Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2019 at 3:06 ΜΜ, ο/η Annie28 είπε:

Μπράβο κοπέλα μου!!! Τέλεια...σε ποια βδομαδα εισαι τωρα;

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ...Μόλις ειδα βιντεο με φυσ.τοκετό κι εβαλα κατι κλάμματα όταν βγηκε το μωρό, πιο πολύ απο αυτό έκλαψα! Φφφφ....

Expand  

Πολυ κλάμα  ναι. Δεν είναι πολύ συγκινητικό;; τα βλέπω συνέχεια και κλαίω και εγώ. Θυμάμαι και τον τοκετό της κόρης μου και μου φαίνεται σαν τώρα. Δεν θυμάμαι τίποτα από την εγκυμοσύνη αλλά από τον τοκετό τα θυμάμαι όλα. Μόνο τα καλά. Έχουν περάσει 17 χρόνια και δεν υπάρχει ημέρα που να μην το έχω σκεφτεί.  Η κόρη μου, τα έχει μάθει απ'έξω. Η καλύτερη στιγμή στην ζωή μας είναι αυτή. Τι να λέμε τώρα; 

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2019 at 3:16 ΜΜ, ο/η Skiouros83 είπε:

Σ ευχαριστώ πολυ την άλλη Πέμπτη έχω ραντεβού με το γιατρό μου όποτε θα τον ρωτήσω!! Κι εσύ θεωρώ ότι δεν πρέπει να αγχώνεσαι για το μαγνήσιο αφού μίλησες με το γιατρό σου, μην ταράζεσαι γιατί ταράζεται και το μωρό 

Καλησπέρα κορίτσια επιζώ να είστε όλες καλά!!! Εγώ σήμερα πήγα στο γιατρό μου, ο μπέμπης είναι μια χαρά μεγαλώνει, τον βρήκε 210 γραμμάρια 

Expand  

Συγχαρητήρια κοπέλα μου! Έκλεισες ραντεβού για την Β επιπέδου; Σε ποιά εβδομάδα βρίσκεσαι;

Ευτυχώς το λύσαμε το θέμα. Μειώθηκε η δόση και πήγα για υπέρηχο και ήταν μια χαρά. 

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2019 at 3:23 ΜΜ, ο/η Kit1982 είπε:

Συγχαρητήρια κοπέλα μου! Έκλεισες ραντεβού για την Β επιπέδου; Σε ποιά εβδομάδα βρίσκεσαι;

Ευτυχώς το λύσαμε το θέμα. Μειώθηκε η δόση και πήγα για υπέρηχο και ήταν μια χαρά. 

Expand  

Είμαι 17&4 σήμερα, ναι β επιπέδου θα κάνω 23/10!!! Ανυπομονώ!!! Είδες ;;; Όλα καλά!!!!

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2019 at 3:25 ΜΜ, ο/η Skiouros83 είπε:

Είμαι 17&4 σήμερα, ναι β επιπέδου θα κάνω 23/10!!! Ανυπομονώ!!! Είδες ;;; Όλα καλά!!!!

Expand  

Αχ ναι ευτυχώς! Εμεις μία εβδομάδα πριν από εσενα. Είμαστε πολύ κοντά.  Και εγώ ανυπομονώ. Λένε ότι βλέπουν προσωπάκι και ότι είναι έγχρωμο. Με το καλό κοπέλα μου και εσύ. 

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2019 at 3:28 ΜΜ, ο/η Kit1982 είπε:

Αχ ναι ευτυχώς! Εμεις μία εβδομάδα πριν από εσενα. Είμαστε πολύ κοντά.  Και εγώ ανυπομονώ. Λένε ότι βλέπουν προσωπάκι και ότι είναι έγχρωμο. Με το καλό κοπέλα μου και εσύ. 

Expand  

Ναι όλα να πάνε καλά για όλες μας γιατί είναι πολυ σημαντική εξέταση 

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2019 at 3:30 ΜΜ, ο/η Skiouros83 είπε:

Ναι όλα να πάνε καλά για όλες μας γιατί είναι πολυ σημαντική εξέταση 

Expand  

Όλα καλά θα πάνε.❤

@Marouli_89 δεν παίρνω αλλα απο οτι εχω ακούσει ειναι το πρωτο χαπι της ημερας, νηστικη και οτι απεχει και απο γευμα και απο αλλα συμπληρωματα ή φαρμακα. Αλλα δεν γνωριζω ποση ωρα. Ο γιατρος τι σου ειπε;

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2019 at 3:19 ΜΜ, ο/η Marouli_89 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι,

Η ΤSH βγήκε λίγο ανεβασμένη οπότε θα πάρω χάπι για το θυρεοειδή (Τ4). Αν το παίρνει κάποια πως το παίρνει σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα? 

