Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Annie28 είπε:

Εμείς από Μάιο...

Αλήθεια το παθαινεις κι εσυ; Αχ, κάποια μρ καταλαβαίνει. Ουφ!

Ναι ναι κ συχνά κ πολλές φορές γίνεται σύσπαση στην μήτρα το καταλαβαίνω!!Εχετε κ σεις καιρό!!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Ναι ναι κ συχνά κ πολλές φορές γίνεται σύσπαση στην μήτρα το καταλαβαίνω!!Εχετε κ σεις καιρό!!

Πολυ φυσιολογικο...οι ορμόνες πιάνουν ταβάνι! 

Εγω ανησυχησα μηπως επηρεαζεται το μωρό αλλά αφού εχω το πρασινο φως για σεξ υποθετω πως αυτο δεν ειναι κατι...

Δημοσίευση

Πολυ φυσιολογικο...οι ορμόνες πιάνουν ταβάνι! 

Εγω ανησυχησα μηπως επηρεαζεται το μωρό αλλά αφού εχω το πρασινο φως για σεξ υποθετω πως αυτο δεν ειναι κατι...

Ναι ναι δν πειράζει!!Πως πάει η δουλίτσα σήμερα?

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Ναι ναι δν πειράζει!!Πως πάει η δουλίτσα σήμερα?

Καλά! Λίγο βαρετά γιατί δεν βρίσκω κάτι σχεδια οπότε δεν μπορω να δουλέψω και πολύ. Αλλά εντάξει...από το να τρέχω, καλύτερα! Εσύ τα πρωινά τα περνάς μόνη σου στο σπίτι ή εχεις παρεούλα;

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!! Χαχαχα πολύ γελάω με τα σχόλια σας!!κ εγώ μερικές φορές έχω ορεξουλες.. εμάς ο γιατρός μας έχει δώσει το πράσινο φως και αν έχω όρεξη και μπορώ άντε θα ενδώσω. Χαχαχαχα. 

Κορίτσια να σας ρωτήσω έχετε δει καθόλου άσπρη βλέννα στο εσώρουχο? 

Δημοσίευση

Καλά! Λίγο βαρετά γιατί δεν βρίσκω κάτι σχεδια οπότε δεν μπορω να δουλέψω και πολύ. Αλλά εντάξει...από το να τρέχω, καλύτερα! Εσύ τα πρωινά τα περνάς μόνη σου στο σπίτι ή εχεις παρεούλα;

Εχω την μάμυ με βοηθά με τις δουλειές τρώμε κ παρέα πάντα τρωγαμε μεσημέρια παρέα γτ ο άντρας μου γυρνάει βράδυ απ την δουλειά!!Καμιά φορά κ η βαρεμάρα καλή είναι!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Marouli_89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Χαχαχα πολύ γελάω με τα σχόλια σας!!κ εγώ μερικές φορές έχω ορεξουλες.. εμάς ο γιατρός μας έχει δώσει το πράσινο φως και αν έχω όρεξη και μπορώ άντε θα ενδώσω. Χαχαχαχα. 

Εγω εχω αραια και που αλλα υγρα εχω μονιμα..Επισης εχω παρατηρησει οτι το στηθος μου βγαζει λιιιγοο υγρο..Πρωτογαλα μου ειπαν οτι ειναι..Η μαμα μου στην εγκυμοσυνη της ειχε αρκετο κ εβαζε επιθεματα..

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Marouli_89 είπε:

Καλημέρα! Αααχ, με τον πόνο μας γελάς κι εσύ άκαρδηηηη!!! Χαααχαα. Έχω δει στο σκούπισμα κάποια στιγμή πριν κανα μήνα. Νορμάλ είναι νομιζω

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Marouli_89 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!Εγω βλέπω άσπρο στο εσωρουχο όταν είναι σκουρόχρωμο!!Και πριν την κύηση δν το είχα αυτό!!Οπως καμιά φορά είχα κ πιο νερουλά υγρά!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η marillia είπε:

Εχω την μάμυ με βοηθά με τις δουλειές τρώμε κ παρέα πάντα τρωγαμε μεσημέρια παρέα γτ ο άντρας μου γυρνάει βράδυ απ την δουλειά!!Καμιά φορά κ η βαρεμάρα καλή είναι!!

