Μετάβαση σε περιεχόμενο

7η εβδομαδα-υψηλη τιμη χοριακης που δεν διπλασιαζεται

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η e.dim είπε:

Καλησπερα 'Αντρεα.. δεν βρηκα χρονο να μπω να σας πω τις εξελιξεις. Πηγα για δευτερη γνωμη οπως σας ειπα και κουφαθηκα!!! Ο δευτερος γυναικολογος που πηγα, δεν ακουσε καρδιακο παλμο, αλλα τον ειδε!!!! Ειδε την καρδια να παλλεται αλλα με πολυ λιγους παλμους περιπου 60-70. Μου ειπε εξ αρχης οτι οι ελπιδες ειναι απειροελαχιστες και αρχισα utrogestan 3 την ημερα που ο αλλος δεν μου ειχε δωσει παροτι εβλεπα καφε υγρα κατα διαστηματα και καποιες αντιπηκτικες ενεσεις. Μου ειπε να κανουμε αυτο που οφειλουμε εφοσον η κυηση ΔΕΝ ειναι ακομη παλινδρομη και αυτο που οφειλουμε λεει ειναι να προσπαθησουμε... Στο επομενο ραντεβου ομως μου ειπε, θα ΠΡΕΠΕΙ να ακουσουμε καρδιακη λειτουργια. Το ραντεβου αυτο ειναι σημερα.. Προσπαθω να μην τρεφω πολλες ελπιδες να σου πω την αληθεια γιατι μου ξεκαθαρισε οτι οι ελπιδες ειναι ελαχιστες, 1 στις 100.

Εχω ταραχτει και δεν καταλαβαινω πως και γιατι ο αλλος γυναικολογος την εβγαλε παλινδρομη . Και στο ιατρειο του και μετα απο 3-4 μέρες σε μεγαλο μαιευτηριο(που ισως ο εξοπλισμος ειναι και καλυτερος)

Δεν ξερω τι να πω.. Σε λιγο ξεκιναω να παω στο ραντεβου. 

Θα μπω το βραδυ να σας πω εξελιξεις, φιλια!

Αχχ κορίτσι μου σου έυχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά και να ακούσετε μια πολύ δυνατή καρδούλα!!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Άντρεα είπε:

Αχχ κορίτσι μου σου έυχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά και να ακούσετε μια πολύ δυνατή καρδούλα!!!

Σ ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η e.dim είπε:

Καλησπερα 'Αντρεα.. δεν βρηκα χρονο να μπω να σας πω τις εξελιξεις. Πηγα για δευτερη γνωμη οπως σας ειπα και κουφαθηκα!!! Ο δευτερος γυναικολογος που πηγα, δεν ακουσε καρδιακο παλμο, αλλα τον ειδε!!!! Ειδε την καρδια να παλλεται αλλα με πολυ λιγους παλμους περιπου 60-70. Μου ειπε εξ αρχης οτι οι ελπιδες ειναι απειροελαχιστες και αρχισα utrogestan 3 την ημερα που ο αλλος δεν μου ειχε δωσει παροτι εβλεπα καφε υγρα κατα διαστηματα και καποιες αντιπηκτικες ενεσεις. Μου ειπε να κανουμε αυτο που οφειλουμε εφοσον η κυηση ΔΕΝ ειναι ακομη παλινδρομη και αυτο που οφειλουμε λεει ειναι να προσπαθησουμε... Στο επομενο ραντεβου ομως μου ειπε, θα ΠΡΕΠΕΙ να ακουσουμε καρδιακη λειτουργια. Το ραντεβου αυτο ειναι σημερα.. Προσπαθω να μην τρεφω πολλες ελπιδες να σου πω την αληθεια γιατι μου ξεκαθαρισε οτι οι ελπιδες ειναι ελαχιστες, 1 στις 100.

Εχω ταραχτει και δεν καταλαβαινω πως και γιατι ο αλλος γυναικολογος την εβγαλε παλινδρομη . Και στο ιατρειο του και μετα απο 3-4 μέρες σε μεγαλο μαιευτηριο(που ισως ο εξοπλισμος ειναι και καλυτερος)

Δεν ξερω τι να πω.. Σε λιγο ξεκιναω να παω στο ραντεβου. 

Θα μπω το βραδυ να σας πω εξελιξεις, φιλια!

