Μετάβαση σε περιεχόμενο

Earp

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  79
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

46 Excellent

Σχετικά με Earp

 • Ιδιότητα
  Advanced Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

176 προβολές προφίλ
 1. Εγω από πρωσοπικη εμπειρία από 3 εγκυμοσύνες μια τελειωμένη Δεν είχα καθόλου υγρά και όταν περιμένα να έρθει περίοδος τότε αρχισα να έχω διάφανα υγρά! Θερμοκρασία δεν κοιτούσα το στήθος μου δεν είχε διαφορά εγώ ειχα συχνοουρια απο την αρχή και έτσι κατάλαβενα ότι είμαι έγκυος!
 2. Να σου ζήσει😊 Ελπίζω να πάτε σύντομα σπίτι σας😉
 3. Σε ευχαριστώ πολύ 😘 Ειναι οταν παυει να δουλεύει η χολη και επιβαρύνει το συκώτι! Συμβαίνει μονο στην εγκυμοσυνη Αντε με το καλο λιγο έμεινε😊
 4. Σε ευχαριστώ πολύ! Ειμαι καλα τωρα! Στην δίκια μου περίπτωση επειδη με εβελαν με προκληση στις 37 εβδομάδες έκανα 5 μέρες να γεννήσω! Ειμαι αγγλια και εδω βαζουν μεσα στο κολπο κατι τζελ και ενα αλλο με ορμόνες για να μπεις σε φυσιολογικο τοκετο απο μονη σου στην δικη μου περίπτωση πηρε πολύ χρονο και την Πέμπτη μερα αφου επιτέλους κοντινε ο τραχυλος μου εβαλαν ορο και μου έσπασαν τα νερα και έκανα 16 ωρες να γεννήσω! Συμβουλη να κανεις επισκλιριδιο!
 5. Εγω κορίτσια γέννησα 24 Ιανουαρίου με προκληση γιατί επαθα χολόστασης κύησης!
 6. Και εμένα είναι σχετικά ψηλα την παλεύω ακόμα! Καλά από καούρες άλλο τίποτα κάθε μέρα έχω σχεδόν όλη μέρα! Εγώ ξυπνάω πολλες φορές μέσα στην νυχτα και δουλεύω ακόμα και είμαι πολύ κουρασμένη! Και εγώ ανυπομονώ λίγο έμεινε? ούτε εγώ πήρα μπουφάν τζάμπα λεφτά! Εγώ δεν έχω κάνει ακόμα πολλά ψωνια!
 7. Καλησπέρα κορίτσι Οντος πολύ ησυχία έπεσε! Εγώ αυριο μπαίνω στην 31 εβδομάδα και μπορώ να πω ότι κουράζομαι πάρα πολύ εύκολα και δεν την πολύ παλεύω! Και εγώ όταν περπατάω πολύ με πονάει μέση μου! Και δυσκολεύομαι πολύ στον ύπνο!
 8. Εμενα η καούρες χειροτέρεψαν τώρα αλλά όταν τρώω συγκεκριμένα φαγητά όχι σε όλα! Καλά άμα έχεις από πρόβλημα από πριν είναι χειρότερα τώρα
 9. Οχι δεν κανουν Doppler μόνο ακούνε καρδιά μετά την Β'επίπεδου και σου μετράνε την κοιλιά η Μαία ! Εδώ ένας υπέροχος έχει 75 λίρες και το Doppler 3D 99 λίρες Καλα ναι από βόλτες άλλο τίποτα μέσα στην κοιλιά?
 10. Εγώ κορίτσια πριν τα Χριστούγεννα θα ετοιμάσω το σπίτι δεν γίνεται νωρίτερα γιατί έχω κόσμο στο σπίτι! Εγώ ακόμα δουλεύω οπότε δεν έχω χρόνο να πάω στα μαγαζιά να πάρω και πολλά οπότε Ιανουαρίου που θα είμαι σπιτι θα τα παρω τότε! Εγώ κόριτσια δεν ξέρω τι θέση έχει το μωρό επειδή μενω Αγγλία εδώ κάνουν μόνο 2 υπέρηχους οπότε θα πάω να κάνω έναν επί πληρωμή στης 34 εβδομάδες!
 11. Εγω πήρα καρότσι 3 σε 1 και λίκνο και κάτι ρουχαλάκια που μου έχουν φέρει αλλά. Θέλω σιγά σιγά να πάρω και τα υπόλοιπα!
 12. Εμενα ανεβαίνει ψηλά και μου πιέζει του πνεύμονες λίγο και νιώθω ότι δεν εχω αρκετό οξυγόνο και όταν ειναι πολυ ψηλά νιώθω καούρα!
×
×
 • Προσθήκη...