Τέλεια! Μανούλες υπέροχες ❤❤❤

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η marillia είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!Εγω βλέπω άσπρο στο εσωρουχο όταν είναι σκουρόχρωμο!!Και πριν την κύηση δν το είχα αυτό!!Οπως καμιά φορά είχα κ πιο νερουλά υγρά!!!

Α ναι! Ξεχασα να διευκρινισω οτι εγω πάντα φοράω σερβιετάκι αρα δεν βλέπω τα πάντα αφού είναι άσπρο! @Marouli_89

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Marouli_89 είπε:

Ναι έχω διαβάσει ότι είναι φυσιολογικό! Απλά τα συζητάμε όλα και ήθελα να σας ρωτήσω!!???

Καλά έκανες! Και γενικά πολλά υγρα εχω...πάντα είχα αλλά τώρα στην εγκυμοσύνη παράγινε. Όλο βρώμικη νιώθω κι όλο ντουζ κάνω. 

Εσεις κοριτσια βαζετε σερβιετάκια; Εγώ χωρίς αυτα δεν μπορώ!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Annie28 είπε:

Καλά έκανες! Και γενικά πολλά υγρα εχω...πάντα είχα αλλά τώρα στην εγκυμοσύνη παράγινε. Όλο βρώμικη νιώθω κι όλο ντουζ κάνω. 

K εγω ολη την ωρα ντουζ κανω..Επισης παλια συνηθιζα να κανω μπανιο με γεματη μπανιερα...Τωρα μου το απαγορευσε..

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!! Τι κανετε;; εγω εχω ορεξη για σεξ και ο γιατρος μας εδωσε το πρασινο φως αλλα δν θελω ακομα φοβαμαι...!! Και εγω @Annie28 δεν μπορω χωρις σερβιετακι καθολου!!! Απο υγρα εχω και εγω αλλα οχι και παντα!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Annie28 είπε:

Εγω επειδή έβαζα στην κυηση επί  μήνα σερβιέτες επειδή είχα αίμα δν μπορώ να ξαναβάλω σερβιέτα δν θέλω να τις βλ΄πεω!!Και έτσι αλλάζω συχνά!!Αλλά γενικά δν έχω κ πολλά υγρά ούτε πριν την κύηησ ούτε τώρα!!Μόνο στην ωορρξία είχα!!

Κορίτσια κρυώσατε?Εγω έβαλα μακρυ παντελόνι για πυτζάμα σήμερα

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Εγω επειδή έβαζα στην κυηση επί  μήνα σερβιέτες επειδή είχα αίμα δν μπορώ να ξαναβάλω σερβιέτα δν θέλω να τις βλ΄πεω!!Και έτσι αλλάζω συχνά!!Αλλά γενικά δν έχω κ πολλά υγρά ούτε πριν την κύηησ ούτε τώρα!!Μόνο στην ωορρξία είχα!!

Oλη μερα παγωνω σημερα...και φορεσα και κλειστα παπουτσια..ευτυχως δεν ειμαι η μονη..

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Annouli είπε:

Oλη μερα παγωνω σημερα...και φορεσα και κλειστα παπουτσια..ευτυχως δεν ειμαι η μονη..

Αλλαξε ο καιρός απότομα μου φαίνεται!!Εβρεξε κι όλας!!Κάλα έκανες τα άκρα μας να μην κρυώνουν!!

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Κι εγω εβαλα κολαν για τη δουλεια γιατι παντελονι ΟΥΤΕ κατα διανοια δεν ανεχομαι τωρα που μεγαλωσε η κοιλια. Κι επισης εβαλα κλειστα παπουτσια. 7.15 το πρωι που φευγω απο το σπιτι πραγματικα ειχε ψυχρα! Και τωρα δροσερα ειναι. Αχ, τι καλα!!! 

Αυτος ο καιρος μου υπενθυμιζει οτι ερχεται ο χειμωνας κι οτι αυτον τον χειμωνα ερχονται τα μπεμπακια μααααας!!!

