Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Φάνηκε στις εξετάσεις δυσανεξία ή ήταν συμβουλή για καλύτερα διατροφή χωρίς γλουτένη?2 φορές είχα πάρει καταλάθος μακαρόνια χωρίς γλουτένη κ μετά το φαγητό δν ένιωθα βάρος κ φουσκωμα!!

Περαστικά στον σύζυγο κ με το καλό το χειρουργείο!!

Ναι πήγα και σε γαστρεντερολόγο μετά, μήπως έχω κοιλιοκακη . Ευτυχώς όχι. Έχω δυσανεξία . Γενικά πάντως είδα μεγάλη διαφορά σε πολλά. Εγώ δεν τρώω πολλά μακαρόνια χγλ ή ψωμιά . Δε μου αρέσουν . Απλά τρώω πατάτες και ρύζι πιο πολύ σαν ισοδύναμα . Δε μου αρέσει η γεύση τους. Ξαφνικά άρχισα να τρώω ψάρια αλλά εκεί που ήμουνα Μοσχαροφαγος δεν το θέλω πια με ενοχλεί . Όσο για το χαμομήλι μου είπε ο γιατρός όχι , η διατροφολόγος είπε μια δόση αραιωμένο την εβδομάδα .

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Φάνηκε στις εξετάσεις δυσανεξία ή ήταν συμβουλή για καλύτερα διατροφή χωρίς γλουτένη?2 φορές είχα πάρει καταλάθος μακαρόνια χωρίς γλουτένη κ μετά το φαγητό δν ένιωθα βάρος κ φουσκωμα!!

Περαστικά στον σύζυγο κ με το καλό το χειρουργείο!!

Μέσα στο πακέτο τω εξετάσεων σου κάνει και μια γονιδιακή . Εγώ είχα και τα δυο γονίδιά ενώ ο άντρας μου όχι . Μπυ είπε να πάω και σε γαστρεντερολόγο για βιοψία . Δεν ξέρω εμένα αυτή η γυναίκα με βοήθησε .

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Littleme είπε:

Ναι πήγα και σε γαστρεντερολόγο μετά, μήπως έχω κοιλιοκακη . Ευτυχώς όχι. Έχω δυσανεξία . Γενικά πάντως είδα μεγάλη διαφορά σε πολλά. Εγώ δεν τρώω πολλά μακαρόνια χγλ ή ψωμιά . Δε μου αρέσουν . Απλά τρώω πατάτες και ρύζι πιο πολύ σαν ισοδύναμα . Δε μου αρέσει η γεύση τους. Ξαφνικά άρχισα να τρώω ψάρια αλλά εκεί που ήμουνα Μοσχαροφαγος δεν το θέλω πια με ενοχλεί . Όσο για το χαμομήλι μου είπε ο γιατρός όχι , η διατροφολόγος είπε μια δόση αραιωμένο την εβδομάδα .

Η αλήθεια είναι η γλουτένη δν κάνει κάπου καλό!!Το μοσχάρι κ γω δν το ήθελα για κανενα 2μηνο ούτε το πορτοκάλι ο χυμός μου ανέβαζε τα γαστρικά υγρά αλλά τώρα τα ξανάρχισα!!Πίνεις χαμομήλι όπως είπε η διατροφολόγος?

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Littleme είπε:

Μέσα στο πακέτο τω εξετάσεων σου κάνει και μια γονιδιακή . Εγώ είχα και τα δυο γονίδιά ενώ ο άντρας μου όχι . Μπυ είπε να πάω και σε γαστρεντερολόγο για βιοψία . Δεν ξέρω εμένα αυτή η γυναίκα με βοήθησε .

Είναι φοβερή γιατρός!!Μόνο καλά έχω ακούσει!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Η αλήθεια είναι η γλουτένη δν κάνει κάπου καλό!!Το μοσχάρι κ γω δν το ήθελα για κανενα 2μηνο ούτε το πορτοκάλι ο χυμός μου ανέβαζε τα γαστρικά υγρά αλλά τώρα τα ξανάρχισα!!Πίνεις χαμομήλι όπως είπε η διατροφολόγος?

Όχι δεν πίνω . Επειδή είχα θέμα με τουαλέτα το πρότεινε . Άρχισα να τρώω γιαούρτι με πέτσα και λύθηκε .

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Littleme είπε:

Ευχαριστούμε :) Καλό κουράγιο ! Εγώ χθες ήμουν πολύ βαριά σα ζόμπι

Εγω ειμαι και λίγο αγχωμένη...γιατί ένιωσα κατι χτυπηματακια αμυδρα μες στον υπνο μου, τη μερα δε τον νιωθω απο προχθες. Και στον υπνο μου δεν καταλαβα ακριβως πως και τι και τωρα ανησυχω...

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Annie28 είπε:

Εγω ειμαι και λίγο αγχωμένη...γιατί ένιωσα κατι χτυπηματακια αμυδρα μες στον υπνο μου, τη μερα δε τον νιωθω απο προχθες. Και στον υπνο μου δεν καταλαβα ακριβως πως και τι και τωρα ανησυχω...