Expand  

Kαλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!Εγω το πίνω πρωί μόλις ξυπνήσω!!Μπορώ να φάω μετα απο μισή ώρα και τα υπόλοιπα χάπια μετά απο  ώρες!!λογικα θα σου δώσει οδηγίες κ ο ενδοκρινολόγος

@Earpμπράβο κορίτσι μου!!

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2019 at 3:06 ΜΜ, ο/η Annie28 είπε:

Μπράβο κοπέλα μου!!! Τέλεια...σε ποια βδομαδα εισαι τωρα;

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ...Μόλις ειδα βιντεο με φυσ.τοκετό κι εβαλα κατι κλάμματα όταν βγηκε το μωρό, πιο πολύ απο αυτό έκλαψα! Φφφφ....

Expand  

Ειμαι 20 +4  είμαι 

Και εγώ έχω δει βίντεο και έμενα με πιάνουν τα κλάματα και φαντάζομαι το εαυτό μου 

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2019 at 3:37 ΜΜ, ο/η marillia είπε:

Kαλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!Εγω το πίνω πρωί μόλις ξυπνήσω!!Μπορώ να φάω μετα απο μισή ώρα και τα υπόλοιπα χάπια μετά απο  ώρες!!λογικα θα σου δώσει οδηγίες κ ο ενδοκρινολόγος

@Earpμπράβο κορίτσι μου!!

Expand  

Ναι μου είπε νηστική το πρωί, μετά από 4 ώρες τον σίδηρο, τώρα θα πάω και στον ντοκ να τα δείξω. 

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2019 at 3:16 ΜΜ, ο/η Skiouros83 είπε:

Σ ευχαριστώ πολυ την άλλη Πέμπτη έχω ραντεβού με το γιατρό μου όποτε θα τον ρωτήσω!! Κι εσύ θεωρώ ότι δεν πρέπει να αγχώνεσαι για το μαγνήσιο αφού μίλησες με το γιατρό σου, μην ταράζεσαι γιατί ταράζεται και το μωρό 

Καλησπέρα κορίτσια επιζώ να είστε όλες καλά!!! Εγώ σήμερα πήγα στο γιατρό μου, ο μπέμπης είναι μια χαρά μεγαλώνει, τον βρήκε 210 γραμμάρια 

Expand  

Μπράβο κοπέλα μου!!!

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2019 at 3:20 ΜΜ, ο/η Kit1982 είπε:

Πολυ κλάμα  ναι. Δεν είναι πολύ συγκινητικό;; τα βλέπω συνέχεια και κλαίω και εγώ. Θυμάμαι και τον τοκετό της κόρης μου και μου φαίνεται σαν τώρα. Δεν θυμάμαι τίποτα από την εγκυμοσύνη αλλά από τον τοκετό τα θυμάμαι όλα. Μόνο τα καλά. Έχουν περάσει 17 χρόνια και δεν υπάρχει ημέρα που να μην το έχω σκεφτεί.  Η κόρη μου, τα έχει μάθει απ'έξω. Η καλύτερη στιγμή στην ζωή μας είναι αυτή. Τι να λέμε τώρα; 

Expand  

17 χρόνια;;;; Καλεεεεεεεε θα τσιριξω! Αυτο δεν το ηξερα, ιιιιιιιιιιιι....

Χαιρομαι που τα θυμάσαι όλα, ετοιμάσου να σε βομβαρδίσω με ερωτήσεις!!!

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2019 at 3:41 ΜΜ, ο/η Marouli_89 είπε:

Ναι μου είπε νηστική το πρωί, μετά από 4 ώρες τον σίδηρο, τώρα θα πάω και στον ντοκ να τα δείξω. 

Expand  

Μετα απο 3 ώρες ήθελα να γράψω!!Ναι καλά στα είπε!!εγω δν είχα πριν τώρα στην κύηση το παρουσίασα!!

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2019 at 3:46 ΜΜ, ο/η marillia είπε:

Μετα απο 3 ώρες ήθελα να γράψω!!Ναι καλά στα είπε!!εγω δν είχα πριν τώρα στην κύηση το παρουσίασα!!

Expand  

Παίρνω κι εγώ t4 για να κατεβάσω την tsh αν και ήταν μέσα στα όρια! Μου έχει πει να το παίρνω πρωί νηστική να τρώω μετά από 20 λεπτά και το σίδηρο μετά από 2 ωρες

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2019 at 3:44 ΜΜ, ο/η Annie28 είπε:

17 χρόνια;;;; Καλεεεεεεεε θα τσιριξω! Αυτο δεν το ηξερα, ιιιιιιιιιιιι....