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Annie28 είπε:

Κι εγω εβαλα κολαν για τη δουλεια γιατι παντελονι ΟΥΤΕ κατα διανοια δεν ανεχομαι τωρα που μεγαλωσε η κοιλια. Κι επισης εβαλα κλειστα παπουτσια. 7.15 το πρωι που φευγω απο το σπιτι πραγματικα ειχε ψυχρα! Και τωρα δροσερα ειναι. Αχ, τι καλα!!! 

Αυτος ο καιρος μου υπενθυμιζει οτι ερχεται ο χειμωνας κι οτι αυτον τον χειμωνα ερχονται τα μπεμπακια μααααας!!!

Σωστή η σκέψη σου για τα μπεμπάκια!!Εγω θέλω παντελόνι για την βαπτίση μου έχουμε γτ ένα που είχα δν μου κάνει!!Απο βδομάδα θα πάω που έχω κ εξετάσεις αίματος!!Απ τη μια χαίρομαι όπως λες για τον χειμώνα απ την άλλη σκέφτομαι λίγο που δν μ αρέσει το πολύ κρύο!!Πάλι θέρμανση πολλά ρούχα!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Σωστή η σκέψη σου για τα μπεμπάκια!!Εγω θέλω παντελόνι για την βαπτίση μου έχουμε γτ ένα που είχα δν μου κάνει!!Απο βδομάδα θα πάω που έχω κ εξετάσεις αίματος!!Απ τη μια χαίρομαι όπως λες για τον χειμώνα απ την άλλη σκέφτομαι λίγο που δν μ αρέσει το πολύ κρύο!!Πάλι θέρμανση πολλά ρούχα!!

Παντελόνι εγκυμοσυνης θα παρεις να φανταστω!

Κι εγώ ποτε δεν προτιμώ τον χειμώνα αλλά φετος ανυπομονώ!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Annie28 είπε:

Παντελόνι εγκυμοσυνης θα παρεις να φανταστω!

Κι εγώ ποτε δεν προτιμώ τον χειμώνα αλλά φετος ανυπομονώ!

Μ αρέσει η οπτική σου για να τον δω με άλλο μάτι!!Θέλουμε να βάψουμε κ το δωμάτιο τον άλλο μήνα όμως αλλά μην πάρει κ πολύ κρύο!!Ναι εγκυμοσύνης με λάστιχο!!Είχα πάρει ένα με εκπτώσεις αλλά πλέον δν μου κάνει!!Τώρα θα το πάρω  νούμερα μεγαλύτερο!!Τώρα έχω κ ένα κολαν εγκυμοσύνης αλλά είναι κάπρι κ πιο λεπτό δν θα φοριέται!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Μ αρέσει η οπτική σου για να τον δω με άλλο μάτι!!Θέλουμε να βάψουμε κ το δωμάτιο τον άλλο μήνα όμως αλλά μην πάρει κ πολύ κρύο!!Ναι εγκυμοσύνης με λάστιχο!!Είχα πάρει ένα με εκπτώσεις αλλά πλέον δν μου κάνει!!Τώρα θα το πάρω  νούμερα μεγαλύτερο!!Τώρα έχω κ ένα κολαν εγκυμοσύνης αλλά είναι κάπρι κ πιο λεπτό δν θα φοριέται!!

Θα βγω αυριο να παρω κανενα παντελονι κ εγω..Απλα επειδη βαριεμαι να δοκιμαζω οσο τπτ αλλο δεν ξερω ποσο μεγαλο νουμερο να παρω..σκεφτομαι για 1 νουμερο αρχικα..Εξαλλου σε λιγο καιρο δεν θα με στενευει κ αυτο..?

Δημοσίευση

Κορίτσια μου τι κάνετε ;;; Να σας πω σήμερα ... εγώ Σεν τρώω γλυκά και αρτοπαρασκευάσματα με γλουτένη. Πάω να πάρω καφέ το πρωί ( μια δόση έσπρεσσο νερομενος) και βλέπω μια μπουγάτσα . Ε εκείνη την ώρα η μπεμπα άρχισε να με χτυπάει ,,, από υα αριστερά ... τι να πω ;;; Λέει ο άντρας μου σου έλεγε βα την πάρεις για το μπαμπά της ( τρελαίνεται ο μπαμπάς ) 

εχω απίστευτη ενέργεια σε αυτή τη φάση πάντως !!!! Από εκεί που σερβνομουνα τώρα έχω μεγάλη διάθεση . 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...