Μακάρι να είναι όλα καλά! Κι εγώ την πρώτη φορά δεν την άκουσα. Μόνο να πάλλεται την είδα. Καλά είχες καφέ υγρά και δε σου έδωσε utrogestan; Εγώ δεν είχα τίποτα και προληπτικά μου έδωσε πρωί βράδυ utrogestan και μου είπε να κάνω και έξτρα 3 ενέσεις προγεστερόνης.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η e.dim είπε:

Τιποτα, καθολου, μονο filicine ενα την ημερα..

Συγνώμη που θα το πω,αλλά αυτό πρώτη φορά το ακούω να μην δίνουν προγεστερόνη μετά απο εμβρυομεταφορά! Καλό θα είναι να ενημερώσεις να ξέρουν και άλλες κοπέλες να αποφύγουν τον συγκεκριμένο γιατρό, εαν θες φυσικά. Σου εύχομαι να είσαι το 1 στα 100 με όλη μου την καρδιά!

Δημοσίευση

Απαράδεκτος ο πρώτος γιατρός εφόσον είχες καφέ να μη σου δώσει προγεστερόνη ...2όν....Υπάρχουν πολλές κυησεις που άκουσαν το μωράκι και 8ή ακόμα και 9ή εβδομάδα....Εγώ πήγα και έκανα απόξυση στην 10ή εβδομάδα....Γιατί δεν φαίνονταν καν...Ο σάκος...το έμβρυο.....Όχι εσύ που βλέπεις....Κάποτε έτσι ένας γιατρός δεν έβλεπε σάκο και μου λέει πάμε για αποξυση και το ίδιο βράδυ ο άλλος είδε κανονικά ενδομητρικο σάκο...άσχετα που δεν προχώρησε....εύχομαι να πάνε όλα καλά....το λουτρό σίγουρα θα βοηθήσει ...Η βλακεία είναι και συγνωμη....Που θα το πω....Μήπως ο γιατρός θα φταίει για την οποία κατάληξη;;;; ξέρει ότι το πρώτο τρίμηνο πρέπει να το ενισχύσει.....φουλ ...έχεις κάνει καμία μετρήσεις προγεστερόνη και οιστραδιολης;;;; γίά Κάνε ....Και άμα η προγεστερόνη σου είναιστα πατώματα Κάνε ενέσεις ...Για να ανέβει το συντομότερο δυνατόν ώστε να βοηθήσεις το έμβρυο.....ωστόσο θα ήθελα να μάθω ποιος είναιο πρώτος που δεν σου έδωσε προγεστερόνη ....μακριά μας...Και ο δεύτερος με το καλύτερο μάτι...Εάν μπορείς ....

Δημοσίευση

Κορίτσι μου καλό επειδή πιστεύω στο Θεό και στα θαύματα Του(έχω ένα θαύμα 21μηνων στην αγκαλιά μου)προσευχήσου με μεγάλη πίστη αυτή η ψυχούλα η καρδούλα που παλεύει μέσα σου να τα καταφέρει!!!

Πάρε τα χάπια σοου....ας μη σχολιάσω καθόλου τον άλλο γιατρό γιατί θα ξεφύγω......

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mamaioannas είπε:

Κορίτσι μου καλό επειδή πιστεύω στο Θεό και στα θαύματα Του(έχω ένα θαύμα 21μηνων στην αγκαλιά μου)προσευχήσου με μεγάλη πίστη αυτή η ψυχούλα η καρδούλα που παλεύει μέσα σου να τα καταφέρει!!!

Πάρε τα χάπια σοου....ας μη σχολιάσω καθόλου τον άλλο γιατρό γιατί θα ξεφύγω......

Συμφωνώ η Παναγια να κάνει το θαύμα της 

Δημοσίευση

Κοριτσια δυστυχως σταματησαν οι σφυγμοι.. Δεν ξερω αν τα χω πιο πολυ με τον πρωτο γιατρο η με τον εαυτο μου που πηγα σε αυτον.. Το Σαββατο θα παω για αποξεση. Ευχομαι να μη το ξαναπερασει καμια μας αυτο.

Για την προγεστερονη δεν ηξερα κι εγω καθως ηταν η πρωτη μου εγκυμοσυνη. Το διαβασα εδω και συνειδητοποιησα οτι ολες παιρνουν ακομη και προληπτικα, οταν εγινα μελος και ανοιξα το θεμα, αλλα δυστυχως ηταν αργα. 

Ο δευτερος γιατρος με εβαλε να κανω εξεταση αιματος για την προγεστερονη, ηταν στα φυσιολογικα ορια για το πρωτο τριμηνο αλλα ειχα ηδη αρχισει τα ουτροτζεσταν δεν ξερω αν ηταν απο αυτο.