Κοριτσι μου δοκιμασε για πλακα αυτο με το τηλεκοντρολ..Μπορει να ακουγεται αστειο αλλα εγω χθες με τ χερι δεν την ενιωθα αλλα οταν εβαλα το αντικειμενο πανω το ειδα να κουνιεται κανονικα..Μπορει να φωλιασε καπου που με την αφη δεν το νιωθεις..Αν παρολαυτα εχεις ανησυχια παρε τηλ τον ντοκ

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Annie28 είπε:

Δεν ακούγεται κάθε μέρα . Είναι η θέση κλπ . Γενικά μίλησα με μια φίλη και μπυ είπε ότι ήταν ήσυχος πολύ ο μικρός της. Πάντως για το λόγο του αληθές έκανα υπέρηχο  και δεν καθόταν σε μια μεριά και δεν ένιωθα τίποτα . Πάντως έχετε σκεφτεί ότι αν τα καταλαβαίνουμε πολύ μπορεί και βα δυσανασχετούν αχαχχα

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Littleme είπε:

Δεν ακούγεται κάθε μέρα . Είναι η θέση κλπ . Γενικά μίλησα με μια φίλη και μπυ είπε ότι ήταν ήσυχος πολύ ο μικρός. Πάντως για το λόγο του αληθές έκανα υπέρηχο και δεβ καθόταν σε μια μεριά και δεν ένιωθα τίποτα . Πάντως έχετε σκεφτεί ότι αν τα καταλαβαίνουμε πολύ μπορεί και βα δυσανασχετούν αχαχχα

XAXAXAX το πιστευω..Οταν φωναζω τον αντρα μου να ερθει να δει πως χτυπαει, αυτο εξαφανανιζεται..Εεεε μια-δυο-τρεις δεν ειναι τυχαιο τελικα..αχχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η stasa199 είπε:

Σας ευχαριστώ κορίτσια!Και εσείς με το καλό!τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ τότε και όλες τα ίδια νιώθουμε!Να μην ανησυχείτε!θετικές σκέψεις!Και τα πονακια και όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι!Από τη στιγμή που θα νιώσετε να κοιτάτε να τα νιώθετε κάθε μέρα έστω και από λίγο!

Να σου ζήσει η μπεμπουλα σου!! Ωραιο το κολπο, θα το δοκιμασω!!

Καλημερα σε ολη την παρεα. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Annie28 είπε:

@Annouli @Littleme ενιωσα παλι κατι αμυδρα τωρα. Αυτο με το τηλεκοντρολ ομως δεν καταλαβαινω...το θεμα ειναι πως το νιωθουμε εσωτερικα, ετσι δεν ειναι;

Ναι απλα βαζοντας πανω στην κοιλια κατι που προεξεχει (πχ εναν χαρακα) θα δεις πως περα απο την ανασα σου, κουνιεται κ απο τα χτυπηματα..Εγω χθες το ειδα να κουνιεται..Βεβαια σαν θεαμα για καποιον τριτο ειναι αστειο αλλα  δε βαριεσαι..?

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Annie28 είπε:

@Annouli @Littleme ενιωσα παλι κατι αμυδρα τωρα. Αυτο με το τηλεκοντρολ ομως δεν καταλαβαινω...το θεμα ειναι πως το νιωθουμε εσωτερικα, ετσι δεν ειναι;

Είναι οι παλμοί βρε.

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Annie28 είπε:

Καλημέρα!! Και εγώ σήμερα δεν το νιώθω. Νομίζω κάτι ένιωσα λίγο αμυδρά. @Annouli τα ιδια και εμείς. Μολις λεω στον αντρα μου να ερθει να πιασει, σταματαει. χαχααααχα

@marillia καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις σου. Τις έκανα εχθες και τις περιμενω σημερα το απογευμα. Αχ, φαε και για εμενα μια μπουκια ζεστο τσουρεκακι.

Ο αντρας μου εχθες ειχε δεκατα και πονόλαιμο. Σημερα εχω φτερνισματα. Ελπιζω να μη με παρει και εμενα απο κατω. @Littleme καλο αυτο με το αλατονερο. Καλα που μου το θυμησες,  να το κάνω. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Kit1982 είπε:

Καλημέρα!! Και εγώ σήμερα δεν το νιώθω. Νομίζω κάτι ένιωσα λίγο αμυδρά. @Annouli τα ιδια και εμείς. Μολις λεω στον αντρα μου να ερθει να πιασει, σταματαει. χαχααααχα

@marillia καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις σου. Τις έκανα εχθες και τις περιμενω σημερα το απογευμα. Αχ, φαε και για εμενα μια μπουκια ζεστο τσουρεκακι.

Ο αντρας μου εχθες ειχε δεκατα και πονόλαιμο. Σημερα εχω φτερνισματα. Ελπιζω να μη με παρει και εμενα απο κατω. @Littleme καλο αυτο με το αλατονερο. Καλα που μου το θυμησες,  να το κάνω. 

Καλά αποτελέσματα γλυκιά μου κ σε σενα!!Περαστικά στον άντρα σου!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Kit1982 είπε:

Β επιπέδου έκλεισες?

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Β επιπέδου έκλεισες?

Ναιι ναι! Μου είπε να την κάνουμε μέσα στην 22η εβδομαδα. Την έχω κλείσει για τις 17 Οκτωβρίου. Ανυπομονώ να πάω στον γιατρό μας, να με δει μετά από τόσο καιρό. Εσύ πότε την έχεις;

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Kit1982 είπε:

Ναιι ναι! Μου είπε να την κάνουμε μέσα στην 22η εβδομαδα. Την έχω κλείσει για τις 17 Οκτωβρίου. Ανυπομονώ να πάω στον γιατρό μας, να με δει μετά από τόσο καιρό. Εσύ πότε την έχεις;

Με το καλό με το καλό!!Εγω έχω σε 2 βδομάδες β επιπέδου!!Λέω να τον ρωτήσω για το εμβόλιο της γρίπης!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Annie28 είπε:

Καλημέρα @Kit1982! Να ντυνεσαι καλά και πιες και κανα ζεστό.

Κορίτσια εγω 7 στις 10 φορες τον νιωθω χαμηλα και αριστερα. Εσεις;

Eγω το αναποδο (πώς και ετσι?;)..Χαμηλα και δεξια..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...