Χαιρομαι που τα θυμάσαι όλα, ετοιμάσου να σε βομβαρδίσω με ερωτήσεις!!!

Expand  

Ναι ναι!!! Είναι ολόκληρη κοπέλα! Την είχα κάνει στα 20. Άλλη φάση. Δεν καταλάβαινα τίποτα. Ναι καρδουλα μου, ρωτα ότι θέλεις από τον τοκετό και μετά τα θυμάμαι όλα. Έχω ξεχάσει την εγκυμοσυνη. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως επειδή ήταν ευκολη και δεν αντιμετώπισα σχεδόν τιποτα; Ίσως επειδή με την γέννα τα ξεχνάς ολα; Ίσως τα χρόνια που περασαν; Πάντως η εγκυμοσύνη που βιώνω τώρα, νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά. Μία ημέρα πριν γεννήσω, είχα βγει στα μπουζούκια. Μακάρι όλες να έχουμε τέτοιες εγκυμοσύνες. 

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2019 at 4:19 ΜΜ, ο/η Annie28 είπε:

@Kit1982 20 χρονών;;; Ω ρε κοπέλα μου, πόσο νέα! Απίστευτο...ουφ. Ας κάνω λοιπόν μια ερώτηση. Η επισκληρίδιος φτάνει τον πόνο σε ανεκτά επίπεδα; Δηλαδή οκ, πονας αλλα λίγο;

Expand  

Γενικά η κάθε γυναίκα έχει δικό της "όριο πόνου".. Επίσης κάθε μαιευτήριο κ κάθε γιατρός κάνει σε διαφορετική φάση επισκληριδιο. Δηλαδή αν κάνουν σε διαστολή 5 δεν καταλαβαίνεις τίποτα.... Κάποιοι κάνουν σε διαστολή 8..  Είναι ανάλογα. 

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2019 at 4:59 ΜΜ, ο/η Starrr είπε:

Γενικά η κάθε γυναίκα έχει δικό της "όριο πόνου".. Επίσης κάθε μαιευτήριο κ κάθε γιατρός κάνει σε διαφορετική φάση επισκληριδιο. Δηλαδή αν κάνουν σε διαστολή 5 δεν καταλαβαίνεις τίποτα.... Κάποιοι κάνουν σε διαστολή 8..  Είναι ανάλογα. 

Expand  

Σωστό κι αυτό....

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2019 at 5:02 ΜΜ, ο/η Annie28 είπε:

Σωστό κι αυτό....

Expand  

Στο λέω από εμπειρίες. Είμαι κ νοσηλεύτρια... Εγώ πχ έχω πει στο γιατρό αν την παλέψω μέχρι το 8 και είμαι καλά. Δεν θα κάνουμε επισκληριδιο.... 

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2019 at 5:03 ΜΜ, ο/η Starrr είπε:

Στο λέω από εμπειρίες. Είμαι κ νοσηλεύτρια... Εγώ πχ έχω πει στο γιατρό αν την παλέψω μέχρι το 8 και είμαι καλά. Δεν θα κάνουμε επισκληριδιο.... 

Expand  

Δηλαδή μετα το 8ο δεν αξιζει να κανεις επισκλήρίδιο πιστευεις;

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2019 at 5:22 ΜΜ, ο/η Annie28 είπε:

Δηλαδή μετα το 8ο δεν αξιζει να κανεις επισκλήρίδιο πιστευεις;

Expand  

Μέχρι τη διαστολή οκτώ είναι πολλές οι ώρες κ κουράζεσαι. Μετά είναι καμιά ώρα το πολύ. Ε θα χω φάει όλη την κούραση στην λίγη ώρα ακόμη θα κολλωσω!?? Έτσι το σκέφτομαι βέβαια τώρα..... Θα κάνω γιόγκα. ??

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2019 at 4:19 ΜΜ, ο/η Annie28 είπε:

@Kit1982 20 χρονών;;; Ω ρε κοπέλα μου, πόσο νέα! Απίστευτο...ουφ. Ας κάνω λοιπόν μια ερώτηση. Η επισκληρίδιος φτάνει τον πόνο σε ανεκτά επίπεδα; Δηλαδή οκ, πονας αλλα λίγο;

Expand  

Ναι είναι φανταστικό να γίνεσαι μανούλα μικρή. Καρδούλα μου, δεν έκανα επισκληριδιο. Είχα διαστολή χωρίς πόνους. Μου κάνανε ένεση με τεχνητούς πόνους, μου έσπασε τα νερά η μαία και γέννησα φυσιολογικά μετά από 7 ώρες από την εισαγωγή μου στο νοσοκομείο. Μετά την γέννα, περπαταγα κανονικά, έτρωγα ότι ήθελα ήταν μια χαρά. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...