Επισης να διευκρινισω οτι δεν ηταν εμβρυομεταφορα, ηταν απο κανονικη συλληψη η εγκυμοσυνη

Για ολα τα κοριτσια που ρωτησαν το ονομα του πρωτου γιατρου, θα σας το στειλω σε προσωπικο μηνυμα

Ευχομαι ολοψυχα τα καλυτερα σε ολες! να χαιρεστε τα παιδακια σας και τα μωρακια που εχετε στην κοιλιτσα!ΣΑς ευχαριστω για την συμπαρασταση!!!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η e.dim είπε:

Κοριτσια δυστυχως σταματησαν οι σφυγμοι.. Δεν ξερω αν τα χω πιο πολυ με τον πρωτο γιατρο η με τον εαυτο μου που πηγα σε αυτον.. Το Σαββατο θα παω για αποξεση. Ευχομαι να μη το ξαναπερασει καμια μας αυτο.

Για την προγεστερονη δεν ηξερα κι εγω καθως ηταν η πρωτη μου εγκυμοσυνη. Το διαβασα εδω και συνειδητοποιησα οτι ολες παιρνουν ακομη και προληπτικα, οταν εγινα μελος και ανοιξα το θεμα, αλλα δυστυχως ηταν αργα. 

Ο δευτερος γιατρος με εβαλε να κανω εξεταση αιματος για την προγεστερονη, ηταν στα φυσιολογικα ορια για το πρωτο τριμηνο αλλα ειχα ηδη αρχισει τα ουτροτζεσταν δεν ξερω αν ηταν απο αυτο.

Επισης να διευκρινισω οτι δεν ηταν εμβρυομεταφορα, ηταν απο κανονικη συλληψη η εγκυμοσυνη

Για ολα τα κοριτσια που ρωτησαν το ονομα του πρωτου γιατρου, θα σας το στειλω σε προσωπικο μηνυμα

Ευχομαι ολοψυχα τα καλυτερα σε ολες! να χαιρεστε τα παιδακια σας και τα μωρακια που εχετε στην κοιλιτσα!ΣΑς ευχαριστω για την συμπαρασταση!!!

αχ ρε κορίτσι μου ποσο κρίμα μα ποσο λυπάμαι περίμενα να δω ενα άλλο μύνημα τόσο κριμααα δεν ξέρω τι άλλο να πω

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η e.dim είπε:

Kορίτσι μου λυπάμαι!!Προγεστερόνη όντως έπρεπε να δώσει αλλά δν σημαίνει ότι θα σωζόταν η κατάσταση!!Γτ κ γω έβαζα στην πρώτη κύηση 3 την ημέρα κι όμως παλινδρόμησε!!Δν είχες αποκόλληση λογικά για να πούμε η ξάπλα ή η προγεστρεόνη θα βοηθούσε απαραίτητα!!Τις περισσότερες φορές φταίει το έμβρυο!!Αυτό που λένε η φύση!!Σαν σκεπτικό όμως του πρώτου γιατρού απαράδεκτος!!

Δημοσίευση

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ! Επειδή κι εγώ στην αρχή πέρασα μεγάλο άγχος με την εγκυμοσύνη είχα κρατήσει μια κουβέντα που μου είχαν πει , αν είναι θέλημα Θεού θα προχωρήσει.  Κάποιες φορές το σώμα μας ξέρει καλύτερα!! Ίσως αν δεν ήταν ένα υγιές μωρό ο οργανισμός σου το απομάκρυνε μόνος του . Τώρα όσον αφορά τον γιατρό κι εγώ θα ήθελα να ξέρω τ όνομα του ! Τα έχω άσχημα με τους μεγαλογιατρούς του ιδιωτικού τομέα γιατί πήγα να την πατήσω άσχημα!!!  Ελπίζω να εισαι καλά ψυχολογικά και σε λίγο καιρό να φουσκώσει η κοιλίτσα σου !!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
    • Μια μικρή ιδέα και από τα δικά μας χθεσινά γενέθλια… Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι πέρασε ένας χρόνος… οπως σωστά είπε και η @Θέτις Κ. 2 σχεδόν χρόνια από το θετικό τεστ!! Χαρηκα πολύ που διάβασα νέα σας, κορίτσια μου! Έτσι να μπαίνουμε και να γράφουμε μόνο όμορφα πράγματα για τα νηπιακια μας πια! 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...