηγαίνουμε παρακάτω...Θα γίνει το θαυμα σου ,να εισαι σιγουρη!

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Mia ? είπε:

κοριτσι μου καταρχήν κουραγιο...Μιλησες με τον γυναικολογο σου ?ειχες κανονική ροη περιοδου?μηπως συμβαινει κατι άλλο?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...